"loc de dat cu capu"

asa e...wife!!
dar...sa ai o seara placuta si...salutari lui G.
noapte frumoasa!
ovidiu42
Postat pe 6 Februarie 2009 23:26
Prima pe ziua de azi. Ha, ha. V-am luat-o inainte. N-aveam nimic de spus doar sa ma laud ca sunt prima.
Micass
Postat pe 7 Februarie 2009 09:33
'Neata dragilor!
E sambata? Deja?
Cand o fi trecut saptamana? Eu traiesc senzatia, din ce in ce mai evidenta, ca timpul trece mult mai repede ca odinioara!

Totusicoooo! Te-am alergat ieri toata ziua sa-ti spun ca ti-am gasit topicul cu revistele, dar aveai o viteza....
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 09:35
buna dimineata doamnelor...da' pe unde umblati? micass...ma indispui...adicatelea nu ai avut nimic de comentat? nici macar la topicul rodicutei? hai ca poti !!!

Ella...mai iesi din cafeneaua aia si vino in lumea reala...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 10:16
Incerc. Cate un pas timid..., da-i greu! Lumea reala-i dura!
Si apoi, eu fara sange in cafea , nu functionez!

Michelle, dar ce avea G aseara de se dadea lovit?
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 10:24
ehee...Ella...era botos...ca am avut eu o criza temperamentala...oops...cred ca am uitat sa zic ca eu am temperament !!! avem probleme cu finantele si vreau sa plec pt 3 luni in Italy. si l-a apucat bazdacul...ca el nu permite

era chiar amuzant...prima data in 2 ani de casnicie cand are reactii de-astea...in general ma ia cu duhul blandetii, da' aseara mi-a zis un nu hotarat...si eu aveam chef de cearta...si el nu vroia sa se certe cu mine. si eu eram frustrata...ca nu ma pot certa singura, nu?

wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 11:25
Offf, michelle! Incearca sa lasi asta ca ultima solutie...
Departarea poate provoca dezastre! Si te poti trezi ca dregi una si strici alta...!

De faptul ca ai temperament, nu cred ca se poate indoii cineva, dar imi place sa aud ca G ia atitudine...
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 11:40
you bitch... tu trebuia sa fi de partea mea...

nicio sa sansa sa stric ceva...cand ma intorc fac tratamentul ala de fertilitate si ii fac lui G un bebe...ca parca e nebun...vrea musai o fetita...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 11:46
Deci, pleci?
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 11:49
mda...undeva pe langa milano...ce dreaku sa fac...iar batrane demente care imi vor da cu bastonul in cap...

doar G stie, fiica-mea sigur va face o criza cand va auzi...

las' ca 3 luni rezist eu, daca am in net prin apropiere va fi ok...

auzi, partea buna e ca trebuie fest sa ma las de fumat, ca nu dau eu 5 euro pe un pachet de tigari...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 12:05
Ouch! 5 euroi !!! Doare rau. Lasa-te de fumat!

Poate vre-unu p'aci va fi tentat sa creada, ca te duci sa plimbi o baba pe strasse, prin fata vitrinelor lu' Versace..., si sa tii dieta mediteraneeana !!!
Dar eu stiu scumpo la ce te inhami. Suflet curajos ce esti!
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 12:14
Ella...dupa ce am stat 2 ani in Italia ca sa imi ajut fata cu faculta, si exu' care nu avea job...mi-am mai auzit si vorbe ca doar curvele se duc in italia...

so...nimic nou sub soare...cred ca daca as povesti la cineva cum stateam incuiata cu batrana in casa si ce facea aia cu mine, nu m-ar crede, ar zice ca fabulez. de-aia ma apuca bazdacul cand aud cucoanele pe aici vorbind de parca ele au inventat apa calda, mersul pe jos si sacrificiul...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 12:21
Scumpo, noi trebuie sa ne intalnim la o cafea si sa ne povestim viata din timpul exilului...
Pariez ca te-as putea surprinde!

Asa-i ca viata bate filmul?

Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 12:47
scuze, fetele dar sunt cam intoarsa. nu cred ca o sa mai scriu prea des pe garbo. vechea problema de care v-am spus-o . insa, de citit mai citesc ca, mai uit.imi caut mereu ceva de facut sa nu mai ma podideasca gandurile ieri, nu am putut sa ma concentraz prea mult nici macar la citit darmite sa mai scriu.

si_totusi
Postat pe 7 Februarie 2009 13:00
totusico...care-i problema? ai necazuri?

Ella, da...viata bate filmul...si filmul nici macar nu e prea bun, e sucks
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 13:05
Ne pare rau scumpo!
Sanatate multa! Ai grija de tine!

Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 13:08
Ella, eu ma retrag in vastele apartamente... sa le dau sa manance la toti. ca azi am fost femeie totala si am fost la cratita...si am primit si vizite vecina, deh...

pofta buna va doresc la toti si vorbim mai tarziu.
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 13:34
Imi pare tare rau Totusico. Iti tin pumnii sa fie bine.
Micass
Postat pe 7 Februarie 2009 16:10
totusico,

putere ,totusico...multa putere...
iasomia
Postat pe 7 Februarie 2009 18:33
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-07 10:16:13buna dimineata doamnelor...da' pe unde umblati? micass...ma indispui...adicatelea nu ai avut nimic de comentat? nici macar la topicul rodicutei? hai ca poti !!!

Ella...mai iesi din cafeneaua aia si vino in lumea reala...

wife...ce vrei sa ...faci?
unde vrei sa duci lumea?ca...si asa...viata e de...KKO...
ce sa le facem amicilor...sa fie veseli si...ferice?
ovidiu42
Postat pe 7 Februarie 2009 19:36
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-07 11:25:40ehee...Ella...era botos...ca am avut eu o criza temperamentala...oops...cred ca am uitat sa zic ca eu am temperament !!! avem probleme cu finantele si vreau sa plec pt 3 luni in Italy. si l-a apucat bazdacul...ca el nu permite

era chiar amuzant...prima data in 2 ani de casnicie cand are reactii de-astea...in general ma ia cu duhul blandetii, da' aseara mi-a zis un nu hotarat...si eu aveam chef de cearta...si el nu vroia sa se certe cu mine. si eu eram frustrata...ca nu ma pot certa singura, nu?

wife...pana si tu...ai temperamnet?
cat esti tu de...indulgenta?...nu pot sa cred!!
iar in ce priveste...chestiunea serioasa...spune-i lui pro ca///poate sta linisrtit...
cheltuieli...nu suporta...prieteni are...asa ca...ce-l nelinisteste?
ovidiu42
Postat pe 7 Februarie 2009 19:38
ovi...pai eu am inventat conceptul de temperament, dear... G poate depune marturie...

G nu vrea sa stea fara mine, asta este el...si daca plec ptr cateva ore de acasa, ma suna la fiecare juma' de ora sa nu mi se fi intamplat ceva...e chiar mai paranoic decat mine

si nu sunt indulgenta deloc...vreau sa mi se faca pe plac, si atunci bat din piciorus, sau imi falfai genele...oricum, efectul e acelasi
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 20:22
Totushel, imi pare asa de rau pentru starea ta. Ce te-as putea sfatui? Cum sa te ajut?
of, Wifo... "NU AI" IDEE CAT DE MULT NU AU PARTE ALTE FEMEI DE ACEASTA "paranoia".
Pro e la loc de cinste ca poate fi "paranoic" din grija pentru tine. Lasa Italia. gasesti tu ceva pe aici.
ma mai invart pe aici si mai scriu...

gianiblue
Postat pe 7 Februarie 2009 20:43
wife...am postat ceva...si...ladreaq...s-a imprastiat in tot netu`...ca numa aici n-a ajuns!!!
ovidiu42
Postat pe 7 Februarie 2009 20:44
wife...sincer...cred ca...pro...e putin suspicios si...cred ca nu are motive!!!
sentimentele sant deja...asezate asa ca...nu vad de ce tre sa fie asa...
poate ca...incearca si el...ceva...de genu`....
deci...nu vad unde ar fi pb...
iar in ce priveste BB-ul pe care ai de gand...ai grija!!!...sa fie ce-o fi...numa...sa faca armata!!!
ovidiu42
Postat pe 7 Februarie 2009 20:50
ovi, nu e suspicios, e paranoic. daca plec la timisoara cu vreo masina de ocazie, ma suna sa ii dau numarul masinii, sa nu mi se intample ceva. nu zic ca nu imi place asta, da' e fain sa fac si eu pe nebuna...

cat priveste plecatul in italia...hmmm...stie ca m-am intors de acolo cu nervii in batista. nici inainte nu stateam eu bine cu capul, dar cand am venit acum 2 ani, definitiv, eram dusa rau de tot. ma trezeam fix la 4 dimineata, era reflex conditionat. abia de vreun an ma trezesc si eu la ore normale.

acum l-a gasit criza de personalitate, ca nu e de acord sa ma mai chinui iara cu batrane bolnave de dementa senila. invoca niste motive puerile...ca el cui mai face cafeaua? ca nu poate sa doarma noaptea singur, ca se plictisesc cutzii fara mine...

a invatat de la mine schema cu falfaitul genelor si o aplica cu succes
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 04:03
Wifo, pro e istet rau de tot. si partenerial. pai era cazul sa invete falfaitul genelor de la tine, de la sufletul pereche. ce credeai? El e patruns de tot ce faci ca si de marile adevaruri ale lumii. FOARTE BUN ASHA!
Pe de alta parte si tu ai dreptul sa iei lucrurile mai usor. Vezi ca ai tendinta sa te bagi la cele mai grele situatii. Ce zodie ai fi tu, Wifo? Vreo scorpioanca? sau ascendent macar? Sau peste? Si ai avea si calea vietii 9 te pomenesti, aia cu sacrificul in folosul altora.
eu nu zic ca nu-i frumos, pentru ca practic si eu - la o scara mult mai rezonabila - sportul asta. Dar, wifo, gata, stai si pregateste bebe. Croseteaza, fa plicuri, numai sa stai acasa si sa fii linistita. Oricum Pro te-ar intoarce din Italia in secunda doi.
Asa ca... de ce sa mai cheltui bani si sa foiesti atata lume? hmm?
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 09:39
you bitch...eu credeam ca ma sustii pe mine...

sunt varsatoare...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 10:32
Totusico, o zi linistita ai senina!

Michelle, vazad ca suntem mai multe care il sustinem pa Pro, cred ca vom infiinta miscarea: Femeieeeeee, ramai acasa!!!!
Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 11:29
daca din fericire cautati asemenea locuri DE DAT CU CAPUL.nu dati in pereti.fratilor nu va stricatii casele sau apartamentele.la citi stilpi sunt alegeti oricare si datii bataie.depinde doar pentru ce motiv vreti sa DATI CU CAPU.
elena_eremie2001
Postat pe 8 Februarie 2009 12:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"calugarita''-insecta 131 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... 182 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21
Menage a trois 32 De la: garbo_411444 23 Aprilie 2015 14:12
CEARDACUL OMENIRII 6 De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29
HOROSCOP 2010 135 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22
Setari Cookie-uri