muncesti la negru, ha? ni s-a spus ieri ca detii cumul de functii. esti pe post de fakir. pai bine, domle, incasezi doua lefuri? nu zise guvernul prin gura pacatosilor de acolo ca , nu e voie sa fii retribuit dublu? |
||
si_totusi Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:17 |
||
---|---|---|
totusico...muncesc la negru sigur ca da...si mai si acasa...tai cu drujba tot ce prind...si azi am fost de serviciu si la bucatarie, am facut mancare...buna-buna... ooof...saracutul de mine....ce harnic mai sunt eu... mi-au murit laudatorii |
||
prometeus_969 Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:36 |
||
bai! ia sa dau un cap,astept un tel. sa ma duc sa iau pe cineva si nu mai suna,si sunt fleasca ,ca miss imbracata... mai pro! ce draq esti asa harnic? ma complexezi ... |
||
|
||
iasomia Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:39 |
||
iaso...imi pica netu' taman cand iti raspundeam...acu'...am uitat ce vroiam sa zic... ah...da...cat sunt eu de harnic...ca de-aia m-a luat michelle...pai am facut tot cu mana mea la casa...betoane, am spart cu bormasina, am pus gresie, faianta, caloriferele, centrala... sunt o comoara... iaso...recunoaste. esti banateanca te-a dat de gol "mis" |
||
prometeus_969 Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:36 |
||
p�i, nici nu m� mir c�-i a�a agita�ie pe topicul �sta, sunte�i FRUNCEA, no, dar las c� nu-i bai, pragu �a-�a-i jos, o s� face�i cucuie, c� t�t c�uta�i un loc de dat cu cpu | ||
casperphantom Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:25 |
||
casper, my friend...ce faci domle' ? | ||
prometeus_969 Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:30 |
||
Noi, Mariile Noastre am primit o bata dupa cap si fizica simpla mi l-a impins pe acesta intr-un loc unde am dat cu capul. Deja e istorie. Fac smotru pentru singuratatea mea nesingura umpluta de pisi si cutzi. Of, nu-mi spune ca ma intrebai de complezentza si io chiar ma apuc sa zic ce fac frate, Pro e normal sa tai lemne. Altfel cum sa intretii focul viu? Si la propriu si la figurat. Vezi si lumanarea iubitei noastre Ioana. Sotia ta a ales o cale mai simpla pentru asta: cremele. ce ne-am face noi fara ele? caci iluzia ca suntem frumoase ne face frumoase. ceea ce duce in mod logic la intetinerea focului. Datorita faptului ca noi gasim mereu un shortcut, ar trebui sa ne atragem admiratia voastra. Wifa ta sigur o "patzeshte". Eu am patzit contrariul. |
||
gianiblue Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:33 |
||
La Multi Ani Michelle!!! Sa fi fericita si iubita. Multa sanatate, pasare rara ce esti! http://www.romfelicitari.com/img/feli/large/aniversare.jpg |
||
Ella34 Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:35 |
||
E cazul? "Miiiiichheeeelle, my belle... ta na na na na na na... I love you, I love you, I looove youuu..." Laaaaa Muuulttttiii Aaaaaaniii! |
||
gianiblue Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:15 |
||
LA MULTI ANI! Se ,,citea,, de departe ca esti varsatoare;si eu sunt, asa ca ii recunosc destul de repede pe varsatori sau pe cei cu ascendent in aceasta zodie. |
||
Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:22 |
||
Pro, pretene, am f�cut o scump� de ciorb� de burt�, acu o termini, dr pretenii sunt a�tepta�i cu bra�ele deschise �i masa pus�, e de toate, deja papilele mele gustative au luat-o razna, dar dincolo de �ndeletnicirile mele gastronomice, v�d p'aci ceva ce-mi scap�, m� lumineaz� �i pe mine cineva ????? ce s�rb�torim �i mai ales pe cine ????? | ||
casperphantom Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:24 |
||
A�AAAAAAAAAAAAAAA, m� prinsei, La Mul�i Ani, v�rs�toare �i v�rs�tori, pe oriunde v-a�i afla, g�ndurile noastre bune v� �nso�esc mereu | ||
casperphantom Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:26 |
||
La multi ani fata frumoasa!!! | ||
Micass Postat pe 31 Ianuarie 2009 11:00 |
||
casper, Michelle, sarbatorita zilei, e the prometeus_wife! | ||
Ella34 Postat pe 31 Ianuarie 2009 11:20 |
||
Da' pe unde e sarbatorita? Nu vine sa ciocneasca cu noi un pahar si sa-si ridice cadourile,upss...urarile?....Cred ca sarbatoreste in familie! | ||
Postat pe 31 Ianuarie 2009 11:58 |
||
good morning, doamnelor...sunt aici... va multumesc la toti pentru urarile de bine...alaturi de voi, zilele sunt mai faine...o fi nevoia mea de comunicare, de stat la "barfa" cu oameni deosebiti... vreau sa spun ca de rau ce mi-a fost, nu am dormit toata noaptea, era aproape 5 dimineata si eu citeam...mi-am primit cadourile...absolut superbe... si ia ghiciti? cine a venit in vizita? vecina, desigur... oh my god...astia de la radio ma asasineaza cu Maryah Carey... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 31 Ianuarie 2009 12:10 |
||
wifo, mariah asta are o melodie super :"Hero". Cred ca ti se potriveste manusha. la multi si fericiti ani, draga mea speciala. Pro, daca iti scapa o secunda sa o iubesti pe wife ca pe ochii din cap... UNDE-TI STAU PICIOARELE ACOLO-TI VA STA SI CAPUL. Cum tai lemne des... ia ghici cum s-ar intampla nenorocirea... adicatelea unde ar fi picioarele ca sa fie si capul... executie medievala curata. Pardon. modernizata, actualizata cu o drujba electrica, I'm sure... |
||
gianiblue Postat pe 31 Ianuarie 2009 12:20 |
||
giani...pro e indragostit nebuneste...jeez...eu chiar ma intreb de ce ma iubeste atat... ia trage-mi tu o psihanaliza, ca la carte...stiu, stiu...iar imi zici de statuie, de sacrificiu...he, he...eu nu ma mai fac bine, nu-i asa? pro spala canile de cafa...mamaaaa...si ce bine ii sta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 31 Ianuarie 2009 12:49 |
||
iubita mea wifa de pro, io cred ca in astrogramele voastre Marte al tau s-a suprapus cu Venus al lui si/sau invers. Asta a fost una la mana. 2. te pot ruga sa-mi dai datele nasterilor si orele, si numele complete. Nu te, va mint cand va spun ca toate analizele pe care le-am facut pe sufletele pereche din jurul meu au confirmat 100% iubirea. ACEEA. De ce te iubeste, Pro? PENTRU CA TU ESTI A LUI SI EL AL TAU. "E scriiisss innn steeeeleeee caaaa noooiii vooomm fffiiii meeereeeeeu" - vezi Eva Kiss http://www.trilulilu.ro/lenutzaurora/1c650732dff4d7" target="blank">Eva Kiss - Puterea dragostei |
||
gianiblue Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:19 |
||
Totusi nu este cazul sa tipi.Unele adevaruri sunt scrise si in alta parte si ghici? Tot nu se realizeaza. | ||
Ioana007 Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:40 |
||
ehee..vanghelis...adevarul e relativ,nu-i asa? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:17 |
||
Michell , cam tarziu fac urarile . abia acum am ajuns acasa. La multi ani din toata inima si tot ce iti doresti ! |
||
si_totusi Postat pe 31 Ianuarie 2009 22:45 |
||
multumesc totusico....si eu raspund cam tarziu...da' am sarbatorit... multumesc din suflet pt urari tuturor celor care s-au gandit la mine astazi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 31 Ianuarie 2009 22:54 |
||
hei prowife, eu te invit cu pretenul prometeus la o cirb� de burt�, cu at��ia musafiri sigur nu ai vreme s� g�te�ti, las, c� am f�cut eu | ||
casperphantom Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:01 |
||
ciorba de burta ca mine, nu face nimeni asa ca, nu te lauda | ||
si_totusi Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:14 |
||
casper...ma omori...cate oua ai pus in ea? si cata smantana? yammy-yammy...ca ce mi-e pofta... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Februarie 2009 00:14 |
||
Ioano, lasa invidia. Tzip de fericire pentru ei. | ||
gianiblue Postat pe 1 Februarie 2009 02:47 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-01-31 23:14:51ciorba de burta ca mine, nu face nimeni asa ca, nu te lauda Aha. Te contraatac cu o ciorba radauteana.... |
||
Micass Postat pe 1 Februarie 2009 11:26 |
||
haideti fetelor, va rog sa recunoasteti suprematia borsului modovenesc cu cartofi si smantana. Indicat este a se manca o ceapa cu acest bors, bors fie fierbinte fie rece. Imi amintesc ca il pregateam lui ex, pe langa o pizza delicioasa si tort cu mere si frisca. Cica, dupa capul lui, erau prea des. Si friptura mea nu era ca a maica-sii. Si eu cred ca era bine ca nu era ca a ei. Dar el nu a vazut ca nu a luat-o pe stimata lui mama de nevasta?! |
||
gianiblue Postat pe 1 Februarie 2009 11:48 |
||
giani...imi era dor de umorul tau... fetelor daca iar dispar in ceata sa stiti ca imi pica netu'...ca ce ma enerveaza...m-a pus naiba sa deschid site-ul de la romania libera si nu stiu ce browser au aia ca mi s-a stins laptopul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Februarie 2009 11:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre intalniri si sex | 117 | De la: daniil_pravoslavnic 8 Iunie 2012 11:32 |
INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO | 160 | De la: VOIAJOR 27 Februarie 2015 20:47 |
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? | 42 | De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59 |
|
||
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
HI ALL | 2 | De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri