"loc de dat cu capu"

wife...ma declar vinovata, rabdarea imi lipseste in proportii mari..

Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:44
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-27 21:39:55da' un post de director executiv care nu tre' sa fac nimic, nu ai?

n-am prima de relocare decat pentru expati
Marisa
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:45
nico, ca sa inveti ce e rabdarea citeste-l pe Confucius...

ehee...nico...ai un punct de la mine...pt ca ai intrat pe topicul asta fara sa citesti...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:47
rabdarea este una dintre marile virtuti...teorie stiu...practica ma omoara

Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:49
fetelor...daca auziti la stiri ca o nebuna de pe garbo si-a omorat familia pe motive de supa de fasole...sa stiti ca eu is aia...

revin...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:53
mi-a facut placere sa stii, chiar daca uneori ma manifest nu tocmai placut, sa stii ca se intampla numai "uneori", nu sunt chiar o vrajitoare .....eu o sa ma retrag, e cam tarziu si maine am o zi destul de grea! o seara minunata tuturor...pe curand! noapte buna!

Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:56
totusico...pe unde esti? si iasomia e disparuta...ma lasati azi singura, cand eu am avut o zi atat de proasta?
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 22:29
si eu azi am avut o zi plina. acum, ma hlizeam pe topicul marisei
si_totusi
Postat pe 27 Ianuarie 2009 22:46
nico...te mai astept pe-aici...vezi...nu e dracu' atat de negru...nici una nu suntem vrajitoare...

stai ca tre' sa fac prezenta...ca pe urma ma sterge totusica cu radiera de la "pretene"

totusico...pe unde esti?

Ella, giani, voi?
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 11:01
Le-a papat ursuletul.
Ioana007
Postat pe 28 Ianuarie 2009 14:25
James, oh James, stai cu mine la palavre?
Marisa
Postat pe 28 Ianuarie 2009 14:29
marisa...il innebuniti pe vanghelis cu atatea nume...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:21
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-27 21:03:29pro s-a dat lovit...nici acum nu merge centrala...a facut o baie ca era negru ca un cosar...

nico...una e sa fi impulsiva, alta e sa ai demnitate, si alta e sa sari la atac...cand te enervezi, spui chestii urate...eu ma tot lupt cu firea mea...ca si eu sunt impulsiva, dar tine mult de auto-control...

common...ca e amuzant topicul...si pe ovi l-a luat in raspar, da' vezi...el a ales o alta abordare...a glumit...tu ai atacat...

wife...asa tre sa fie oricine cand constata ca...a facut o boacana!!
altfel...nu vom reusi sa ne corijam in veci!!
oricum...apreciez criticile daca sant motivate si...sunt responsabil pt orice fac...indiferent daca e de bine sau de rau!!
acu`,,,evident ca nu pot face ceva rau cu buna stiintza dar...si cand gafez...ma amuz si yo...ca deh!!...oameni suntem...
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:43
ovi, stai asa ca si eu intru in top...mai putin...

ieri i-am cerut iasomiei un pistol...

da' eu nu pricep pe unde sunt doamnele astea...pe Ella nu am zarit-o de zile lungi...totusica mai da cate un semn de viata...iaso...hmmm...plateste facturi...giani e pierduta, ca nici ea nu a mai intrat...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:47
Si ai putut sa te scarpini cu el?
Ioana007
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:49
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-28 16:47:20ovi, stai asa ca si eu intru in top...mai putin...

ieri i-am cerut iasomiei un pistol...

si...l-ai primit?
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:50
eheee, vanghelis...da' tu crezi ca mie de scarpinat imi ardea ieri?

pai eu am avut ieri activitate intensa cu vecinele curioase si pline de solicitudine sa vina la mine si sa vada daca am blide nespalate in chiuveta... de ce crezi ca ceream pistolul ala? ca floreta nu am, sa le provoc la duel

en garde...

neah, ovi, ca iaso e egoista si nu mi-l da...da' a zis ea ca intru in top cu replica asta
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:52
wife....inseamna ca tot bem shampania aia!!!
io...ma gandeam ca...poate ramane la mine dar...daca e intre noi...o sa creada lumea ca...am facut aranjemente!!
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:08
ovi, decat sampanie mai bine fanta lemon...ca eu nu beau nimic, nimicut...la noi acasa e ciudat rau, avem o sticla de jacky din care bea vecinul, cand vine in schimb de experienta la pro...noi ciocnim cu citro...si nu, nu suntem pocaiti... mie alcoolul imi face rau, pro nu bea ca are traume din familie...el se imbata numai daca se uita la sticla mai buna e fanta...

eu nu stiu pe unde umbla fetele astea...fetelor...iar trebuie sa fac apelul? nu ma faceti sa ma repet ca stiti ca tin la stil
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:16
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-28 17:16:24ovi, decat sampanie mai bine fanta lemon...ca eu nu beau nimic, nimicut...la noi acasa e ciudat rau, avem o sticla de jacky din care bea vecinul, cand vine in schimb de experienta la pro...noi ciocnim cu citro...si nu, nu suntem pocaiti... mie alcoolul imi face rau, pro nu bea ca are traume din familie...el se imbata numai daca se uita la sticla mai buna e fanta...

credeam ca...s-a baut cand au venit vecinele la tine!!!
ca...deh!!...gazda primitoare cum esti tu...
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:20
ovi...it's a long story cu vecinele astea...simt ca imi crapa fata de la zambetul pe care il abordez...io-te domle' ca nu m-am gandit...poate de-aia vin...ca prea le zambesc...

neah...ca astea is invatate cu lichior Tanita...ce-o mai fi si ala... o tuica fiarta...vin la kila...de-astea mai peizane...si eu le dau cafea si suc...drept e ca fac o cafea de sta lingurita ca in crema in cana...

singurul lor of e ca nu am in comp manele...si nu au cu cine discuta de nush ce personaj de telenovea...chiar, de ce mai vin oare ?

cred ca am sa incerc sa fiu mai putin politicoasa, ori sa incep sa aberez despre filozofie...tip " hermeneutica sinelui si meandrele concretului" poate ma scap de ele...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:26
ce vorbiti mai de pistoletu meu acilea ?de parca nu as fi de fata...

si tu woman..in loc sa-mi multumesti ca nu ti l-am dat?

pai...sa fac din tine o criminala?....

aoleuuu!vezi ca eu pot sa te bat sa stii,te scot din depresie un-doi,da' sa nu ma alerge pro cumva...
iasomia
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:27
iaso...nimic nu intelegi...era pentru mine...

wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:29
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-28 17:26:49ovi...it's a long story cu vecinele astea...simt ca imi crapa fata de la zambetul pe care il abordez...io-te domle' ca nu m-am gandit...poate de-aia vin...ca prea le zambesc...

neah...ca astea is invatate cu lichior Tanita...ce-o mai fi si ala... o tuica fiarta...vin la kila...de-astea mai peizane...si eu le dau cafea si suc...drept e ca fac o cafea de sta lingurita ca in crema in cana...

singurul lor of e ca nu am in comp manele...si nu au cu cine discuta de nush ce personaj de telenovea...chiar, de ce mai vin oare ?

cred ca am sa incerc sa fiu mai putin politicoasa, ori sa incep sa aberez despre filozofie...tip " hermeneutica sinelui si meandrele concretului" poate ma scap de ele...

wife!!!...baga ODC-ul...si...trage manele ca...uite asa...mai socializezi...cu vecinele!!
si...vezi ca gasesti undeva...si ceva pe gustu lor...
deci...nu tragediza!!!...so....zambetu` mai larg...asa!!

si...apropo`s...iata un subiect pt socializare cand mai vin pe la tine!!

http://www.trilulilu.ro/petreradu1/f19cf7228b2824
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:30
De la: iasomia, la data 2009-01-28 17:27:03ce vorbiti mai de pistoletu meu acilea ?de parca nu as fi de fata...

si tu woman..in loc sa-mi multumesti ca nu ti l-am dat?

pai...sa fac din tine o criminala?....

apropo`s...iaso...il mai ai?
as avea si yo...oarece...necesitati!!
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:34
daca o dau pe manele, sa-mi dea si iasomia pistolul...

foarte tare!!! are pro in lista de mess un tip care are la status : "cumpar 5 m de cablu wireless"... doamne...ca mare e gradina ta...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:36
ovi...oare te-ai gandit si tu la ce m-am gandit eu?

la fauna politica?
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:37
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-28 17:37:27ovi...oare te-ai gandit si tu la ce m-am gandit eu?

la fauna politica?

cheste` de intuitie!!
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:40
potoliti-va bai!!!

ca o sa vrea tot forumu' pistolu' meu!!!

io asa patesc,lansez moda....

si nu-l dauuu!

pai ce? e al meu!
iasomia
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:42
De la: iasomia, la data 2009-01-28 17:42:41potoliti-va bai!!!

ca o sa vrea tot forumu' pistolu' meu!!!

io asa patesc,lansez moda....

si nu-l dauuu!

pai ce? e al meu!

e-al tau...e-al tau!!!!
da...cand te hotarasti sa ajuti comunitatea...sa stii ca am inceput deja...o lista...si...m-am trecut al doilea!!!
intai...doamnele!!!!
ovidiu42
Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Speed dating? 14 De la: garbo189525 15 Februarie 2011 23:24
Unde mergem de 8 martie? 1 De la: floryflory 19 Februarie 2010 16:28
Singles Party 9 De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30
Relatii incepute online 7 De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34
Hai, spune ce ai in cap ! 59 De la: barboneli 9 Martie 2012 14:42
Setari Cookie-uri