nu mai fa din astea daca nu raspunzi data viitoare vin eu la tine esti bine? |
||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:37 |
||
---|---|---|
abia acu' mi-am recuperat fonul, mama...il las pe unde nici nu-ti vine a crede scleroza, bat-o vina! la plasa aia de pastile ar trebui sa mai adaug si oarsice lecitina, he, he, he... mai, io am zis vreodata cat de mult urasc sa iau hapuri? |
||
michelle_ Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:39 |
||
pai nu te mai enerva ...ca daca ma enervez pun garbo pe masina si iti fac o serenada sub geam in vechend si tragem si o pipa impreuna numa asa de-al-dreaq |
||
|
||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:49 |
||
cica tre' sa las tigara si cafeaua oare nu ar fi mai bine sa ma impuste cineva? sa stiu dreaq de-o treaba |
||
michelle_ Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:51 |
||
e bine asa??? |
||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 22:00 |
||
mai..io de tigara, cafa si berbati nu ma las nici moarta | ||
michelle_ Postat pe 4 Noiembrie 2010 22:02 |
||
dupa o tura pe forum.. cand ma doare mult prea tare e de preferat sa tac nu am tact si nici rabdare pshihopatii sila-mi fac.. ca sa fiu in trendu' zilei de astazi... |
||
iasomia Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:53 |
||
he, he, he... si tu esti afectata, este? credeam ca-s io mai defecta si pun la inima pana si moartea unora care nu-mi sunt din sange...da' uite ca nu-i asa... am dat in patetism, guritza si nici macar nu ma rusinez de asta |
||
michelle_ Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:01 |
||
mai da o tura si revizuieste constatarea. creiere spalate si smirgheluite nu sunt unicate si de nime ocolite handicapul exista in fiecare doar ca unii nu-l observa toti facem parte din aceasi lume nebuna,nebuna ,nebuna. cand iubirea de sine si de aproape ne va uni atunci lumea va fii buna si viata se va imbunatatii. |
||
vuvuzela Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:12 |
||
Adrian Paunescu si Tatiana Stepa ...si de atata viscol vestitor, nu ochii mei ci ochii tai ma dor... http://www.youtube.com/watch?v=T2PyTV28jSQ |
||
michelle_ Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:42 |
||
mere netu' ca paula oli, dap...am facut ieri drumuri de m-am saturat, i-am facut si pe nenea doctorii cu buzunaru' mare...si pe farmacisti, he, he, he... plus ca mi-am uitat telefonul si a trebuit sa mai fac un drum la cuca macaii ca sa-l iau... si ieri si azi s-au aliniat planetele alea rau de tot... |
||
michelle_ Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:36 |
||
bag aici, ca mi-e lene sa caut pe garbo standul cu carti am terminat azi de citit " de amor, de amar, de inima albastra" a ilenei vulpescu. la fel de dezamagitoare ca si arta compromisului. nu sustin ca mi-am pierdut timpul citind-o, dar nici nu pot pretinde ca m-am imbogatit azi cu ceva. ori poate sunt eu azi intr-o pasa blue, si nu reusesc sa inteleg subtilitatile.... |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:06 |
||
eu stiam de ani buni ca Vulpeasca e dezamagitoare, dar... urgent imi explicai ca tot "Magicianul" e de vina, ca nu te faci inteleasa....:))) | ||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:38 |
||
PS: "da, mamy cu biciu'n mine!... ca nu's "cultural" ca tine..." :P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:40 |
||
ok, cum spui tu...nu vreau sa te contrazic...nu mi-as permite asta | ||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 02:54 |
||
so...o oaza de normalitate http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 15:13 |
||
pauza de tigara, ca sa ma dau cu capu de pereti...vedeti ca e un topic, pipa pacii ii zice, in care puteti intra, numarati pana la 10 sau 1000 si poate se mai calmeaza spiritele, ca deja m-ati innebunit de ieri cu vendetele, cu replici si contrareplici, cu polite platite si ironii aiurea vaz ca sindromu' alpha zburda p-acilea liber si voios, he, he, he... zambilutzo, vin' la michelle sa-ti zica ceva de matza nebuna...care mi-a facut pishu in pat ...e ostracizata afara |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:14 |
||
pai daca nu i-ai pus pemparshi... iote ce patesti! | ||
Thor_again Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:18 |
||
ba p-a masii! bro, poci sa te rog ceva? ca o favoare personala...si ca un chinez batran ce esti stii ce inseamna asta in acceptiunea chineza, he, he, he... ma ia cu nervi la lingurica de la toata atmosfera asta d-acilea...si asa am o zi de kkat...nu vrei sa givanim noi acilea amandoi, adicatelea sa ma bagi si pe mine in seama ca sa se termine tot rahatul asta de pe diverse toapice? hai, ca nu crez ca iti cer prea mult... si nu sari la beregata mea ca vreau sa te cenzurez, doar ca-s batrana si bolnava, si singurica, si mi-e frica...si nu nu ma pricep la tehnica manipularii |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:24 |
||
gata bre, sis, amu vazui rugamintea-ti. despre ce vrei sa givanim? despre critica sacului de purici care urineaza pe unde apuca, sau despre sensurile profunde ale afectivitatii incomensurabile pentru animalul de langa casa omului? | ||
Thor_again Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:31 |
||
a, inca ceva, sis: pana iti exprimi matale doleanta, io ies pe balcon, la o gingirlie d-aia cu caimacu' de doo deshte, ca tocmai mi-a fost adusa aburinda... | ||
Thor_again Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:32 |
||
mmmrrr ai lav shelly, da' acu' as strange-o de gat pai...putem sa givanim despre sinergia faptelor si meandrele concretului, ashe... sau sa-ti zic ca la cimisoara is nouashpce grade...sau ca nepoata-ta are un cutz mai nebun ca matza mea...ce vrei, la asa stapani asa animale, he, he, he... si da-mi un titlu de film bun, nu de-ala cu caft...unu mai ashe...care sa sondeze absconsul, mama... |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:35 |
||
As putea recomanda eu ceva.. The Maze se numeste. Mi s-a parut ok, daca vrei sa iti puna mintea pe moatze |
||
anakin Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:39 |
||
Sis, cu filmele nu le am, astept si eu sa vaz ce mai recomandati voi pe aici, ca sa le incerc. N-am nervi sa caut, sa dau jos, sa le deschid si sa constat dupa cateva minute ca mi-am pierdut vremea si spatiul pe hard degeaba... | ||
Thor_again Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:43 |
||
my friend, mintea pe moatze e al doilea meu nume acusica il pun la descarcat... thanks man...vaz ca frate'miu s-a dat lovit in aripa a dreapta, bea nush ce chestie cu caimac... mai, se observa ca io fac ici sha eforturi de intrare in normalitate? sau ma zbat dijeaba ca o musca prinsa intre doua geamuri? |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:44 |
||
bro, mi-a placut lapidarea sorayei...nu sparge box ofisu' da' ofera o dimensiune tulburatoare a vietii femeilor din iran... | ||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:47 |
||
Nu stiu unde sa intreb asa ca intreb si eu pe-aici. Era o cafenea defapt mai multe, de ce nu se mai intalnesc lumile pe-acolo? era fain. | ||
persidadamian Postat pe 6 Noiembrie 2010 17:00 |
||
nu stiu persida. eu am lipsit din peisaj aproape un an si nush ce s-a ales de cafeneaua aia. bine, piscoate, cafele si emoticoni gasesti pe toate toapicurile, deci ma gandesc ca nu exista vreo diferenta. poate de titlu... enjoy pe unde iti pica bine, ca oricum e the same shit...lumetu' e oricum cu couru'n sus, he, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 17:07 |
||
asta am observat si eu | ||
persidadamian Postat pe 6 Noiembrie 2010 17:16 |
||
ia sa bag io o tigare aici...ca poate ma mai calmez... ale dreaq planete, ca urat se mai aliniara azi... clony, mi-a dat anakinu un pont de film, cica ramai cu mintea pusa pe moatze, he, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relaxare de week-end! | 73 | De la: ulygarbo 5 Mai 2017 16:21 |
Iti poti cladi fericirea ta pe nefericirea altora? | 127 | De la: ___aly___ 15 Septembrie 2013 23:18 |
HOROSCOP 2010 | 135 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22 |
|
||
Prietenul meu este nebun | 37 | De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29 |
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri