"loc de dat cu capu"

'naseara mielu'!
hai,ca deja punem d'un clab de paroliste,mami

iasomici..
un' sa desenez o gaura mare,cat aia de mi-o cutzitasi tu acuma?
emoticon n-am,deci...
http://www.youtube.com/watch?v=lqAuuIDU2sw&feature=related

freyo...
sa moara bibi daca n-as ajusta pana mi-as face o fusta mini!
da' pauza la material,soro...
precizilla
Postat pe 24 Iunie 2011 21:34
io nush despre ce vorbiti, inca ma chinui sa descarc desertu' ala, da' cum viteza netului italian e durere...hehehe...mai am de asteptat
plus ca nu ma lasa microfoft sa deschid niciun torrent, mama ei de viata si de torenti, si de cascade...

clony, take a break, pisi...nu indreptam lumea cu umarul...nici macar pe noi nu ne mai indreptam...murim asa, cu parolismu' in brate, deh...nu degeaba avem capu' plin de cucuie
michelle_
Postat pe 24 Iunie 2011 21:36
a' dreaq torentii astia,nene,ca io d'acolo l-am luat...
pe asta si-nca o gramada din 2011,cum panamea nu-l gasesti?

date night deja intra pe hbo sau pe cinemax saptamana asta,asa ca - no news.
altceva?

ia sa ma relaxez io,vorba lu' clony...
ca doar nu-i lumea toata pe umaru' meu,nespa?
precizilla
Postat pe 24 Iunie 2011 21:44
precica..

hai ma iubirica... cum asa?iti dadui la tema,mie mi se pare bestiala,mami,eu nu prea traiesc textele,nu in we...

iasomia
Postat pe 24 Iunie 2011 21:45
din pacate regula asta nu functioneaza la mine,iasomico...
textu-i text si ma zgandare,a' dreaq cine-l scrise...
http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw&feature=related

loc de dat cu capu'?
perfeeeect!
bringh it on!
precizilla
Postat pe 24 Iunie 2011 21:51
il gasesc, clony...da' torrentii is blocati de trend micro internet security, doh...
si da, relax...ca introspectiile astea nu fac bine deloc, trust me...
ce buna sunt de dat sfaturi, pacat ca nu le aplic si la mine, deh...

da' fac si eu ca iaso: tu, japitza mica, acus, acus iti dau cateva dupa ceafa
michelle_
Postat pe 24 Iunie 2011 21:53
ai chef de sufrir,eu ma bucur pur si simplu de melodie....

bre,

e neagra de suparara,daca-o tai nu curge sange....ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2011 21:53
eh, no news...nu e singura
michelle_
Postat pe 24 Iunie 2011 21:56
trece,bre...toate trec
de maine incepe restul vietii mele!
precizilla
Postat pe 24 Iunie 2011 22:00
apropo: vazurati Le fabuleux destin d'Amelie Poulain?
e fabulos!
precizilla
Postat pe 24 Iunie 2011 22:04
va uitati la voi un pic?va simteti bine,nu? pe mine ma doare capul de melodeaua asta.....jur ca-i prima data.....cand ma las pacalita de o "gaina atentata"....waaa cu rima cu tot....http://www.youtube.com/watch?v=_b_SZYF890k
ratuscaceaurata
Postat pe 24 Iunie 2011 22:07
zambilu'

unde esti mamoantza? acu' vazui ala,binecuvantat sa fii,am ras in hohote....

fetele...

rahatu' e destul de mare peste tot,la cat va stiu eu de luptatoare, in mod sigur o sa reusiti sa intrati in alta perioada,o perioada misto...

in rest,s-auzim de bine...
si eu sunt destul de confuza,da' e specific varstei...

hai sa fiti iubiti si sanatosi...

precica...

nu l-am vazut,eu sunt un cinefil de we,ca sa-i spun asa,in schimb am revazut sense and sensibility si mi-a mers la suflet(iar!)...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2011 22:08
eh, ne alintam si noi ca cioara'n par, iaso...
eu, zic sincer, ma simt excelent, da' nu vroiam sa fac nota discordanta cu clony, din spirit de solidaritate, deh

vuvu, tu pana nu capeti o injuratura, nu te simti bine, este?
ti-am mai spus ca esti indezirabila, cat de nesimtita poti sa fii ca sa nu pricepi asta?
michelle_
Postat pe 24 Iunie 2011 22:16
si eu ma simt bine in pielea mea,pisi...de la altii vin problemele,i-am invatat rasfatati...

daca le mai bagi pe astea in seama,crez ca te-mpusc ....

pleaca fata la terasa,ce floricica ma-sii!?sa simta si sufletu' meu lumea forfotind,ca mor ce-mi place....
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2011 22:21
ehe
aici e toata lumea
va cautam dincolo.. la "starea de spirit"
adryaana
Postat pe 24 Iunie 2011 22:23
De la: dor72, la data 2011-06-24 16:50:49barbuta, p-aci exagerezi, fara suparare...
nu-i musai sa demonstrezi ca esti barbat...stim...

stii... ma simt dator sa-ti raspund tie ! spre deosebire de altii, chiar nu vreau sa demonstrez, nici ca sunt barbat... (chestia asta scrie si in buletin, restul e chestie de interpretare...) si nici altceva ! doar ca mie nu prea imi plac infumuratii.... !!! eu folosesc fumul numai pentru a afuma carnea sau carnatii... ! dar eu nu am degand sa-i schimb, nici pe unii si nici pe cei.... inferiori, celor infumurati ! cuvantul asta "inferiori" m-a deranjat de prima oara cand l-am vazut, mai ales ca... stii ce, nici macar nu venea de la persoana potrivita ! si pana la urma, indiferent de disputa sau alte pareri... aceasi persoana, tot la limbaj vulgar ajunge ! aici e loc de dat cu capul.... nu ? atunci, dau... ce capul meu vreti... ? asa ca, poate gresesc, dar nu am exagerat cu nimic... dar poate altcineva, da ! eu pot sa cunosc un om, sau mai bine zis, sa-mi fac o parere despre el, dupa cum si ce scrie aici ! eu nu-l cunosc personal si poate nu o sa-l cunosc, niciodata ! asa am ajuns sa am simpatii, impatii, pareri neesentiale, aprecieri, la adoratii inca nu am ajuns.... cine are simtul humorului, cine scrie cu sentimente si cine scrie in gol... doar sa faca impresie, cine e copilaros ca mine si cine e ca un zid, unde poti sa dai cu capul.... si ramai cu durerea ! tearu' la mine, nu se prinde ! pentru asta, eu cer actori de calitate ! si culmea, chiar am avut norocul aici sa intalnesc oameni, la care, fiecare postare a lor, imi face mare placere.... ! doar pentru ce sa intru pe un forum, daca nu pentru asta.... !!! tu m-ai ghicit mai de mult, ai scris ca: "principalul e ca te distrezi..." si eu asta incerc sa fac. daca mai distrez si pe altii... si mai bine ! sunt constient ca pe altii ii enervez... dar ce sa fac... ? cum rabd eu, uneori, sa rabde si ei.... !
barboneli
Postat pe 24 Iunie 2011 22:53
iaso, olecuta...da' voi acolo mai trageti si cate un shpritz, si eu nu beau, pacatele mele...

fetita, aici s-a cam spart targul, vorbiram ce era important, acu au ramas chibitzii...
michelle_
Postat pe 24 Iunie 2011 23:03
De la: LILO, la data 2011-06-24 20:06:58
De la: demonsauinger, la data 2011-06-24 18:55:39vine calul ...si-mi ia valul.....sau cum este melodeaua??.....

http://www.youtube.com/watch?v=Rhmnn8_dQZM&feature=player_embedded#at=17

multumesc........iti plac animalutele?http://www.youtube.com/watch?v=i6SuEqlafaM
ratuscaceaurata
Postat pe 24 Iunie 2011 23:11
pentru... nu conteaza... !!!

http://youtu.be/H4l3Rgq-L1M
barboneli
Postat pe 24 Iunie 2011 23:32
barbo..
pai ce facem tatii?
gata..?ti-au spalat creierii?,esti "pentru" fara a conta..?
roby_cado
Postat pe 24 Iunie 2011 23:47
creatorul universului detine adevarul absolut.....restul sunt doar ....inchipuiti!!
ratuscaceaurata
Postat pe 25 Iunie 2011 00:20
De la: roby_cado, la data 2011-06-24 23:47:02barbo..
pai ce facem tatii?
gata..?ti-au spalat creierii?,esti "pentru" fara a conta..?

mie.... ? nu draga... pana acum, nu mi-a spalat nimeni creierii ! nu spun ca nu pot sa primesc idei... corectii...dar asta nu e spalat ! pentru, n-am fost decand am inceput sa scriu, sau sa dau cu capu'.... si pana la urma, nici macar n-am ce contra ! de fapt, nici macar nu am avut intentia sa contrez.... dupa ce am spus clar ce am avut de zis !!! ai observat tu ceva care trebuia contrat... ? eu nu !
barboneli
Postat pe 25 Iunie 2011 00:39
De la: demonsauinger, la data 2011-06-25 00:20:41creatorul universului detine adevarul absolut.....restul sunt doar ....inchipuiti!!

graiesti, ca o matura noua..... sa mor eu daca nu ai dreptate !!!!! da zi-mi si mie acuma.... in "restul"... te incadrezi si tu ???? nu stiu de ce.... dar mi-e greu sa te consider o inchipuita... !!! prea apari des !!!
barboneli
Postat pe 25 Iunie 2011 00:43
barboneli, mi-ai uns sulfetelu cu melodeaua ta....
cat despre dispute...cred ca sunteti doi adulti care se pot descurca singuri...

iar asta cu infumurarea...
in primele postari credeam , asa te percepeam, ca pe cel mai infumurat de p-aci...si cu siguranta si tu ai avut aceleasi sentimente in ceea ce ma priveste...
vezi tu, in general, oamenii de un anumit nivel, pot fi aparent cei mai infumurati de pe glob....este o realitate...
dupa o anume perioada de acomodare...lucrurile se mai schimba....
sincer, mai la inceput, ezitam la unele postari care puteau sa aiba legatura cu tine...am avut si cateva frictiuni...deh...ca-n viata....
uneori, dintr-o simpla perceptie gresita...se pot isca adevarate razboaie....am patit-o p-aci...la inceput...
te tzuc...stiu ca esti suficient de cerebral si am vazut ca ai vorbit cu toata seriozitatea, ma rog...asa am simtit eu...

pe ce sa conteze, robyta?
dor72
Postat pe 25 Iunie 2011 00:46
mda...se cam lungeste pelteaua pe aici...si inca in mod inutil, si cu demonstratii la fel de inutile
barbo, pentru cineva care a zis ca ocoleste topicul asta, imi pari cam inconstant, vad ca te tot intorci, iar si iar...

si cum asta e topicul meu de suflet, sper ca e clar pentru toata lumea ca nu eu am sa fiu aia care nu am sa mai postez pe el, doar ca sa aiba unii teren de joaca si de discutii sterile, si de dat replici si contra-replici

michelle_
Postat pe 25 Iunie 2011 00:59
me,
m-am bagat si io p-aci...am simtit nevoia...da' nu mai fac....
abia am ajuns de undeva...si voiam sa va vad...
o sa-mi vad si io de lungul nasului....
dor72
Postat pe 25 Iunie 2011 01:03
mdea...unde dai si unde crapa...
michelle_
Postat pe 25 Iunie 2011 01:05
aha... "conta" a scris amicul... eu am crezut, citesc neatent uneori, sorry... ca a scris "contrat" ! in tot cazul, ai zis bine ce ai zis... asa se intampla cand se intalnesc oameni la virtual... dar din ce scriu si cum, sustin ca se pot cunoaste intre ei !!! altii... stau in acelasi pat 23,5 ani, si tot se plang ca nu se cunosc !!! mai vorbim si maine... daca e necesar... acum mergem la somnica !!!!! trompeta deja a cantat........... stingerea ! (a doua iconita e nevasta-mea.... )
barboneli
Postat pe 25 Iunie 2011 01:07
"..pentru... nu conteaza... !!!.."

"..esti "pentru" fara a conta..? .."

unde dreaq a-ti vazut voi "contre".. ..,voi stiti..

ps:dragule..,nu stiu daca suntem "amici" noi doi..,cel putin n-am cunostinta de asa ceva..
roby_cado
Postat pe 25 Iunie 2011 01:10
De la: barboneli, la data 2011-06-25 00:43:51
De la: demonsauinger, la data 2011-06-25 00:20:41creatorul universului detine adevarul absolut.....restul sunt doar ....inchipuiti!!

graiesti, ca o matura noua..... sa mor eu daca nu ai dreptate !!!!! da zi-mi si mie acuma.... in "restul"... te incadrezi si tu ???? nu stiu de ce.... dar mi-e greu sa te consider o inchipuita... !!! prea apari des !!!

consider ca fraza "creatorul...."...contine adevarul absolut si indiscutabil.....restul comentariilor sunt tendentioase si fara obiect.asta este crezul meu.....tu insa esti liber sa crezi ce vrei ....nu sunt genul impunatorului .....iar egoul meu nu cere recunoasteri si osanale.....in "restul" se incadreaza si omenirea in intregul ei.
ratuscaceaurata
Postat pe 25 Iunie 2011 01:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... 182 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21
Greseala....bat-o vina!!! 25 De la: AngeloBluLdy 12 Iunie 2011 18:10
De ce nu ma mai priveste? 23 De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44
Ce te ingrijoreaza in acest moment ? 129 De la: barboneli 4 Martie 2012 15:49
Desi e toamna, lumea este in calduri! 424 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
Setari Cookie-uri