"loc de dat cu capu"

nu amiii ...nu sunt Brutus Doar ca atunci cand am acompaniato la zbor si vorbind una alta pe drum am inteles ca are la ea leptopul..Asa mi-a zis ca o sa ii trebuiasaca timp de instalare si dupa da un semn de viata.
mai mult nu stiu nici eu.
Ar fi trebuit sa plec din tara saptamana trecuta dar sa amanat...puteam sa fac un salt si la ea daca stiam mai multe detalii..
ameno
Postat pe 27 Februarie 2011 12:13

zambilu, eu facui o conexiune amu, da' nu d-aia cu trezit cu coada albastra mai ales ca stiu ca de-o intalnire prin Timisoara, de acum ceva vreme, cam pe cand o plecat wifa .
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 12:15
a bonjur, people

ce maimuta, nene? ati innebunit? ce sefeuri dezvolta zambilu, hehehe
am maica si laptopu la mine, conexiunea e ca in romania, adica se taraie

bro, ti-am mai cerut melodeaua, pentru ca o salvasem doar pe comp, si mi-era lene sa fac toata suita aia de miscari: bagat sticu' in orificiu, dat clikuri fara numar...daca tu tot erai in zona, doh...

nepoata? aia munceste din greu, fratioare! pai tu crezi ca usor ii e? tata ziua coafat si shoping?

iaso, multam de vorba buna. Devin sentimentala, incep sa ma bucur ca un copil atunci cand vad ca lumea ma pomeneste

mintea odihnita, deh...

michelle_
Postat pe 3 Martie 2011 07:18

uelcom biec, bre, sis! in sfarsit, te lasara aia la tzava?
stiiuu cum e cu munca aia. dap... grea di tat! am si io un exemplu
Thor_again
Postat pe 3 Martie 2011 09:04
Me_ da sa te strang in brate unde umbli vandra???lumea te da disparuta nu alta
ameno
Postat pe 3 Martie 2011 12:31
tu,dragutzo..

nevoia de afectiune este constanta,este firesc sa te bucuri nitel,pt ca stii ca nu intreb ca sa ma aflu in treaba,pur si simplu imi pasa de talica...

cat despre sentimentalism..si ala e normal,sa fim seriosi,painea din straini nu-i tot timpu' pe sufletu' nostru,suntem mari,avem chichitze,tabieturi...ne e dor...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 13:18
si inca una.....

Bradut Florescu, unul din "vechii" publicitatii romanesti, si-a incheiat contractul cu Realitatea Catavencu, unde coordona strategia de comunicare a grupului, si a plecat in Thailanda.

IATA CE ARTICOL A SCRIS, DUPA CE A PLECAT :

Rostul

Romaniei i-a disparut rostul. E o tara fara rost, �n orice sens vreti voi. O tara cu oameni fara rost, cu orase fara rost, cu drumuri fara rost, cu bani, muzica, masini si toale fara rost, cu relatii si discutii fara rost, cu minciuni si �nselatorii care nu duc nicaieri.

Exista trei mari surse de rost pe lumea asta mare: familia (batranii), pamantul si credinta.

Batranii. Romania �i batjocoreste cu sadism de 20 de ani. �i tine �n foame si �n frig. Sunt umiliti, bruscati de functionari, uitati de copii, calcati de masini pe trecerea de pietoni. Sunt scosi la vot, ca vitele, momiti cu un kil de ulei sau de malai de care, dinadins, au fost privati prin pensii de rahat. Vite slabe, flamande si batute, asta au ajuns batranii nostri. Caini tinuti afara iarna, fara macar o mana de paie sub ciolane.
Dar, ce e cel mai grav, sunt nefolositi. O fonoteca vie de experienta si �ntelepciune a unei generatii care a trait atatea grozavii e stearsa de pe banda, ca sa tragem manele peste. Fara batrani nu exista familie. Fara batrani nu exista viitor.

Pamantul. Care pamant? Cine mai e legat de pamant �n tara aia? Cine-l mai are si cine mai poate rodi ceva din el? Majestatea Sa Regele Thailandei sustine un program care se intituleaza "Sufficiency Economy", prin care oamenii sunt �ncurajati sa creasca pe langa case tot ce le trebuie: un fruct, o leguma, o gaina, un purcel. Foarte inteligent. Daca se �ntampla vreo criza globala de alimente, thailandezii vor supravietui fara ajutoare de la tarile "prietene".
La noi chestia asta se numeste "agricultura de subzistenta" si lui tanti Europa nu-i place. Tanti Europa vrea ca taranii sa-si cumpere rosiile si soriciul de la hypermarketuri frantuzesti si germane, ca de-aia avem UE.
Cantatul cocosilor dimineata, latratul vesel al lui Grivei, grohaitul lui Ghita pana de Ignat, corcodusele furate de la vecini si iazul cu salcii si broaste sunt imagini pe care castratii de la Bruxelles nu le-au trait, nu le pot �ntelege si, prin urmare, le califica drept niste arhaisme barbare. Sa dispara!

Din betivii, lenesii si nebunii satului se trag astia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pamant, ca nu erau �n stare sa-l munceasca. Nu stiu ce �nseamna pamantul, cata liniste si cata putere �ti da, ce povesti �ti spune si cat sens aduce fiecarei dimineti si fiecarei seri. I-au urat �ntotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineata si plecau la camp cu ciorba �n sufertas. Pe toti gangavii si pe toti puturosii astia i-au facut comunistii primari, secretari de partid, sefi de puscarii sau de camine culturale. Pe toti astia, care au neamul �ngropat la marginea cimitirului, de mila, de sila, crestineste.

Credinta. O mai poarta doar batranii si taranii, cati mai sunt, cat mai sunt. Un strai vechi, cusut cu fir de aur, un strai vechi, greu de �mbracat, greu de dat jos, care trebuie �mpaturit �ntr-un fel anume si pus la loc �n lada de zestre �mpreuna cu busuioc, smirna si flori de camp. Pus bine, ca poate �l va mai purta cineva. Cand or sa moara oamenii astia, o sa-l ia cu ei la cer pe Dumnezeu.

Avem, �n schimb, o varianta moderna de credinta, cu fermoar si arici, prin care ti se vad si tatele si portofelul burdusit. Se poarta la nunti, botezuri si �nmormantari, la alegeri, la inundatii, la sfintiri de sedii si aghesmuiri de masini luxoase, la pomenirea eroilor Revolutiei. Se accesorizeaza cu cruci facute �n graba si cu un "Tatal nostru" spus pe jumatate, ca trebuie sa raspunzi la mobil.Scuze, domnu parinte, e urgent.

Fugim de ceva ca sa ajungem nicaieri. Ne vindem pamantul sa faca astia depozite si vile de neam prost pe el. Ne sunam bunicii doar de ziua lor, daca au mai prins-o. Bisericile se �nmultesc, credinciosii se �mputineaza, sfintii de pe pereti se gandesc serios sa aplice pentru viza de Canada .

Fetele noastre se prostitueaza pana gasesc un italian batran si cu bani, cu care se marita. Baietii nostri fura bancomate, joaca la pokere si beau de sting pentru ca stiu de la televizor ca fetele noastre vor bani, altfel se prostitueaza.
Parintii nostri pleaca sa culeaga capsuni si sa-i spele la c-- pe vestici. Iar noi facem infarct si cancer pentru multinationalele lor, conduse de securistii nostri.

Suna-ti familia,
pune o samanta �ntr-un ghiveci si aprinde o lumanare pentru vii si pentru morti.

Sa traiesti.

Bradut Florescu
barboneli
Postat pe 3 Martie 2011 22:25
dureros si adevarat
floare_cu_colti
Postat pe 3 Martie 2011 22:38
si cine-i asta, Bradut Florescu ?... cica "Majestatea Sa Regele Thailandei " !

sa traiesti, trei zile, cu aia de alaltaieri! mare pierdere pentru tara asta.
Reflex
Postat pe 3 Martie 2011 22:54
ok! sunt de acord! totul merge prost in tara asta. de peste 20 de ani, suntem condusi de regimuri clientelare, cu iz mafiot. se perinda la guvernare -sub blajina si idioata noastra binecuvantare- ne-o trag pe rand, o data la patru ani, si uitam cum ne-au tras-o ceilalti, si iar o luam cu votul de la capat, iar ei stiu deja cat suntem de idioti, si ne fac fara scrupule. avem internet, suntem mai scoliti, multe masterate, dar suntem o masa amorfa, cu rost de contribuabil la averea personala a celor ce ne carmuiesc destinele. dar, se pare ca ne acceptam conditia. facem ceva, sa schimbam situatia? si daca nu facem, e de vina tara? pamantul? ne simtim mai impliniti, daca hulim tot ce este national, romanesc?!
oare cati ar putea sa iasa in strada la un apel, asa cum se intampla acuma in Libia?
Reflex
Postat pe 3 Martie 2011 23:12
vreo 50. Activi. Care vor dansa "pinguinul". Restul - vreo 100- vor sta pe margine si ii vor incuraja pe "artisti"
Thor_again
Postat pe 3 Martie 2011 23:16
@Thor...nu suport sa vad cum loveste romanul de rand, in tot ce-i national! nu-i suficienta pedeapsa cazuta pe capul nostru, ca nu mai avem identitate ca natiune? ca suntem condusi de interese straine, dupa o noua ordine mondiala?
ce draq, mai oameni buni, chiar nu vedeti ca, conducatorii nu`s aici? aici sunt doar arendasii! iar noi, suntem lasati la lacomia arendasului.

Reflex
Postat pe 3 Martie 2011 23:22
Destui, daca i-ar stimula si agenturili straine. Sau credeti ca tot ce se intampla in Libia sau in alte tari arabe are ca prigine exclusiv dorinta de libertate, democraie si carne la liber ? Aiurea, acolo e vorba de Oil si de o piata de desfacere hamesita dupa marfuri occidentale(ati uitat cum saream pe coca cola dupa 90?)

Mai copiii, am mai vazut noi Livolutii la televizor. Chiar trebuie sa ne lasam imbroboditi mereu de basmele mass-mediei?
charmelen
Postat pe 3 Martie 2011 23:41
pai si io n`am zis "noua ordine mondiala" ?
stai blanda, ca ii vine si libanezului de rand galusca. dupa ce le va fi distrusa economia nationala, ca in afganistan, si ca la noi, `or fii si ei subjugati FMI-ului masonic. deocamdata, sunt revolutionari, in spirit. si io la spirit, ma refeream. nu la starea de facto.
Reflex
Postat pe 3 Martie 2011 23:54
pardon, nu afganistan. ma gandeam la irak
Reflex
Postat pe 3 Martie 2011 23:56
Barb..si cu ce a gresit Florescu?
vuvuzela
Postat pe 4 Martie 2011 00:16
De la: Thor_again, la data 2011-03-03 23:16:21vreo 50. Activi. Care vor dansa "pinguinul". Restul - vreo 100- vor sta pe margine si ii vor incuraja pe "artisti"

cata dreptate!!
vuvuzela
Postat pe 4 Martie 2011 00:21
barbone...

corect taticu'....sunt greu de gasit....
despre articol mai tarliu,ca acu' ma-ncarc pozitiv....
iasomia
Postat pe 4 Martie 2011 09:55
buna dimineatza... ! cat va beti cafeaua, poate im spuneti si mie unde sa intreb, administratia sau cine se ocupa pe aici ci fapte urate... ca de ce azi, ieri erau acolo... nu mai sunt doua postari de-ale mele, una de alaltaieri (dupa cum vedeti, la articolul lui Bradut, am inceput cu "si inca una".... ei bine, cea dinainte... s-a facut invizibila, dar o s-o repet azi !!! ptr. ca e doar muzica de opera...) si raspunsul meu de ieri, catre vuvuzela !!!! urat din partea lor ca, dupa ce-si stoarce omul cat de cat creierul ca sa participe la discutii... chiar daca se impiedica uneori de reclamele care aduc banii la cine tine forumul.. hop... i se fura !!! si am scris frumos, cu cuvinte alese... asa cum fac de obicei... cel putin pana acuma !!! si articolul il vreau inapoi !!! am investit neuroni in el !!!! deci, no unghe ma duc dupe el... ??? mersi !
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 09:57
nene, voi ma depresati (sic!)...

iaso, stiu ca tii la mine, japitza mica

bro, gata clipu'? baga ochiu' la blogu' meu, ca am mai pus grafica

barboneli, cine e nenea ala de care spui? ca imi mere netu' ca dupa soacra-mea, si nu am nervi sa astept 10 minute pana imi deschide o pagina

reflex, mi se pare admirabil ca esti patriot. eu mi-am pierdut patriotismu' acu' fo' 20 de ani, hehehe
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 12:09
Iote-o, bre, ca inca mai da din chishioari! Cine zicea ca sis o fugit in lume cu-n artist?

Sis, baga-mi un privat cu link spre blog. Am nevoie de ce-i pe colea
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 12:19
tzaca! salveaza-l la favorite, fratioare
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 12:33
salvat... bre, da parca nu era cu haosu' ala
in fine, am gasit drumu'
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 12:48
era cu waifa, da' am facut pentru grafica unu' separat, sa nu se confuzeze lumetu'

so...gata clipu? ca trepidez din piciorushe ici sha...
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 13:00

zici ca trepidezi? mai cateva cestiuni de finete si e gata. stii doar ca mi-s un perfectionist, mama ei de zodie varsareata!
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 13:05
De la: me_reloaded, la data 2011-03-05 12:09:31nene, voi ma depresati (sic!)...

barboneli, cine e nenea ala de care spui? ca imi mere netu' ca dupa soacra-mea, si nu am nervi sa astept 10 minute pana imi deschide o pagina

reflex, mi se pare admirabil ca esti patriot. eu mi-am pierdut patriotismu' acu' fo' 20 de ani, hehehe

da' de care "nene" intrebi tu... ? ca mie imi merg neoronii ca dupa... soacra-ta... !!!
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 13:08
de Florea ala ziceam...

bro, te iei de varsatori? stii ca ma anfisez de zodii

da' chiar! ce-ar fi sa deschida si moi un toapic la plezneala, ashe...de zodia varsator
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 13:12
De la: me_reloaded, la data 2011-03-05 12:09:31nene, voi ma depresati (sic!)...

am bagat si eu un ochi la blogul tau... miza mica... dar tot am ramas surd ! trebe cumva sa folosesc ochelari 3D... ca sa vad ceva acolo ???
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 13:14
De la: me_reloaded, la data 2011-03-05 13:12:20de Florea ala ziceam...

bro, te iei de varsatori? stii ca ma anfisez de zodii

da' chiar! ce-ar fi sa deschida si moi un toapic la plezneala, ashe...de zodia varsator

si eu mis varsator... !

si e Florescu, draga !!!

Bradut Florescu, unul din "vechii" publicitatii romanesti, si-a incheiat contractul cu Realitatea Catavencu, unde coordona strategia de comunicare a grupului, si a plecat in Thailanda.

IATA CE ARTICOL A SCRIS, DUPA CE A PLECAT :

Rostul

Romaniei i-a disparut rostul. E o tara fara rost, �n orice sens vreti voi. O tara cu oameni fara rost, cu orase fara rost, cu drumuri fara rost, cu bani, muzica, masini si toale fara rost, cu relatii si discutii fara rost, cu minciuni si �nselatorii care nu duc nicaieri.

Exista trei mari surse de rost pe lumea asta mare: familia (batranii), pamantul si credinta.

Batranii. Romania �i batjocoreste cu sadism de 20 de ani. �i tine �n foame si �n frig. Sunt umiliti, bruscati de functionari, uitati de copii, calcati de masini pe trecerea de pietoni. Sunt scosi la vot, ca vitele, momiti cu un kil de ulei sau de malai de care, dinadins, au fost privati prin pensii de rahat. Vite slabe, flamande si batute, asta au ajuns batranii nostri. Caini tinuti afara iarna, fara macar o mana de paie sub ciolane.
Dar, ce e cel mai grav, sunt nefolositi. O fonoteca vie de experienta si �ntelepciune a unei generatii care a trait atatea grozavii e stearsa de pe banda, ca sa tragem manele peste. Fara batrani nu exista familie. Fara batrani nu exista viitor.

Pamantul. Care pamant? Cine mai e legat de pamant �n tara aia? Cine-l mai are si cine mai poate rodi ceva din el? Majestatea Sa Regele Thailandei sustine un program care se intituleaza "Sufficiency Economy", prin care oamenii sunt �ncurajati sa creasca pe langa case tot ce le trebuie: un fruct, o leguma, o gaina, un purcel. Foarte inteligent. Daca se �ntampla vreo criza globala de alimente, thailandezii vor supravietui fara ajutoare de la tarile "prietene".
La noi chestia asta se numeste "agricultura de subzistenta" si lui tanti Europa nu-i place. Tanti Europa vrea ca taranii sa-si cumpere rosiile si soriciul de la hypermarketuri frantuzesti si germane, ca de-aia avem UE.
Cantatul cocosilor dimineata, latratul vesel al lui Grivei, grohaitul lui Ghita pana de Ignat, corcodusele furate de la vecini si iazul cu salcii si broaste sunt imagini pe care castratii de la Bruxelles nu le-au trait, nu le pot �ntelege si, prin urmare, le califica drept niste arhaisme barbare. Sa dispara!

Din betivii, lenesii si nebunii satului se trag astia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pamant, ca nu erau �n stare sa-l munceasca. Nu stiu ce �nseamna pamantul, cata liniste si cata putere �ti da, ce povesti �ti spune si cat sens aduce fiecarei dimineti si fiecarei seri. I-au urat �ntotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineata si plecau la camp cu ciorba �n sufertas. Pe toti gangavii si pe toti puturosii astia i-au facut comunistii primari, secretari de partid, sefi de puscarii sau de camine culturale. Pe toti astia, care au neamul �ngropat la marginea cimitirului, de mila, de sila, crestineste.

Credinta. O mai poarta doar batranii si taranii, cati mai sunt, cat mai sunt. Un strai vechi, cusut cu fir de aur, un strai vechi, greu de �mbracat, greu de dat jos, care trebuie �mpaturit �ntr-un fel anume si pus la loc �n lada de zestre �mpreuna cu busuioc, smirna si flori de camp. Pus bine, ca poate �l va mai purta cineva. Cand or sa moara oamenii astia, o sa-l ia cu ei la cer pe Dumnezeu.

Avem, �n schimb, o varianta moderna de credinta, cu fermoar si arici, prin care ti se vad si tatele si portofelul burdusit. Se poarta la nunti, botezuri si �nmormantari, la alegeri, la inundatii, la sfintiri de sedii si aghesmuiri de masini luxoase, la pomenirea eroilor Revolutiei. Se accesorizeaza cu cruci facute �n graba si cu un "Tatal nostru" spus pe jumatate, ca trebuie sa raspunzi la mobil.Scuze, domnu parinte, e urgent.

Fugim de ceva ca sa ajungem nicaieri. Ne vindem pamantul sa faca astia depozite si vile de neam prost pe el. Ne sunam bunicii doar de ziua lor, daca au mai prins-o. Bisericile se �nmultesc, credinciosii se �mputineaza, sfintii de pe pereti se gandesc serios sa aplice pentru viza de Canada .

Fetele noastre se prostitueaza pana gasesc un italian batran si cu bani, cu care se marita. Baietii nostri fura bancomate, joaca la pokere si beau de sting pentru ca stiu de la televizor ca fetele noastre vor bani, altfel se prostitueaza.
Parintii nostri pleaca sa culeaga capsuni si sa-i spele la c-- pe vestici. Iar noi facem infarct si cancer pentru multinationalele lor, conduse de securistii nostri.

Suna-ti familia,
pune o samanta �ntr-un ghiveci si aprinde o lumanare pentru vii si pentru morti.

Sa traiesti.

Bradut Florescu
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 13:18
ha?

ahhhh....eu ziceam de blogu' de pe wordpress
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ultima intalnire 13 De la: lady39 13 August 2009 12:00
Concurs rochie de seara 600 euro 1 De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22