of...of...saracuta de tine...nacajita de tine...oropsita mica care esti mai vrei? hai, acu' compatimiti-ma si pe mine, ca mi-am pierdut o piatra de la bratara, si rascolesc prin casa de la pranz dreaq m-a pus, nu puteam sa fac mancare fara setu' de peruzele, bre |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 19:19 |
||
---|---|---|
De la: Mielutza, la data 2011-08-21 19:15:36bueyyyy , is in ultima zi de concediu da, pui, chiar esti de compatimit...treci incoa' la compatimire...sau mai bine deschide un topic... |
||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 19:22 |
||
nu esti buna la compatimit ...cat despre piatra aia Me@ , crez ca shtia care-i e menirea. ce sa faca ea intr-o bratara , ha?? |
||
|
||
Mielutza Postat pe 21 August 2011 19:24 |
||
ooof...da' mi-am stricat setu', mielushel... mi-am cumparat 3 seturi... bine, 4... ok, recunosc, de fapt is 5... si toate is minunate, si nu stiu daca aia la bijuterie au o piatra la fel, si eu mor dupa albastru si...si... of, ca ma enervez si deschid un topic imediat |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 19:28 |
||
Traiasca topicele aiurea!!!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 19:33 |
||
hihihi, brazilia si guatemala sau era china? |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 19:35 |
||
nu e vorba de niciun stat cu familia, pur si simplu era sastisita de cata prostie a navalit pe garbo in ultima vreme in plus, te cam saturi sa fii urmarit de stalkeri, care-ti pun contorul cat stai pe garbo si cat stai cu minunata familie, de parca ar trebui sa ne justificam prezenta pe aici sper si eu sa revina... |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 20:09 |
||
sa "ne " trezeasca? sorry...eu sunt treaza de mult, copii nu mai pot sa fac, nu ca nu mi-as dori, dar am deja o fiica casatorita, deh... si nu cred ca e cineva pe aici, care sa-si neglijeze familia, astea-s prostii... aaa, ca or fi destui care au probleme in familie, nu neg, dar a generaliza asa nu mi se pare chiar ok... |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 20:54 |
||
io as vrea sa mi-o mai neglijez din cand in cand, ca sa mai traiesc si io...dar astia nu ma lasa... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 21:02 |
||
cine nu te lasa, surioara? da-i pe mana mea gata, shushaua...am treaba sa va jucati frumos, copii http://www.youtube.com/watch?v=H7xV3aQStbI |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 21:07 |
||
copiii astia, mama, invatati de atat amar de vreme sa-mi traiasca ei propria-mi viata...of, of...care n-am avut noroc pe lume... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 21:17 |
||
ilsi, bucura-te ca le ai langa tine nu poti sa-ti imaginezi cat de greu e sa-ti stii copilul la celalalt capat al lumii, si sa-l vezi de doua ori pe an |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 21:22 |
||
deh, michelle, cand te chinui singurica de 16 ani si ai doua fete care au nevoie de multe, stai cu ele in casa si cu mama de 77 ani, si nu ai unde sa te duci, nu tu bunici ceva, la tara...cand cea de 20 nu a primit viza pentru America din motive stupide, desi nu se ducea la plimbare, ci la tratament(operatie), sponsorizata 1/3...etc., etc....cand ti se reproseaza de catre ele de ce te-ai casatorit cu tatal lor...si multe altele...iti vine sa-ti iei lumea in cap...dar stai acolo si suporti ca altfel raman si fara tata si fara mama si incerci sa-ti gasesti tot felul de "bucurii" ca sa n-o iei razna...de pilda, te-apuci sa scrii...mai faci o lucrare pentru o prietena ca sa nu te mai simti ultimul om... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 21:39 |
||
bre ilsi...poci sa-ti dau doo dupa ceafa? poci? plozii intotdeauna or sa fie nemultumiti, asta e poveste veche tu, bucura-te de ele, si lasa ca le-or trece bazdacii... si ce bombani tu acolo, pisi? iti place la tara? ioi, ishtenem...si mie...de fapt, eu chiar locuiesc la tara acu', o sa mi se spuna ca-s taranca...in sens peiorativ, desigur |
||
michelle_ Postat pe 22 August 2011 00:07 |
||
michelle, nu cred ca as putea sa locuiesc la tara decat la pensie, sau daca as avea niste conditii civilizate, adica nu WC in spatele curtii sau baie la copaie, pat de paie sau pamant pe jos...sa-mi aduc aminte de primii ani de invatamant si sa-mi doresc moartea... | ||
sora_ilsi Postat pe 22 August 2011 00:15 |
||
haideti, orasencelor...io-s taranca neaosha...si am si baie si wc in ea...si toate conditiile...plus mai mult spatiu.... apa curenta....gradina de zarzavat, livada....liniste, aer curat... sa nu deveniti invidioase acum... |
||
dor72_ Postat pe 22 August 2011 00:19 |
||
hehehe...da' satu' romanesc a evoluat, maica... ezigsta canalizare...lumina...gaz...net...baruri de fitze...cuconet subtire, care isi bea cafa la birt da...da...exact de alea zic...de-si iau cafa la 8 dimineata impreuna cu o cinzeaca de secarica...duamne fine, deh... |
||
michelle_ Postat pe 22 August 2011 00:20 |
||
si io mi-s tzaranca! | ||
Axl_22 Postat pe 22 August 2011 00:21 |
||
ba, iaca, i-o verde de invidie, acu' | ||
panty_C Postat pe 22 August 2011 00:21 |
||
na, ca acum toate va dati tzaranci.... pantero, pe unde esti tu verde? ca io nu vaz... |
||
dor72_ Postat pe 22 August 2011 00:23 |
||
nu ma dau.....pi nimic.... parca n-ai vazut! NB!io va |
||
Axl_22 Postat pe 22 August 2011 00:28 |
||
de la fiere - vreaaaaaaaaauuuuuu, la casaaaaaaaaaaaaa dupa 38 de ani de stat la casa, acuma ma simt ca in cusca, cocotata la etaj |
||
panty_C Postat pe 22 August 2011 00:28 |
||
mai, cu voi nu mai pun geana pe geana - "la popa la poarta..." - asta mi-o spun mine... NB! |
||
panty_C Postat pe 22 August 2011 00:30 |
||
vinde blocul si muta-te la curte, iaca pozna... acu' serios...as muri intre betoane, jur... ce zici ca e la popa la poarta? oalioooo... |
||
michelle_ Postat pe 22 August 2011 00:33 |
||
Well, o dedicatie pentru cei care iubeste viata de la tara: http://www.youtube.com/watch?v=NPJX8Io1Nxg&ob=av2e |
||
anakin Postat pe 22 August 2011 11:05 |
||
sis, 'ceai de chiatra aia de-o pierdusi... in oala cu mancare ai catat-o? ori, eventual, in buda, a doua zi |
||
Thor_again Postat pe 22 August 2011 13:29 |
||
bre, ma trezii iar cu o inflatie de cereri de preteneala. can' dau pa conturi, ioc postari, ioc comentarii, ioc opinii personale ori macar vreo aiureala pa bloagele alea... drajilor, nu va mai obositi, dau eject fara sa clipesc! |
||
Thor_again Postat pe 22 August 2011 13:31 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2011-08-22 00:21:35ba, iaca, i-o verde de invidie, acu' iaca pozna, de ce nu m-ati tras de atentie? eram verde rau la ora aia sau vedeam verde? nu mai stiu ERATA: "io-s" in loc de ce comisei acolo si De la: pantera_neagra, la data 2011-08-22 00:30:58 asta mi-o spun mine... ERATA: "mie" |
||
panty_C Postat pe 22 August 2011 14:04 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-08-22 13:31:46bre, ma trezii iar cu o inflatie de cereri de preteneala. can' dau pa conturi, ioc postari, ioc comentarii, ioc opinii personale ori macar vreo aiureala pa bloagele alea... Oare de ce ai atata trecere? |
||
SAL Postat pe 22 August 2011 14:25 |
||
who cares? ca mie nu. nea salato, nu ma mai cita, ca stiu ce zic. e destul sa imi pomenesti numele si imi dau seama la ce faci referire. citarile astea fac rau la retina. |
||
Thor_again Postat pe 22 August 2011 14:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as vrea sa spun si eu ceva | 11 | De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42 |
Greseala....bat-o vina!!! | 25 | De la: AngeloBluLdy 12 Iunie 2011 18:10 |
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
|
||
Ultima intalnire | 13 | De la: lady39 13 August 2009 12:00 |
Loc de dat cu capu'? | 16 | De la: pantera_neagra 7 Ianuarie 2010 19:04 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri