"loc de dat cu capu"

ba pardon, eu nu-s banateanca. alde pro sunt . ei sa stea acasa . eu merg cu voi
si_totusi
Postat pe 5 Februarie 2009 21:02
Va trimit eu bere ,ca pipa pacii nu e postata aici.
scrichy
Postat pe 5 Februarie 2009 21:05
hai tusica....si...iai si pe pro cu.wife cu tot ca....doar e bere si pt ei si...sant prietenii nostri si ei!!
asa ca...hai in cafenea s-o facem lata cu...lumanerele...am vazut pe acolo!!!!
ovidiu42
Postat pe 5 Februarie 2009 21:11
Sunteti pusi pe chef, vad eu bine,
scrichy
Postat pe 5 Februarie 2009 21:16
bah, frate...eu nu stiu ce aveti toti...ati bautara apa dupa miaunika...

bere...hmmm...eu votez pentru...pro nu bea niciodata nimic...el se uita la sticla si e gata...baga shtouri...ca in faculta bea Bloody Mary...si pe urma vorbea despre hermeneutica sinelui si meandrele concretului...

sa-l puneti sa va povesteasca odata cum a baut el in club 30 cu Phoenix si cu Stefan Foarta, si cum ii canta Neumann "Strunga" la ureche
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Februarie 2009 21:23
Mrrrrr, l-am ajutat pe unu s� dea cu capu, asta se pune ????unde bem jinarsu ???, venim noi la voi,sau voi ne chema�i pe noi
casperphantom
s`apropie weekendu`.....
asa ca...hai la petrecere!!
ovidiu42
wife...gasim noi ceva...si pentru pro...stai linistita!!
energizante...ceva...
pb e...cine stie sa cante in caz de ceva!!
macar sa ...reconstituim atmosfera pt pro!!
ovidiu42
Postat pe 5 Februarie 2009 21:32
Ei, alta viata , asa mai merge ,noroc
scrichy
Postat pe 5 Februarie 2009 21:37
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-05 21:23:33bah, frate...eu nu stiu ce aveti toti...ati bautara apa dupa miaunika...

bere...hmmm...eu votez pentru...pro nu bea niciodata nimic...el se uita la sticla si e gata...baga shtouri...ca in faculta bea Bloody Mary...si pe urma vorbea despre hermeneutica sinelui si meandrele concretului...

sa-l puneti sa va povesteasca odata cum a baut el in club 30 cu Phoenix si cu Stefan Foarta, si cum ii canta Neumann "Strunga" la ureche

wifo,baura cu mine ,ca au fost la aniversare !!!!
rasarit
Postat pe 6 Februarie 2009 09:17
miauniko...stricata mica...

da' e cam pustiu pe-aici...pe unde or fi doamnele...

am dat un tur si nimic...bine macar ca a postat vanghelis poezii noi, m-am delectat cu ele...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 09:49
'Neata Michelle! Sunt si eu prin apropiere.
Printre cafele, rapoarte si zambete de complezenta , mai dau si cu capul pe aici!

Totusico, uite ce am gasit!!!

Ella34
Postat pe 6 Februarie 2009 09:55
'neata !
si eu sunt ,,,numai ca-s anihilata momentan...
asa cap am dat ,de dimineata !!!!!
de ce?
pai mi-a intrat bila in greva !...adikatelea fierea...si nu pot sa cad la pace cu dansa !
rasarit
Postat pe 6 Februarie 2009 10:05
neatza....vad ca face bine datu` cu capu`!!!
numa` ca...cine tre sa dea mai tare...se abtine!
da...las` ca-i vine chefu`...cand o vedea ca n-are incotro!!
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 11:04
miauniko...ceai de sunatoare, scobutil si piafen injectabil, si maine esti ca noua.

buna si voua, Ella si Ovi...lipseste la apel, totusica, giani, marisa si zambil...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 11:56
wife...mai striga tu...poate din zona...se aude mai bine.
ca...de aici...din vacarmu` asta...se pare ca...nu prea se aude!!
o zi placuta...tuturor...
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 12:25
wifo, PREZENT! Inainte de pranz. Sper sa apreciati cu totii...
eee. substratul politic este ca s-a dus sefa la masa; deci nu se uita in monitorul meu; deci va pot scrie. aici m-am blocat. despre ce sa va scriu?
Aaaaa: am fost la concert Night Loosers cu invitati Gyuri Pascu si Iulian Vrabete (bass-ul de la Holograf). Gyuri este omul orchestra: voce, chitara solo, bass, percutie. cred ca stie si clape numai ca nu a mai fost timp...
Aseara: o noua trupa rock cu un sound grozav si cu mesaj: FABRICA DE CIOCOLATA. Pe 11 februarie concerteaza in Downstairs, pe Floreasca.
Va pup prin pupare.
Revin cand pot. Si voi putea!
gianiblue
Postat pe 6 Februarie 2009 12:53
giani...greu mai apari, scumpo...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 13:45
toata lumea e disparuta...marisa are treaba, iaso se lasa de fumat si e cu fundu' in sus...ella...hmmm...nu stiu pe unde bantuie, ovi se da pe cafenea, zambil...lipsa la apel, giani...si ea dusa...casper...si el vrea sa se lase de fumat...poate totusica sa fie...

totusico...unde esti? ca e o plictiseala aici...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 22:37
ma dau peste tot...wife...
ca...daca maine nu lucru...imi fac de cap...
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 22:46
da...vaz ca nici voi p`acolo...nu prea aveti chef de somn...
sa fie ceva in aer?
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 22:48
nimic in aer, ovi...G se joaca cu site-ul...

totusico...da' ce de pretene ti-ai facut...

pregatesc radiera?
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 22:52
credeam ca...G...ne ignora...da vaz ca...te chinui sa scrii ceva...si cand sa postezi...zboara la dreaq...cine stie unde...
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 22:55
De la: ovidiu42, la data 2009-02-06 22:55:51credeam ca...G...ne ignora...da vaz ca...te chinui sa scrii ceva...si cand sa postezi...zboara la dreaq...cine stie unde...

wife...da` ce facusi soro?...l-ai culcat pe..PRO?
vad ca...nu apare...
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 22:58
G se plictiseste...cica...ma tot roaga sa ne uitam la un film...da' eu nu am chef...

ovi...da' pe unde e micass ? ca nu am vazut-o de mult...

nu l-am culcat...e botos...eu nu stiu de ce da' am draci...

tot incerc sa citesc ziarele si mi se stinge laptopul...si ma apuca nervii...si de laptop si de prostiile astora de prin ziare...

ovi, noi nu ne mai facem bine...never ever...ce haos e in tara asta...te si sperii...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 22:59
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-06 22:59:40G se plictiseste...cica...ma tot roaga sa ne uitam la un film...da' eu nu am chef...

ovi...da' pe unde e micass ? ca nu am vazut-o de mult...

wife...sincer...nu prea stiu pe unde bantuie...dar...parca am retinut un post de-al ei...pe undeva...nu mai stiu exact!!
dar...daca caut...cred ca gasesc!
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 23:03
wife...daca-ti amintesti cand a spus Brucan ca...ne trebe 20 ani...mai sa-l linsheze lumea...
acu...se pare ca...nici 50 ani...nu sant de ajuns
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 23:06
ovi...asa mi-e o sila de tot si de toate...da' in primul rand de mentalitatea asta de perdanti pe care o avem...mi=e sila de mishtocareala desantata de la tembelizor, de divele facute la apelul de seara, de fufele care se cred vedete doar ptr ca au silicoane, de politicienii care mint cu nerusinare, si ne jignesc inteligenta...mi-e greata de rubricile mondene, si asa zisele stiri incendiare

mama masii...ca a trebuit sa ma nasc in romania asta...care e ea frumoasa, da' pacat ca e locuita...

eu mi-am pierdut tot patriotismul in ultimii 20 de ani...recunosc cinstit ca nu imi tresare inima de mandrie ca sunt romanca...oi fi eu anapoda si dusa cu capu'...

si stii ceva? nici nu se va schimba in curand ceva...ma uit la mama...nostalgica dupa ceasca...si acum o tine tot pe a ei ca daca mergi la doctor, musai trebuie sa dai spaga, un cadou, ceva...

i-am umplut pe toti doctorii din timisoara de goblenuri si euro si dolari...si de fiecare data se uita la mine de parca nu le-am dat nimic...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 23:13
perfect adevarat...iar chestia cu..ce seperinda la...tv...are un traseu si un substrat...bine definit...de cine trebe...chestia eca...ei inca ne cred ca si Lapusneanu...o masa de prosti...
si...unii chiar sant...altii au cazut in indolentza...iar cei ma multi...neavand ce face...gandesc nostalgic...la ceea ce era!
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 23:22
hai ca m-a lamurit G sa ma uit la un film...de fapt m-a mituit, ca mi-a facut un ceai si mi-a pregatit ceva de papa...

noapte buna iti doresc...

ovi...prosti..da' multi...ia gandeste-te tu cati merg la vot...si cam ce voteaza...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2009 23:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? 114 De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56
"loc de dat cu capu" 9388 De la: prometeus_969 18 Ianuarie 2015 12:36
Unde mergem de 8 martie? 1 De la: floryflory 19 Februarie 2010 16:28
sex in 3 453 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! 21 De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20
Setari Cookie-uri