oh! jur ca te urasc! bine, mananc un biscuite, nah... si care ma mai bate la cap cu laptele cu cereale, ramane fara jugulara, capisci? |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 10:37 |
||
---|---|---|
ia sa-l strig eu pe Thor ... cred ca ar fi prima data cand imi da dreptate doi biscuiti .. la nes merg |
||
cricat Postat pe 12 Iulie 2011 10:37 |
||
ia sa va dau io o melodea frumoasa! http://www.youtube.com/watch?v=eHQG6-DojVw |
||
|
||
esme Postat pe 12 Iulie 2011 10:39 |
||
cri, sezi mumos, ca ala ma paleste...iaca mananc, nah! si beau nessu ala mai tarziu ioi, viata mea...da' tu te-ai facut rea |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 10:39 |
||
esme .. super melodia ... michelle .. nu, deloc ... is buna , buna ... |
||
cricat Postat pe 12 Iulie 2011 10:46 |
||
me, nici io n-am mancat... si am bagat doo "cafelute".... ioi, viata noastra.... ce faci micheao, tot cu draci? iaca in semn de solidaritate, mi-am luat o tigare...virtuala... ia si tu una...tot de asta... da' tu bei ness? esti trili? mai bine ia-ti o cicoare...e mai saine... |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 11:45 |
||
jezaz, am lesinat de caldura...acum am venit de la supermarket cri, inima de mama vitrega dor, vorbeste naibii mai incet de nessu' ala, ce dreaq...tii cu ursu? acu' ma duc sa imi fac unu...cu cola cicoare? cicoare, zici???? oroare!!! blasfemie!!! |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 11:56 |
||
decat nessu' ala ( zic in soapta...da ma oripileaza. n-am baut asa ceva...ha, haaa...) da si mie unu cu cola...daca tot ne souvenim...sa o fac pana la capat.... mor de cald...e jale.... |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 11:59 |
||
michelle .. daca nu ma grabesc , e posibil si asta fetelor .. am un aer conditionat de .... doua geamuri ... merge brici |
||
cricat Postat pe 12 Iulie 2011 12:01 |
||
asa...asa...zi-mi in soapta, ca mai citeste cineva si iar primesc joarde la cour, hehehe... dorulet, e mai tare cu cola...daca iti faci, nu pune zahar |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 12:07 |
||
gata, shushaua! am treaba cu cel ness sa va jucati frumos, copilasi |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 12:25 |
||
stiu, fata...stiu io beau cafeaua neagra...3 lingurite de cafea la o canita...fara zahar.... asa ca ..cine vrea cu joarde...sa si le ia singur.... io sa n-am niciun viciu? me, io beau foarte multa cafea pentru ca imi place gustul ei....o ador.....nu beau orice cafea, sa fie....nu beau cafea slaba....bleahhh, mai bine fara... ce dracu, ti-ai umplut vana cu ness? |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 13:13 |
||
ssst...dap, is full... acu' am dat-o pe jazz ia ascultati the thrill is gone in alta interpretare decat a lu' bb king http://www.youtube.com/watch?v=zk9fAV59uvM&feature=related |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 13:17 |
||
azi te-am invadat total..zau ca simteam nevoia....cine stie cunoaste.... gata , am tacut..... uau...ma si vad cu cel pahar in mana...superb....imi place.... |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 13:19 |
||
mai, tu chiar te-ai dilit...ce dreaq zici acolo de invadat? esti tzaca? cred ca iau eu joarda aia si te altoiesc si anume la cour auzi la ea...invadat... |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 13:42 |
||
inca nu e gata ziua.... hai ca nu-mi strica nici mie cate o joarda.... la mine nu prea vine lumea cu joarde...nici copil n-a fost nevoie de joarde...ca am inteles de vorba |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 14:06 |
||
mor de cald...o iau razna, jur nici sa mai beau o cafa nu-mi mai vine |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 14:34 |
||
nu credeam ca se pot auzi asemena vorbe din gura ta.... niciodata sa nu zici niciodata..... du-te draga la dus, ce mai astepti..... pana la iarna mai este... |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 14:44 |
||
aaaa...nu-mi vine razna "de-ala" ioi...mor de ras is 36 de grade acilea si...e durere, nene...nici de cafa nu ma pot apropia, ca ma ia greata...poate bag doar o tigara |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 14:56 |
||
ceareale cu lapte?? pai voi nu stiti ca laptele nu-i sanatos?? de altfel, suntem singurele mamifere care bem lapte dupa intarcare michelle, cafeaua-i chiar buna! despre ness si cola, ma abtin! ultima data am facut criza de fiere si m-am lecuit!! |
||
zambila Postat pe 12 Iulie 2011 14:58 |
||
hehehe, matz frumos...ai aparut! ia o melodea, sa ne racorim http://www.youtube.com/watch?v=_dFv7qc3-ws&feature=related |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 15:12 |
||
apar, dispar...nici eu nu mai stiu de capul meu! ideea e ca am terminat sesiunea, am mult de lucru, iar concediul am abia in august! cred ca o iau razna pana atunci! |
||
zambila Postat pe 12 Iulie 2011 15:20 |
||
te dolojesti, me? e de la mine de la tara...aveam un vecinut (simpatic) si cand era asa de cald zicea ca nici ...nimic nu poti pe caldura asta, ca te dolojesti ( despre plante, cand le e foarte cald, se pleostesc....apar pe jumatate ofilite... ) cand te-am auzit de caldura...mi-a venit iara revelatia proustiana... |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 15:25 |
||
inspira...expira...lesina... dor, hai ca mi-ai facut ziua cu "inspiratia proustiana"... ioi, ca mult m-ai desfatat azi... |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 15:25 |
||
si acu ce fac? inspir, expir, lesin...sau te desfat... sa stiu ce zic in continuare.... |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 15:32 |
||
Vrea careva sa guste o zapada de pe aici? http://www.youtube.com/watch?v=9hmzR1CKGtA |
||
anakin Postat pe 12 Iulie 2011 15:45 |
||
ti-e ca tre' sa renunti la gluga.... las-o nene, ca n-avem noi treaba.... asa, intre noi fie vorba, iarna e anotimpul meu preferat... si, daca ma uit bine la zapada asta a ta...nu ne racoreste cu nimic....ca nu e "naturel".... |
||
dor72 Postat pe 12 Iulie 2011 15:51 |
||
Eheheee.. ou sont la neige d'an��r�? Ceva mai linistit azi http://www.youtube.com/watch?v=3cXIs3Du7N4&feature=related |
||
anakin Postat pe 13 Iulie 2011 08:23 |
||
dans nos �mes...et dans les souvenirs...qui nous font rever....he, he, he... | ||
dor72 Postat pe 13 Iulie 2011 10:04 |
||
hell...o, people! constatarea zilei ar fi ca...victimizarea e ridicata la rang de arta...intotdeauna ceilalti sunt de vina, niciodata noi... si melodia serii...mai peizana, asheee... http://www.youtube.com/watch?v=uRRW3aine6Y&feature=feedf clony o mai fi traind? |
||
michelle_ Postat pe 13 Iulie 2011 21:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre job | 35 | De la: fleurdelis 7 Ianuarie 2010 21:30 |
hai sa ne intalnim ca sa votam! | 20 | De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49 |
"calugarita''-insecta | 131 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22 |
|
||
club literar de toamna | 661 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
de ce fug barbati de casatorie? | 62 | De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri