"loc de dat cu capu"

Eu . Te-am strigat de multe ori.
Ce faci , tu , Panteruta? ma bucur sa te revad !
liaiedera
Postat pe 5 Mai 2011 17:22
auzisem ceva de pisici si-mi pregatisem "armata"

Lio, merci, mai traiesc - si io pe acilea

Merge net-ul ca... :
panty_C
Postat pe 5 Mai 2011 17:49
Care ai chef de un smoke blues?
Luati de aici:
http://www.youtube.com/watch?v=Gs89vby0k_c
anakin
Postat pe 6 Mai 2011 19:44
Anakinu, pe tine te stiu mai dashtept dacat mine... stii cumva ce inseamna "shakira"? Ca zise una mai incolo de nush ce concert si ma intrebam ce tarife practica shakira aia, ca poate m-as duce si io la ea, pentru un scurt
Thor_again
Postat pe 6 Mai 2011 19:46

hop si eu!! vreau si eu... ce daca eu insumi sunt scurt? n-am sa cresc?

vreau si eu la d-na aia!!
tatoo
Postat pe 6 Mai 2011 19:56
tatoo, bine dreaq ca te vaz aci, cu looku' aista, ca ierea sa-tz' spui vreo doo la maimutzoiu' ala bibliotecar de dimineatza... ca ti se vedeau shfarile de la cusaturi, bre! cauta alt estetician
Thor_again
Postat pe 6 Mai 2011 19:59
Thorache, lasa bre, ca il intreb pe nen'tu Pique cat l-a costat columbianca.
anakin
Postat pe 6 Mai 2011 20:22
despre ce parlesti, nea thorele? acu ce-s? ca le-am invartit avatarele alea azi noapte de le-am zapacit...
eu vad ala cu ochelari.
tatoo
Postat pe 6 Mai 2011 20:26
Anakinu, neaparat! Si sa ma anunti

Tatoo, amu il ai p-ala negru si impunatoru', cu care ai cucerit miclesele pe aici
Thor_again
Postat pe 6 Mai 2011 20:28
aaaa, slava domnului, ca nu mai putea betty sa doarma...
tatoo
Postat pe 6 Mai 2011 20:35
De la: tatoo, la data 2011-05-06 20:35:42aaaa, slava domnului, ca nu mai putea betty sa doarma...
De unde ai scos-o ca nu mai puteam sa dorm?Nu sunt pe faza..care-i treaba? Sau nu de mine era vorba?
elisabeta_boia
Postat pe 7 Mai 2011 23:16
De la: Thor_again, la data 2011-05-06 20:28:08Anakinu, neaparat! Si sa ma anunti

Tatoo, amu il ai p-ala negru si impunatoru', cu care ai cucerit miclesele pe aici

te rog sa-mi spui de unde ai nascocit ca sint schizofrenica, baba senila, femeie parasita??? ma cunosti? daca aveam aceste caracteristici, trebuia sa-mi dai pace, sa-ti vezi de drum, sa nu te iei de mine, sa nu vii pe profilele mele si sa nu ma ameninti. matraguna este o otrava puternica, adica atropa beladona prin care te descrii tu. deci, ce vrei sa arati? ca detii puterea asupra vietii oamenilor?
garbo007525
Postat pe 8 Mai 2011 00:07
O_K
Postat pe 8 Mai 2011 00:15
De la: Thor_again, la data 2011-05-06 19:46:48Anakinu, pe tine te stiu mai dashtept dacat mine... stii cumva ce inseamna "shakira"? Ca zise una mai incolo de nush ce concert si ma intrebam ce tarife practica shakira aia, ca poate m-as duce si io la ea, pentru un scurt

Thorule...tu,de fapt,ce ai vrea sa iti faca shakira de intrebasi de tarif?
vrei sa iti cante? sau sa te incante...?!?
ca pentru una mica...teama mi-e ca n-ai destui bani...ca bogatia nu e proportionala cu pletele lungi......

PS. daca afli vreun pretz...zi si mie...
O_K
Postat pe 8 Mai 2011 00:21
Ocheiul, ia stai matale la rand; sa respectam varsta, la naiba! ... si apoi, daca moshului nu ii ajung banii din pensiei, face un credit, ceva, numa' sa puna toiagul pe spinarea cafelei, nespa?
Stii cum e cu batranii, ca de-abia ii urnesti. Dar si dupa ce se urnesc, abia se misca
anakin
Postat pe 8 Mai 2011 09:37
525, da! esti schizofrenica! si cred ca nici sindromul tourette nu-ti e strain
pacat ca sunt atatia care te baga in seama, si-ti raspund la aberatii

a naibii primavara...scoate din om numai fantezii, hehehe...

michelle_
Postat pe 8 Mai 2011 14:42
Doar 525? wifo, nu scoate din context si restul personalitatilor sale
anakin
Postat pe 8 Mai 2011 14:51
mda...si restul de personalitati, sau prieteni imaginari
my friend, e nashpa, mami...e bolnava rau...
studiu de caz, de-ala...
michelle_
Postat pe 8 Mai 2011 14:55
na. ca n-ati avut de lucru! acum va ia si pe voi in colimator. si va poftesc sa nu-i mai vizitati profilele, da? ca nu aveti nimic de vazut acolo! ce urmariti, de ce vreti s-o omorati?
Anakinu, peste cateva minute va divulga si numele tau, precum si numarul de telefon. si va mai spune si cum o ameninti tu in particular, cand o suni pe fix.
Thor_again
Postat pe 8 Mai 2011 14:56
ca mie mi-a zis deja ca sint Adela si lucrez la combinat...
Si ca vroiam sa o sinucid sau ceva de genul asta.....
quasaria
Postat pe 8 Mai 2011 14:57
Da' de unde, ca imi vorbeste languros, credula!
Si-n timpul asta se juca.. ghiciti cu ce?.. ..
anakin
Postat pe 8 Mai 2011 14:57
buey...tie tre sa-ti dau doo dupa ceafa...ce dreaq ai avut aseara? te-a mancat limba, sa-i raspunzi asteia? ce dreaq, fratioare?
nume si numere de telefon
pai nah...mie mi se cam rupe...tot garbo stie cum ma cheama, juma de garbo imi stie numarul de fon...hehehe...

Q, she's gone, mami...
michelle_
Postat pe 8 Mai 2011 15:00
Q, da' ia sa repeti si numarul "tau" de telefon pa care l-a dat fara ultima cifra... pentru ca sa te protejeze, nu de alta
Mai, in mintea ei, majoritatea conturilor sunt ale mele, ca eu mi-s "administratorul" site-ului. Toate celelalte persoane sunt subordonati de-ai mei care nu au alt scop decat sa o urmareasca si sa o distruga pe ea. Asta nu e o presupunere de-a mea, e chiar ceea ce crede cu toata convingerea aceasta acefala, nu o singura data a spus-o.
deocamdata de contul cu 266 am scapat. Urmeaza celelalte trei (identificate pana acum).

e-he-heeee, sis, am io o colectie de mesaje de la ea pa la videoclipurile mele. mesajele nu-s aprobate, ma mai delectez cu iele din cand in cand, plus ca la ora aia tocmai venisem de la o chestie la care ma chemase shafu' si ieream nervos ca se terminase
Thor_again
Postat pe 8 Mai 2011 15:13
eu i-am zis ca o bag la cazane asa ca nu mi-a postat numarul. A avut o atitudine preventiva ....
quasaria
Postat pe 8 Mai 2011 15:21
haoleo!
v-ati tzacanit cu totii de va puneti mintea cu aia,bre?
precizilla
Postat pe 8 Mai 2011 18:40
jucam si noi fotbal precum canibalii
Freya__
Postat pe 8 Mai 2011 18:47
Haide bre veve, ca e duminica.. doar ne jucam cu ea, nu o stricam
anakin
Postat pe 8 Mai 2011 18:48

bre,asea-mi vine sa dau cu capu',jur!
cand vad ce praf si pulbere s-a ales de garbolica...bleah...

a'ma nush' cat din suma dezaxatilor e reali si cat e cioace adimistratoresti,da' orisicat...pacat.
precizilla
Postat pe 8 Mai 2011 18:52
anakinu`, la tine-a ramas capu` ?...ca-ntre buturile mele nu-l gasesc

asta-i soro..lume rea
Freya__
Postat pe 8 Mai 2011 18:53
Stai sa caut printre rufele murdare, freio!
anakin
Postat pe 8 Mai 2011 18:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dupa cat timp suna baietii? 4 De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... 182 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21
China 437 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
"loc de dat cu capu" 9388 De la: prometeus_969 18 Ianuarie 2015 12:36
Prima intalnire 34 De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47
Setari Cookie-uri