a�a-i,... zice�i repede, ....c� tre s� scriu articolul pentru disear�, �i.. n-aveam nicio idee | ||
casperphantom Postat pe 11 Februarie 2009 17:14 |
||
---|---|---|
casper, ce articol? esti din breasla? da pe gura repede...unde, cum, cand? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2009 19:01 |
||
Iasomico, am avut un moment de ezitare cu topu', puteai sa pierzi pariul, nu de alta, da' postasem pe un topic de regrete eterne si zau ca nu merita sa dau duda acolo, ba' s-o mai si citez. so, m-am cautat prin alte postari, vaaai, nu ma mai gasesc cu una cu doua, ca imi schimb papusica, pasaroiu, fata garbo, etc, de' nu ma mai gasesc nici io. but, era normal sa ma bag pe lista, nu? te iubeste marisu... Si hai sa analizam avatare, buna chestie. Spune-mi ce avatar ai ca sa-ti spun cine esti... uite: wife e wife; ovi e dus cu parapanta, totusica e mata-blanda-zgarie-rau, tu in sfarsit ti-ai venit in fire si ai inverzit, casper pupa poala popii, io sunt cuc-nauc, pe micas o doare-n freza, mai ziceti si voi ca nu mai stiu... |
||
|
||
Marisa Postat pe 11 Februarie 2009 21:34 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2009 21:38 |
||
Mai ,mai ,s-a incins netul, sfiriie, ce vreti fetelor ,un gigolo sau un striper,unul pentru toate ,daca va hotariti am eu un striper in lista de mess si il vedeti pe web ,dar sa ii umpleti contul intii,sau vreti live. | ||
scrichy Postat pe 11 Februarie 2009 21:43 |
||
o fii sfaraind p'aci, da' imi pica nasu'n tastatura, so va pupacesc pe toate. p.s. tare-s dulci ardielenii astia, de ce m'oi fii nascut io la regat? "ioi isthenem... ca mult ma mai desfatati" |
||
Marisa Postat pe 11 Februarie 2009 21:55 |
||
Marisule, chestia cu avatarele chiar poate fi interesanta,o las pe alta zi...azi mi-e tare lene... stii ca-mi esti tare draga..prostuto... |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2009 09:26 |
||
ziua buna!!! se pare ca...lumea se cam fereste sa mai dea cu capu!!!! cu toate ca...face bine de cele mai multe ori!! abia descoperi ca...exista ceva...jos...la baza...de care ar trebui sa nu te-mpiedici ca gloaba!! dar...cum toti suntem macho...ne e asa...cumva...sa vada lumea ca...suntem si noi oameni si...suntem normali ....deci...mai si gresim uneori... dar...cum orgoliul...roade ...face bube...multi isi zic...cum dreaq sa stie lumea ca...si eu sunt om ca...am slabiciuni...ca...gresesc...ca...pana la urma sunt...normal!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 15:23 |
||
casper, spune domle' unde pubici, nu ma fa sa ma repet ca stii ca tin la stil. ovi...ne luam cucuiele prin alta parte scrichy...a-nnebunit lupu, draga...nu vezi ca ce drame existentiale ii framanta pe unii? sexul oral, servicii sexuale...de ti se face greata de ei marisa...vampirii energetici sunt cu duiumul...nici eu nu am invatat sa ma feresc de ei. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 17:12 |
||
wife,,,pe bune...greatza...de ce anume? ei...care? nu cumva...coci tu ceva...si...nu stim? |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 17:21 |
||
ovi...ma refeream la toti cei care posteaza aici ca disperatii despre sex, bah nene...numai despre sex se vorbeste, de zici ca numai asta conteaza. cucoanele, intre un adulter si un shopig la papucei deschid topicuri gretoase despre sexul oral, iar domnii isi ofera serviciile sexuale. lumea nu mai e pe dunga ei, ovi...manele, sex si pitzipoance siliconate care nu au deschis in viata lor o carte, si cred ca Eliade e o strada. e de plans... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 17:30 |
||
wife...pe bune...ma tot uit...si...vad ca asta e lumea in care traim!! SEX...SI...cate alte cele!! ce putem face? lumea...daca nu se f***...cred ca se inhiba!! doamne...ce vocabular folosesc!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 17:36 |
||
citeam azi pe nu-stiu-ce-ziar comentariile tuturor tampitilor despre Cristi Minculescu. Cum ca ar fi betivan, cum ca o merita cu varf si indesat. Bai, asemenea ineptii cred ca ti-e dat sa auzi doar odata in viata. Daca nu ai ascultat un "soldier of fortune" cu J raducanu si Cristi live in Piata Operei din Timisoara, daca nu ai ascultat "Floare de Iris" cu Paula Seling in duet cu Cristi si sa incepi sa plangi fara motiv, doar ca te simti special ca esti acolo in seara aia, daca nu ai ascultat macar odata "Pe ape" cu volumul dat la maxim nu ai ce sa iti dai tu cu parerea despre un artist. Ce a creeat Cristi? Un curent puternic in Romania. Zeci de piese ale caror versuri le stiu milioane de oameni pe de rost. Mentalitati, atitudini, libertate. Pe cand "comentatorii" din ziarele on-line au creeat doar dureri de cap tipilor mai tampiti (ca mine) care si-au pierdut timpul citind comentariile. Ce conteaza cauzele bolii lui? Ce conteaza cat mai are de trait? Importanta e mostenirea culturala pe care o lasa in urma. Si credeti-ma ca e "ditamai" mostenirea. Ma scot din sarite toti mocofanii care isi dau cu "presupusu" (sport national la romani) despre ce si cum. Zau asa, nenicule... ca un off-topic: bah, baieti si fete vad ca topicul a luat-o razna. la un search scurt pe pagina vad ca incepe sa apara cuvantul "sex" muuult mai mult decat ar trebui. |
||
prometeus_969 Postat pe 12 Februarie 2009 19:34 |
||
"Buna seara, prieteni!" (Cristi Minculescu) Pro, bravo. Oricum eu il "absolv" de orice "vina" pe Cristi Minculescu. Daca a gresit si-a gresit lui nu noua; noua ne poate gresi doar pentru ca ne poate priva mai devreme de geniul sau muzical. Atata vina are fata de noi, daca nu are grija de sanatatea lui. Ce a facut Freddy Mercury? NE-A PRIVAT DE O MARE VALOARE. ca si-a batut joc de viata lui... a fost strict problema lui. INDIVIDUL ESTE LIBER SA FACA CE VREA CU VIATA LUI ATAT TIMP CAT NU ADUCE ATINGERE NEGATIVA VIETILOR ALTORA. Si in cazul lui Freddy tot numai o vina este de gasit: NU S-A CONSERVAT PENTRU NOI ASTIA COMUNI CARE-L PRIVEAM, PE DREPT, CA PE UN DUMNEZEU. |
||
gianiblue Postat pe 12 Februarie 2009 19:44 |
||
prometeu...mea culpa... am folosit si yo...acest cuvant...si...citind cele scrise de tine...e chiar dramatic ca lumea...dupa atatia ani...dupa ce a creat un curent...care sigur il stiu cei cu ceva in cap...(poate ca si unii de varsta noastra)...sau...mai tinerei...dar...e aiurea ca...acum...un ii dau cu pietre sau...ignora pur si simplu!! iar in ce priveste media...sincer...te astepti sa vb cineva despre asa ceva cand...rattingul se face cu...politrucii nostri? mi-e greatza...sincer...sa mai deschid la stiri... nu credeam vreodata ca voi simti asa ceva...tocmai eu...care mancam stiri...de dupa `89 si pana mai deunazi!! dar...cloaca asta noroioasa...imi displace din ce in ce mai mult... chiar nu mai stiu daca mai exista o scara a valorilor...dupa care sa ne ghidam cu totii...nu scara mea... ca...degeaba am eu...daca lumea te calca-n picioare si..nu se instaureaza un sistem care sa si functioneze... wowwwwwwwwwwwww.......scz...ma apucat furia si...mi-am impus...sa nu scriu atat de mult si ...nici sa polemizez... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 19:50 |
||
mda...giani..."Buna seara, prieteni"... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 19:54 |
||
SI cand acel "Buna seara, prieteni" se aude in toti cei 10.000 de watti dintr-un concert, simti cum ti se face pielea de gaina. Si nu-ti mai trece nici cand ajungi acasa... Nu avem nici un drept sa judecam omul Cristi Minculescu. Putem doar sa ii multumim artistului Cristi Minculescu pentru toate noptile albe pe care ni le-a daruit. Pentru toate noptile de dragoste ( aici poate Michelle sa aprobe) petrecute cu Iris. Pentru toate depresiile din care ne-a scos. Pentru... si lista ar putea sa continue. Asta ma deranjeaza pe mine rau de tot. Ca nu suntem capabili sa facem disocierea intre "om| si "artist". Ca om, si eu sunt un simplu instanator-calculatorist-pozar. Dar ca artist i-am "atins" pe multi... Recomand Epitaf - Iris - Paula Seling - Maia Morgenstern. Postez imediat pe site la mine si revin cu un link |
||
prometeus_969 Postat pe 12 Februarie 2009 19:54 |
||
pro-wife, nu te speria, scriu doar pentru mine, nepo�ii mei, �i �ngera�ele mele, doar ele mi-au citit prima parte a romanului,finalul e mai greu de scris...........dac� nu e muz� | ||
casperphantom Postat pe 12 Februarie 2009 19:57 |
||
@ovi: acceptam "mea culpa". cat despre stiri, remember ca am lucrat doi ani in media. scrisa si video. si am decis sa raman instalator. oare de ce? si de ce sa nu polemizam? ca e dreptul nostru. nu conteaza ce varsta ai. odata ce ai auzit un " vino pentru totdeauna" e clar ca nu poti sa ramai insensibil. Iris e unul din putinele exemple fericite la noi. In ideea in care a fost promovat puternic (au niste ani buni baietii in spate de rock) si nu de canalele media. Student fiind, am avut de ales intre a avea bani de mancare o saptamana si a merge la Iris. Evident ca o saptamana am murit de foame mancand paine cu...paine. Dar s meritat. Cu siguranta ca a meritat. De ce? Pai e ceea ce se cheama "cogito ergo sum". E un citat din American Beauty pe undeva ratacit pe la mine prin comp, o sa il caut. Ideea e ca uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte pentru ca suntem mult prea superficiali.Si atunci dam vina pe ceilalti. Ca asa e "normal"... Am gasit si melodia: http://ghitapetrus.pinkcrow.net/2009/02/12/melodia-serii/ |
||
prometeus_969 Postat pe 12 Februarie 2009 20:00 |
||
casper... ma disperi...da frate un link sa citim si noi...ce e misterul asta? eu recunosc ca il citesc pe vanghelis...nu mai zic de pro... nu-mi zi ca ai retineri sa publici... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:01 |
||
n-am re�ineri s� public, ...........v�d c� am s�-l termin, nu e scris aici nu-l mai c�uta, �ngera�ele mele sunt pe mess, nu aici, bine �i de aici, �i de pe yuppy, dar pe garbo e scris doar c� l-am �nceput, c�nd �l voi publica vei �tii | ||
casperphantom Postat pe 12 Februarie 2009 20:06 |
||
casper, ok | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:09 |
||
iubitul meu sot? ti-ai schimbat avatarul ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:39 |
||
Pe ascuns? Nemernicul | ||
Micass Postat pe 12 Februarie 2009 20:42 |
||
da, micass...spune si tu... cred ca ma duc la un movie...G isi face de cap cu Metallica...si cam urla casa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:46 |
||
se pare ca...una lume-si face de cap...iar alta lume...e indignata si...pleaca...asa...pur si simplu!! asa sa fie? |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 20:55 |
||
he, he, he, pro si-a luat sarica verde. traiasca legiunea si capitanul. iote ca , cel capitan nu stia de schimbarea avatarului pe shestache, pe shestache | ||
si_totusi Postat pe 12 Februarie 2009 21:00 |
||
totusico...eu nush ce sa mai cred... a inceput sa gandeasca singur...si are initiative... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 21:08 |
||
tusica...hai sa nu fim rai...chiar daca eu...am avut o tentativa! se pare ca...ceva exista in atmosfera...de lumea simte asa!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 21:08 |
||
semn rau, fata | ||
si_totusi Postat pe 12 Februarie 2009 21:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
val .. de scumpiri si taxe | 40 | De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40 |
Clarviziune, cartomantie | 37 | De la: garbo042213 24 Ianuarie 2011 14:03 |
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? | 42 | De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59 |
|
||
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? | 114 | De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56 |
romani in Germania | 71 | De la: garbo010448 26 Decembrie 2013 23:56 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri