da? nu stiu, deja ma plictisesc cererile astea...ma simt urmarita, pandita din umbra... |
||
michelle_ Postat pe 25 Aprilie 2011 13:31 |
||
---|---|---|
inseamna ca io-s sperietoare, pe mine ma cam lasa lumea-n pace |
||
Freya__ Postat pe 25 Aprilie 2011 13:33 |
||
tu stai destul de putin pe garbo, mamicule...de-asta... | ||
|
||
michelle_ Postat pe 25 Aprilie 2011 13:36 |
||
mai bine ma plimb, ori ma uit la un film...acilea mai intru doar ca sa mai rad . | ||
Freya__ Postat pe 25 Aprilie 2011 14:05 |
||
si IO!! si IO!! intru sa ma amuz!!!! |
||
LILO Postat pe 25 Aprilie 2011 14:20 |
||
freyuta, ziceai de filme? ca si pe mine m-a mancat in patina sa ma uit la unu'. mai exact sa ma mai uit o data, ca n-as fi eu daca nu mi-as rasuci cutite in rana so, un film pe care nu il recomand alora mai sensibili: Rabbit Hole |
||
michelle_ Postat pe 25 Aprilie 2011 16:32 |
||
masochista mica... | ||
iasomia Postat pe 25 Aprilie 2011 16:48 |
||
mdap...traume vechi, de-alea... stii ca ma topesc dupa copii |
||
michelle_ Postat pe 25 Aprilie 2011 17:48 |
||
doi titani, hehehe... The Thrill Is Gone http://www.youtube.com/watch?v=f6gDeGdQ3rM |
||
michelle_ Postat pe 25 Aprilie 2011 20:06 |
||
dap... il stie si mandea,sau ashea... http://www.youtube.com/watch?v=xVxCtt3s_1M |
||
iasomia Postat pe 25 Aprilie 2011 20:11 |
||
oooooo da!!! si ca tot ziceai de Chapman, hehehe http://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw pisi, cum te-ai petrecut de paste? hmmm? |
||
michelle_ Postat pe 25 Aprilie 2011 20:16 |
||
si un ticalos incredibil de sexy, exact pe gustul meu Robby Williams http://www.youtube.com/watch?v=_4DJMPGNiD0 |
||
michelle_ Postat pe 25 Aprilie 2011 20:33 |
||
Michelle, nu inteleg de ce nu foloseste butonasul ala cu "respinge cererea".. la ultima verificare, pot spune ca functioneaza. Ceva de dat cu capul: http://www.youtube.com/watch?v=HFOddQf0HjA&feature=player_embedded#at=35 |
||
anakin Postat pe 26 Aprilie 2011 00:07 |
||
bre, ia sa dau si io un cap,sau sa-mi bag picioarele!? astazi stiam ca am 2 musafiri la masa,da' se facura de 15,auzisi? pai, sa nu te apuce dracii? ehe,he,he.... ce draq le da atatea libere la unii,nenica?... reincarcata lu' mama.. eu zic sa privesti spre vitor,cu totii avem scheletii nostri in dulap,cum ar zice nea oprescu,nu ne ajuta daca tot deschidem usile,ma intrebai undeva cum fu de Paste,misto! cu rude din departari,ne-am distrat minunat, si sper din tot sufletul ca bateriile mele s-au incarcat,ca am ceva vami de trecut... o zi frumoasa... |
||
iasomia Postat pe 26 Aprilie 2011 09:21 |
||
Jasmine.....nu mai spune , inca nu am spalat vasele ..........imi vine sa le sparg taman cand se facuse gratarul , au aparut doua masini pline .........parca dadusera cu bobii...nu-mi e sila decat de curatenia de dupa, ca mancare .slava Domnului , si asa era prea multa |
||
jeanette40 Postat pe 26 Aprilie 2011 09:42 |
||
bre, care va mai dati loviti cu cersetoriile de la telenovica "Romanians got talents", luati d-aci: http://tv.yahoo.com/blog/guy-does-unbelievable-matrix-dance-on-britains-got-talent--2818#mwpphu-container Yeap, baietu-i ruman stabilit in Manchester. Iote ce miscari face, de-ti sta mintea-n pioneze |
||
Thor_again Postat pe 26 Aprilie 2011 10:08 |
||
mami iaso, desfacusi butia de vin? ca la 15 nesatui... io zic sa mai iei si o turma de miei d-aia de pus la protzap, ca sa nu ramai in pana de haleala. La naiba, zici ca uni-s liberi si azi? |
||
Thor_again Postat pe 26 Aprilie 2011 10:12 |
||
acilea, sa dau si eu cu capu'... la capitolu si altii got talent, o inregistrare din anii 80... http://www.youtube.com/watch?v=QFwiWff1hkU&feature=related ring any bell, anyone?... |
||
zambil Postat pe 26 Aprilie 2011 10:37 |
||
zambilu, aia-i facatura, bre!!! bananierii aia au gasit in vreun fel modalitatea de a calatori in viitor si de a o plagia pe hartista emerita mondiala, nah, ca am uitat cum o cheama! ai dreaq, buni shamani aveau pe vremuri africanii astia! |
||
Thor_again Postat pe 26 Aprilie 2011 11:56 |
||
dap... culmea e ca pe camerunejii aia-i acuza alti kenieni de plagiat... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 26 Aprilie 2011 12:10 |
||
jenel.. pe viitor musai tre' sa gatim mai putin,la anu' plec de acasa,ma duc la manastire... thorache.. 15 cu noi,eu am socotit la gramada,maicutza... cat despre vin,au avut astia de la murfatlar niste super-oferte anu' asta. a! am gustat si eu o guritza din unu' conu' alecu,vi-l recomand cu caldura...super vin... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2011 10:15 |
||
iaso.. ma gandesc cu groaza ca trebuie sa golesc frigiderul .... noroc ca are o vecina, la tara, niste catei si nu arunc bunataturi la ghena .... si nu am facut prea mult ... dar am facut prea multe feluri. Buna ideea ta de plecat de acasa de Pasti.... dar nu la manastire ... la munte |
||
cricat Postat pe 27 Aprilie 2011 10:22 |
||
cri... da,da...sa ciocnim ousoarele pe pajiste, langa grataru' care sfaraie? gatim ca niste nebune,ne e drag, si vrem sa avem de toate,lasa ca trece,le trece....carlanii si carlancele au inceput sa se duca in cluburi de Paste... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2011 10:29 |
||
lasa ca ne revansam de unu mai ... la gratare .. abia astept sa fac un fotbal pe iarba |
||
cricat Postat pe 27 Aprilie 2011 10:41 |
||
...bre, io venii sa dau cu teasta si gasii gratare... ...am lucrat la un holdeng dela de-al lu radu octavian pren toata tara, in ultimul an juma pi la bucale, iara amu is de ocupatie fara... ...traiasca itali ca ne mai da de lucru...am lucrat de paste de dimineata pana seara ca time is soldi...gratarele le pastrez pentru intoarcerea in tara... ...fiica-mea a termenat faculta si sa muta colea in spania....fi-mio termena anu asta si cica vra sofer in belgia... ...ma bate gandul sa entru in politichie si sa prevesc indeaproape veteza si "dorinta" de vot a dezradacinatilor....nu de alta, da am vezut multe (exsefu este un f.f.apropiat pdl) si mi s-o aplecat de binele pe care ni-l dorec ai lor (ca ai nostri nus)... |
||
daria_ Postat pe 27 Aprilie 2011 11:01 |
||
dap ..........mereu zic ca plec de acasa de pasti , apoi ma razgandesc | ||
jeanette40 Postat pe 27 Aprilie 2011 11:15 |
||
'neata!!! cum ati petrecut??? a ajuns cineva la urgente?? |
||
zambila Postat pe 27 Aprilie 2011 11:17 |
||
Jeanette ... este cel mai bine sa pleci de acasa ... la anul asa o sa fac ... sper ... Zambilici ... doamne fereste .... doar din cauza de hatza. hatza .. cum zice Esme.. |
||
cricat Postat pe 27 Aprilie 2011 11:41 |
||
zambilicio, d�c�t unii, mami. Da' nu la urgente d-alea, ci la urgente cu manecile legate la spate Ai sa vezi tu cine nu mai e pe aici momentan |
||
Thor_again Postat pe 27 Aprilie 2011 11:47 |
||
io ma gandeam la prea multa mancare! | ||
zambila Postat pe 27 Aprilie 2011 11:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
HOROSCOP 2010 | 135 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22 |
Pipa pacii | 362 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
|
||
Clarviziune, cartomantie | 37 | De la: garbo042213 24 Ianuarie 2011 14:03 |
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri