"loc de dat cu capu"

nu, draga ( tu, cea cu numar), ma simt plictisita de moarte cand te citesc! ce nu intelegi? let me spell it for u!: b-o-r-i-n-g! asta te recomanda! nimic altceva! poate doar sindromul acut ca suferi de tine, zau! ai un `eu` prea inflamat, de nu mai incape in tine! intelegi ce senzatie imi produci? imi vine sa ma scarpin si sa casc, de-mi trosnesc falcile! daca vrei sa te afirmi, de ce nu ii bati la cap pe altii care inghit veleitatile si spoitorii? ...iti spun io de ce nu!: pt ca n-ai succes! esti dull! daca te lua cineva in serios, nu-ti dadeai duhu`, tot incercand sa te afirmi pe garbo!

carevasazica, o alta irinuca, dar la alta scara! fleosc!
esme
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:04
iegzact, sis, cu smantana... iote si la mami iaso, bag seama ca ar avea si ea ceva amintiri d-astea gastronomice, chiar daca originea-i din alta parte... deh, sangele apa nu se face, ashe-i, mami iaso?
Thor_again
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:05
phiu...ioi,ishtenem...

sa ma usture pe nas...nea thorica..
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:06
De la: Thor_again, la data 2011-04-12 16:55:47mai incet, sis, ca iar ma apuca jelea
ma gandesc ca vine pashtele catolic... ce mai meream io la ungurii mei de acolo, sa mananc shunca cu hrean

DACA SI TU INTRI IN DEPRESIE, VA TREBUIE UN PSIHOLOG, ASTA E CLAR, SI PT CA AVETI CEVA INO-CENT IN GINDIRE, VA AJUT, RECOMANDINDU-VA UN FUL DE PSIHOLOGI CU DAME-N COADA, DAR TOT PSIHOLOGI. SI VA ASIGUR CA VETI FI MULTUMITI. NU GLUMESC MERITA SA INCERCATI ,IMI VETI MULTUMI, DAR DOAR LOR VA TREBUI SA LE ADUCETI GINDURILE SANATOASE
garbo011266
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:07
esme, da' di ce arunci margaritarele la porci? si ce-ti spusei io de dex? ai vazut ce mult i-a luat sa caute notiunea?
ca sa induca in eroare, a mai bagat si deshtele, "de la ea"... probabil i-au venit definitiile la pachet, by default.
Thor_again
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:08
mami iaso, ashe-i ca desfunda ala sinusurile de zici ca nu ai avut probleme neam cu ele?
hai ca sis ar trebui sa gaseasca bunataturi d-alea pe acolo, tragem o fuga pan' la ea.
Thor_again
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:09
auzi bro, si ludaie cu carnati, bagat tot in duba, hehehe...si clisa fripta...

iaso, ti-e pofta, este? hreanu' ala face toti banii...

hmmm...ce mi-ar place sa va vad...dar eu nu stau in bucatarie nici moarta! doar stii cat urasc eu bucataria.
si bro, iti raman datoare pentru pontul cu sarmele fierte in vin, de acu' doi ani. in viata mea nu am facut sarme mai bune ca alea...
michelle_
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:10
mami..

io mi-s nascuta la filantropia,de loc...in bucale..
da'is o corcitura sadea,metis...cum ii place lu' gyuri pascu sa zica.....
pan' la ea ,unde mami?ca eu nu mai inteleg deloc unde e femeiusca asta...
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:13
acum sunt in tara, si in curand plecam in italy si ne stabilim de tot acolo, pisi....
si singurul lucru bun pe care il pot spune despre italieni e ca Dante e divin. si fac un parmiggiano extraordinar. in rest, prea colerici pentru gustul meu, hehehe...

apropos, imi pun mintea pe moatze: citesc Confucius in italiana, hehehe...is maso, e clar!
michelle_
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:14
toti,mami?

hai sa va fie de bine,las' ca o sarma gasiti voi..
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:16
mda...
michelle_
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:17
sis, tu dai materia prima, in bucatarie stau io
iote, ca mai- mai o pacalim si pe mami iaso sa se alature... si daca insistam, apare si zambilu, ca oricum ar avea si ceva indicatii de dat pe langa ceaune, oale, shole si crastole
Thor_again
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:18
De la: esme, la data 2011-04-12 17:04:56nu, draga ( tu, cea cu numar), ma simt plictisita de moarte cand te citesc! ce nu intelegi? let me spell it for u!: b-o-r-i-n-g! asta te recomanda! nimic altceva! poate doar sindromul acut ca suferi de tine, zau! ai un `eu` prea inflamat, de nu mai incape in tine! intelegi ce senzatie imi produci? imi vine sa ma scarpin si sa casc, de-mi trosnesc falcile! daca vrei sa te afirmi, de ce nu ii bati la cap pe altii care inghit veleitatile si spoitorii? ...iti spun io de ce nu!: pt ca n-ai succes! esti dull! daca te lua cineva in serios, nu-ti dadeai duhu`, tot incercand sa te afirmi pe garbo!

carevasazica, o alta irinuca, dar la alta scara! fleosc!

EEE, HAI CA M-AI FACUT PRAF...O FI HOLLIWOOD-UL SI NU STIU EU. CE MARE BRINZA CA TOT ERATI LA MASA E GARBO ASTA????NU AM NEVOIE SA MA AFIRM. SINTETI LA FEL DE SLABI CA SI SOAP-OPERA DE TREI PARALE TINAR SI NELINISTIT. SI ACUM SA RASPUND PUNCTUAL. PE TOTI NE PLICTISESTE MOARTEA, DAR NU A NOASTRA, DAR UNII NE PLICTISESC PINA LA MOARTE.AI DREPTATE, DOAR MA CITESTI, NU MA INTELEGI, SI TE CRED CA AI MOTIVE DE PLICTISEALA. IA-TI SI TU O JUCARIOARA, UN CLOPOTEL, CEVA.DACA ESTI FATA, FEMEIE , ORIBIL LIMBAJUL CHIAR DACA II APLICI ENGLEZA. CHIAR MA DUCE CU GINDUL LA PODUL BASARAB , UNDE SE INTILNESC ASEMENEA COMPORTAMENTE .DACA ITI VINE SA TE SCARPINI, E SEMN CA SANATATEA E IN PERICOL, AI RIIE???SI PT CA VREI ENGLEZA, IATA, UN CITAT : HIGH'ST QUEEN OF STATE,/GREAT JUNO, COMES;I KNOW HER BY HER GAUT
garbo011266
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:20
mda...ala ce inseamna?

sarma,adecatelea net!

thorache

ce zice mama fata asta rea?
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:21
ioi ishtenem, ce drag mi-e de tine cand vorbesti banateana asta...

mda...toti adica...
normal ca avem net, pisi...cum as putea eu sa traiesc fara garbo? ha?
michelle_
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:22
pai ce sa zica? "Confucius", "Dante"... intr-un cuvant, deduc io de aici ca i s-o facut de sarmale fierte-n vin...
Deh, lucruri grele, mami.
Thor_again
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:23
De la: Thor_again, la data 2011-04-12 17:09:50mami iaso, ashe-i ca desfunda ala sinusurile de zici ca nu ai avut probleme neam cu ele?
hai ca sis ar trebui sa gaseasca bunataturi d-alea pe acolo, tragem o fuga pan' la ea.

VAD CA ;E STII TU PE TOATE, COSINUSURILE CUM SE TRATEAZA???DAR COTANGENTELE??? LA DOMICILIU SAU LA SAL-INA???AEROSOLI?AEROPORT?AEROMODEL?AERO-GARA?AERO-TERMA? SAU MNERGE SI AM-BULA-THOR??
garbo011266
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:25
da' chiar! de ce m-o fi pocnit pe mine nebunia asta cu Confucius in italiana, habar n-am

doar il pot reciti lejer in romana, hehehe...

by the way...don'soara asta cu cine se cearta?
michelle_
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:26
iote-o si p-asta, e cu cercu`

cu nimeni, doar incearca sa va enerveze.. partea proasta, pentru ea, e ca nu ne pasa
Freya__
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:27
cine, bre? voi de cine vorbiti?
Thor_again
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:27
cu shoshonu'....
iasomia
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:28
ahhhh, e asa de aseara... ii casuna cand pe unu' cand pe altul'
daca ar stii ea, sarmana....

de admiratoarea voastra, de cine sa vorbeasca? nu e evident?
michelle_
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:29
carevasazica, me_, il alegi pe Virgiliu drept calauza!
esme
nobody, Thorele

vorba cantecului " Isteria cand imi vine, dau camesha de pe mine "
Freya__
De la: Thor_again, la data 2011-04-12 17:23:28pai ce sa zica? "Confucius", "Dante"... intr-un cuvant, deduc io de aici ca i s-o facut de sarmale fierte-n vin...
Deh, lucruri grele, mami.

CONFUZIUS, POATE ASA AI VRUT SA SCRII SI DAN TON SI SAR-MALE SI VIN, TOATE IN ACEEASI FRAZA??? CE PUTERE INTELECT-OALA E LA VEST DE EST
garbo011266
sis, habar n-am de cine vorbesti, ca mie imi apar doar postarile voastre si un bazait cu majuscule pe care il ignor
Thor_again
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:30
De la: Freya__, la data 2011-04-12 17:27:10 iote-o si p-asta, e cu cercu`

cu nimeni, doar incearca sa va enerveze.. partea proasta, pentru ea, e ca nu ne pasa

SI ATUNCI DE CE VII SA INTARESTI RINDURILE???
garbo011266
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:31
esme...mi-a placut intotdeauna Eneida...

corect bro...cam ca un tzantzar, ashe...
michelle_
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:31
266, randurile cui ?
Freya__
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:32
De la: Thor_again, la data 2011-04-12 17:30:24sis, habar n-am de cine vorbesti, ca mie imi apar doar postarile voastre si un bazait cu majuscule pe care il ignor

VECHE CHESTIA CU IGNORU SI MOHORU
garbo011266
Postat pe 12 Aprilie 2011 17:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Desi e toamna, lumea este in calduri! 424 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
Prietenul meu este nebun 37 De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29
O rugaminte...... 4 De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09
indecizie 33 De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22
Cum iti mai faci prieteni noi in zilele noastre 3 De la: garbo_493814 11 Septembrie 2019 04:59
Setari Cookie-uri