ella...la iaso pune mai putin si la mine mai mult...hi...hi...hi...hai doamnelor...ca puteti...stiu ca inceputul e greu | ||
prometeus_969 Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:11 |
||
---|---|---|
Oameni buni , iaca ma "afirm" si eu pe aici spunandu-va ca pare a nu fi un loc de dat cu capu'. au contraire. este locul in care incercam sa explicam universul de greseli din vietile mai curand ale altora... De ce? Pentru ca cine comite greseli mari, gogonate, nu prea are curajul sa se exprime. Sau- daca se exprima - prezinta greseala ca pe un mare merit, o imbraca asa de frumos si de justificat incat... eu zic ca aici sunt multi oameni de bine, dar, din pacate, prea putini pentru lumea aceasta stricata rau de tot. Prometeus: sunt in asentimentul tau legat de greselile majore dintr-un "cuplu". adica deja fost cuplu. Un cuplu real - cum prezinti tu relatia ta cu sotia (felicitari!) nu ajunge la astfel de greseli. deci... In general, insa, cand este vorba doar de relatia barbat-femeie, greselile devin grotesti. Barbatul face marea magarie de a "bifa" femeia si femeia e marlanca cand vrea buzunarul plin al barbatului. Cineva spunea ceva de relatia de inferioritate/superioritate intre barbati si femei. eu cred ca nu putem compara merele cu perele. Nu exista ierarhie intre barbat si femeie. Scopul ar trebui sa fie acela de a ne ajuta unii pe altii, de a colabora. Razboiul este absurd pentru ca nu se masoara forte de aceeasi natura. |
||
gianiblue Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:30 |
||
God...nici macar eu nu puteam s-o spun mai bine...sper sa mai si intre cineva pe topicul asta... | ||
|
||
prometeus_969 Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:23 |
||
Hei, G! Nu ti-e somn? Fetele s-au retras, sunt obosite. Trebuie sa recunosti ca au fost admirabile azi! Dar... si maine e o zi...! Asadar, pe maine! O noapte linistita tuturor! |
||
Ella34 Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:48 |
||
hmmm! ce vad eu aici? un baiat care se rasfata...in cateva ore ai strans un nr. impresionant de postari,altii nu reusesc in luni de zile sa aiba atatea.... mda...sunteti cam duri cu fratele vanghele,un pic de realism nu ar strica! daca nu erau postarile lui, forumul asta murea demult... mai bun,mai "nebun"...este un user special pt noi..iar daca cineva isi pierde disponibilittea de a fi ingaduitor cu el, inseamna ca are o problema.. frate vanghele, stiu ca ma citesti... in opinia mea in "toala" aia de femeie nu te simti ok,iti produce discomfort,"croseteaza-ti " alt cont de barbat,ionica a aparut pt ca ai avut un moment de sensibilitate,nu e usor sa-ti strige cateva gagici triste "pleaca". la mine situatia e albastra.. s-a spart nu stiu ce conducta la subsol,astazi nu o sa am apa si caldura toata ziua... hmmm,oare sa dau un cap? nu dau! ca ma doare! cred in continuare ca trebuia alt titlu,asta automant iti transmite un mesaj subliminal "violent",nu prea o sa intalnim persoane romantice p-acilea... sper ca o sa putem purta discutii in contradictoriu ,fara sa se sifoneze nimeni.... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 08:53 |
||
Iasomico, nu esti singura care are o zi proasta...! Eu am senzatia ca seful meu ma trateaza ca "Persona non grata",...si asta ma cam pune pe ganduri.... Ce l-as mai da eu cu capul pe aici.... |
||
Ella34 Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:13 |
||
'Neata tuturor!! N-am mai intrat de ieri dupamasa si deja s-au animat discutiile pe aici...vad ca a aparut si un zambil putin "mai mare" decat mine!! e bine! Despre barbati....nu va zic asa devreme, ca poate iasa cu scandal!! sa ma mai trezesc si poate imi vin si alte idei |
||
zambila Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:18 |
||
Ella, consoleaza-te cu gandul ca nu ai "sefa"...ai draq sefi! iti vine sa-i strangi de gat.... e rau-rau?.... nu am o zi proasta,nu ma indispun eu atat de usor..sunt un pic necajita ,pt ca s-au inundat pivnitele si aveam acolo un calorifer,astazi o sa cam tremur de frig....dar pun feonul pe mine... senzatii tari... bai! hai sa stam fara barbati si sex o saptamana,prea e plin forumul. ella..da dulceata o tema..ca tu esti prietena cu propietaru',ai trecere mai mare... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:21 |
||
zodia sarlelui , a 13 zodie? ce parere aveti? eu ma simt foarte ''bine berbeaca'' | ||
Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:40 |
||
"zodia sarlelui , a 13 zodie?" de unde vine "sarlelui" ala ?...ca la feminin nu prea suna bine... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:45 |
||
mai exista si un P pe acolo nu ma judeca prea aspru deci ce parere ai? | ||
Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:52 |
||
Iasomico, eu nu ma mai bag! Inca mi-le trag ca, cica am influentat numele topicului....! Sa lasam proprietarul sa faca ochisori si poate, a visat el ceva frumos si ne povesteste si noua...! Auzi, chestia cu...fara barbati si sex o saptamana, nu-i ceva inedit....eu ma complac de cateva luni... Dar mai interesant ar fi de stiut daca Ei ar rezista macar 3 zile...! Cat despre seful meu, nu...nu-i om rau, e doar necioplit ( asta ca sa nu spun mitocan)... |
||
Ella34 Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:53 |
||
cred ca si-a bagat coada sarpele | ||
Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:54 |
||
anana, nu prea stiu la ce te referi,daca vrei..dezvolta... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:59 |
||
Ella, am pretentii de la tine... stii ca nu am spus-o cu rautate... cat despre "barbati" si "sex"...numai despre asta s-a vorbit p-acilea..hmmm! vad ca spune una mica ceva la sex,ma duc sa-i deschid ochii.... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:04 |
||
Cele 12 constelatii sau semne zodiacale sunt de fapt 13. Cea care nu a fost luata in considerare este Constelatia Ophiucus. Iata cum ar fi noua delimitare: Pesti 12.03-18.04 Berbec 19.04-13.05 Taur 14.05-21.06 Gemeni 22.06-20.07 Rac 21.07-10.08 Leu 11.08-16.09 Fecioara 17.09-30.10 Balanta 31.10-23.11 Scorpion 24.11-29.11 Ophiucus 30.11-17.12 Sagetator 18.12-20.01 Capricorn 21.01-16.02 Varsator 17.02-11.03 |
||
Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:04 |
||
sa stii ca nu este imposibil sa fiu varsator,pe bune.... asta ar explica multe dintre "nepotriveli"... sau din "potriveli"... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:09 |
||
Oof...iasomio...de ce naiba sunt eu inteles gresit? mie vanghelis imi place la nebuni...era un personaj unic intr-adevar...o pata de culoare...i-am citit si poezia si eseurile si trebuie sa spun ca sunt superbe...doar ca personajul feminin nu i se potriveste...nu e in pielea lui... anyway...m-a enervat la culme unul pe un ste...silverman...sau cam asa ceva, care s-a simtit dator sa-l amendeze si sa-i spuna ca ala era un site pt intelectuali...de parca asta ar fi incompatibila cu statul unui agent de paza cu 4 copii. etichetele ne omoara, oameni buni...etichetele si cliseele...nu cumva sa iasa unu' din turma...ca imediati se da in cap, de catre pseudo-intelectuali...Oricum...sunt curios cati din forumistii de pe garbo si-au dat osteneala sa citeasca ce a publicat vanghelis |
||
prometeus_969 Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:14 |
||
pro, nu faceam aluzie la tine,am facut un mic rezumat... i-am zis si eu mai sus...una,alta....e om matur,o sa inteleaga exact ce i-am zis... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:17 |
||
iasomio...nebunatico...romantism...? pai aici e toata frumusetea, my dear...ca pe topicul asta sper sa intalnim de toate...si romantism si frustrari...ca viata nu e toata roz...si cand esti indragostit ai parte de toate starile...ca sa folosesc un cliseu...de la extaz la agonie...ca nu suntem perfecti, nu exista oameni perfecti, si nu exista relatie perfecta, slava Domnului !!! Eu cand aud oameni spunand ca vai...ce fericiti sunt ei...imi vine sa iau campii...fericirea, ca si nefericirea e o stare conjuncturala... fericire...iar un cuvant-eticheta...de parca e ceva ce cumperi la kilogram..."dati-mi va rog, 300 g de fericire"... Nici macar eu si Michelle nu avem o relatie perfecta...iar spun, slava Domnului...ca ma lasa de mult...doar ca noi ne iubim foarte mult, ne respectam enorm...si ne place de noi, ne acceptam asa cum suntem... oof...ca nici nu am zis buna dimineata... buna dimineata, doamnelor... |
||
prometeus_969 Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:25 |
||
ok,ok...ma predau,tu si ella sunteti convingatori... plec ,sa va jucati frumos... si uitati-va la tema care a propus-o anana,ar fi interesant sa fim de fapt alte zodii,nu?.... tu ma intelegi gresit in dimineata asta! cine a spus ca exista numai bine? am spus ca de fericire nu prea iti vine sa dai cu capul,iti vine sa dai din ..???? na! ca nu-mi vine din ce.... din maini? sa zbori???... |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:30 |
||
iasomio...m-ai pierdut...eu si zodiile suntem ...aia e ca nu suntem...nu stiu nimic despre asta...dar, ma rog, pot sa invat... eu nu cred ca astrele ne influenteaza intr-un fel viata... ia sa vedem, doamnelor...cine ma combate, ha? |
||
prometeus_969 Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:35 |
||
nici eu nu cred cu tarie ca astrele ne influenteaza viata , dar ceva tot o face...destinul? ce este destinul? cine a fost acela care a hotarat pentru noi? de ce unii se nasc saraci si asa mor indiferent cat s-ar zbate ca sa iasa la liman? de ce altii mor in accidente ? sa fie D-zeu cel care hotareste pentru noi? dar El este bun si milostiv , hotareste El ca unii sa fie criminali? sau...plutim la voia intamplarii? fara ca nimeni si nimic sa ne influenteze? |
||
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:01 |
||
De la: anana, la data 2009-01-14 10:04:26Cele 12 constelatii sau semne zodiacale sunt de fapt 13. Cea care nu a fost luata in considerare este Constelatia Ophiucus. Nuuuu! Nu vreau sa fiu Fecioara!!! Lasa-ma asa, Balanta cum sunt... |
||
Ella34 Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:08 |
||
eu te las...dar constelatia este acolo , dar fiind mica nu a fost luata in seama | ||
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:13 |
||
Al 13-lea semn zodiacal Un al 13-lea semn zodiacal, aparut din cauza unor mici devieri de la traiectoria Pamantului in miscarea sa de rotatie in jurul Soarelui, a fost descoperit de un astronom din Australia, transmite Reuters. Pamantul nu se invarte in jurul propriei axe ca un balon perfect sferic, ci mai degraba ca un titirez, pentru ca atractiile manifestate de Soare si Luna asupra Terrei nu sunt uniforme. "Pe scurt, Soarele a deviat putin de la traiectoria pe care o avea in urma cu 3.000 de ani, cand a luat nastere astrologia", a declarat John Shobbrook, director al observatorului Siding Spring al Universitatii Nationale din Australia. Semnul zodiacal se numeste Ophiuchus sau Purtatorul de Serpi si cade in perioada 30 noiembrie - 18 decembrie, intre zodia Scorpionului si cea a Sagetatorului. Semnul, reprezentat de niste serpi incolaciti utilizati de medici, a fost remarcat de Ptolemeu, parintele clasic al astronomiei, care l-a inscris printre alte 48 de semne in catalogul sau de astronomie "Almagest". Shobbrok a calculat ca in prezent exista o deviere de 30 de grade intre Soare si Pamant ceea ce inseamna ca aceasta constelatie poate avea statut de semn zodiacal si poate fi inclusa in banda zodiacala inventata de babilonieni in urma cu 3000 de ani, informeaza Shobbrook. In mitologie, Ophiuchus era reprezentat de un batran cu mantie sprijinind un sarpe. Se spune ca Ophiuchus il reprezinta pe Esculap, un vindecator din antichitate, iar sarpele indica faptul ca veninul poate vindeca sau ucide. Se spune ca oamenii nascuti in aceasta zodie au capacitati de vindecare, pot interpreta visele, cauta pacea, au talent poetic si atrag norocul. (D.M.) |
||
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:21 |
||
Ce liniste...... Asta o fi insemnand ca prietenii nostrii au avut o zi de vis, fara probleme, fara motive de dat cu capul sau de dat de pereti cu capul altora.....??? O zi perfecta???? |
||
Ella34 Postat pe 14 Ianuarie 2009 18:09 |
||
Ai vrea tu....zi perfecta? hmmm...o zi mizerabila...energie negativa, vecine care parca s-au indragostit de casa noastra, soacra-mea care vede numai dezastre...Michelle in una din zilele ei proaste...de-alea cand orice spui se intoarce impotriva ta, telefoane care zbarnaie la cele mai nepotrivite ore....sa mai enumar? Nici sa scriu nu am fost in stare... Poate maine o fi mai bine... |
||
prometeus_969 Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:12 |
||
Da' chiar...pe unde le sticlesc ochii membrelor fondatoare ? Cred ca ele au avut o zi buna si stau pe altundeva. Bine ca macar unii dintre noi ssunt norocosi... Vezi...exact pentru asta e topicul asta...sa te dai cu capu' cand ai zile mizerabile... |
||
prometeus_969 Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:15 |
||
De la: anana, la data 2009-01-14 10:04:26Cele 12 constelatii sau semne zodiacale sunt de fapt 13. Cea care nu a fost luata in considerare este Constelatia Ophiucus. uite un motiv foarte serios de "dat cu capul" eu refuz sa fac parte din zodia gemeni! sa nu va fie cu suparare, dar pentru mine, cea mai superficiala si fluturatica zodie, asta e! bineinteles ca persoanele care citesc asta, SE EXCLUD! prefer sa fiu rac, sa merg un pas inainte si 10 inapoi, sa fiu romantica incurabila...dar nu vreau sa fiu gemeni. |
||
eira Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre job | 35 | De la: fleurdelis 7 Ianuarie 2010 21:30 |
Speed dating? | 14 | De la: garbo189525 15 Februarie 2011 23:24 |
Ce m-a intristat azi... | 81 | De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08 |
|
||
Cum iti mai faci prieteni noi in zilele noastre | 3 | De la: garbo_493814 11 Septembrie 2019 04:59 |
sex reusit | 355 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară