huh, e horror ufisor... poate am inteles eu gresit. doar stii ca-s cu capu' |
||
michelle_ Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:12 |
||
---|---|---|
nu-mi spune de 'a fi cu capul'...... oricum, e-aiurea....nici sa te simti flatata nu prea poti! |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:15 |
||
cum e sufletelul?? ai evitat caramida? eu imi plimb cracii la o iesire cu fetele motanul sa ma astepte pe canapea, la tv! |
||
|
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:17 |
||
ufisor, mi-a picat caramida aia drept in cap ale dreaq instincte...stiam eu ca nu e bine sa incerc sa rezolv probleme in seara asta motanul? manipuleaza-l din priviri...hai ca poti! |
||
michelle_ Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:22 |
||
nu bun....dar nu te lasi, nu? hai cu noi la dixtractie! |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:24 |
||
brother, cum stai cu lamele? ca azi ma coafeaza bine sonata arctica... http://www.youtube.com/watch?v=Et-MMLcq7_s |
||
michelle_ Postat pe 20 Ianuarie 2011 14:09 |
||
Mami, e cam prea blue pentru azi... Da' merge, daca arde focu-n semineu si esti in stare de cazut sub masa din motive de vin fiert Tu ma stii ca io-s mai cu alt gen. Ei, hai, ca sa nu zici ca-s rau, iote una in alt registru, da' care cred ca ar merge mai bine. http://www.youtube.com/watch?v=voCpjeZ5COs |
||
Thor_again Postat pe 20 Ianuarie 2011 14:15 |
||
foc in semineu si un barbat cazut sub masa din motive de vin fiert? fratioare, mi-ai spulberat toate miturile si fanteziile am o stare de nestare... |
||
michelle_ Postat pe 20 Ianuarie 2011 14:26 |
||
Breeee!!!! Fiecare cu ce-l doare, ha? Pai inde-am sicris io de berbat? Da' daca stau bine sa ma gandesc, fie-ti si asa cum zici 'talica... numa' nu din motiv de vin sa fie mangraonu' cazut sub masa, ci din alte motive... |
||
Thor_again Postat pe 20 Ianuarie 2011 14:38 |
||
de epuizare? | ||
michelle_ Postat pe 20 Ianuarie 2011 14:44 |
||
Iote ca vorovim aceeasi limba, ca s-o citez pe daria... |
||
Thor_again Postat pe 20 Ianuarie 2011 14:48 |
||
hell...o people! urasc iarna, urasc zapada, si urasc durerile de masele! nu mai vine vara aia odata? zambilutz, ia benocleaza-te oleaca ici sha... http://www.youtube.com/watch?v=SM7FSEDY7nY |
||
michelle_ Postat pe 21 Ianuarie 2011 16:42 |
||
ia sa pun eu o melodea...asa, by night http://www.youtube.com/watch?v=UFF1wJN75Z0&feature=related |
||
michelle_ Postat pe 21 Ianuarie 2011 23:34 |
||
cam peisaj saharian pe garbo asta...plin de topicuri tampite va pun o melodea si ma asez la un film in regia lui Clint Eastwood Clint Eastwood, papa bun, hehehe... piticul zilei la mine e Guns'n'Roses...so...enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc |
||
michelle_ Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:39 |
||
zambilutz, stai undercover, mami? si eu care il pusesem pe justinica special pentru tine | ||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:45 |
||
foarte tare!!! hai c-am venit pe spate topicul deschis de brother nu mai exista...ala cu "ce ne enerveaza" ce chestie... |
||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 18:45 |
||
oh doamne, oh doamne...vad ca am am ajjuns si eu ca florinelu'...postez singura pe toapic nush pe unde umbla oamenii astia...bro face clipul, zambilutza toceste pentru examene, anakin e disparut...sigur scrie, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 26 Ianuarie 2011 00:25 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-01-26 00:25:20oh doamne, oh doamne...vad ca am am ajjuns si eu ca florinelu'...postez singura pe toapic me_ , daca nu ai ce face da-i adresa de e-mail lu' yonutu ca sa iti arate fruntea! scuze ca ma bag in seama! |
||
dancris Postat pe 26 Ianuarie 2011 00:37 |
||
am ce face, mami...vorbeam cu fiica-mea plus ca lucrez la ceva grafica... doar ca ma plictiseam...mintea odihnita, deh... |
||
michelle_ Postat pe 26 Ianuarie 2011 00:39 |
||
E-heeeee... sis se plimba amu pe colinele romei... Mai are pana sa primeasca liber la net | ||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 09:40 |
||
ahaaaaaaaa, de aia nu raspundea Michelle la mobil!!!? esti deja in Italia?? |
||
zambila Postat pe 7 Februarie 2011 11:38 |
||
reincarcata pe unde-o mai fii? si-o fi gasit vreun miliardar te pomenesti,hai?.. |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2011 10:52 |
||
apare ea... peste vreun an se intoarce in tara | ||
Thor_again Postat pe 26 Februarie 2011 10:56 |
||
da' ce bre, reloada s-a dus la manastire-n italia?... ca pana si aia crez c-au internet p-acolo... iar si-a gasit vreun biznis de babe prin vreun sat de pastori din catania, ca numa' p-acolo n-o fi patruns civilizatia... | ||
zambil Postat pe 26 Februarie 2011 11:21 |
||
te freaca aia ca pe maioneza,numa' de net nu ai timp,mami.. am o amica care este in italia si angajeaza mereu romance,dic-ta-toa-re...pur si simplu.. si-o fi luat labtopu' la ea? hai? |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2011 10:22 |
||
iaso, laptopu' stiu sigur ca nu si l-a luat, pentru ca pe laptop isi descarcase o melodie de-a mea pe care vreau sa pun ceva grafica de-a ei si a doua zi mi-a zis sa i-o mai trimit o data, ca lasase laptopul acasa. | ||
Thor_again Postat pe 27 Februarie 2011 11:02 |
||
da' vaz ca nici nepoata nu mai intra, s-o mai intrebam de sanatatea wifei... | ||
Thor_again Postat pe 27 Februarie 2011 11:03 |
||
thorele..mie mi-a zis ca are leptopul la ea si ne auzm curand.Timp de instalare sa-i dam si se aface auzita... | ||
ameno Postat pe 27 Februarie 2011 12:04 |
||
hmmm... ameno, asta inseamna ca tuuu, BRUTUSSS!!!... sau lasa! |
||
Thor_again Postat pe 27 Februarie 2011 12:09 |
||
asta-nseamna ca suntem ca-n filmu' ala, avatar, nea thorele... inchide omu' ochii-ntr-un cont, si-i deschide maimutza albastra cu coada in altu'... muahaha... | ||
zambil Postat pe 27 Februarie 2011 12:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
HI ALL | 2 | De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50 |
Legalizarea consumului de droguri usoare si a prostitutiei - prioritate nationala? | 15 | De la: lela 2 Noiembrie 2009 21:22 |
Relaxare de week-end! | 73 | De la: ulygarbo 5 Mai 2017 16:21 |
|
||
Pipa pacii | 362 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Loc de dat cu capu'? | 16 | De la: pantera_neagra 7 Ianuarie 2010 19:04 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri