ioi, fetelor...sunteti toate cu valentinul asta... si io mor de plictiseala ici sha...pro taie lemne, ca de obicei, si eu aveam chef de-o barfa mica... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Februarie 2009 13:12 |
||
---|---|---|
Io, wifo, nu sunt cu un Vali prost. Am preferat sa ies cu catzica mea scumpa afara, ca-i frumos. si sa fac smotru. asta fac eu de ziua lui Vali, un tovarash care citeste si nu invata nimic din ce citeste. Doamne, am atatea subiecte tari... oamenii din Bucuresti sunt cu capul, in marea lor majoritate. parol | ||
gianiblue Postat pe 14 Februarie 2009 13:46 |
||
zici tu ca numai aia din Bucuresti? | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Februarie 2009 13:48 |
||
Buna, la cine mai este pe aici,acum incerc sa citesc ce mai scrieti pe aici,mie un somn de mor,cred cca ma culc putin, cu capul stau bine chiar daca sunt din Bucuresti,chiar daca a mai dat cu el pe aici,voi asculta muzica de relaxare o pune fica mea acum,dar m/a fentat vad mi/a pus hip-hop,stie ca imi place,sunt cam golanca vad. | ||
scrichy Postat pe 14 Februarie 2009 15:57 |
||
WIFE, care e faza de aseara, ca eu daca ma uit pe mai multe topicuri ce scrieti uit de unde am inceput sa citesc,am pierdut sirul dialogurilor | ||
scrichy Postat pe 14 Februarie 2009 16:02 |
||
Wife,am vazut ca mi/ai vizitat profilul,e cam pustiu pe acolo nu prea stiu sa postez ca altii foto sau video,acum plec sa ma plimb si eu ca fetele ,ma sunat nenea VALI,pup | ||
scrichy Postat pe 14 Februarie 2009 16:10 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-14 13:46:18Io, wifo, nu sunt cu un Vali prost. Am preferat sa ies cu catzica mea scumpa afara, ca-i frumos. si sa fac smotru. asta fac eu de ziua lui Vali, un tovarash care citeste si nu invata nimic din ce citeste. Doamne, am atatea subiecte tari... oamenii din Bucuresti sunt cu capul, in marea lor majoritate. parol giani...sunt bucurestean si...vad ca...ai sintetizat bine ideea!! asa e...si...nu ma dezic... dar...sunt dus...la cele bune si...lumesti!!! nush` ce-ai vazut tu si...la ce te referi!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Februarie 2009 17:26 |
||
De la: scrichy, la data 2009-02-14 15:57:44Buna, la cine mai este pe aici,acum incerc sa citesc ce mai scrieti pe aici,mie un somn de mor,cred cca ma culc putin, cu capul stau bine chiar daca sunt din Bucuresti,chiar daca a mai dat cu el pe aici,voi asculta muzica de relaxare o pune fica mea acum,dar m/a fentat vad mi/a pus hip-hop,stie ca imi place,sunt cam golanca vad. golanco...ia sa treci mai desc pe aici!!! mai ia si tu...un comp pt fiica ta si...stai aici sa vezi ce subioecte fierbinti se discuta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Februarie 2009 17:28 |
||
Ovi, termina. Nu te simti buricul pamantului. Nu te recunosti in descriere... atunci te felicit. Dar femeile stiu ce zic despre bucuresteni. Chiar vrei sa afli si tu? sincer... cred ca te doare fix la basc. |
||
gianiblue Postat pe 14 Februarie 2009 18:39 |
||
ce ti s-a intamplat Blu? care e povestea zilei din Bucuresti? | ||
Marisa Postat pe 14 Februarie 2009 18:42 |
||
Marisa, astia au inebunit de tot scumpo! Uita-te la postarea ta de astazi, pe topicul "Anti Sfantul Valentin + chin de 1-8 Martie".... Hellooo!!!! Admin... !!! Dormi frate? |
||
Ella34 Postat pe 14 Februarie 2009 18:58 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-14 18:39:50Ovi, termina. Nu te simti buricul pamantului. Nu te recunosti in descriere... atunci te felicit. giani...sincer...oi avea tu un coltz pe...bucuresteni dar...de cegeneralizezi? nu poti fi...concisa in ce spui? si...cui anume adresezi nemultmirile? vad ca...de ceva vree...ti s-a pus pata pe mine!! dar...daca continui...n-o sa-t placa!! sincer... e grotesc ce faci!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Februarie 2009 19:06 |
||
De ce va mirati de deceptii daca asta semanati? | ||
Ioana007 Postat pe 14 Februarie 2009 21:09 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-02-14 21:09:03De ce va mirati de deceptii daca asta semanati? loana...sincer...nush daca tu ai observat ce-i si cum...dar...incepe sa mi se faca lehamite!! iertare pt...expresie...dar asa stau lucrurile!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Februarie 2009 21:16 |
||
Oviiiiiidiuuuuuuuuu, treeeeziiiiiireaaaaaa. NU AM NICI O PATA PE TINE. de ce nu te relaxezi?! iti place rolul de victima? foarte frumos. dar nu vreau sa fii a mea caci mie nu-mi place sa fac victime. Cand termini cu circul?! |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 01:09 |
||
Giani, Ovidiu, ce-i cu voi? Am inteles. Nimeni n-are nimic cu nimeni. Gata cu cearta. Nu aveti de demonstrat nimic. Clar a fost o neintelegere. De ce o duceti la extrem? ps.Neata! |
||
Micass Postat pe 15 Februarie 2009 08:29 |
||
Neatza, Micass. Io terminasem cu cearta... da' Ovi a avut inertie. | ||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 10:41 |
||
'neatza... ce naiba aveti ? de la valantainu' ala vi se trage, crez... ovi e in berna de cateva zile... micass...da' ce avatar ai....ca ce imi place...cum merge sala? giani...tu cum esti? scrichy...da' chiar...ai putea fi mai activa, draga...ca uite ce subiecte fierbinti avem pe-acilea... azi is cu couru' in sus... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 11:55 |
||
wifo, buna... io-s fericita caci cuzti si pisi sunt ghiftuite, plimbate si la nani pui. si ca aseara am facut trei tunsori minunate, una cu niste suvite super. ah... simtul artistic al balantei. o balanta devine o frustrata daca nu-si poate exprima simtul artistic. le-am bibilit pe fete si voi fi foarte mandra ca la urmatoarele intalniri o mare parte din publicul feminin va ilustra viziunea mea artistica prin coamele personale. eh... cand ma apuc sa-mi fac si eu salon, bebelushelor? ca-l merit, parol. sunt si scolita la Valmy, ce credeti voi?! |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 12:45 |
||
poate faci ceva si cu halaciuca asta de par de o am eu...ca niciodata nu par pieptanata...zici ca tot bate vantul pe langa mine... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 13:06 |
||
wifo, va fi placerea mea mai intai de toate! | ||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 13:12 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 01:09:39Oviiiiiidiuuuuuuuuu, treeeeziiiiiireaaaaaa. NU AM NICI O PATA PE TINE. de ce nu te relaxezi?! iti place rolul de victima? foarte frumos. dar nu vreau sa fii a mea caci mie nu-mi place sa fac victime. giani...sincer...ma iarta ca sunt atat de...efervescent...dar...asa sunt yo... nu ma las indoit daca stiu ca...indoitura ...doare!! deci...nu-mi cere asta!! nu crezi ca...ar trebui sa faci si tu ceva....retushuri la...ce scoti pe gura? mai ales...in ce ma priveste!! ca...vaz ca...ti s-a pus pata pe mine! si...sincer...nush` de ce!!! ca...nu-s nici de insurat ....nici de dat la...cosh!!! deci...sincer...de ce vre sa ma faci victima cand...sincer...nu vreau asta? fac asta...doar pt a ma strecura catre .....margine !!! ca...daca esti in centru`....e nashpa!! ar tu...ma faci sa spun si ce n-ar grebui!!! ce stil ai!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 15:33 |
||
ovi...ce naiba ai frate? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 15:35 |
||
De la: Micass, la data 2009-02-15 08:29:20Giani, Ovidiu, ce-i cu voi? Am inteles. Nimeni n-are nimic cu nimeni. Gata cu cearta. Nu aveti de demonstrat nimic. Clar a fost o neintelegere. De ce o duceti la extrem? micas....daca ai citit...ai vazut sigur ca...e ceva aiurea!! deci...nu cred ca eu...as fi cel care trebe incriminat!!! n-am facut nici...insinuari lbidinoase...nici nik!!! de ce sa trec peste cand...nu-s vinovat? sa accept...reulartile ca fiind...normale? tu...ai face asta? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 15:37 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-15 15:35:41ovi...ce naiba ai frate? wife...pe bune...eu cred ca n-am nik!!! vezi si tu...cum decurg lucrurile... chiar crezi ca tre sa ma las...prostituat doar pt a-i fi cald cuiva? eu...nu pot!!! iar daca cineva vrea altceva...sa o faca!! cu conditia de a nu ma implica pe mine ca...fiind...cel ce face asta!! ce dreaq...doar suntem oameni mari si...cred ca...asta ar trebui sa ne caractrerizeze!! deci...de ce ma intrebi pe mine si...nu si...partea cealalta? nu cumva...esti partinitoare? ca doar citesti ce este... tot eu...sunt cel vinovat? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 15:42 |
||
nu sunt partinitoare, dar am impresia ca toata chestia asta e ca un bulgare de zapada...se tot rostogoleste... ingropati securea razboiului, frate... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 15:50 |
||
Ovi, ma doare mana de cat am tastat pe aici aceiasi idee: dom'le, mi s-a parut (poftim: imi pun si sanatatea mintala la indoiala pentru tine...) ca mi-ai spus ca te curtez. m-a enervat si am replicat. si acum gata. dom'le da' ce o mai tii... tztz oki. nu suntem victime. am fost in dushii rai amandoi. acum eu sunt in dushii buni. tu cum esti? |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 15:51 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 15:51:40Ovi, ma doare mana de cat am tastat pe aici aceiasi idee: dom'le, mi s-a parut (poftim: imi pun si sanatatea mintala la indoiala pentru tine...) ca mi-ai spus ca te curtez. m-a enervat si am replicat. si acum gata. dom'le da' ce o mai tii... tztz giani...fumam pipa pacii? ca...vad ca...ceva nu s-an-teles si...nici unu` n-a spus!!! pe bune...daca de acum...ti se pare ca ceva e dubios...intreaba fata...nu pune carbuni pe foc ca...vezi si tu ce iese... doaua fiare ale dreaq...nu stau la un loc!! deci...sincer..hai sa incercam sa...comunicam si...fara patimi!!! ca...nu-s aici sa ma insor sau...sa caut...amante!! si...am spus-o si...o repet!! nush` ce vrei sa insinuezi...dar...nu e bine!! deci...facem pace? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 15:55 |
||
daca nu terminati amandoi, va trebui sa va ucid | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 15:57 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-15 15:57:25daca nu terminati amandoi, va trebui sa va ucid wife...spune-mi cum ai de gand s-o faci si...te ajut... decat asa... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 16:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
Desi e toamna, lumea este in calduri! | 424 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
|
||
val .. de scumpiri si taxe | 40 | De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40 |
parerea voastra | 12 | De la: garbo262855 22 Noiembrie 2012 22:44 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri