THORELE, ce zici, bre ? | ||
Freya__ Postat pe 12 Aprilie 2011 13:31 |
||
---|---|---|
roby, sorry...is foarte susceptibila azi...nu ma baga in seama. am niste stari mai volatile, asa... si da, aici e un topic unde nimeni nu se zbarleste, ca altfel sar la beregata ankinu, mami...si inca ce placere!!! ciocolata e pistol cu apa |
||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 13:32 |
||
unealta diavolului numita Photoshop !! viata mea ! | ||
|
||
Freya__ Postat pe 12 Aprilie 2011 13:36 |
||
mno, vazusi amu si tu ce zisei io! ia sa-i dam un "up", sa videm ce mai zic "puritanii" |
||
Thor_again Postat pe 12 Aprilie 2011 13:41 |
||
nu-i nimic wifo..,relax..,te inteleg.. 'ete..,eu stau de vorba cu "Profesoru' .." cica, il cunoaste pe Daniel asta.. thor..,ce zice bre..ce zice..? |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 15:01 |
||
Zice bine ce zice, bre, Robytza - tata! Ia aminte la povetele lui, pacatosule! | ||
Thor_again Postat pe 12 Aprilie 2011 15:18 |
||
vai vai vai...da' nenea ala are si ceva povete pentru fumatori? ca am fumat doua pachete de marlboro de aseara si pana acum, si tocmai desfac al treilea pachet | ||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 15:23 |
||
De la: anakin, la data 2011-04-12 12:38:36Bre, o tzuica la vremea ei, face cat zece de jack-uri stiam eu ca nu o sa lasi lucrurile asa,ai vazut?se stramba de tuica noastra... nu vezi cum e de la jacku' ala?e dezastru,nu il are in gene si fac alea urat,pt ca nu-l recunosc,deh...... anakine, litra aia de tuica data de la unu' la altu' ,ai apucat-o mama? daca m-ai pune acum,m-as cam codi... sfanta tinerete... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 15:48 |
||
iasomica...exact in clipa asta ma duc sa-mi fac o crema de cafea, de-aia tzapana nu de la jack is asa...hehehe...de-ala beau de doua ori pe an da' serios acum! cum naiba puteti sa beti tuica aia, maica? ca nu stiu cum, da' mie mi se pare ca miroase rau de tot... |
||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 15:55 |
||
..pe langa mireasma de ploshnitza.. | ||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 16:02 |
||
haidi bre.. fiecare bea ce crede ca-i cade bine.. |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 16:03 |
||
mami.. eu anu' asta fac fix cinci ani de cand nu am mai pus alcool in gura,da' acilea beau de toate.... ai nimerit tu d-aia imputita,tuica meseriasa are miros de sambure,nu deranjeaza,si cade asa bine,mai ales cand o bei cu ochii la dealu' viilor... si sa scoti neshte muschi afumat si trandafir de la garnitza,oaliu! cu varza acra cu piper pe ea si speriata cu neshte boia...si cu maligaaaa.... ca deh...la olteni e saracie in meniu,oameni ocupati cu sapa,deh... bre,mami... vezi ca nu-i buna atata cofeina,parol.. |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 16:03 |
||
"..ca deh...la olteni e saracie in meniu,oameni ocupati cu sapa,deh..." da' noi...,noi..astialalti'..,ce vina avem..? |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 16:08 |
||
ce-i robi,maica? poftisi?oleleo.. |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 16:14 |
||
"..si sa scoti neshte muschi afumat si trandafir de la garnitza,oaliu! cu varza acra cu piper pe ea si speriata cu neshte boia...si cu maligaaaa...." ehh..,daca am tricou' fleashca la gat..,inseamna ca poftesc..? |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 16:26 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-12 15:18:18Zice bine ce zice, bre, Robytza - tata! Ia aminte la povetele lui, pacatosule! AICI PARE A FI LOC DE DAT CU PARERILE, CAPETELE S-AU TERMINAT.RECONVERSIA A FUNCTIONAT, CRIZA ISI SPUNE CUVINTUL |
||
garbo011266 Postat pe 12 Aprilie 2011 16:27 |
||
266, hit the road, ca azi nu-s in dusi buni si vai de ala care mi-o pica in gheare iaso...eu cred ca imi fac o salata cezar, mancare de dive, vorba fiica-mii, hehehe... sunt singura acum, si mi-e lene, si n-am chef, si bucataria nu e locul meu preferat din casa... si da, prea multa cofeina nu e buna, da' parca mai conteaza... |
||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 16:36 |
||
sis, �ncearc� s� g�se�ti un dic�ionar de oligofrenez�, ca s� te �n�eleag� �i 266. ea, r�ia �i prostia ce mai sunt a�a de insistente, chiar dac� nu sunt b�gate �n seam�. adic� ea cu celelalte pretenare ale ei, nedesp�r�ite | ||
Thor_again Postat pe 12 Aprilie 2011 16:41 |
||
266, iar pe tine nu te baga nimeni in seama! cum si cui sa dovedesti tu ce poate neuronul tau plictisitor si redundant si ce poate sternocleidomastoidianu` tau, daca nu da nimeni nicio ceapa degerata pe tine?! tsa, tsa, tsa, ce aroganta! ce tupeu! vai, vai ce tragedie! ...si cum imi mai vine sa casc! ma laaaaasi! | ||
esme Postat pe 12 Aprilie 2011 16:42 |
||
bro, ia si la esme cum a bagat-o cu redundantu' cela vai, vai... ma duc sa mananc, ca am promis cuiva ca sunt cuminte si ascultatoare, si eu cand promit... |
||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 16:46 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-12 16:41:53sis, �ncearc� s� g�se�ti un dic�ionar de oligofrenez�, ca s� te �n�eleag� �i 266. ea, r�ia �i prostia ce mai sunt a�a de insistente, chiar dac� nu sunt b�gate �n seam�. adic� ea cu celelalte pretenare ale ei, nedesp�r�ite CONFRUNTAREA DINTRE BUN SI RAU, FRUMOS SI URIT, PROST SI DESTEPT, ESTE DOAR IN MINTEA TA, EU DOAR VA EXPLICAM CA SINTETI OFF TOPIC.ESTE, CONSTAT O BATALIE GREA, NU AI CURAJUL SA ADMITI CA REALITATEA ESTE DIFERITA DE OFERTA PE FATZA. PT O VIATA ARMONIOASA ESTE INDICATA CITE O LUPTA, DAR NU UN RAZBOI. IAR ATI MINCAT CIUPERCI DEFECTE? |
||
garbo011266 Postat pe 12 Aprilie 2011 16:47 |
||
aaaa, pai esme e deja modelu' meu in viata! de urmat indeaproape si de invatat lectiile de ironie e mai nashpa cu sternocleidomastoidianu` ala, ca iar tre' sa-si caute aia dex online... |
||
Thor_again Postat pe 12 Aprilie 2011 16:49 |
||
de dive zici? du-te si baga un cezar d-ala,lasa ca raman eu mirosind a afumatura si tuica acilea... roby e tricoul ud?poftesti..maicutza... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 16:50 |
||
266, probabil ca vei fi in stare sa explici ceva vreodata... pentru asta insa va trebui sa depasesti un pic nivelul infantil de rationament si exprimare pe care le ai, ca sa nu mai spun de "glumele" de bautor de bere la pet pe care le faci | ||
Thor_again Postat pe 12 Aprilie 2011 16:51 |
||
dap...o salata cezar si ciupercute, yammy, yammy.... bro, mai stii cum se mananca la noi in banat? mancare de-aia peizana...sunca afumata, cu branza si rosii, si paine proaspata...hehehe.... |
||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 16:52 |
||
De la: esme, la data 2011-04-12 16:42:58266, iar pe tine nu te baga nimeni in seama! cum si cui sa dovedesti tu ce poate neuronul tau plictisitor si redundant si ce poate sternocleidomastoidianu` tau, daca nu da nimeni nicio ceapa degerata pe tine?! tsa, tsa, tsa, ce aroganta! ce tupeu! vai, vai ce tragedie! ...si cum imi mai vine sa casc! ma laaaaasi! MAI, ID IMPOSIBILL,COMENTARIUL TAU, SE AFLA LA LIMITA DINTRE ESEU, SCRIERE AFORISTICA,FILOZOFIE,PSIHOLOGIE,TEOLOGIE,BIOLOGIE SI O CHITANTA, DEOPOTRIVA DE CAP-TIV-ANT SI TULBURATHOR.DE CE TE SIMTI IN PERICOL, IRITATA, NESIGURA LIPSITA DE INCREDERE, TRISTA SI NEBAGATA IN SEAMA??? |
||
garbo011266 Postat pe 12 Aprilie 2011 16:52 |
||
mai incet, sis, ca iar ma apuca jelea ma gandesc ca vine pashtele catolic... ce mai meream io la ungurii mei de acolo, sa mananc shunca cu hrean |
||
Thor_again Postat pe 12 Aprilie 2011 16:55 |
||
ashea,ashea..... | ||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 16:57 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-12 16:49:40aaaa, pai esme e deja modelu' meu in viata! de urmat indeaproape si de invatat lectiile de ironie DE CE E E NASHPA???NU STII NIMIC DESPRE STERNOCLEIDOMASTOIDIAN???UITE ,GRATIS O INFORMATIE, SA IL FOLOSESTI CIND JOCI SPINZURATOAREA,SI CU TARSIENELE, METATARSIENELE TE TII DE TIMPLA ,ASA CUM FAC FILOZOFII. IAR CU CAR[PIENELE SI METACARPIENELE FACI CE VREI. CIND OBOSESTI, POTI SA LE SCHIMBI NENEA, YO, NU BEAU BR LA PET, DOAR LA CUTIE SI DOAR LA CONSTANTA. ACUM NU SINT LA CONSTANTA, DECI, ESTI TOTAL DEZINFORMATIZAT CHIAR VIRUSAT |
||
garbo011266 Postat pe 12 Aprilie 2011 16:58 |
||
daaaa...hrean cu sos de smantana...si mancam cu mana, asa... vai, vai...ce pofta mi-e... |
||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 17:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
indecizie | 33 | De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22 |
inca o sansa? | 19 | De la: lore01 24 Iunie 2012 16:04 |
Ultima intalnire | 13 | De la: lady39 13 August 2009 12:00 |
|
||
Relatii incepute online | 7 | De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34 |
Prima intalnire | 11 | De la: garbo_435928 23 Aprilie 2017 10:51 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri