"loc de dat cu capu"

aaaa.... ! ai blog pe wordpreeeeess... ! si ce e ala ? sau pe ce strada e ?
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 13:22
faci mishto de mine, este?
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 13:24
ei ash! sis, barboneli o fi intr-o pasa d-aia blue azi. de la adminii garbo i se trage
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 13:42
De la: me_reloaded, la data 2011-03-05 13:24:17faci mishto de mine, este?

sa-mi cada urechile daca da... ! pa bune ! si acum, serios... ca mie mai imi place sa glumesc uneori cu persoane interesante ! in primul rand, nu mi-as permite sa fac misto de cineva ! in al 2-lea... chiar nu stiu de acel blog pe... ca-i uita-i numele ! eu nu prea sunt la curent cu noutatile in toate domenile... ! dar in unele, da ! si nu vreau sau nu-mi doresc sa ramai cu impresia pe care ai scris-o ! ai citit pana la urma ce a scris Florescu ?
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 14:19
De la: Thor_again, la data 2011-03-05 13:42:40ei ash! sis, barboneli o fi intr-o pasa d-aia blue azi. de la adminii garbo i se trage

cum simti tu pulsul, stimate... ! la fix ! dar tot nu am primit raspuns, cum sa fac sa nu-mi fure astia postarile... ! mai bine ii las sa-mi fure portofelul... ca tot nu am mai mult de 2300 euro in el... !!!!
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 14:24
care florescu,bre?
iote ce zicea Eminescu in 22 iul 1880:

"Un aer bolnavicios de coruptie, de frivolitate, de castig fara munca a cuprins plebea noastra rosie si infecteaza chiar sfera ce ramasese neatinsa de acest spirit. A crede ca o reactie puternica, in sensul national si istoric al cuvantului, ar mai fi cu putinta la noi in tara, ar insemna a se face jertfa unei deserte iluzii."

cine zicea ca doar nea Iancu le avea cu clarviziunea?

astia suntem,fatalitate...haleu!

tu,me...

iasomia
Postat pe 5 Martie 2011 14:27
Barboneli
In primul rand, stai linistit, dupa cum o stiu eu pe sis, citise articolul cam de cand a aparut.
In al doilea rand, nu cred ca vei primi vreodata raspuns la intrebarea ta. Vorba aia, "e vanare de vant"...
"persoana interesanta" zici? Stai pe-aproape. Inca n-ai vazut nimic. Grija mare insa, sa n-o calci pe bataturi, ca nu te mai spala toata Dunarea.
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 14:28
asa, fratioare...fa-mi reclama il infricosezi pe barboneli

io-s za bitch, remember?

muv ior ass la clipu' ala ca mi s-a pus pata pe el. si zi-mi ca grafica mea e animata, cum te-ai gandit de prima data
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 14:51
mmmnoup! nu-ti zic. da' las sa fie surpriza completa
za bitch? normal!
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 14:53
mmmda... ! mereu mai am de invatzat ! dar uneori, ma mai bazez si eu pe.... hai sa-i zicem instinctul meu ! fiind asa de nou printre voi... e clar ca nu pot sa cunosc deodata pe toti onoratii forumisti ! apreciez parerea ta, vechi cunoscator de "suflete" de pe forum... dar mai sunt si noantze care mie imi plac, sau le accept ! ca de exemplu, parfumul iasomiei imi place ! ok, sfatul cu calcatul pe bataturi... e potrivit celor care au asa ceva ! am inteles ideia... sper ca multi de pe forum, au grija sa nu aiba bataturi, ptr. ca asta nu e bine... ! nu e bine ptr. ei.! mersi ptr. sfaturi... !
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 14:58
ok... eu nu ma infricosez asa usor ! mai ales ca, pe un forum virtual, chiar ca n-am de ce... !!! si uneori, chir pot sa strabat acest "virtual"... si sa ajung la realitate ! ma credeti sau nu !!!
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 15:04
ok... eu nu ma infricosez asa usor ! mai ales ca, pe un forum virtual, chiar ca n-am de ce... !!! si uneori, chir pot sa strabat acest "virtual"... si sa ajung la realitate ! ma credeti sau nu !!!
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 15:07
mai, n-a zis nimeni sa te infricosezi. eu ma refeream la partea aia cu mistoul, de care te intreba sis
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 15:14
aha.... am inteles ! asta-mi place ! deci putem glumi liberi si tachina liberi si aprecia liberi.... ! mersi !
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 15:21
glumitul e la liber, ironiile la fel...

huh, stai pe-aproape, si-ai sa te obisnuiesti cu stilul nostru

bro, da' anakinu pe unde bantuie? eu tot indragostita de vasile am ramas, sa stii...
michelle_
Postat pe 5 Martie 2011 21:46
Sis, cu Anakinu am vorbit acum cateva zile. Are ceva treaba si va mai dura un pic pana va putea sa revina pe aici cu Vasile de manuta
Hmmm... Vasile, ha? You, bitch! Ca d-un Gheo sau Ion nu te-ai indragosti!
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 22:15
si care e diferentza intre V si G sau I... ? si "bro"... de unde vine ?
barboneli
Postat pe 5 Martie 2011 23:54

De la: barboneli, la data 2011-03-05 23:54:22 si care e diferentza intre V si G sau I... ? si "bro"... de unde vine ?

Barboneli, "bro" e masculinul de la "sis". Hmmm... diferenta? Habar n-am. Da' cu certitudine unul e prea lung, pe cand celalalt e prea scurt, "Vasile" fiind o varianta intermediara. Sau medie. .
Thor_again
Postat pe 6 Martie 2011 09:15
De la: Thor_again, la data 2011-03-06 09:15:41

De la: barboneli, la data 2011-03-05 23:54:22 si care e diferentza intre V si G sau I... ? si "bro"... de unde vine ?

Barboneli, "bro" e masculinul de la "sis". Hmmm... diferenta? Habar n-am. Da' cu certitudine unul e prea lung, pe cand celalalt e prea scurt, "Vasile" fiind o varianta intermediara. Sau medie. .

mmmda.... ! se pare ca metrajul meu la minte.... e mic pe langa al vostru... ! deci daca "sis" e "me...." si masculinul de la "sis" e "bro"..... ... ma lesi ????!!! pai atunci de ce "sis" intreaba pe "bro".... "da' anakinu pe unde bantuie"... ? aveti cumva pe aici si zile in care... scrieti mai pe intelesul tuturor... ??? sau e vorba de bisexualitete.... ? trebe neaparat sa prind codul.... !
barboneli
Postat pe 6 Martie 2011 15:42
oh, oh...sis vine de la sister si bro vine de la brother. adicatelea torache e brotherul meu, si cavalerul meu sans peur et sans reproche

anakinu e un bun amic, care ne e drag tuturor. ma rog, cel putin alora care au ceva in tartagutza.

stiu ca ce citesti pare codificat, dar e doar pentru ca inca nu esti familiarizat cu noi

cum am zis: stai pe-aproape!
michelle_
Postat pe 6 Martie 2011 17:15
Mno, Barboneli! Te-o lamurit sis?
Cat despre lungimi, pai numara si matale literele din Gheorghe si din Ion... Este ca Vasile impaca si capra, varza? Nu e nici prea lung, nici prea scurt

PS: "Vasile" e o "cunostinta" comuna, dintr-o nuvela, asa ca nu te chinui sa iti bati capul prea mult cu el. Eventual, citeste pe topicul cu povestiri scurte. Te vei lamuri de cine e "indragostita" sis
Thor_again
Postat pe 6 Martie 2011 18:29
aha... !!! misto ! eu is "nep"... adica nepotu'... ! la noi, in Vintzu'... se vorbeste numa' romaneasca... asa ca d'aia mie mai greu... ! si pe limbi straine si pe prescurtaralea... da' e bun asa ! eu mis mare amator de rebus, oricum !
barboneli
Postat pe 6 Martie 2011 23:00
iote bre la waifa...tartagutza,si eu ii ziceam tartacuta...

iasomia
Postat pe 8 Martie 2011 17:38
iaso, imi scapa deshtu' ampaula, deh...
michelle_
Postat pe 10 Martie 2011 12:06
uiti limba,hai?
japitza mica..

nenica,

astia de sunteti p-afara mai bagati si voi otara de pofta de viatza,nu mai asteptati numa' de la noi subnutritii,au stiti voi ce trai avem noi hacilea?
ca s-a sonat lumea si nici noi nu stam pe roze?sau va doare in paula,ca tot o pomenii asta mica si reincarcata...

ia zii fetitzo:
ma che cosa fai?

iasomia
Postat pe 10 Martie 2011 12:18
De la: barboneli, la data 2011-03-06 23:00:04aha... !!! misto ! eu is "nep"... adica nepotu'... ! la noi, in Vintzu'... se vorbeste numa' romaneasca... asa ca d'aia mie mai greu... ! si pe limbi straine si pe prescurtaralea... da' e bun asa ! eu mis mare amator de rebus, oricum !

si eu !
ondinne
Postat pe 10 Martie 2011 12:45
na haideti la barfa pana nu ma apuc de zumba
ameno
Postat pe 10 Martie 2011 21:21
iaso, pofta de viata? mama ei de viata! las' ca poate ma impiedic de donald trump p-acilea, si va scot din criza

kitty, hau du iu du?
michelle_
Postat pe 10 Martie 2011 21:30
cum ziceam...am devenit libera la mare si m-am apucat de zumba
daca-l vezi rupei picioarele si hai cu el acasa
ameno
Postat pe 10 Martie 2011 21:33
me..

macar sa te aflam fericita,ca noi ne descurcam cumva......
iasomia
Postat pe 10 Martie 2011 21:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
speed dating 51 De la: garbo270885 23 Mai 2012 14:51
Prima intalnire 34 De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47
val .. de scumpiri si taxe 40 De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40
China 437 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
Prima intilnire...devine ultima 118 De la: rapsody33 25 Octombrie 2012 22:26
Setari Cookie-uri