"loc de dat cu capu"

wifo, nuuu. nu am toti barbatii pe lista neagra. sunt si exceptii. care fac o lista alba. numa' ca sunt luati. iar eu nu fac bebe cu unul de pe lista neagra. Asta-i ideea...
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 21:28
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 21:24:29mariso...ce ai draga cu ovi? ca el e baiat dulce...te-ai sculat cu popou' in sus?

n-am bre, nica'; s bine dispusa, ca iau coronita pentru tot septelu'

da' m-a facut martisa si mami pe deasupra
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 21:29
giani...ovi e de-al nostru...de-al fetelor.

tu stii ca cea mai buna prietena a mea a fost un barbat? oh my god...asta se intampla in adolescanta mea rebela, cand eram integrata intr-o gasca de rockeri, si ma protejau aia asa de bine ca nu mai avea niciun baiat curaj sa ma sarute. cum se apropia unul de mine, il luau baietii sa ii explice diverse, si nu-l mai vedeam.

ajunsesem sa ma rog de ei sa nu mai sperie baietii pe la ceaiuri...ca facusem 16 ani si nici macar nu ma sarutasem...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 21:30
De la: gianiblue, la data 2009-02-08 21:26:41haaaaaai, Ovi! da tu cheia si vei fi iertat de pacate! Nu te furisa. Zii. Ascultam si pe inamic. Sa aflam ratiunile lui de a lupta cu noi atat de dur.

inamic?...giani taty...ce-i cu tine?
cine te-a indarjit asa de tare?
si...mai ales...intr-o pb atat de...existentiala?
chiar este ...porci?
si...daca da...treci la...islamism...
acolo...porcii...sant prohibiti!!
deci...go way!!
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 21:30
De la: Marisa, la data 2009-02-08 21:29:22
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 21:24:29mariso...ce ai draga cu ovi? ca el e baiat dulce...te-ai sculat cu popou' in sus?

n-am bre, nica'; s bine dispusa, ca iau coronita pentru tot septelu'

da' m-a facut martisa si mami pe deasupra

heyyyyyyyyy.........mi-am cerut scuze...
ce-aveti fetelor in seara asta?
e ceva legat de...luna...de...alinierea planetelor...sau ce anume?
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 21:32
ehee...ovi...cam banui eu de ce e giani asa...

cred ca nimereste tot barbati care la prima intalnire ii baga mana pe sub fusta, si vor sa se sexeze...calitatea...asta nu gaseste giani la barbati...

mariso...ar trebui sa faci si tu un bebe, draga...panaceu universal...

ovi...hai sa-ti explic eu ceva...o luam cu albinutele si polenizarea....

la doamne, exista o anumita perioada care le face cam irascibile...

si sa nu indraznesti sa pleci ca te musc de-o ureche...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 21:33
wife...se pare ca...am cazut in dizgratie...
si...ma voi retrage!!
o seara placuta!!
ovidiu42
tocmai cand ma gandeam sa ies io, ca sa il las pe ovi, na, belea ca tot aici e!
si mai vorbeste si intr-o limba cu wifa, pe care n-o pricep (pe ea, limba)
Marisa
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 21:33:17ehee...ovi...cam banui eu de ce e giani asa...

cred ca nimereste tot barbati care la prima intalnire ii baga mana pe sub fusta, si vor sa se sexeze...calitatea...asta nu gaseste giani la barbati...

so..e vina mea?
nu detin control asupra...acelor specimene!!
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 21:35
nu pleca, ce-ai?
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 21:36
ovi...stai aici...la loc comanda

ovvvviii...ma ucizi...da sticla aia de jackie, da si o tigara...si hai sa dezbatem...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 21:36
Ovi, relax. Nu dintr-o problema existentiala m-am infoiat. ci din picatura chinezeasca. Pur si simplu duci, duci multe ca femeie, intelegi, te repliezi, iti spui ce norocoasa esti ca nu trebuie sa suporti marlaniile unui porc. ei, si cand vine o invitatie la film neonorata... iti sare mustarul ca te intrebi si tu ca omul normal la cap: dracii dracilor da' ce-i facea mersul la film? ii punea shaiba pe deget? Sau de ce nu stie sa fie politicos si sa comunice in timp civilizat si util ca nu se mai poate merge din indiferent cat de ticluite motive. Unde-i educatia si civilizatia, oameni buni? Ca daca nici pentru astfel de gesturi marunte... cum sa mai ceri pentru chestii mai serioase?! hmm? this is dilema...
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 21:37
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 21:33:17ehee...ovi...cam banui eu de ce e giani asa...

ahaaaaaaaaa.......asta era...
si...cine mananca polenul...intre timp?
sau...ce se intampla de...se manifesta asa?
ca...my wife...vad ca...zburda pe aici...si...n-are loc de aterizare!!
chiar intrebam daca nu cumva a intrerupt legatura cu turnu` de control!!
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 21:39
wife, ai fumat? esti bine?
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 21:39
aha...giani...ai nimerit unul care nu se deranjeaza sa dea un telefon sa contramandeze in timp util...

ioi....ishtenem....daca asa ceva mai e de inteles la un ul de 20 de ani, la un barbat matur e de neacceptat...cred ca nu l-a invatat mamica lui ca nu e frumos sa strici programul cuiva...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 21:40

marisa...iti par eu tie ca sunt bine? ca sunt normala?

nu, n-am fumat...da' imi lasa gura apa...

nici cafa nu are gust...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 21:42
Haaaaai, Ovi. ca doar nu esti tu in colimator. Este unul cu referinte bune (o paruiesc pe amica mea pentru "vaaai, ce baiat bun. trebuie neaparat sa-ti fac cunostinta!"). Pur si simplu amica mea este o ingenuua si degeaba imi racesc gura sa-i tot combat parerile bune despre omenire - mai ales partea barbateasca...
Eu ii zic nu si nu, ea organizeaza seara de iesit in patru si mocofanul imi da telefon dupa ce trece ziua. bai, bai, baiat instruit, CICA. Asta ma irita: lipsa de politete si educatie. Toata lumea se poarta cum ii pica. mai nimeni nu sta olecutza sa gandeasca la consecintze. Si la celalalt.
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 21:42

ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 21:45
giani...never...I repet...never...nu accepta de-astia recomandati de altii.

ca vaaaai...ce baiat bun este...

si cine a zis ca nu poti sa faci un bebe cu unul de pe lista neagra? ha? ca nu tre' sa te si mariti cu el, scumpo...

ovi...mai esti?
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 21:45
la dreaq...am scris...si...ma apuca...dracii...
nush` unde s-a dus si...mi-e lene sa mai scriu din nou...
ca era destulde consistent...mesajul
dar...sper ca...rescriu cand termin tigara!!
cred ca...bag doua! de draci!
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 21:47
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 21:45:18giani...never...I repet...never...nu accepta de-astia recomandati de altii.

ca vaaaai...ce baiat bun este...

si cine a zis ca nu poti sa faci un bebe cu unul de pe lista neagra? ha? ca nu tre' sa te si mariti cu el, scumpo...

ovi...mai esti?

sunt...wife,,,
tot pe lista neagra se pare!!
e adevarat...ceea ce spune giani...e normal sa intrige!!
dar...unde dreaq ii tot gaseste?
ca...am remarcat ca nu e singura care...are parte de asemenea specimene!!
si...ma gandesc ce anume prietena poate fi aceea care ii ofera asa ceva!!
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 21:50
Wifo, in aceste momente ar fi o dovada de mare egoism sa arunc un copil in lume. pe post de surogat am catzica si pisica. Enough for this moment...
La ce sa-l fac cu unu' de pe lista neagra? Sa ii semene? sa mor de draci sa-l vad asa pe copil, cu ereditate proasta? NOPE. MERCI BEAUCOUP DAR NU.
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 21:51
eeee, Ovi, e o amica. mai naivutza. asta este. unde-i gasesc? ha. mi-a placut poanta. pai e plina lumea de ei. ei sunt de gasit usor. aia care nu-s sheptel sunt rari de tot. pe aia nu-i gasesti... sau daca ii gaseshti sunt luati. bravo lor ca nu stau pe prispa mamichii pana la 50 de ani trecuti fix si apoi sa se planga ca i-a ocolit norocul...
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 21:54
giani...lasa tu cutza si matza...ca asa cum ai zis alea-s surogate...

crezi ca mai conteaza ca ar semana copilul cu tatal? si pana la urma, copiii se pot face si prin inseminare artificiala...

cred ca am eu un fix cu plozii...mie imi pare ca sunt singura constanta din viata cuiva...barbatii si femeile, vin si pleaca...dar copiii intotdeauna sunt altceva...

mariso...unde esti draga?
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 21:56
Of, Doamne! parca inainte nu se punea asa problema: femeile si barbatii vin si pleaca. da' ce?! Suntem gari? cand constati ca tii la cineva si ca iti este impartasit sentimentul si convingerea de potrivire, naiba de treaba dar tre' sa se angajeze sa se faca eforturile potrivite pentru carutza....
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 22:02
pe aci, pe colea
da' ma retrag, nu va suparati nu?
Marisa
Postat pe 8 Februarie 2009 22:03
ba ne suparam, nah...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 22:05
eeee, nu va mai retrageti atat! subiecte grele si... fugiti. Ovi a dat si el bir cu fugitii...
gianiblue
Postat pe 8 Februarie 2009 22:05
giani...sincer...stiu ca sant si astfel de specimene.
spre rushinea mea ca si exemplu al speciei...
dar...zau asa...acu...chiar cade drobu`?
sau...chiar toate pisicile sant negre?
red ca...ai o pasa mai aiurea dar...sunt convins ca te poti remomnta si...macar sa vezi ca...chiar daca sant luati o parte...a mai ramas ceva...care trebe descoperit...
deci...nu pot crede ca e inchis cazul!
wife...am o cunostintza care...acum...la 40 ani...a reusit sa ibe un BB...dupa ani de tratamente...
si...e medic...deci...nush` daca D-zeu e chiar atat de imun la...rugaminti...
si...da...asa e cum spui...
copiii...sant ceea ce nimic nu poate fi in viata asta!!
chiar daca uneori...scarmana ei genele...si...ni se pare ca ne chinuiesc...
iar in ce priveste ...cutzii si...pisile...sant buni si ei...
ca...ne acapareaza acea parte din noi care inca...mai are ceva uman...si...putin matern!!
ooffffffffffff........si cat am vrut sa nu fiu filozof...
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 22:06
nu dau bir ...doar ca...mi-am impus sa nu filozofez...
pt ca...lectiile de viata sant atat de diferite incat...zau ca...nu cred ca exista cineva care sa spuna cum ar trebui sa facem sa nu ne mai lovim de atatea stanci...in asta navigare prin viata!!
si...e atat de plina viata de astfel de stanci incat...uneori...dupa cum vad...marinarii...se vor la tarm!!
si...atunci...cum dreaq sa mai vrei vant...cand n-ai ce face cu el?
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 22:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hai, spune ce ai in cap ! 59 De la: barboneli 9 Martie 2012 14:42
Loc de dat cu capu'? 16 De la: pantera_neagra 7 Ianuarie 2010 19:04
"loc de dat cu capu" 9388 De la: prometeus_969 18 Ianuarie 2015 12:36
Germania sau muntii in Romania 36 De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49
Desi e toamna, lumea este in calduri! 424 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
Setari Cookie-uri