Ba imi inchipui f bine ce imagine ti- a sugerat...de aia am si zis.El e si divinitate pe undeva, se inchina femeile la el, are statui imense...oups,poate totusi nu te-ai gd la aia... |
||
tatoo Postat pe 31 Martie 2011 18:11 |
||
---|---|---|
n-auzi bre? "ciudatica cucului" iar cu lacrimi.... |
||
ufishor Postat pe 31 Martie 2011 18:16 |
||
mdap...am o imaginatie teribil de plastica. normal ca la aia m-am gandit, si as fi pariat ca ai sa sesizezi comicul contextului ufisor, ce dreaq sa mai zic? io is de-aia...how bizar by the way...bine ca esti iar pisica, ca aveam cosmaruri cu avatarul celalalt |
||
|
||
michelle_ Postat pe 31 Martie 2011 18:21 |
||
Cum, Meule, sa nu te bag in seama?Ba , de-abia acu! Gasesc puncte comune,unul din ele...si pe mine ma deprima primavara,zice lumea ca-s aiurea, da' eu capat energie si pofta de viata toamna.Si mai ales cand ploua linistit si trist ca-n Bacovia.Plus ca pt mine noaptea e perioada cea mai productiva.Ziua sunt cam anemic, dar dupa 22-23,gata, renasc,zici ca-s vampir! Apoi, Paler, il iubesc,dar functie de dispozitia preexistenta, ma deprima si el, uneori. Cel mai tare ma doare asta: "...am invatat ca scrisul,ca si vorbitul poate linisti durerile sufletesti.Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult,iti sunt luati prea repede." Sfasietor de simplu si dureros de adevarat...mai ales pt mine care chiar le-am invatat la propriu, inainte de a le citi la el! Ah si am mai bagat si Lara Fabian-"Je suis malade"...moartea caprioarei, nu altceva!! Da si mie lama ta ca eu am in casa numai aparate de ras si epilatoare, sheara ma-sii az si mani !! |
||
tatoo Postat pe 31 Martie 2011 18:36 |
||
tatoo, om fi frati, mami...si io tot noaptea is in forma si plina de energie mda...stiu exact ce spui. viata e un mare rahat, este? cateodata mi se pare ca suntem ca niste cochilii goale si totusi, cum reusesti sa mergi mai departe? pentru ca eu ma simt sfaramata in mii de cioburi in cea mai mare parte a zilelor |
||
michelle_ Postat pe 31 Martie 2011 18:53 |
||
in loc de dat cu capul-----------http://www.youtube.com/watch?v=6TqWoKz132Q--------- | ||
vuvuzela Postat pe 31 Martie 2011 19:18 |
||
vuvu, nu si aici, please... ufisor, tocmai am schimbat registrul... yngwie malmsteen...evil eye, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 31 Martie 2011 19:28 |
||
sa rupi corzile, nu alta!!! yeeeaaaaaaaah | ||
ufishor Postat pe 31 Martie 2011 19:31 |
||
asa roackerita lu' michelle mai, apropos de roackeri...ce fel de bunica o sa fiu eu, cu blugii taiati, si cu pumnal de la paciotti la gat? |
||
michelle_ Postat pe 31 Martie 2011 19:35 |
||
o buni de invidiat | ||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 19:46 |
||
Ce faci Me ... iti furara poza | ||
cricat Postat pe 31 Martie 2011 19:50 |
||
kitty, abia astept sa-mi duc nepoata la primul concert rock, si sa-i iau prima geaca de piele parca si vad ca am sa duc lupte cu fiica-mea cri, mi-am schimbat avatarul. l-am pus p-ala de la butterfly creek |
||
michelle_ Postat pe 31 Martie 2011 19:54 |
||
asa viitoare buni .... dar esti sigura ca e fetita ?? |
||
cricat Postat pe 31 Martie 2011 19:59 |
||
timpul trece repede:) pana ieri nici nu gandeam ca o sa fac copii, azi ma gandesc wwwaaa e mare e la gradi deja!!!!!maine merg cu ea la disco sper sa ma ia cu ea |
||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 19:59 |
||
sigur nu te ia ... ame... ce sa cauti tu acolo?? |
||
cricat Postat pe 31 Martie 2011 20:01 |
||
da chiar ???e sigur fetita??? vezi!! tu o sa fii bunica tanara pe cand eu oi fi o babaciune cand o sa mearga ea la disco sigurat nu o sa vrea sa ma ia cu ea |
||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 20:01 |
||
cum adica ce o sa caut acolo???? evident ca am sa o indrum spre ringul de dans nicidecum sa o urmaresc ca un uliu | ||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 20:03 |
||
cricat Postat pe 31 Martie 2011 20:04 |
||
poate o insotesti pe ringul de dans .... sa vezi de aproape ce, cum, cu cine .... | ||
cricat Postat pe 31 Martie 2011 20:05 |
||
buna seara .....ma bag si io la urmareala fiemea ii mai mare daaaa tusiiiii ? | ||
floare_cu_colti Postat pe 31 Martie 2011 20:07 |
||
recunosc Mel cine te vede nu zice ca esti o viitoare buni brava fata |
||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 20:09 |
||
sister deja sta geana pe Adri | ||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 20:10 |
||
simt un damf de samahoanca!! O trecut cumva pe aici...stiti voi??? Si eu care ma credeam la adapost pe topicul lui Michael... |
||
tatoo Postat pe 31 Martie 2011 20:21 |
||
cine te-a suparat tatoo? ... de cine te ascunzi? .. | ||
cricat Postat pe 31 Martie 2011 20:23 |
||
tatoo?? ce ai mai??? | ||
ameno Postat pe 31 Martie 2011 20:24 |
||
stie Me... Ceausescu n-a murit... istoria ne-a mintit, ne vegheaza indarjit. limba lui de lemn se plimba 'ncet prin vechea noastra limba, Ceausescu n-a murit... |
||
tatoo Postat pe 31 Martie 2011 21:10 |
||
dap tatoo, da' stie ca pe topicul meu e persona non grata. deci, esti in siguranta aici fetele, stati usor! ca inca nu se anunta niciun viitor nepot in perspectiva. fie-mea mai vrea sa copilareasca, deh...doar ca eu nu mai am rabdare, nene...vreau sa-mi duc nepoata la un concert metallicca |
||
michelle_ Postat pe 31 Martie 2011 21:20 |
||
hell...o people! stare de nestare, nu ca asta ar fi ceva neobisnuit. ma deprima ingrozitor primavara asta, e clar, is defecta la capshor... nush unde-i zambila, si cum de nu se gandeste ea sa-mi puna naibii melodeaua cu justinica...asa, poate ma scap de fixatia cu morrison si nu mai caut lama aia... parca-i peisaj saharian pe garbo, pustiu cat se vede, ori au inceput fetele sa aplice sfaturile lu' ufi. cum care sfaturi? alea...munca, fara mancare si sex la greu |
||
michelle_ Postat pe 1 Aprilie 2011 13:35 |
||
scumpo, de ieri tot alerg dupa tine cu justinica, da tu...batman! http://www.youtube.com/watch?v=SM7FSEDY7nY si in sfarsit cineva deprimat de primavara! credeam ca is io defecta! |
||
zambila Postat pe 1 Aprilie 2011 13:47 |
||
nee pisi, suntem mai multi in clubu' asta...pana si tatoo e depresat de primavara asta, hehehe... auzi, da' indecent de sexy asta, justinica, deh...nu prea merge cu nichita pisi, please, please...da-mi un restart, umbla si in bios daca trebe, inchide-mi winampu' si arunca-mi cartile pe fereastra |
||
michelle_ Postat pe 1 Aprilie 2011 13:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
indecizie | 33 | De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22 |
Desi e toamna, lumea este in calduri! | 424 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
HI ALL | 2 | De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50 |
|
||
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri