cum, cum, nathalio? nu-l gaseste??? atunci ia incearca matale un search pa youtumbe dupe aista: Requiem 1/7 - Requiem aeternam doar tz-am zis ca ie cu nou inceput, nu? |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2011 23:56 |
||
---|---|---|
me,vreau vesti si mai bune! pana atunci.....bolero....de-o vena.... http://www.youtube.com/watch?v=nRG8WhNMEzY iar asta...pentru...filat... http://www.youtube.com/watch?v=FIX93stVixc&feature=related |
||
dor72_ Postat pe 18 Septembrie 2011 00:00 |
||
Va mai mira ceva? Cum toti cretinii au functie de reproducere si devin parinti nu trebuie sa ne miram de ce actuala generatie de idioti nu e in stare sa ia Bacalaureatul sau scriu pe lucrare: "Va pup! Ciao!". Cum dreaq sa-ti filmezi fetita cand spune poezii porcoase, iar la final sa o aplauzi?! Jegurilor, muriti! http://www.youtube.com/watch?v=NctzZteiPr4 |
||
|
||
anakin Postat pe 18 Septembrie 2011 13:16 |
||
Anakinu, pai orice rasa a evoluat pana la un punct maxim, pe urma a inceput regresia si extinctia. Probabil e timpul si pentru oameni... | ||
Thor_again Postat pe 18 Septembrie 2011 13:35 |
||
drama, nu e la micutii aia, care nu inteleg notiunile precum un adult, asta e clar.... drama e la dobitocii care , lipsiti de minimul decent al unei educatii, stiu sa educe copiii cu poeziile pe care ei le-au invatat pe strada....acolo unde au crescut...si transmit ideea de familie.....si sunt mandri de "valorile" pe care le transmit .... iar numele fetitei, spune si mai mult.... imi pare rau...n-am putut sa urmaresc "spectacolul" asa cum se cuvine unui spectacol.... iti vine sa iti spargi capul..... si sa te intrebi, ce rost au unii pe lume? thor, cam pe acici se invarte maximul omenirii? e clar sfarsitul.... |
||
dor72_ Postat pe 18 Septembrie 2011 13:45 |
||
In Finlanda, cu aproximativ 400 de ani in urma s-a legiferat ca: � Cine nu stie sa scrie si sa citeasca, nu are voie sa faca copii...!� mugetulcarpatiloronline.blogspot.com/.../cine-nu-stie-sa-scrie-si-sa- In cazul fetitei, parintii - care sunt undeva intre regnul animal si vegetal - ar trebui sa plateasca cel putin pentru abuz. |
||
nathalie Postat pe 18 Septembrie 2011 14:12 |
||
din pacate, pare a fi o decizie a universului, a Energiei creatoare sau a lui Dumnezeu, cum vreti sa-i spuneti.... da, omenirea a intrat in regresie si stim spre ce se indreapta. stim cu totii ce multe femei au probleme in a concepe un copil...de obicei e vorba despre femei ce si-au cultivat si suflet si mental, femei cu principii si cu viziuni evolutive. In schimb, femeile de alta factura aduc pe lume copii ,fara restrictii. Da, se pare ca unii dintre noi nu au voie sa aiba copii� |
||
ufishor Postat pe 18 Septembrie 2011 17:22 |
||
bre, sis, inge dreaq �mbli? hai sa-tz' dau una de taiat venele mai superficial, ashe... ce zici de un Jun Miyake, cu ai lui nuferi? De pe coloana sonora a filmului Pina, pentru cine e interesat... bun film. http://www.youtube.com/watch?v=reQM8VcUDaw&feature=share |
||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2011 20:33 |
||
uite aici si trailerul: http://www.youtube.com/watch?v=cXpFD7gi8R0&feature=related | ||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2011 20:33 |
||
mno, sis! itz' bagai o prospatura, stii tu unde, baga urechea si asculta | ||
Thor_again Postat pe 23 Septembrie 2011 00:54 |
||
merci, bro...da; nu ai putea sa imi trimiti si pe mail? sau inca nu ai facut-o mp3? stii ca nu-s singura care asteapta |
||
michelle_ Postat pe 23 Septembrie 2011 01:12 |
||
Seara buna V-am auzit soptind, cand mergeam tiptil prin casa. Maine dimineata intru si io-n camara, macar cu o ureche. |
||
nathalie Postat pe 23 Septembrie 2011 01:33 |
||
Nathalio, din moment ce e postat acolo, e la liber vizionarea Sis, mai asteapta un pic pana la trimis pe e-mail. Mai am cate ceva de facut. |
||
Thor_again Postat pe 23 Septembrie 2011 11:59 |
||
thorache.. eu nu prea deschid linkurile,iti spun sincer,da' filmu' ala vaz ca-i arta pura,maica... misto... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2011 17:41 |
||
este, mami iaso! pai ce credeai ca dau? |
||
Thor_again Postat pe 23 Septembrie 2011 18:02 |
||
hell..o, pipal!!! cam mult am lipsit, stiu... azi, Ternipe...e a doua zi de cand patinez pe ei...stiti voi ca am o picatura de sange de tigan ungur, ereditatea, deh... http://www.youtube.com/watch?v=TmjOEY37xSI |
||
michelle_ Postat pe 25 Septembrie 2011 14:10 |
||
Ai lipsit mult, da n-a avut profa catalogul la ea. N-a pus absente saptamana asta. Temele am vazut ca ti le-ai facut. Cum ziceai, te-a ajutat fiica logodnicei...? Da ti-a dat rezultatul corect? |
||
nathalie Postat pe 25 Septembrie 2011 16:57 |
||
nath, norocu' meu ca am o fiica care nu se sperie usor de excentritatile mele alta, ar fi facut infarct la vestea ca mamitzica isi tatueaza boticul rezultatul e fantastic...arat ravisant deja ii alung cu batu de pe langa mine, ehe, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 25 Septembrie 2011 19:20 |
||
bre, sis! cre' ca te reneg! o data... de doo ori... de trei ori... |
||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2011 19:24 |
||
du-te, bre! cum sa ma renegi? mai bine pune toiagu' cela pe nenii astia de imi trag clopotelesi si ma violenteaza la profil ce dreaq de frate esti tu? ha? |
||
michelle_ Postat pe 25 Septembrie 2011 19:30 |
||
cari-s aia, bre? nu stiu ei cu cine isi fac de lucru! | ||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2011 19:32 |
||
"AJUTOR UMANITAR" Am deschis acest topic in numele unei mame cu sufletul plin de amaraciune ca viata si sanatatea fiicei sale depinde de suma de 6000 de E.Dupa lungi demersuri si cautari in strangerea sumei necesare, am luat decizia de a deschide acest topic "AJUTOR UMANITAR", in speranta ca se vor gasi si oamnei de bine care pot ajuta cu o suma modica, necesara operatiei care va avea loc in data de 24.10.a.c. la Spitalul DELTA HOSPITAL din Bucuresti.Fac mentiunea ca este o fata de 20 de ani, draguta, inteligenta, studenta anul II la Facultatea de Drept ... si sufera de "SUPER OBEZITATE MORBIDA". In speranta ca m-am facut inteleasa, cei care au posibilitate, bunavointa si intelegere pot face donatia in conturile de mai jos: RO65BRDE030SV43943440300, COD SWIFT BRDE ROBU in euro; iar in lei: RO32BRDE030SV55876070300, COD IBAN. Este mult....este putin ceea ce eu va rog in numele mamei si al fetei.....dumneavostra decideti !!!! |
||
ladyDY Postat pe 25 Septembrie 2011 19:35 |
||
eh...ieri doi..., azi inca doi... cu unu am fost....ooof...am uitat ca-s o doamna si am scos din top, top din care n-a lipsit paula |
||
michelle_ Postat pe 25 Septembrie 2011 19:37 |
||
da-l pa goarna, sa ne dixtram si nuoi! | ||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2011 19:42 |
||
neeee...is o duamna... mai, ce pitic mi-a cazut pe ternipe, ceva de speriat... http://www.youtube.com/watch?v=PiforBKZgFY |
||
michelle_ Postat pe 25 Septembrie 2011 19:46 |
||
ce guritza ai,mami! roz ashea,ti-a dat doar conturul,sau se da si nuantza?ti-a bagat si un pic de acid d-ala in ele?sau asa esti tu botosica?nu ca ar fi un defect,ca baietii sunt lesinati dupa buzite senzuale... |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2011 17:54 |
||
doar contur, iasomico...in rest, nu am bagat nic, ca mi-e frica, si nici nu cred ca am nevoie (inca) mi-am facut si eu un moft, si mai am, ehe, he, he... doar ca o iau asa, mai step by step, si in limita bunului simt, am oroare de ridicol nu te-am vazut de mult, pe unde bantui? drept e ca nici eu nu prea am mai intrat, si cand am facut-o, am stat 10 minute si am sters-o, plictiseala mare, neicusorule... mi-ai lipsit, japitza mica |
||
michelle_ Postat pe 26 Septembrie 2011 19:17 |
||
melodia zilei...de azi noapte ma rupe Laura Stoica http://www.youtube.com/watch?v=cXpQlp_KTEk sa va jucati frumos, copilasi! |
||
michelle_ Postat pe 26 Septembrie 2011 19:23 |
||
Sarutmana duamna michelle_ ! Promitem sa ne jucam frumos si sa nu stricam jucaria |
||
SAL Postat pe 26 Septembrie 2011 22:20 |
||
De la: michelle_, la data 2011-09-26 19:17:45doar contur, iasomico...in rest, nu am bagat nic, ca mi-e frica, si nici nu cred ca am nevoie (inca) ihi... in limita bunului simtz,printesa,bravo! ma uitam la nadia ...din anumite unghiuri a inceput sa semene cu MJ ,e si asta o boala... |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2011 10:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prima intalnire | 11 | De la: garbo_435928 23 Aprilie 2017 10:51 |
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... | 182 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21 |
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
|
||
Ultima intalnire | 13 | De la: lady39 13 August 2009 12:00 |
indecizie | 33 | De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri