vezi c� te-ai dat pe brazd� ????, �tiam eu, .....no, n-am nimerit-o, am visat azi-noapte, ...ei dar am fost pe topicul cu sexul oral, �i concluzia mea este c� tanti min��te, dac� ar fi fost una de v�rsta mea, mai c� o credeam, de�i, tigrii �i tigroaicele e cele mai destupate, frate, dar una de v�rsta ei ???? poate are b�rbat-su cine �tie de par de fasole | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 18:26 |
||
---|---|---|
casper...da' cati ani are tanti aia...ca eu nu am fo' curioasa sa ii vad profilul... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 18:35 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-09 16:45:28auuuu, dar ce a�i f�cut aici �n lipsa mea, p�i, v-a�i dat cu arme grele pe bietul Ovi, �i �l culpabiliza�i c� face parte dintr-o specie a c�rui vin� �i r�spundere nu o poart� , nici el, nici eu, ci cel mai adesea voi, m� rog, femeile , din cauza femeillor unii b�rba�i '' e '' porci, dar am venit eu, s�-l ap�r, nu c� ar avea nevoie, dar m�car din patriotism casper...multzam!!...da`...sincer...deja...sunt devorat!!! daca a mai ramas ceva de mine...fa si tu ceva...sa fie de...ADN...macar!! sa stie macar...wife a mea...pe cine pune cearceafu`!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 18:40 |
||
Ovi, mea culpa, n-am �tiut mai repede, c� s�ream de la etaj pentru un confrate, dar las c� le m�r�i eu de le sar fulgii, glumesc, Pro-wife, zice c� 34 are, da'n-a spus pe care picior, pot s� dau cu banu.....vrei ????? | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 18:48 |
||
eheee...34 ? si acu' s-a trezit barbat-su ca vrea blowjob? hmmm...o fi experimentat micutu' prin vecini si a avut acum o sclipire ca ar fi bine si cu nevasta.... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 18:52 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 18:04:03Cata...care zici tu ca e intelesul casatoriei? wife...nebuna esti!!! ma si uitam sa vad cate canale...incaleci... doamne!!!...si eu sunt zapacit da` tu...cre ca ma-ntreci!! cum dreaq ne-o fi adunat D-zeu...aici? deci...asa cum spunea si casper...e greu de gasit cheia...la femeie!!! iar daca ai gasit-o....bag-o-n san!!! sa nu stie nimeni!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 18:53 |
||
ovi...asa m-am distrat azi pe garbo....ca de-aia sunt efervescenta... topicuri variate...de la relatia cu Dumnezeu la infidelitate, la site-ul papuceilor unde am postat si eu ceva si am bagat lumea in ceata cu termeni de calculatorist....pana la blowjob... lumea chiar nu mai e pe dunga ei... asta-i postul de la papucei parere referitoare la site din ce punct de vedere? al .php-ului? al html-ului? al layout-ului 2.0? al SEO-ului site-ului? Partea de grafica daca e facuta cu Dreamweaver-ul sau e mai mult Cascade Style Sheets (CSS - pentru novici) ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 18:58 |
||
casper...ms...dar...hai sa le dam si D-nelor...satisfactie...putin!! ca...doar...d`aia se numesc...DOAMNE!!!! deci...las` ca nu mor de atata!!! iti multumesc... si...hai sa vedem pe...care picior...ziceai ca...?????? |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 19:03 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 18:58:16ovi...asa m-am distrat azi pe garbo....ca de-aia sunt efervescenta... wife...sa inteleg ca...vrei ceva...papucei cu...funditza? adevaru` e ca...pe recesiunea asta...merita!! ooooooofffffffffff......... uite asa...ma blagosloveste lumea ca...am ceva cu punctele!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 19:07 |
||
culmea, s� vezi �i s� nu crezi, banu tot �n dung� pic�, deci �ntre picere, da'auzi, pro-wife, fundi�ele alea sunt legate �ntre ele, sau pe dup� spetezele patului ?????? | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 19:28 |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 19:31 |
||
casper, nu-l mai apara pe ovi, ca n-am muscat din el. l-am zgariat asa , din dragoste nitel, cat sa-i provoc placeri din acelea placute nu va mai dati loviti voi, barbatii |
||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2009 19:44 |
||
numa l-ai zg�riat un pic, bestiu�� pisicu�� ce e�ti, da's�-�i smotocesc eu un pic codi�a cum ar fi, p�i dac� nu-l ap�r eu, cine, c� s�ri�i toate pe el, c�t e singur �i neajutorat, eiiiiiii, must��ile voastre tigroaice neast�mp�rate ce sunte�i | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 19:52 |
||
giani, da ce te nervezi tu? enerveaza-i pe ei. in astfel de situatii imi iau o moaca vesela si nu fac altceva decat sa ironizez. adica, ma prefac ca spun glumite nevinovate .mamaaaa, sa vezi ce foc prind aia in obraji; flacari. dar, nu au ce spune .doar glumim, nu? si uite asa, eu plec vesela, ei full de nervi nervosi. altadata, sa mai indrazneasca ma enerva una plinuta, mare si credea ea, fatala. se imbraca ca o sorcova si avea pretentii de mare diva. i se pusese pata pe mine. la inceput nu stiam de unde mi se trage. apoi am aflat. avea un dragut si i se parea ca ala mi-ar face ochi dulci. asa ca, de cate ori era ala de fata, imi strecura dragalasenii gen " unde naiba au incaput 2 copii ca, nici nu se vede ( in traducere sunt micuta), uite ce noroc pe mine ca pot imbraca haine de cand mama m-a facut ca, nu m-am mai ingrasat( probabil ca nu-s imbracata dupa ultimul catalog al modei), cum de m-am mentinut asa bine avand in vedere ca am o varsta ( aici atentiona lumea ca totusi sunt batrana ), etc. dragalasenii. adica, ma ridica pana ma bufnea. intr-o zi m-a intrebat de ce nu ma ingras i-am raspuns la fel de dragalas , zambind aprinzandu-mi tacticos o tigara si aranjandu-mi o bucla rebela :"ca-s simtita, de aia. oamenii cu asa calitate nu pun pe ei ca in sac" iti dai seama cum au izbucnit toti in ras . nu se asteptau la asa replica. de atunci, nu ma mai calca pe bombeu. asa ca, e bine sa gasesti si tu o dragalasenie pentru prietena ta. asa, sa o bucuri nitel cand o mai freaca grija de dabija aminteste-i prietenei grijulii asta :"cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" |
||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2009 20:09 |
||
casper...vezi si tu...acu`...la chinuri ma supun...aici? si...avand in vedere ca`s singurel...iti dai seama ce chinuri? ce inseamna dom`le...specia...si...ajutoru`... multumesc...si...tare as vrea sa le vad...cum s-ar descurca in locu meu!! noroc ca...refulez...greu!!! s-a-nfundat sifonu!!! si...uite asa am scapat!! casper...vezi ce fiare sant pe aici? si...cum sa cauti...cravasha si...lantzu`...sau...catushele? |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 20:12 |
||
Multumesc de sfaturi si adevaruri... Doamne, eu sufar atroce cand ma dezamagesc cei care ar trebui sa fie prieteni. fac ce fac si la bilant vad ca numai eu am fost prietena. Oricum, azi am incercat o discutie telefonica civilizata din care mi-am luat si ca sunt nebuna... chiar nu-i cazul. si ea si-a luat: Mihaela, esti proasta si am inchis. Nu cred ca-si va mai lasa cainele in grija unei nebune si a uneia care nu stie sa aiba grija de caini. Prostia se plateste. O va lasa iar in grija unei toante care nu-i va raspunde la telefon si asta o va dispera si o va pune pe trenuri de la nuntile la care se duce. e grav, oameni buni. oamenii nici macar dintr-un interes evident nu-si tin gura... Prostia da pe afara mereu. Wifo, da, e logodita. Mi-a mai facut niste faze si i-am atras atentia ca de la infoiala asta se trage. Mi-am batut gura inutil. Cateodata sunt un monument de prostie... |
||
gianiblue Postat pe 9 Februarie 2009 20:19 |
||
tusica...cand am citit ca...i se pusese pata pe tine...ma luasera alte ganduri!! ma gandeam ca poate... dar...am continuat sa citesc si...m-am lamurit!! si...cu bucla aia...iata ca ai scapat!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 20:19 |
||
pai, da. razi, ovi, razi doamne fereste sa atrag femeile. doamneeeee nu-mi placea mie de ala dar , stii ce repede i-l suflam? asa, numai de-a dracului. sa crape fierea in ea .trebuia numai sa joc putin pantoful in picior, sa am grija ca sa intorc putin genunchiul spre el si sa-l ating asa, ca din neatentie . apoi, niste priviri pe sub gene si era ala lat. da-s suflet bun. |
||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2009 20:36 |
||
samariteanco!!!.....tusica...si de ce n-ai facut...asta? eu...vb ta...de-al dreaq...o faceam si...apoi...vedeam cine pe care!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 20:51 |
||
m�i Ovi, nici nu glumi cu a�a ceva, p�toasele astea e r�u cu ele, mergeam s� ne c�t�m tu�ica e al urgen�e �i s-o hr�nim din biberon vreo 6 s�pt�m�ni, las, c� vorbuli�ele dulci dor mai tare, �tie fr�sinica ce �tie | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 21:39 |
||
v�zu�i vericule de ce sunt �n stare felinele de dragul jocului ????, p�i, s�-�i pun� ele mintea cu unii de-i �tiu eu, ajung �ia s�-�i rup� buletinul, grea via�� ai, singurel aici | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 21:42 |
||
multumesc de compatimire casper dar...dupa cum vezi...imi ling ranile si...inca rezist!! daca ma mancat...acu...tre sa rezist!! pb e ca...nu tre sa rezist la ducegarii...ca ar fi mai greu poate!! dar asa...sut calit si...iata ca...ma mai ajuti si tu...suflet mare...mai lasa si...tusica...de la ea...uneori...( ca nu-i chiar asa de ...cutra)... |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 21:50 |
||
dau cu capu, zgarii cu ghiarele si fug. pa, sa fiti buni. | ||
Marisa Postat pe 9 Februarie 2009 22:05 |
||
m-am intors !!!!! designez halate !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 22:07 |
||
lansezi colectia primavara - vara? | ||
Ella34 Postat pe 9 Februarie 2009 22:10 |
||
cat...? cat...? ca dincolo...era mai ieftin!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 22:10 |
||
ignorantilor!!! halate cu maneca scurta...sparg hawaiul !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 22:12 |
||
Baga aici, online, ca poate facem si noi comanda! | ||
Ella34 Postat pe 9 Februarie 2009 22:15 |
||
frate....asa m-am dat azi pe garbo...ca nici nu mai stiu pe ce topicuri am postat... anyway...cred ca tot ce tre' sa fac e sa-l urmaresc pe cezarica...ca si el si-a postat mesajul clona pa peste tot...si asa ajung si eu la sursa |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 22:18 |
||
bah...voi sunteti nebuni? pai eu postez pe site-ul papuceilor de-astea grele... de compuri...si voi ma intrebati de fundite la papuci? eu ziceam de php-ului, html-ului, layout-ului 2.0, SEO-ului site-ului nu ca io as stii despre ce vorbesc...da imi sufla G din regie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 22:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? | 42 | De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59 |
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
sex reusit | 355 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
|
||
Prima intilnire...devine ultima | 118 | De la: rapsody33 25 Octombrie 2012 22:26 |
club literar de toamna | 661 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri