"loc de dat cu capu"

Craciunul, aaaa, asa de mult o fost de-atunci, bine, cu somn si voie buna la somn, p-aci s-o stracat treburili, nu se mai colinda, noroc ca am prieteni buni pe Garbo, altfel ma spanzuram de plictiseala, dar m-am odihnit
casperphantom
Postat pe 30 Decembrie 2010 15:24
insa pentru anul care vine, permiteti-mi sa va urez tot binele din lumea,implinirea tuturor dorintelor, sanatate multa si multa, multa Lumina , sa aveti karma bogata , SA VA DEA BUNUTUL TOT , SI LA MULTI ANI
casperphantom
Postat pe 30 Decembrie 2010 15:26
a bonjour...la mine, ca la voi e seara

ati stat acasa, dragilor? rusinica!!! eu mi-am tras o rochie scandalos de indecenta si m-am destrabalat la club, hehehe...

zambilutz, calatoria a fost un infern. escala de 7 ore in tokio. am zis ca-mi iau campii
michelle_
Postat pe 3 Ianuarie 2011 22:50
bonsoir ...........ma bucur ca te-ai distrat..........
jeanette40
Postat pe 3 Ianuarie 2011 23:07
woman

ma bucur ca esti bine,sincer...
ce culoare are rochia aia.fetitza?
baga acolo fataiala cat cuprinde,ca acu' vii acasa...incarca-ti bateriile....
iasomia
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:57
iaso, rochita e neagra, cu o panglica alba pusa asa, la deruta... scurta, desigur, ca am picioare misto si le pot arata...nu iti zic nimic de decolteu

so...misto seara de revelion...desi m-a cam durut capu' de la ginul ala tonic (care nu a fost doar un pahar)
michelle_
Postat pe 5 Ianuarie 2011 03:34
OOOOHHHHOOOO!!!!! Cine se face vazuta Cum esti Me_?Totul bine?
Te pup
ameno
Postat pe 5 Ianuarie 2011 11:26
unde-i panglica pusa exact?
e important,le am cu detaliile...

asa te vreau...

iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2011 20:30
iaso, hai ca m-ai facut sa zambesc cu detaliile alea...parca am fi surori, la fel de perfectioniste

panglica e pusa sub decolteul generos, hehehe

kitty, in 14 ajung in tara si sper sa ne vedem...
michelle_
Postat pe 6 Ianuarie 2011 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE
jeanette40
Postat pe 6 Ianuarie 2011 22:18
in 14 luna asta???
nu ca nu mi-ai lipsi, da' tu ai uitat cum e aici?? adica, urat, frig, noroi
zambila
Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:01
a naibii ce esti!
eu daca imi pun un pampon acolo,mai sa zici ca sunt baloo...

zambilici

crez ca o lasa pe 14 febr...zice ca vine pe 14 in tara,poate vrea s-o astepti la aeroport?..

sa va bata norocu',am ras cu hohote...
iasomia
Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:26
pisi, luna asta sigur...si sigur trebuie sa ne vedem

iaso, baloo pe naiba...las' ca am vazut cu arati...

azi noapte ma gandeam la ce poavesteai acum 2 ani, cand ti-au crapat pantalonii pe poponet si ai mers tantosa mai departe
ce apasari aveam la ora aia, nu-ti vine sa crezi...cred ca de la gin mi se tragea...de la gin si de la marquerita aia, hehehe...

in alta dezordine de idei, observ ca noul an a venit cu o pleiada de confuzi pe garbo...

cum ziceam, la tatzi ni-i greu, mai ales cand unii au impresia ca-s amuzanti. cred ca tanti aia intepata e sora lu' nea nationalistu'...ori poate anul asta se poarta schimbarea de sex, hehehe...
michelle_
Postat pe 8 Ianuarie 2011 06:14
iubirica..

cine-i vede?cine-i citeste..moi non...doar ma stii..

in schimb ,ca tot suntem la "loc"si acum pot s-o spun detasat..comentariile la adresa bolii lu' teo.. m-au umplut de ...de ce draq m-au umplut?ca nu mai folosesc vorbe mari demult...de greatza,da...
l-am auzit pe un dr(considerat o capacitate!!!)spunand ceva de genu':

"pancreatita acuta se declanseaza in urma unor mese copioase in timpul carora se foloseste alcool din abundentza,noroc ca in romania nu se mai mananca copios in ziua de astazi(cum a mancat teo!)" bla,bla,bla)
a continuat cu sagetile ca un porc...

domnule doctor!(imi pare rau nu v-am retinut numele!)

mancati rachat!

cata ura poate exista in romanii asta.. incat, sa uite atat de repede ca cineva le-a adus zambetul pe buze ani de zile?
hai teo!
fa-te bine,scumpa!!
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2011 09:56
asa-i .......stateau ca lesinatii sa-i invite la ea in emisiuni , abia asteptau......toti o iubeau si o adulau .....
acum , gata ...........nu mai apare pe sticla .....in acceptiunea lor nu mai e " mare vedeta " , ( binenteles ca nu e mare.....ca nu i s-a vazut niciodata chilotii la o emisiune si nici dezbracata prin vreo revista pentru barbati nu a aparut )

frustrari de oameni fara caracter...........iote stia el ce , cum si cat manca Theo si mai ales ce si cat bea ........

eu zic .............sa fim oameni altceva nu conteaza
jeanette40
Postat pe 8 Ianuarie 2011 10:05
mai fetelor...eu retin numa` ce-mi place!
mie un doctor mi-a zis asa: probleme medicale de la alimentatie in exces (sa citez' de la mancat ca spartii') au numai barbatii! femeile fac genul asta de afectiuni de la stres!
ufishor
Postat pe 8 Ianuarie 2011 10:56
fleurdelis
Postat pe 8 Ianuarie 2011 20:07
mai, asa se pare!
sarbatorile astea am avut numai stres!
fleurdelis
Postat pe 8 Ianuarie 2011 20:08
ne destresam amu..

http://www.youtube.com/watch?v=klPmEuBqqD4&feature=&p=B748AD3394AF46B7&index=0&playnext=1

fetele...

iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2011 21:11
eu ma refeream ca ....am degustat atateaaa
fleurdelis
Postat pe 9 Ianuarie 2011 21:59
iaso, nu am stiut despre boala lui teo, nu am citit ziarele de 3 saptamani...

cat priveste cum abereaza unii...da! ai dreptate! romanii sunt o natie a dreaq de afurisita si care se pricepe la orice

asa spuneau si despre cristi minculescu...ca are nevoie de transplant de la prea multa bautura si bla, bla, bla...pana la urma s-a stabilit ca bietul om sufera de o boala congenitala

si coana mare are pancreatita, si asta de la dependenta de medicamente pe care si-o cultiva de 45 de ani, so...

despre teo stiu sigur ca era la un regim drastic. si stiu asta cam de la sursa, nu din ce vorbesc tzatzele in fata blocului. pur si simplu sufera de mica de o dereglare endocrina

oricum, pacat de ea...sper sa-si revina, macar pentru fetita de o are...

michelle_
Postat pe 10 Ianuarie 2011 07:29
tu,scumpo...

daca lasam la o parte dracii mei pt expunerea absolut porcoasa a d-nului dr, a situatiunii,care va sa zica...
simptomatologia descrisa de dr este exacta,m-am lovit de chestia asta cand o vecina-prietena s-a uschit mult prea curand ,pt ca avea placerea meselor copioase,o femeie ca un munte a murit in fix 13 zile,...mancarea era viatza ei,refugiul ei..ajungi sa fii prizonier in propriul trup si atunci iesi din normalitate,traiesti ca sa mananici,nu mananci ca sa traiesti..

o fi fost teo la dieta,da' cine spune ca necazul nu vine cand suntem blajini?
excesele de orice natura ar fi ele, isi cer la un moment dat plata,d-aia zic...putere sa avem sa ne oprim la timp..
ca ne trezim uneori cam tarziu...

pe de alta parte, suntem rezultatu' inaintasilor,in functie de genele mostenite..suntem mai luptatori,ori nu...mai slabi,mai grasi...depinde...

si eu ii doresc multa sanatate,si sa auzim de bine...
cred ca este ok, pt ca mirciulica parea happy...
iasomia
Postat pe 10 Ianuarie 2011 10:40
eu habar n-am despre ce vorbiti, nu am avut timp de tv in ultima vreme...
da' apropo de subiect, am vazut un filmulet la seminarul de neuro, care m-a socat, despre anorexie si bulimie!
cum poti fi atat de slab, si sa mai vrei sa slabesti?
si cum poti sa mananci atat de mult?
sunt probleme grave si foarte grave, care de multe ori duc la deces! si cauzele sunt variate si combinate...din pacate, sansele de vindecare sunt foarte mici

e trist ca oamenii nu sunt ajutati cand au o problema, ca la tv se promoveaza modele absolut absurde, care nici nu seamana a femeie macar.....ca le este rusine sa-si duca la doctor copiii cu astfel de probleme!
de cele mai multe ori, e prea tarziu!
zambila
Postat pe 10 Ianuarie 2011 13:39
studenta lu' iasomica..

peste cativa ani o sa te caut sa ma faci bine la cap...

d-aia tre' sa fim recunoscatori ...ca suntem invingatori,ce pana mea...cel putin deocamdata..ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:35
eiiiiiiiii , deocamdata ............asa suntem , stai linistita
jeanette40
Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:38
iasomico, io o caut de pe-acu'...
poate mai am sansa sa mai scap
ma primesti zambilico??
fleurdelis
Postat pe 11 Ianuarie 2011 20:48
poi da..

la tine mai sunt sanse...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2011 20:54
ei da , mai sunt! de undeee'atatea??
ca nu's!
fleurdelis
Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:00
sunt,sunt...

mai ai un picutz si te faci mare...
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:39
hello, people!

printre altele, tre'sa spun ca imi lipseste preci. asta asa, ca o paranteza...

m-am intors din tarile calde, iar iarna din romania ma arunca in depresie

de cateva zile patinez pe Black Keys, so...enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=xBze4iwzhAY
michelle_
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
speed dating 51 De la: garbo270885 23 Mai 2012 14:51
Ce faci in acest moment ? 191 De la: barboneli 13 August 2017 23:08
as vrea sa spun si eu ceva 11 De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42
sex 66 De la: dor72 14 Martie 2011 17:29
sex reusit 355 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20
Setari Cookie-uri