sau pe mana mea... http://www.youtube.com/watch?v=MSIGWEcR5Dc |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2011 17:18 |
||
---|---|---|
unde esti wifo? iote din cutia lu' fecioru'-miu,o asculta de dimineatza,sa-ti tot vina chefu' de viatza.... http://www.youtube.com/watch?v=EUDNaNHVE_w da' e deosebita,manca-l-ar mama... ehhh,viatza-i f misto,e atat de misto... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2011 17:42 |
||
Jasmine .....super melodia | ||
|
||
jeanette40 Postat pe 19 Iulie 2011 18:22 |
||
De la: michelle_, la data 2011-07-19 15:49:32barbo, nu ma cunosti destul, altfel ai fi inteles ca mi se cam drapeleaza de tot si de toate, si ca intotdeauna, vorbesc si scriu exact asa cum am chef curios... ! a trebuit sa scrii atata... sa-mi spui cea ce de fapt stiam ! spre deosebire de tine, mie nu mi drapeleaza de tot si de toate... dar scriu exact asa cum am chef ! eu n-am spus ca nu-mi place cum scrii sau ce scrii... doar am constatat o chestie ! probabil ca hehehe-ul asta este onomatopea de la ce ti se "drapeleaza"... ! si n-ai grija... in ograda mea nu o sa fi populara de loc ! dar tot citind pe aici, ca de asta mai intru si eu... vad ca nici tu nu chiar ignori pe... hai sa zicemm pe cei care te deranjeaza ! dai sfaturi... corectezi gandirea unora... iti expui atacuri de logica, chiar daca nu se potriveste... si o faci elegant, doar intzepator ! dar asculta aici: e dreptul tau sa scrii in stilul tau, despre altii sau la altii... asa cum am si eu dreptul ! ei... eu mai am si stangul... dar nu vreau sa pun in inferioritate pe nimeni ! ma crezi sau nu, tot ce am scris a fost fara rautate... ci asa, in spirit de colectiv la o halba de bere ! nu stiu cum sa explic altfel ! tu spui sa te ignor.... pai chiar daca as vrea, dar nu vreau... ar fi si greu, pentru ca apari cam peste tot... ! asa cum mi se pare normal ! explicita zici... ? ok, las-o pe zambila sa bata din palme la tot ce scrii tu... ai fost foarte explicita... dar nu se potriveste pe un forum public !!! la fel de bine poti si tu sa ignori tot ce scriu altii sau eu, de ex. si sa nu-mi raspunzi ! si asa ti se drapeleaza de toti si toate.... !!!! ce viatza frumoasa si vesela ai.... !!!! (cam asa ceva ai spus-o si tu la altii....) hai.... cele trei ceasuri rele au trecut "miss indiferenta"... !!! noapte buna ! |
||
barboneli Postat pe 20 Iulie 2011 00:08 |
||
barbo, ma superi.... iar incepi? ia-te frate de mine...ca mie chiar mi se falfaie... me, e mult mai sensibila si simtitoare decat mine....chiar daca tu nu reusesti sa vezi asta... de ce strici tu p-aci , cand e frumos.... hai la nebuni...si ma lupt io cu tine...cat poftesti.... nu stiu ce aveti....nu va cunoasteti suficient pentru a afirma asemenea lucruri.... barbo, nu demontra ce nu trebuie demonstrat...lasa lucrurile in fagasul lor.... iar topicul asta, daca vei citi primele pagini ( asa cum am facut io ieri) vei intelege mai mult... |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 00:19 |
||
mda...no comment, ca nu are rost dor, numai cucuie am in cap de la sensibilitatea asta, e boala grea, deh...si chiar se pare ca nu pot fi ignorata uite ca pleca iaso, si-am uitat sa-i cer pushcociul ala, am de omorat un pitic, ultimul...serial killer ma fac, ehehe... ma doare capatzana de mor, nici macar postarea delicioasa a don'soarei confuzate nu a reusit sa ma puna pe orbita, nu mai spun ce caldura e p-acilea of, nu mai vine toamna aia odata? |
||
michelle_ Postat pe 20 Iulie 2011 00:29 |
||
dar la pastile nu mai reactionezi, sau de ce te doare asa de crunt? iei vreo masura in sensul asta? |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 00:32 |
||
nu iau pastile, dorulet am dezvoltat o aversiune fata de medicamente, unele traume trec greu de tot, sau deloc... tre' sa fiu muribunda ca sa inghit eu vreo bulina...si poate nici atunci |
||
michelle_ Postat pe 20 Iulie 2011 00:38 |
||
incearca terapii alternative.... nu ma intreba ce, ca-s habarnista... Slava cerului....nu am probleme de astea decat fff rar ma gandesc doar cat trebuie sa fie de rau.... |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 00:41 |
||
hai ca m-ai facut sa rad, auzi la ea...habarnista adevarul e ca am ochit deja un tratament alternativ...ma uit la sticla de jack si ma imbat instant gata, shushaua...mi-am preagtit deja magicianul...macar cateva pagini sa citesc noapte buna, si sa va jucati frumos |
||
michelle_ Postat pe 20 Iulie 2011 00:46 |
||
noapte buna...care magician? cred ca l-am citit ...cam de multisor... noapte buna...si sa te faci sanatoasa...la cap... |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 00:50 |
||
fowles, mami../nu stii ca am o pasiune pentru el? doar nu degeaba sunt logodnica locotenentului francez, ehehe... |
||
michelle_ Postat pe 20 Iulie 2011 00:53 |
||
da, da...cam de multisor...cum zic.... si eu stiu chiar prea putine... hoato, si cand te-am intrebat de bine...tu mi-ai bagat tapetul in ochi...asteptam un raspuns.... |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 00:56 |
||
"barbo, ma superi.... iar incepi? ia-te frate de mine...ca mie chiar mi se falfaie... me, e mult mai sensibila si simtitoare decat mine....chiar daca tu nu reusesti sa vezi asta... de ce strici tu p-aci , cand e frumos.... hai la nebuni...si ma lupt io cu tine...cat poftesti.... nu stiu ce aveti....nu va cunoasteti suficient pentru a afirma asemenea lucruri.... barbo, nu demontra ce nu trebuie demonstrat...lasa lucrurile in fagasul lor.... iar topicul asta, daca vei citi primele pagini ( asa cum am facut io ieri) vei intelege mai mult..." iarta-ma... ! da' de ce sa ma iau de tine... ? eu sunt insurat, tu esti insurata... eu nu ma iau de nimeni ! m-ati inebunit cu falfaitul asta (drapelizeaza mi-a placut mai mult... ! ) ! si mai ales, ce vi se falfaie ? si cat de sensibil si simtitor sunt eu, n-ai observat ? ok, dorinta ta e o porunca ptr. mine !!! am sa citesc ce ai spus. mergem si la nebuni. (vad ca alf a dat bir cu fugitii... nu-l mai vad pe acolo... ) dar nu sa ma lupt cu tine ! mi-e frica... de fapt eu nu vreau sa ma lupt cu nimeni si nu are nici o legatura cat ne cunoastem sau nu, eu am deschis o discutie din curiozitate despre acel "hehehe", care imi aducea aminte de plaiuri mioritice... ! asta e tot ! nu am vrut sa demonstrez nimic. gata. am sa-ti urmez sfatul. cand te citesc (nu numai pe tine...) imi vine chef de viata, altfel, intru in depresie. |
||
barboneli Postat pe 20 Iulie 2011 07:54 |
||
dar ce-ti induce depresia, barbo? | ||
esme Postat pe 20 Iulie 2011 08:37 |
||
Bre, vi se vantura vantul prin draperii? Ia, hai la apelul de dimineata! http://www.youtube.com/watch?v=dkQ0OJ5Byls Maroon 5 rulz, beibi! (nu stiu engleza, de-aia scriu pocit). |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2011 09:08 |
||
io n-am draperii..da mi se vantura asa....in aer... | ||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 09:23 |
||
Anakin | ||
jeanette40 Postat pe 20 Iulie 2011 09:24 |
||
Zi mai bine ca te trezi mister Levine cu apelul sau Mai bagam ceva sa se simta lumea ca in weekend.. si uite-asa, se duse si saptamana asta : http://www.youtube.com/watch?v=PiBX-ESFDF0&feature=related Morning, Jeane! |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2011 09:28 |
||
mda...la pistol reactionez instant... sa nu mai zic de flacaruie... |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 09:37 |
||
la pistol, doaro? de orice fel? |
||
esme Postat pe 20 Iulie 2011 09:40 |
||
te uiti la mine..de parca-i irinuca... nu de orice fel.... la alea ruginite si descarcate..nu imi vantura vantu' |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 09:44 |
||
m-ai strigat doruleato ? ... o zi frumoasa tuturor !! |
||
cricat Postat pe 20 Iulie 2011 09:45 |
||
da, vreau sa te vad vesela...si..."r�z�nd�" aa... esme si reactionez grozav la pistolul cu apa...ala de-l tine mereu michelle pe langa ea... |
||
dor72 Postat pe 20 Iulie 2011 09:57 |
||
ah, si eu, doruleato! mai ales acum, vara! |
||
esme Postat pe 20 Iulie 2011 09:59 |
||
mai greu doruletu' ... dar virtual merge un zambet fetele ! |
||
cricat Postat pe 20 Iulie 2011 10:06 |
||
si io! | ||
esme Postat pe 20 Iulie 2011 10:13 |
||
barboneli, chiar nu inteleg de ce te incapatanezi sa intri pe topicul asta daca te inoportunam cu expresiile si aplauzele noastre!? e dreptul tau, evident..dar chiar iti place sa te chinui? nu va inteleg! te crezi cumva perfect? ai impresia ca tu te exprimi mai corect sau coerent? sau ca esti mai putin ironic?? mda...e inutil! |
||
zambila Postat pe 20 Iulie 2011 10:13 |
||
ioi, anakin, azi ii abia miercuri! de care weekend vorbesti tu? | ||
zambila Postat pe 20 Iulie 2011 10:15 |
||
Zambiluta , e vara ........incepe weekend-ul de marti seara | ||
jeanette40 Postat pe 20 Iulie 2011 10:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prietenul meu este nebun | 37 | De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29 |
Legalizarea consumului de droguri usoare si a prostitutiei - prioritate nationala? | 15 | De la: lela 2 Noiembrie 2009 21:22 |
Relaxare de week-end! | 73 | De la: ulygarbo 5 Mai 2017 16:21 |
|
||
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
de ce fug barbati de casatorie? | 62 | De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri