ufisor, ochiu' si urechea ici sha...rock forever http://www.youtube.com/watch?v=6Evu8L2pF7w |
||
michelle_ Postat pe 17 August 2011 19:34 |
||
---|---|---|
`zent! | ||
ufishor Postat pe 17 August 2011 19:38 |
||
asa, mami...baga romantzu cu vacanta...pe unde ai fost? ce-ai vazut? ce ti-ai cumparat? hmmm? | ||
|
||
michelle_ Postat pe 17 August 2011 19:43 |
||
ehhhh....nu merge romantz dupa Thunder deci: location = insula, de-aia unde te hodini si nu te simti mai mare decat esti panorame /minuni = cat incape pe retina achizitii= pentru PRIMA OARA in viata....mai nimic (probabil cand ai sufletul plin nu simti nevoia sa indesi in valize) poate se putea si mai bine mami....dar pentru mine a fost maxim, si va ramane o amintire de top. acu` lauda-te tu! |
||
ufishor Postat pe 17 August 2011 19:59 |
||
ufi, brava, fetito... mai putin aia cu achizitiile...ce dreaq, pisi? macar un diamant, cevasilea ... io, sa ma laud? well...mi-e si frica sa zic...mai un pui de preinfarct, mai niste caderi de de toate, mai o vizita pe la spitale...fiecare dupa putirintza |
||
michelle_ Postat pe 17 August 2011 20:02 |
||
me, diamantele nu-s achizitii.....ci plocoane! vai, dar devin invidioasa cu talica!!! ai avut activitate, nu gluma! tragi sa-ti bucuri "fanii"? vezi de te reseteaza madame, ca ti-o iei! |
||
ufishor Postat pe 17 August 2011 20:07 |
||
mi-am dat restart, am intrat si-n bios, si nica...is defecta, ufisor, is defecta rau... de cap ziceam "fanii"? ooo da...am multi, nush de unde ma pricopsesc cu ei si vaz ca si dorulet a baut apa dupa mine, ca si ea e plina |
||
michelle_ Postat pe 17 August 2011 20:28 |
||
Cateodata, incerci sa intelegi de ce este misto salsa, sau de ce stilul pre-revolutionar cuban este atat de gustat.. Celia Cruz: http://www.youtube.com/watch?v=RZCLT3BMh-g&feature=related |
||
anakin Postat pe 19 August 2011 23:57 |
||
Buna dimineata!!! ce s/a intamplat cu doruleata ?? Weekend placut tuturor !!! |
||
cricat Postat pe 20 August 2011 00:56 |
||
dor si-a ras contu' o plictiseau stalkerii si prostiile debitate and....tango!!! http://www.youtube.com/watch?v=E6VvR3hkePI |
||
michelle_ Postat pe 20 August 2011 15:22 |
||
pai, si ii pasa asa de mult de niste celebri anonimi? parea mai `solida` si cat se poate de cerebrala! nu-mi imaginam s-o afecteze inutilitatile de pe garbo! poate ca motivul e altul! |
||
esme Postat pe 20 August 2011 15:29 |
||
nush...am vorbit cu ea si parea sastisita de abundenta asta de pseudointeligenta, care a navalit pe garbo in ultima vreme | ||
michelle_ Postat pe 20 August 2011 15:33 |
||
da, michelle, asa e! e multa maculatura pe garbo, dar cand stii ceea ce stii si ce poti, nu te lasi intimidat de ciurucuri. sa-ti spun sincer, mie mi se rupe de ce stalkeri as avea si cat de agresivi ar fi! si banuiesc ca si tie! doar n-o sa ne lasam napadite/ti si afectate/ti de buruieni! lasa-le sa fie! | ||
esme Postat pe 20 August 2011 15:41 |
||
esme, eu am mai spus...nu tin sa fiu miss popularitate pe aici |
||
michelle_ Postat pe 20 August 2011 15:47 |
||
stiu, michelle! | ||
esme Postat pe 20 August 2011 15:51 |
||
of, nu mai vine toamna aia odata! m-am saturat de soare si caldura mi-e dor de ploaie... |
||
michelle_ Postat pe 20 August 2011 16:01 |
||
Si Dor?.. Pacat. |
||
anakin Postat pe 20 August 2011 22:27 |
||
dor...satula de aberatiile de pe garbo, ce sa zic? sunt prea multi pe aici, care confunda viata reala cu virtualul, ceea ce nu e cazul cu dorulet dar e de-a dreptu' amuzant sa vad cum lumea pune pe garbo o pasiune demna de o cauza mai buna |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 12:28 |
||
gata, am treaba...plus ca si netu' nu e deloc stabil va las cu Justin http://www.youtube.com/watch?v=SM7FSEDY7nY |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 12:46 |
||
ca bine zici - gata, la treaba si cu mine! http://www.youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs |
||
panty_C Postat pe 21 August 2011 15:45 |
||
dap, sa ai spor, corinus ...desi e duminica | ||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 15:50 |
||
ziulica buna si pe la voi. trista vestea, insa probabil puternic motivata! totusi am un feeling, ca o sa revina! ar fi pacat de trandafirul acela ... sa ramana doar o amintire! |
||
alfheim Postat pe 21 August 2011 16:44 |
||
aidi, mami...parca scriem un necrolog... dor e bine, ne-am conversat oleaca acum doua seri... cat despre motive, presupun ca nu e singura pe care o bate gandu' sa-si rada contu'...cu toata pleiada asta de ilustrii anonimi care dau cu bata-n balta intrebare retorica...voi mai puteti cu caldurile astea? ca mie imi vine sa ma-ntind pe ciment si sa plang |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 17:28 |
||
michelo, nu bun cimentul...hai la mine, in hamac, intre 2 nuci batrani...si adie vantul...si triluri zglobii te fac sa astepti apusul cu rabdare si multumire...de parca si lenevitul asta leganat are rolul lui in Univers.... kisses to all si sper sa dati fiecaruia ce merita, aici ...mai mult ignore |
||
ufishor Postat pe 21 August 2011 18:45 |
||
ufisoru', merci de invitatie...si eu stau tot la casa, si da, bun mai e hamacul ala of, tot am sa-mi fac eu timp sa vin la iasi, sa te vad damn it! poate vara care vine, ca in iarna imi vine fata acasa... desi, cine stie...poate ma reped fo' doua zile...punem de-o pijama party, de-aia... |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:50 |
||
can`t wait! da` ce-i aia 'pijama'?? sa-mi aduci si mie o bucata! |
||
ufishor Postat pe 21 August 2011 18:51 |
||
pijama, hermeneutic vorbind, pisi...ca io n-am orori de-alea in sifonier, numai chestii vaporoase si indecente auzi, daca vin, iti aduc si tie una, sa stea matzu'-n coada |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:54 |
||
nuuuuuu, ca-l doare!! | ||
ufishor Postat pe 21 August 2011 18:56 |
||
hmmmm...mai, ma pui pe ganduri | ||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:58 |
||
bueyyyy , is in ultima zi de concediu pot sa fiu compatimita ?? as avea mare nevoie |
||
Mielutza Postat pe 21 August 2011 19:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
parerea voastra | 12 | De la: garbo262855 22 Noiembrie 2012 22:44 |
Clarviziune, cartomantie | 37 | De la: garbo042213 24 Ianuarie 2011 14:03 |
|
||
"calugarita''-insecta | 131 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22 |
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri