Ovi, tu esti o data in plus filosof cu punctele tale de suspensie. ma doare atat de rau ochiul cand te citesc incat imi inchipui ca-i un text greu, profund, greu de inteles... Ovi, tu ai dreptate. Exista si exceptii. doar am mai zis-o. Desi... sa stii ca la varste mai mari il crezi mai curand pe ala divortat si cu copii, divortat din cauza ei decat pe unul care nu a subscris la nici o responsabilitate. |
||
gianiblue Postat pe 8 Februarie 2009 22:12 |
||
---|---|---|
asa e . si daca n-ar fi asa ...oare cum ar fi? sa fiu atat de greu de citit ? cer scuze la ochiul ala care ma-njura! dar mi se pare ca cineva tot trebe sa ma-njure si pe mine! ca e de bine ca e de rau...asta e! si...cred ca cei care au subscris deja la responsabilitati stiu ce implica! deci...au un atuu! dar asta nu-nseamna ca cei care n-au apucat pana acu` tre sa fie blamati sau sa nu li se acorde credit! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Februarie 2009 22:18 |
||
giani...gresit draga... viata nu iti ofera garantii...nu exista retete de dragoste si de casatorie, altfel nu ar fi atatea divorturi... eu cred ca tu cauti idealul...sorry...da' nu ai sa-l gasesti. intotdeauna ceva nu va merge bine. din vina ei sau a lui, nu conteste. uita-te la mine...am divortat dupa 23 de ani...l-am gasit pe G, e adevarat...si ma iubeste. dar nimeni si nimic nu imi garanteaza ca intr-o zi nu o sa se indragosteasca de alta. totul e relativ, mai ales dragostea. iar chestia cu copiii...hmmm...si ea e relativa, iarasi ma dau pe mine ca exemplu. ca stii bine ce relatie am eu cu mama mea. vreau sa spun ca ptr mine, in viziunea mea personala, copiii sunt de nepretuit. eu, marturisesc cinstit, ca singura persoana importanta pentru mine e fiica-mea. pentru ea traiesc, pentru ea respir...nu ca nu il iubesc pe G. il iubesc, dar altfel de cum o iubesc pe Ioana. |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 22:19 |
||
giani...corect in legatura cu cei divortati si cei care nu sunt inca insurati pana acum. ca cineva nu poate rezona cu sot/sotia si divorteaza, dar poate avea o viata de familie buna cu alta persoana. e doar chestie de compatibilitate. eu cred ca atunci cand te loveste dragostea, iti dai seama ca ala e The One... ovi...de acord cu dragostea ptr caini si pisici...mie imi e mai mila de animalute decat de oameni. ptr ca oamenii sunt extrem de perversi. pe cand un cutzu nu te dezamageste niciodata. el iti ofera doar dragoste again and again, fara sa astepte nimic de la tine. din punctul asta de vedere, animalele ne sunt net superioare. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 22:24 |
||
doamnelor...chiar tre sa ma retrag!! maine tre sa fiu fresh la prima ora! ca...asa mi s-a acrit de acest tabiet... noroc ca-mi place ce fac altfel ma ceream la pensie! deci...va urez o seara placuta si mai putin nerv in meditari! ca...viata e asa cum e si nimic si nimeni nu cred ca poate face sa fie altfel in afara de noi! totul e sa gasim puterea de a ne remonta dupa fiecare cazatura! sau ...daca nu cadem...macar sa indraznim sa deschidem usile care ne stau in fata! altfel niciodata nu vom sti ce se ascunde dincolo! si asa...nici nu vom incerca sa aflam! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Februarie 2009 22:25 |
||
o noapte frumoasa!! | ||
ovidiu42 Postat pe 8 Februarie 2009 22:26 |
||
o noapte placuta sa ai ovi... giani...unde esti, scumpo? ah...ca ce mi-e pofta de o tigara...crezi ca fac o fixatie? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 22:27 |
||
normal ca ii iubesti diferit, wifo. asta este firesc. nu-i vorba de garantii ci de seriozitate. eu zic sa nu ne mai casatorim daca nu stim ca suntem capabili sa luptam pana si cu ispitele. asta-i parerea mea |
||
gianiblue Postat pe 8 Februarie 2009 22:33 |
||
pai giani...cine zice ca tre' sa te casatoresti? uite, daca ar fi sa dau timpul inapoi...cu 25 de ani...eu nu m-as mai marita. da' un copil tot as face, asa...de capul meu... recunosc ca eu am avut noroc cu G...ca ma iubeste cum nu credeam ca e omeneste posibil. dar sunt constienta ca am fost al naibii de norocoasa. imi amintesc cum acum 2 ani...ii tot spuneam sa isi vada de treaba, ca eu sunt o femeie batrana si nu-mi mai sta mintea la iubeala. si uite ca el a insistat, a perseverat. stau acum si ma intreb...daca persistam eu in atitudinea aia de tampita, cum ar fi fost sa nu cunosc fericirea si implinirea? seriozitate...ouch...giani...asta e problema...ca cei mai multi nu vor sa se implice...vor...slam, bam, thank you mam...adio si n-am cuvinte...si decat asa...mai bine lipsa... ovi...te-am prins...esti on-line... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 22:42 |
||
wifo, tigara e mereu fixatie! va pup dulce. reluam maine... |
||
gianiblue Postat pe 8 Februarie 2009 23:01 |
||
Michelle, ce faceai tu scumpo, treaza la 4 dimineata? Cautai tigarile ? |
||
Ella34 Postat pe 9 Februarie 2009 10:28 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 22:42:25pai giani...cine zice ca tre' sa te casatoresti? wife...eram...dar...ma pregateam de nani!! ce ochi are una lume!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 15:10 |
||
ovidiu, nu mai da citate cand raspunzi ca e obositor. | ||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2009 15:31 |
||
tusica...sincer...chiar toate le fac pe dos? sau...astenia asta...isi spune cuvantu`? pt tine special...am sa fac efortu` asta!! ca...deh!...cand te roaga cineva...nu poti refuza...daca e debun simt!! iertare...ca an procedat asa...pana acum... dar...era doar pt nu incurca raspunsurile! pt ca...daca nu citezi...nimeni nu stie cui e adresat raspunsu`!!! deci...ar fi trebuit sa intelegi...si asta... chiar daca e neplacut!! rautate ce esti!! nu cumva...te lasi tu de fumat si...astea sant reactiile? |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 15:57 |
||
nu ma las eu de fumat. la mine cred ca e pe invers. as fi buna fara tigari. asa-s ,ne buna hai ca meriti un pup ca nu te-ai suparat pe mine |
||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2009 16:02 |
||
oameni buni si dragi. lasatul de fumat poate fi fara "convulsii" sau cu unele dure de tot... Depinde de perioada in care te afli si de sprijinul primit din partea altora. In perioada asta... mai bine m-as sinucide decat sa ma las de fumat. Cum se poate ca zilnic sa ai parte de marlanii, minciuni, lasitati, jigniri evident gratuite? Nu stiu de ce dar stiu ca se poate. Mie mi se intampla. Poate e bine sa ma mut pe topicul cu farmece si vraji. Si sa-mi caut bine in buzunare... |
||
gianiblue Postat pe 9 Februarie 2009 16:05 |
||
tusica...sincer...eu tin la tavaleala...dar...nu accept...crizele si...refularile... asa ca...chiar daca ma terfeleste cineva...rabd... stiu destule incat sa nu fac caz de asta! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:07 |
||
giani...sincer...ce s-a intamplat? ca te vad furioasa rau in ultimele zile!! cine sa fie de vina? SAU...ce? ca...nush` pe unde bantui tu de spui ca..ai parte de...cele mentionate!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:09 |
||
Ovi, nici nu e nevoie si nici nu bantui. Azi s-a trezit o buna prietena sa imi spuna ca mai bine caut alt stapan pentru cainele meu... ea are caine de un an si este "experta" sa analizeze situatii ca asta in care ma aflu (Candy e nervoasa in ultimele zile pentru ca ma simte pe mine...)FARA SA INTREBE SI SA STIE CE-I ACASA LA MINE. Mentionez ca eu sunt foarte responsabila cu animalele si ca am avut caine 9 ani. Nu stiu de ce se trezeste lumea jignind in necunostinta de cauza... ce prieteni sunt astia? Daca i-as spune acestei bune prietene ca a ei catelusa care este mereu bolnava , este bolnava din cauza ei? Mai, mai. Pur si simplu dau drumul la gura fara sa gandeasca... Ce stie fata asta cat ma joc eu si ce nevoi are cainele meu? Nici macar nu a intrebat. A afirmat ca mai bine ii caut alt stapan. Pe ce dracu se bazeaza? ca eu nu ma plang toata ziua ca ea de caine si nici nu ma intreaba? oare viseaza noaptea? Tot azi i-am desenat iar sefei mele ca toate greselile se aduna la mine si colega mea. Colegii nostri dragi nu-si verifica munca NICIDOATA. Nu sunt trasi la raspundere, nu sunt responsabilizati. Si cum sa nu ma urc pe pereti? |
||
gianiblue Postat pe 9 Februarie 2009 16:25 |
||
giani...doamne..ce prietene poti avea!!! si...cum de le mai acorzi un astfel de statut...? sincer...tu...selectezi priepenii sau...ii iei asa cum sant si...apoi ii critici? ca...asta chiar nu inteleg! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:30 |
||
giani...da' nu te enerva draga ca se trezeste una vorbind... poate asa i se pare ei ca devine interesanta... acum, depinde mult si cum e firea ta...daca esti toleranta sau pui la punct iute... ca daca o pui o data la punct, asa...usturator...sigur a doua oara nu isi mai casca gura... ovi...prietenii isi schimba caracterul...oamenii isi schimba caracterul...plus ca femeile sunt foarte generoase in a face pe desteptele giani...pariez ca pretena ta e maritata si te priveste pe tine de sus...am dreptate? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 16:35 |
||
auuuu, dar ce a�i f�cut aici �n lipsa mea, p�i, v-a�i dat cu arme grele pe bietul Ovi, �i �l culpabiliza�i c� face parte dintr-o specie a c�rui vin� �i r�spundere nu o poart� , nici el, nici eu, ci cel mai adesea voi, m� rog, femeile , din cauza femeillor unii b�rba�i '' e '' porci, dar am venit eu, s�-l ap�r, nu c� ar avea nevoie, dar m�car din patriotism | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 16:45 |
||
casper...unde ai umblat? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 17:00 |
||
mai tre s� �i grebl�m un pic, nu de alta , dar e nevoie de paie s� faci fum, acuma-mi trebe ap�, s� le ud un pic, s� fiu sigur c� fumu-i gros | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 17:05 |
||
hmmm, pro-wife, ai atins un puncz sensibil cel cu compatibiliatea, dar..... e de comentat, �n tinere�e ne doare la basc� de ea, dragoste pe rupte, apoi vine problemul, nu-i place aia, nu ailalt�, nu am ce vorbi cu ea dup� sex, ei acum ar trebui s� vin� �n mod normal �ntrebarea, mai fac copii cu ea, s�-i chinui �i pe ei ?????dar uite c� nu se pune, fac ce mama lor, c� doar nu eu �i screm, prost, foarte prost g�ndit, �i ea la fel, �i fac un copil �l leg de glie, nasol moment, c� se duce ca �mpu�cat, �i eu am divor�at, dar p�n� nu m-am convins c� sunt sau nu cu cine trebuie, nu am f�cut copii, acum �mi pare r�u ????? c� n-am copii, DA, c� nu am f�cut s�-i chinui.... NU, oricum a� fi divor�at �ntr-un final eu singur nu m� puteam lupsa cu 3 femei | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 17:12 |
||
mama lor de virgule, mama ei de tastatur�, mama lor de soacre, servite doar reci �i pe n�s�lie, nu g�sesc una orfan� ???????? sau cu capul ei propriu g�nditor, s� nu pun� botul la �icanele familiei | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 17:15 |
||
caspeeer...m-ai ucis !!! cum zicea totusica...e chestie si de noroc...sa nimeresti ce trebuie...la tinerete facem prostii ca ne lipseste maturitatea si experienta de viata. pana sa ne dezmeticim, suntem insurati si maritate si cu plodul pe drum. si constati ca realitatea casatoriei e alta decat realitatea indragostelii. responsabilitati, urla plodul noaptea, colici si bolile copilariei, si femeia e obosita si nervoasa, si sleampata si deloc atragatoare. sotul indragostit constata ca sacra familie nu e asa cum credea el si nici nevasta nu e sexoasa 24 din 24, si plodul ala chiar urla prea mult. daca in ecuatie intra si soacrele, ai pus-o !!! ca fiecare are parerea ei personala despre cum tre' sa fie odorul ei ingrijit si corcolit si scarpinat intre urechi. si, desigur, toata lumea e nemultumita si de aici cerurile..."imi iau papusile si ma duc la mama"...divortul pe rol...mahalaua, si copiii la mijloc folositi ca pioni intr-un razboi care nu e al lor. de la asta pana la razboiul dintre sexe e doar un pas...femeile sunt tute si asculta de mame...barbatii este porci si afemeiati.. casper...stii cum defineste pro relatia perfecta? e chestia aia in care ai : "strong coffee, great sex, good conversation" |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 17:25 |
||
toate femeile mele au ar�tat bine diminea�a, �i acum arat� bine, cred, de�i nu-mi mai apar�in, dar foarte t�n�r fiind un coleg de munc� mi-a spus s�-mi caut aceea femeie l�ng� care s�-mi fac� pl�cere s� m� trezesc diminea�a, iar eu sunt ascult�tor , dar redevenind serio�i, femeii trebuie s�-i descoperi focul interior, va fi frumoas� garantat tot restul vie�ii | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 18:01 |
||
intr-adevar,asta e relatia perfecta.dar cu amanta/amantul,dupa caz.deci haideti sa nu bagatelizam (dupa cum spune o buna prietena),sau sa nu confundam(mai bine zis)casatoria cu relatia.relatiile pot fi de foarte multe feluri,casatoria are un singur inteles.parerea mea.Cu stima CATALIN. | ||
roby_cado Postat pe 9 Februarie 2009 18:02 |
||
Cata...care zici tu ca e intelesul casatoriei? procreerea ? sacrificarea pentru copii cu riscul pierderii demnitatii noastre? fa-ma sa pricep ehee...casper...ai nimerit-o cu focul interior... eu am cunoscut femei care nu sunt frumoase, eu sunt una din alea...si care sunt iubite de soti...si de multe ori am auzit eterna intrebare : "da' de ce-o fi iubind-o mamelucul ala asa de mult, ca uita-te la ea...nu-i frumoasa deloc, are si picioarele cracanate, si o mana de par in cap ???!!!" raspunsul ar fi ca cel de langa acea femeie ii vede frumusetea interioara. ca degeaba esti frumoasa de pici, daca esti proasta de gura, cicalitoare si plina de mofturi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 18:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO | 160 | De la: VOIAJOR 27 Februarie 2015 20:47 |
Dezamagita | 220 | De la: gianiblue 30 Iunie 2009 22:19 |
|
||
Prima intalnire | 34 | De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47 |
Pipa pacii | 362 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri