am stiut IO adevarul SUPARA tare di tat ciuda-dac |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:13 |
||
---|---|---|
De la: michelle_, la data 2011-06-23 21:13:51mda...cainele moare de drum lung, si prostu' de grija altuia iete cine zice!! tu ai zis si tu ramai |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:15 |
||
errare humanum est, perseverare diabolicum ... ehe,he,he... michelina... las-o-n durerea ei,mamontza...din profil parca nu mai seamana a maimutza.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 23 Iunie 2011 21:20 |
||
am scos ursul din blana!!! abia ai asteptat sa imi sari la beregata... nah...vanatoare sprancenata in definitiv nu ma intereseaza remarcile tale p.s. parca ai fi MAMA LU' ALBA ca ZAPADA oglinda oglinjoara!!!! esti jalnica asa ca sa nu crezi ca numai tu stii sa jignesti |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:21 |
||
io am ascultat...aproape tot...in speranta ca voi rade... iasomico, dommage...n-am putut...nici zambi...in ruptu' capului... n-am inteles pe unde trebuia...alfel nu-mi esplic, zau.... aaaa...vorbesc despre melodia de la N&D... |
||
dor72 Postat pe 23 Iunie 2011 21:22 |
||
De la: iasomia, la data 2011-06-23 21:20:14errare humanum est, perseverare diabolicum ... durere?!?!? care durere?!?!? |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:24 |
||
mi se cam rupe la banana de ce crezi tu, clar? deci, dispari! dor, doar alta care moare de grija altuia, si vorbeste gura fara ea intr-o incercare nereusita de a parea subtila si interesanta...nu reuseste sa fie decat veninoasa la modul grotesc iar iasomia nu merita un asemenea atac murdar |
||
michelle_ Postat pe 23 Iunie 2011 21:26 |
||
aplauze pt HAITA..v ati adunat UU UU UU...haideti din tufisuri ca mai sunteti |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:29 |
||
De la: michelle_, la data 2011-06-23 21:26:12mi se cam rupe la banana de ce crezi tu, clar? deci..matale nu ai cu cine te razboi apropos..ce-ti mai face juniorul?!?!? nu mai face fata?!?! il plang...dar nu ii treaba mea "nu reuseste sa fie decat veninoasa la modul grotesc" ioaii sa nu te deochi!! ce limbaj ELEVAT!!! |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:32 |
||
ai reusit sa-ti pui vechii useri in cap, ti-ai facut numarul, acum cara-te hai, ignore placut |
||
michelle_ Postat pe 23 Iunie 2011 21:32 |
||
stii ceva?!?!? esti o nesimtita!! cum indraznesti sa ne ALUNGI de pe "teren"?!?! de cand garbo ii proprietatea TA?!! si de acum puteti URLA!! nu ma intereseaza BARFELE si IFOSELE de asa zise DUAMNE!!!! sporovaiala sprancenata!!! |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:36 |
||
hehehe, stii ca-mi place de justin asta...desi il prefer in summer love http://www.youtube.com/watch?v=SM7FSEDY7nY let's go!!! gata, shushaua...ma asteapta omu' la dus |
||
michelle_ Postat pe 23 Iunie 2011 21:47 |
||
De la: iasomia, la data 2011-06-23 21:44:22michaela.. tu chiar crezi ce spui?!?! de maimutoi?!?!? deh..asa o fi cu alte persoane de fata o vai...nu va mai stingheresc.. stati linistiti nici nu am vreme sa pierd pe aci... oricum tot mai neinteresant acest forum.... pacat!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
LILO Postat pe 23 Iunie 2011 21:50 |
||
iaso, hai mai una si-am fugit http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A |
||
michelle_ Postat pe 23 Iunie 2011 21:56 |
||
mai lilo, da macar bine ca esti tu interesanta....de tot... | ||
dor72 Postat pe 23 Iunie 2011 21:58 |
||
me, m-ai dat pe spate mai tare ca Al....imi place filmu aista...de mor....imi vine sa ma dau cu capu' de toate locurile ce le ai p-aci.... al dracu rau, parfumu' asta de femeie... |
||
dor72 Postat pe 23 Iunie 2011 22:46 |
||
Interesant.. sa imi spuneti Nostradamus, nene, de acum inainte, fiindca am fost primul care am fost pe post de Vasile Roaita la aparitia troikai si a apucaturilor sale. Sau, cum spunea Ostap Bender in "Vitelul de Aur" :"S-a spart gheata, domnilor jurati!". Interesant este de urmarit traiectoria "satelitilor" din acea perioada. Nu-i mai nominalizez, se stiu. |
||
anakin Postat pe 24 Iunie 2011 00:50 |
||
mda...da' te cam apuca scarba cand iti amintesti cum se dadea in barci pe la chestiune, si ce tiefel dadea pe acolo deh, fiecare cat il tine neuronu' din dotare cam cat le tine si pe cele doua de se jucau de-a trollii nu demult avea dreptate bro, nici cand postau din conturile mama nu erau mai breze |
||
michelle_ Postat pe 24 Iunie 2011 01:10 |
||
Eu imi amintesc cum unele personaje de atunci (si care mai apar si acum, evident, sub noi denumiri) se declarau dezgustate de faptul ca imi permiteam postari prin care nu eram de acord cu magnificele elucubratii ale persidei sau alehei (prietena lor, pe care o si alintau allexutza); insa nu vreau sa imi amintesc tot. Deh, tempora, my friend. |
||
anakin Postat pe 24 Iunie 2011 01:17 |
||
voua va lipseste ceva... pana la urma o sa rugati adminii sa dechida robinetul...macar la sfert.... |
||
dor72 Postat pe 24 Iunie 2011 08:51 |
||
'morning, people! Cargo... http://www.youtube.com/watch?v=E3o4UCLcmKs&feature=related |
||
michelle_ Postat pe 24 Iunie 2011 09:03 |
||
'mneata.... o sa-l ascult mai tarziu.... da cu Al m-ai doborat...drept la tinta...iubesc filmu'ala....pana in strafunduri.... sa ai o zi frumoasa.....fara peripetii.... |
||
dor72 Postat pe 24 Iunie 2011 09:20 |
||
Atunci haideti sa bagam si momentul asta, realmente sclipitor http://www.youtube.com/watch?v=_U2_Y0lYtHA I need to drink.. |
||
anakin Postat pe 24 Iunie 2011 09:29 |
||
azi mi-s blonda si prefer sa raman asa! |
||
zambila Postat pe 24 Iunie 2011 10:05 |
||
ok. | ||
dor72 Postat pe 24 Iunie 2011 11:57 |
||
deci, si azi is in dusi rai, presimt ca iar ma va scoate cineva din escarpenii eleganti si va suporta consecintele desi, la cata mizerie e pe aici, sa matur forumul cu vreun nesimtit, nu e o idee chiar atat de proasta matzule, ramai bloanda, mami...de fapt, stai! tu chiar esti bloanda, hehehe... dor, dap...parfumul ala de femeie e innebunitor...mai ales cand e arpege cred al pacino a facut rolul vietii lui, in ast film |
||
michelle_ Postat pe 24 Iunie 2011 12:50 |
||
mmmda... asta e adevarat locul "de dat cu capul"... si nu "de dat, din cap" ! asa ca e normal sa iasa cu cucuie si buze sparte.... ! si de asta, nu cred ca aici tocmai... un loc de dat cu capul.... chiar trebuie sa tinem cont de starea fizica, morala, trupeasca.... sau iesiri personale din "escarpenii eleganti"... a unora sau cuiva !!! mandatar sau persoana ca toate persoanele....! ca atunci, de ce s-ar mai numi topicul asta: "LOC DE DAT CU CAPUL"... ????? cu capul se poate da de pereti, in barbie, iar in pereti, din bucatarie sau de la dus... !!! unii se mai dau cu capul si de podea.... dar ptr. asta trebuie sa te apleci ! iar aia care se dau cu capul de pragul de sus... nu intodeauna invata ceva, dar se "cred inalti"... !!! aaaa... ara sa uit, vroiam sa mai spun ceva.... deee.... nu conteaza, am uitat ! mie personal nu-mi place aici. asa ca ramaneti sa va dati cu capu' de ce vreti, cand vreti si feriti-va de lovituri la burta... ! | ||
barboneli Postat pe 24 Iunie 2011 14:48 |
||
barbo, probleme? daca da, esti liber sa ocolesti topicul asta cat si cand doresti si daca eu vreau sa imi ies din escarpeni pe topicul MEU, am sa o fac si daca cineva lanseaza atacuri murdare la adresa cuiva la care eu tin, iarasi am sa sanctionez asta, n-am sa stau neutra ca elvetia, clar? si in niciun caz n-am sa ma fac ca ploua, susotind pe la colturile forumului, atunci cand cineva isi permite sa faca aluzii mai mult decat penibile deci, cui nu ii place, poate posta pe alte toapice, pe mine nu ma deranjeaza hai, o zi buna sa ai! si lasa, nu-mi raspunde...is cam ocupata acum... |
||
michelle_ Postat pe 24 Iunie 2011 14:57 |
||
barbo, probleme? daca da, esti liber sa ocolesti topicul asta cat si cand doresti si daca eu vreau sa imi ies din escarpeni pe topicul MEU, am sa o fac si daca cineva lanseaza atacuri murdare la adresa cuiva la care eu tin, iarasi am sa sanctionez asta, n-am sa stau neutra ca elvetia, clar? si in niciun caz n-am sa ma fac ca ploua, susotind pe la colturile forumului, atunci cand cineva isi permite sa faca aluzii mai mult decat penibile deci, cui nu ii place, poate posta pe alte toapice, pe mine nu ma deranjeaza hai, o zi buna sa ai! si lasa, nu-mi raspunde...is cam ocupata acum. tu dai navala pe o usa larg deschisa deja.... !!! pai eu, ce am spus ? ca nu-mi place aici ! deci, nu o sa mai intru.... ! simplu ! fara sa ma supar si fara sa fac criza. dar eu, nu ma refeream la tine, sau mai bine zis, nu numai la tine.... (da, stiu chestia cu buricul pamantului... dar nu la asta ma refer... ) si in nici un caz nu am ceva impotriva sa sanctionezi pe cine vrei... !!! la atac sau la faptul ca nu e... superior ! si eu m-am suparat si am "sanctionat", in felul meu, atunci cand pe alt/e topicuri s-au exprimat urat si necuvincios... fata de tine chiar !!!! dar nu am facut-o neaparat pentru tine... ci pentru ca nimeni nu merita atacuri din astea fara nici o baza, ci numai ca sa-si usureze... nici eu nu stiu cum sa le zic !!! dar se pare, ca si altii cad in capcana asta a limbajului necuvincios.... chiar daca acolo la dush, vorbesc mult mai elegant !!! da, stiu, tu esti intodeauna acupata... mai ales cu tine si asta te face de admirat ! dar asta e forum, nu apartament particular ! eu nu vreau sa te invat nimic, nici nu-mi permit si nici nu e locul ! si eu stau departe.... tocmai la Vintui, dar nu mi-au crescut coarne pe treaba asta !!! nuuuu... nici din alea... !!!! cam toti se plang de cum se exprima pe aici.... dar cand e vorba de "gura" lor..... se permite ! eu nu ti-o spun cu suparare si repet, nu e vorba numai de tine.... !!! hai.... un sfarsit de saptamana placut... la toti !!! (nu arunca floarea... aduce ghinion... !!! ) |
||
barboneli Postat pe 24 Iunie 2011 15:41 |
||
barbo, pass...m-am lamurit si cu tine |
||
michelle_ Postat pe 24 Iunie 2011 15:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relaxare de week-end! | 73 | De la: ulygarbo 5 Mai 2017 16:21 |
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
|
||
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
Clarviziune, cartomantie | 37 | De la: garbo042213 24 Ianuarie 2011 14:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri