"loc de dat cu capu"

Ella...acu' a plecat vecina...mi-a povestit de "Regina"???!!! nu stiu cine e personajul, sincer...imi venea sa ii zic...femeie...you have an obsession..
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 12:47
De la: elena_eremie2001, la data 2009-02-08 12:24:50daca din fericire cautati asemenea locuri DE DAT CU CAPUL.nu dati in pereti.fratilor nu va stricatii casele sau apartamentele.la citi stilpi sunt alegeti oricare si datii bataie.depinde doar pentru ce motiv vreti sa DATI CU CAPU.

Draga mea, dar pentru ce crezi tu ca am inventata noi locul asta? Ca sa ne salvam zugraveala, mobila, casnicia... !
Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 13:41
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 12:47:08Ella...acu' a plecat vecina...mi-a povestit de "Regina"???!!! nu stiu cine e personajul, sincer...imi venea sa ii zic...femeie...you have an obsession..

Scumpo, dar tu nu ai cheie la poarta? Foloseste-o soro! Ia-ti si un caine lup si sa vezi atunci liniste!!!
Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 13:44
uite acu' ma plang io ca-i pustiu pe aici. ce faceti? nu cumva dormiti duminica dupa-amiaza.
wife, chiar vrei sa pleci?
si tu totusica, ce s-a intamplat?
hai, dati un cap si veniti.
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 14:35
Marisu, am si eu probleme, ca tot omul. poate o sa fie bine. cel putin asa sper.

ella, ziceai ca ai gasit topicul. da-mi adresa, fata !
si_totusi
Postat pe 8 Februarie 2009 15:08
Wife, unde postezi, mama-draga? Vad ca esti on-line, da' nu vrei sa dai cu capu'
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 15:18
Uite aici totusico:

Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 15:24
ce faci, ella? nu-ti faci somnul de frumusete?
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 15:25
ehee...m-am raliat cu totusica si am facut-o pe una ciur...sau sita...

du-te bah...ce avatar ai...numai totusica nu si l-a lasat...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 15:27
De la: Marisa, la data 2009-02-08 15:25:30ce faci, ella? nu-ti faci somnul de frumusete?

Somn de frumusete? Ce-i ala?
Pe mine ma apuca un fenomen asemanator doar cand sunt la birou...
Cand sunt acasa si as vrea sa ma odihnesc, sa dea naiba daca imi gasesc locul!

Michelle, pe cine ati maltratat soro ?
Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 15:30
aha, aha, vrem sa stim
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 15:32
m-am agitat cititnd topicul lui kiki...si mai vine si o don'soara care a citit prea multe carti de sandra brown si incepe sa abereze cu talent...

marisa...era buna ptr putul gandirii garbo
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 15:35
kiki era un melc. si avea un frate, pentru care s-a jertfit. il chema kiri.
si imi citea povestea frate-miu, cand eram mici. ca sa imi bage bine in cap ca trebuie sa ma jertfesc pentru el.
altfel, cine-i kiki?
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 15:38
kiki e o doamna maritata, cu 2 fete si are un sot care are la randul lui o amanta...si asta de vreo 3 ani...si kiki inca se intreaba ce sa faca...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 15:40
da, soro sa citesc pe viu. vreau dude, sunt in faza lunara optima zii topicu'
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 15:43
marisa, e topicul unde fata zice " cred ca am nevoie de ajutor '

retine, pe " cred" adica nu e sigura de asa ceva si noi am sarit cu povetzele
si_totusi
Postat pe 8 Februarie 2009 15:46
ehee...totusico...nu cu povetze am sarit...

ciudat...dar parca am fi surori, totusico...la fel de ...hmmm...ca sa folosesc un eufemism...la fel de nete in a ne expune parerea...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 15:56
Mda, am citit. Raman la parerea mea. Kiki e un melc. In cazul de fata, Kiri este sotul. Lipsesc Vanghleis cu ai lui Suzuka si Suzuku.
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 16:01
marisa...in 3 fraze ai desfiintat topicul...

nu stiu pe unde e vanghelis...

fi atenta ca am draci...ca nu mai fumez, si ma mananca si pe mine pielea ca pe iaso...si totusica mai pune sare pe rana...zice de cafea de tigara...bah, frate...ce inima de mama vitrega are...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 16:05
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 04:03:15ovi, nu e suspicios, e paranoic. daca plec la timisoara cu vreo masina de ocazie, ma suna sa ii dau numarul masinii, sa nu mi se intample ceva. nu zic ca nu imi place asta, da' e fain sa fac si eu pe nebuna...

cat priveste plecatul in italia...hmmm...stie ca m-am intors de acolo cu nervii in batista. nici inainte nu stateam eu bine cu capul, dar cand am venit acum 2 ani, definitiv, eram dusa rau de tot. ma trezeam fix la 4 dimineata, era reflex conditionat. abia de vreun an ma trezesc si eu la ore normale.

acum l-a gasit criza de personalitate, ca nu e de acord sa ma mai chinui iara cu batrane bolnave de dementa senila. invoca niste motive puerile...ca el cui mai face cafeaua? ca nu poate sa doarma noaptea singur, ca se plictisesc cutzii fara mine...

a invatat de la mine schema cu falfaitul genelor si o aplica cu succes

wife...bucura-te ca ...pro e asa cu tine!!!
pt ca...fara sa recunosti...vrsatoare fiind...stii si tu cum esti!!!
deci...daca el te iubi...asa tare...bucura-te!!
si...cauta sa fii aproape...cat poti!!
acu`...sincer...la o femeie ca tine...si eu as nota nr masinii...cu care circuli!!

ca...doar n-am sa las iubirea sa umble chiar de capu` ei!!!
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 16:05
ovi....imi cere nr masinii nu ca e gelos...pacatele mele....ii e frica sa nu ma violeze soferul...ca au mai fost cazuri...

eu tot ii zic...ca tot acasa vin...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 16:10
Salutare Ovidiu. Cand dai berea? Vezi, vezi, incerc sa te agat, ca o indragostita de idee ce sunt.
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 16:13
tot inima de mama se numeste

ce? mashtera din alba ca zapada, nu avea grija de fata? i-a dat si mar. ca aia a papat lacom si s-a inecat, alta poveste.

chiar. de ce-or mai fi zis fratii grimm ca a fost si otravit? criminalistii spun clar, ca nu de la otrava i s-a tras :sml-
happy0009:

facea mashtera parnaie de pomana .

si_totusi
Postat pe 8 Februarie 2009 16:14
totusico...ai innebunit?

te iei si de fratii grimm? si de alba ca zapada?...auzi...iti zic ceva...da' sa nu mai zici la nime'...mie alba ca zapada asta intotdeauna mi s-a parut un pic perversa...

ca statea, domle' cu 7 barbati in casa...si nimeni nu se scandaliza, vezi bine...si in timp ce ii spala pe aia...si le facea mancare...suspina dupa fat-frumos...si ala...cam ciudat...de unde stia el ca tre' s-o pupe? io crez ca si ala era cam afemeiat...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 16:19
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 15:27:05ehee...m-am raliat cu totusica si am facut-o pe una ciur...sau sita...

du-te bah...ce avatar ai...numai totusica nu si l-a lasat...

wife...incisiva...si...combativa...?
de ce nu spui cand vrei ajutor?
si...daca e sa fie...hai s-o facem!!!
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 16:27
ovi...traiasca doamnele !!!

da' eu am draci si ca nu mai fumez.....innebunesc....ce sa fac? sa lalai? sa ies in curte sa ma joc cu cainii? sa ma duc la birt sa cumpar tigari?

ajutati-ma !!! doua dupa ceafa, ceva...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 16:33
Va salut de plecare, ca ma apuc de scris niste aiureli pt cine o avea chef sa se laude cu ele. Va pup si aveti grija de voi.
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 16:34
erau pitici dar...erau 7
si_totusi
Postat pe 8 Februarie 2009 16:34
exact, totusico...printesa asta mergea la cantitate nu la calitate...

mariso...lasa draga actele...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 16:36
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 16:10:46ovi....imi cere nr masinii nu ca e gelos...pacatele mele....ii e frica sa nu ma violeze soferul...ca au mai fost cazuri...

eu tot ii zic...ca tot acasa vin...

ooooffffffffffffffff..wife...ce barbat gelos si...mai ales...iubaretz ai!!!
fii mandra ca e asa!!!
fii sincera ca...atunci cand erai adolescenta...asa ceva iti doreai!!!
acu`...cand il ai...de ce vb asa?
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 17:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre job 35 De la: fleurdelis 7 Ianuarie 2010 21:30
"loc de dat cu capu" 9388 De la: prometeus_969 18 Ianuarie 2015 12:36
Singles Party 9 De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30
hai sa ne intalnim ca sa votam! 20 De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49
romani in Germania 71 De la: garbo010448 26 Decembrie 2013 23:56
Setari Cookie-uri