scumpo, la cat de slaba esti, merge si alb, cu dungi orizontale! deci, una cum era a lui Merlin...ii bine? |
||
zambila Postat pe 8 Aprilie 2011 14:13 |
||
---|---|---|
da ,da...cu dungi roz! me...unde aterizezi mai? sa te prind! |
||
ufishor Postat pe 8 Aprilie 2011 14:15 |
||
cum unde?? in tm, evident! |
||
|
||
zambila Postat pe 8 Aprilie 2011 14:16 |
||
uffffffffffffff iar raman de gura casca! |
||
ufishor Postat pe 8 Aprilie 2011 14:18 |
||
ofcorse ca la TM asa ca ciuciuca ufisor |
||
ameno Postat pe 8 Aprilie 2011 14:21 |
||
slaba??? slaba???!!! pisi, sunt perfecta! am 56 de kg, hehehe... ufisor, nu stiu cand ajung in iasi, dar poate ne intalnim pe la jumatate, prin bucuresti...facem o pijama party, de-aia, hehehe |
||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 14:21 |
||
can`t wait!! | ||
ufishor Postat pe 8 Aprilie 2011 14:27 |
||
sis... 56 de kile CU sau FARA caramida ce-o porti in buzunar? | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 14:30 |
||
deci, am vrut sa zic slaba in sensul de perfecta, daaaa? io una nu ma cantaresc niciodata! deci, habar n-am cate kile am! |
||
zambila Postat pe 8 Aprilie 2011 14:34 |
||
bro, 56 nuda...ma rog, neglijeul rosu e oricum un pretext, ashe... auzi, tu chiar ma ingrijorezi...niciodata nu te-am vazut in starea asta. pai se poate? asta e rolul meu, mami... da' chiar, azi parca as fi anna karenina, si ma enerveaza asta. n-am suferit-o niciodata, a facut varza si din viata ei si din viata alor doi nefericiti |
||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 14:34 |
||
lasa, bre, ca macar aia o fericit un mecanic de locomotiva si neshte fizicieni care au calculat energia impactului dintre un tren si un corp uman. | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 14:37 |
||
zambilicio, dupe cum te stiu io, nu crez ca depasesti in greutate vreo sase - shepte matze d-alea d-ale tale, mai rasarite... | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 14:38 |
||
vai, vai, vai...astazi ma surclasezi pana si pe mine la cinism | ||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 14:39 |
||
thor, esti in eroare cu vreo doua matze, cred! | ||
zambila Postat pe 8 Aprilie 2011 14:39 |
||
zambilicio, 'aid la moshu sa te tzuce, tzucu-tz' fruncea tea, ca tare m-ai desfatat! auzi la ea, manca-o-ar taica, cata exactitate in aproximare! | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 14:51 |
||
zambila Postat pe 8 Aprilie 2011 14:55 |
||
am fugit si io la posta sa-mi ridic cartile! abia astept! sunt ca un copil mic in fatza raftului cu praji... weekend fain! si drum bun sa ai, scumpo! |
||
zambila Postat pe 8 Aprilie 2011 16:03 |
||
azi nu m-am ocupat deloc de cultura voastra muzicala, tare zapacita am fost... ia sa va dau o tema de casa, de meditatie, de introspectie, de ce vreti voi, hehehe... Chopin http://www.youtube.com/watch?v=txoYJSzaX9k |
||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 17:42 |
||
merci, zambilutz...ne auzim duminica be good, mami... |
||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 17:44 |
||
well...ce peisaj saharian pe garbo... nici macar nu am cu cine vorbi 4 ore cat astept afurisitu' asta de avion am uitat ca italienii sunt ca noi, fara stres, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 9 Aprilie 2011 14:19 |
||
ok ! tot ma dau si eu cu capu'.... cum naiba pot sa ajung direct la un topic, anume ! fara sa stau sa caut cate 2-3 zile, unde naiba e ! o ferestruica unde sa scriu ce topic, ce pizza si bere vreau, cu cine vreau sa discut ceva.... aveti pe aici ???? hai intai sa incepem cu topicul cautat ! pana alaltaieri, aparea la "ce se discuta pe forum"... dar a disparut ! e normal, ca doar n-o sa tina o vesnicie.... dar mai aveam si eu de adaugat ceva ! daca stiam ca dispare, ii puneam sare pe coada.... dar n-am apucat ! deci... e vre-o posibilitate sa caut un topic pe acest forum sau nu ??? mersi anticipat.... ! | ||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2011 14:20 |
||
te uiti la "toate forumurile" si o iei step by step, pe sectiuni...hehehe | ||
michelle_ Postat pe 9 Aprilie 2011 14:24 |
||
barboneli, intra de sus, pe Comunitate, si pe pagina cu utilizatorii on line, gasesti in stanga ferestruica de care intrebi. Tastezi numele topicului si sub ferestruica dai click pe optiunea "Forum" (vezi ca acolo e presetat "Utilizator".) | ||
Thor_again Postat pe 9 Aprilie 2011 14:25 |
||
M, eu sunt ca si inexistenta, da' prietenii tai care bantuie pe aici cum se simt proiectati intr-un peisaj saharian ? cactusi ? | ||
elodia Postat pe 9 Aprilie 2011 14:35 |
||
Unde esti, Meule? Hai incoa sa ne dam cap in cap, ambii-amandoi ! |
||
tatoo Postat pe 9 Aprilie 2011 15:07 |
||
you wish! sunt inca in roma, 3 ore intarziere vai vai vai...si nu pot fuma, si sunt dependenta de tigara, si daca nu fumez, nu pot sa beau nici cafeaua...si I need coffee, da' rau de tot... azi am draci, nu ca asta ar fi ceva nou la mine, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 9 Aprilie 2011 15:30 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-09 14:25:21barboneli, intra de sus, pe Comunitate, si pe pagina cu utilizatorii on line, gasesti in stanga ferestruica de care intrebi. Tastezi numele topicului si sub ferestruica dai click pe optiunea "Forum" (vezi ca acolo e presetat "Utilizator".) multumesc, Thor ! am rezolvat ! raman dator vandut... !!!!! |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2011 22:21 |
||
he, he, he, iote la sis, facea ca indienii ca nu putea sa fumeze... sis, daca ma intrebai, iti ziceam io cum sa ajungi pe o terasa din aeroport unde se poate fuma... da' amu cre' ca nu mai e nevoie, ca te vei fi uscat di tat fara tiutiun barboneli, no problem, man |
||
Thor_again Postat pe 9 Aprilie 2011 22:33 |
||
a ajuns cu bine me_ intra ea, mai incolo poate, ca acum e pe taram romanesc si are conexiune brici |
||
ameno Postat pe 9 Aprilie 2011 22:39 |
||
geaba are conexiunea brici, ca mai mult ca sigur neuronu' i-o stagnat din cauza de lipsa de tiutiun can' o avut nevoie oaliooo!!! sis, nu dadea! |
||
Thor_again Postat pe 9 Aprilie 2011 22:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ultima intalnire | 13 | De la: lady39 13 August 2009 12:00 |
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
club literar de toamna | 661 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
|
||
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
Prima intalnire | 34 | De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri