Michelle, ce mai faci? Nu ne-ai spus ce cadouri ai primit de ziua ta! Au contribuit si vecinele? | ||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:54 |
||
---|---|---|
ticaloasa mica... da...vecina mi-a adus tanga, sapun Fa si un ceas de unica folosinta...am apreciat insa gestul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Februarie 2009 23:02 |
||
Ti-a adus tanga? Ei, hai mai, ca nu e chiar asa incuiata.. Eu cred ca mai are o sansa. Mai tine-o pe langa casa, poate asa, isi mai deschide si ea mintea! |
||
|
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 23:10 |
||
Tanga ????, ce-s �ia ????? | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 23:13 |
||
Ei, lasa! Nu te mai da neprihanit, ca nu te crede nimeni! | ||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 23:17 |
||
casper...nu ma dezamagi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 00:31 |
||
m-am luat u hlizeala la chestiune si am uitat sa dau cu capul aici vad ca apar neprihanitii. prea frumos sa fie si adevarat. ma car la rodica sa semnez condica . femeieeeeeeeeeeeeeee, vinnnnnnnnnnnn |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 09:51 |
||
Buna fetele!! hai sa va intreb si pe voi, ca am intrebat si la chestiune: care ma puteti ajuta la un proiect in audit de marketing?!! ma rog, mai mult marketing decat audit!! propuneri, idei?? orice este binevenit!! promit ca nu va stresez prea mult pe tema, puteti sa-mi dati mesaj pe privat, daca vreti! in rest?? vad ca e pe baza de tanga si tradati in dragoste!! sau cu ispite?! ca tot le confund o zi faina! |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2009 10:00 |
||
totusico...vezi ca ankin a propus o campanie... se cheama: Femeieeeeee!!! Iarta-l!!!!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 12:06 |
||
Totusico, sa nu te mai recunosc... Imi place avatarul! Sexi!!! |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 12:23 |
||
ella...ce faci tu scumpo? ca nu am mai vb cu tine....si nici cu giani...de mult-mult... | ||
prometeus_969 Postat pe 3 Februarie 2009 12:24 |
||
iubitii mei, incerc sa cred ca va este dor de mine. profit ca sefa este intr-o "operationala" si nu se uita in monitorul meu. sa va zic ce? ca mi s-a facut o mare lehamite de proasta calitate a romanilor. in orice privinta. |
||
gianiblue Postat pe 3 Februarie 2009 12:33 |
||
Hei, G ! N-ai mai avut timp de noi! Ai fost ocupat cand cu centrala, cand cu troiani.. dar te iertam, ca ia lucrat si la blog si am avut si noi ce citi... Eu ma pregatesc sa iau o pauza, ca tocmai mi-a plecat sefu' si dau o fuga pana la parter, unde o colega isi serbeaza ziua... Miroase a tort, sampanie si dezmat de aici!! |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 12:40 |
||
pai ce credeai, ella? iti imaginai ca in spatele monitorului sta o baba ciufulita care face filozofie? baba,baba dar...nu ma cert eu cu fetele sexi pe aici? s-a transmis boala las ca sterg poza. ma ia lumea la ochi si patesc ca wife in gara. o sa ma intrebe de tarif |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 12:48 |
||
Nu-l sterge! Lasa-l asa! E fain tare... |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 12:53 |
||
what's up, frumoaselor, v�d c� v-a�i dat pe bune la lumin�, mai r�m�ne Ella s�-�i scoat� miorl�itorul �la albinos de acolo, Ellu�a pe tine c�nd te v�d ????, hai m� c� �tiu ce-i aia taiga, da'nu �tiam c� se poart� pe aici, numa prin Rusia | ||
casperphantom Postat pe 3 Februarie 2009 17:44 |
||
ehee...casper...asta e de strategie, baby...sa ne vada lumea ca nu suntem babe... da' chiar, Ella...ia sa te vedem si pe tine... ce naiba, casper...vrei sa recunoastem ca nu purtam nimic-nimic? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 19:19 |
||
Dar ce vad eu aici....? E ziua dezvaluirilor ! Fetelor, v-ati hotarat sa aruncati valul !!! Te pup Michelle scumpo! Casper dragule, eu vreau sa mai pastrez misterul. Asa ca, ai sa te mai lovesti o vreme de miorlaitor. Poate ca o sa schimb totusi ceva... o sa-i dau castile jos! Ajunge? Daca nu esti multumit, o sa ma arat ...dar, domnii mai intai! |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 19:22 |
||
dac� tot, Ellu�a, e�ti dispus� s� dai jos, am �i eu c�teva propuneri | ||
casperphantom Postat pe 3 Februarie 2009 21:35 |
||
Casper dear, eu vorbeam de miorlaitor! Tu...despre ce vorbeai? |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 22:19 |
||
casper...afemeiatule...irezistibilule... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 22:58 |
||
s-ar putea ca pisi sau chiar castile sa fie mai dragalashe decat casper.eu zic ca nu are curajul sa se dezvaluie... | ||
gianiblue Postat pe 4 Februarie 2009 07:38 |
||
Hai casper, eu m-am tinut de cuvant! Mi-am dat jos castile. Acum e randul tau. Asteptam sa-ti vedem miscarea... |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 08:43 |
||
good morning doamnelor... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Februarie 2009 09:08 |
||
ma intreb si eu, ca cetateanca grijuile. oare de ce nu se sterg unele topice de catre SCul de pe garbo ? sunt concursurile acelea care s-au terminat demult, sunt tot felul de topice cu maxim 3 postari care hiberneaza asa de luni bune ,etc. | ||
si_totusi Postat pe 4 Februarie 2009 10:27 |
||
era un topic cu revistele si emisiunile tv. nu-l gasesc. stiti pe unde e dosit? | ||
si_totusi Postat pe 4 Februarie 2009 10:29 |
||
ehee...totusico...vrei s-o stearga pe rodicuta? nici nu am stiut ca este un topic cu reviste si emisiuni pe-acilea... by the way...ce-ti veni s-a repezi pe quineverre asa rau ieri? nu ca nu ai avut dreptate...pana la urma, zambil chiar a avut dreptate...femeile, in proportie 99% chiar nu vor decat sa inspire mila... nu stiu pe unde o fi marisa...nu am vazut-o de zile multe...o fi bolnava? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Februarie 2009 12:09 |
||
....cu capul nu pot sa dau , pt ca am chefuit ieri ! si zau ca n-as risca! parca-l simt ceva mai greu decat de obicei si daca impung,,,cum el e asa greu ...nu se duce tot zidul ?? si vreau sa ramana...ca unii chiar au nevoie! de "locul" asta zic! aaa dar intrasem sa o ajut pe totusica sa gaseasca topicul ala ,,,cu reviste ,,,{ ca asa floare frumoasa mi-o trimis ieri ,,,} - unde-i topicul ? nu l-am gasit dar ce ? intentia ,nu conteaza ??? |
||
rasarit Postat pe 4 Februarie 2009 13:32 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-02-03 12:48:17pai ce credeai, ella? iti imaginai ca in spatele monitorului sta o baba ciufulita care face filozofie? baba,baba dar...nu ma cert eu cu fetele sexi pe aici? s-a transmis boala pai tusico, facea bine.. la ego-ul nostru !!! ca asa esti prea sexi, zau ! dar vad ca ati fugit asa tare miros a bautura nici prometei fondatori ,,,nimeni,,, nu vreti sa va imbatati ha??? |
||
rasarit Postat pe 4 Februarie 2009 14:12 |
||
ok ,ok, va zic un banc , imi iau coada pe spinare { ca-s mandra !} si ma retrag ! Ion afla ca mai are de trait doar 24 ore. Ii spune sotiei lui, Maria, si ii propune sa mai faca o data dragoste. Maria este de acord. Peste 6 ore, Ion ii spune din nou: - Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data? Maria este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune Mariei: - Iubito, te rog� inca o data inainte sa mor - Bineinteles, dragul meu, �. Apoi Maria se intoarce cu spatele si adoarme. Ion, agitat, nu poate adormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe Maria: - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea� Maria se ridica si spune: - Uite care e treaba Ioane, eu trebuie sa ma scol maine dimineata, tu nu! |
||
rasarit Postat pe 4 Februarie 2009 14:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
HOROSCOP 2010 | 135 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22 |
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? | 114 | De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56 |
val .. de scumpiri si taxe | 40 | De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40 |
|
||
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
sex reusit | 355 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri