cred ca...ne-am dat cu capu`...de toate cele si...tot nu reusim sa vedem drumu` cel drept!!! deci...nu cumva...are ceva...capu`? ca...locu de dat cu el...nu cred ca ar avea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 16:13 |
||
---|---|---|
frate Ovi, nu insinuam nica. eu voiam cat mai repede sa fumez pipa pacii, ca-s fumatoare, si cearta asta m-a tinut fara tutun. cumva cearta s-a potrivit cu topicu'... cred ca nu a reusit nimeni mai mult decat am reusit noi sa dam cu capul... probabil pentru ca suntem cu capul. inca ceva: tu nu ai decat sa fii la cautat amante pe aici. EU SIGUR NU CAUT AMANTI AICI. te-ai linisit?! te simti la adapost? vezi ca glumesc, nene. fac si eu haz de sugestia ta. |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 16:26 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 16:26:02frate Ovi, nu insinuam nica. eu voiam cat mai repede sa fumez pipa pacii, ca-s fumatoare, si cearta asta m-a tinut fara tutun. ticaloasa mica!~!!!...si yo...care am fost la stilist...mi-am spalat dintii sa nu-mi miroase gura...iar tu...abia acu`...imi spui ca...nu ma vrei? hai sa fumam o tigara si...sa redevenim oameni normali!!! ca...sincer...nu are rost sa vb asa ceva...tocmai noi care incercam sa facem eva bun pe aici!!! asa mi-a placut sa te...tachinez...si...vad ca...ai o personalitate foarte efervescenta...ca si mine!! deci...sigur nu ne potrivim asa ca...nu ne luam!!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 16:34 |
||
saru' mana, Ovi. patria profund recunoscatoare. si relax. eu sunt si stylist si sigur ti-as gasi niscaiva defecte la freza ...daca nu si sub ea. |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 16:37 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 16:37:37saru' mana, Ovi. patria profund recunoscatoare. hallooooooooooo..!!!!!! de cele de SUB EA....ma ocup singur... iar de cele de deasupra...nu m-ash da pe mana ta!!! sincer!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 16:48 |
||
ovi...zau ca ti-ai pierdut simtul umorului. parol | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 16:55 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-15 16:55:08ovi...zau ca ti-ai pierdut simtul umorului. parol wife...sincer...pot fi de acord cu tine...dar...oare...numa` yo? iar esti...partinitoare!!! feministo!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 17:03 |
||
ovi, persisti in ceva ce nu exista. nu inteleg de ce esti atat de inversunat pe giani. si daca reactionezi atat de bizar la o gluma, chiar ca ai o zi nu prea buna. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 17:12 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-15 17:12:39ovi, persisti in ceva ce nu exista. wife...am laat garda jos...deja... si...nu mai am chef de contrari!!! deci...nu ma acuza si tu...dupa ce vezi cum stau lucrurile... chiar vrei sa ma prostituez pe aici? n-o voi face ...indiferent cine mi-o va cere!!! deci...nu ma pune sa fac asta!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 17:18 |
||
ovi, I give up... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 17:20 |
||
multumesc...wife!!! si...imi cer scuze public pt...acest incident!!! dar...asta-s yo... incapatzanat si...ferm...cand stiu ca...n-am gresit!! sper sa ma absolvi de vina...cand vei constat ca...nu e a mea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 17:23 |
||
Mai, Ovi, intelege de vorba buna: mai glumim, mai shuguim. Treaba ta ce faci pe aici ca doar nu te putem controla. tu crezi ca nu este posibil sa afirmam ceva aici si sa facem altceva pe la spate? dar cine crezi ca-i interesat sa vada ce faci tu sau ce fac eu? sunt subiecte extrem de neinteresante. Daca si pe wifa o faci sa renunte... inseamna ca nu te-ai prins tu de ceva din toata treaba asta: NU ESTI BURICUL FORMULUI SI NICI UNIVERSULUI. nu ne invartim dupa tine. wo don't care about your actions. fa ce vrei dar nu mai trage pe altii dupa tine. ma rog. nu mai incerca. de reusit... SUNT SIGURA CA NU REUSESTI. cand am spus motivul supararii mele trebuia sa imi dai un singur raspuns si sa nu ocupi doua zile cu subiectul: fato, esti cu capul, nu te-am acuzat ca-mi faci curte. punct. si rezolvai. DAR TU NU AI VRUT SA REZOLVI CACI ITI PLACE CAN-CAN-UL. faci ce faci si amintesti de subiect. NU POTI INCEPE PUR SI SIMPLU ALT SUBIECT FARA LEGATURA CU PORCARIA ASTA DE CEARTA? |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 17:41 |
||
giani...ies si eu...ma duc in pat sau sa ma dau cu capu' de-un perete...deja tine de teatru absurd... poate vorbim mai tarziu... stai ca intra iasomica...mai stau...poate are ea chef de vorba... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 17:49 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 17:41:54Mai, Ovi, intelege de vorba buna: mai glumim, mai shuguim. Treaba ta ce faci pe aici ca doar nu te putem controla. tu crezi ca nu este posibil sa afirmam ceva aici si sa facem altceva pe la spate? giani...sigur...nu sunt eu buricu` targului si....nici altceva... dar...nici tu!!! deci...nu vad de ce faci uz de...personalitate tocmai aici!! cu...capu`...poate sunt...dar...slava D-nului...sant atat de multi pe aici incat...nu ma simt .... deci...ia vezi tu si-n gradina ta daca nu cumva...e ceva!! chiar nu te pot lasa sa ma faci varza aici...mai ales ca...chiar nu ma simt ...nici macar cu capu`... dar...pt respect fata de cei de aici...ei bine...sunt EU...CU capu!! si...hai sa facem dreaq la un fel ca...chiar cadem in derizoriu!! si...daca eram nishte pushti...poate ca...ni se acorda cumva...ceva circumstantze!!! asa ...iata ce aiurea e... eu...nu voi mai raspunde la nici o postare de-a ta!!! deci...capu` meu...consider ca...tre` sa-l tin pe umeri si...sa nu las pe nimeni sa zgarie ceva nashpa pe...crasta aia a mea! iertare...lume...dar...vedeti cum sta treaba!! mi se face lehamite...!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 18:11 |
||
doamne...ce inseamna sa te dai cu capu`...si...sa nu stii de ce o faci!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 18:13 |
||
si nu mai raspunzi nici daca postarea mea este cuminte? ce-i aia personalitate? tot avem, nu doar eu. in fine. eu propun sa ne mai certam cand avem chef numai aici caci numai aici e loc de dat cu capul. as putea sa-ti raspund la chestia cu lehamitea dar iar te inflamezi... hai sa dam si cu picioarele, caci capul mi-e plin de copci deja. zii tu subiect. va pot propune sa va fac rapid profil numerologic sau sa va dau profilul zilei de nastere. ceva, numai sa nu mai batem apa in piua (plural: pive). |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 18:41 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 18:41:41si nu mai raspunzi nici daca postarea mea este cuminte? giani...pe bune...n-ai inteles ca...nu am nici o ranchiuna? voi raspunde aori de cate ori consider ca am ceva de spus ... indiferent cine deschide subiectu`... deci..nu esti exclusa!! si...cu tine...cred ca ma pot certa...la infinit ca...oricum nu ajungem la lumina!! sau...eu stiu ce-o insemna lumina? ca...de imparti...sigur nu avem ce... deci...fii convinsa ca...nu-s ranchiunos!!! uite...pupe...pt tine si...sa ai ceea ce-ti doresti!!! de dat cu capu`...nu mai dau acu` ca...am deja rani...nu doar ...cucuie!!! si...ai si tu partea ta de vinain asta!!! dar...nu te condamn!!! si yo...sunt foarte direct si...poate ca uneori...nu e tocmai bine! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 18:52 |
||
oki, ovi. hai, ca sa ne pupam frateste, fa-mi un hatar: da-mi data nasterii si ora. sa vedem de ce esti atat de direct... esti cumva in berbec? nu glumesc... numai la ei am vazut incisivitatea asta. stau si eu si ma intreb... |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 18:57 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 18:57:28oki, ovi. hai, ca sa ne pupam frateste, fa-mi un hatar: da-mi data nasterii si ora. sa vedem de ce esti atat de direct... esti cumva in berbec? nu glumesc... numai la ei am vazut incisivitatea asta. giani...nu-s berbec mamica!!! sunt un geaman...sadea!!! deci...ia si tu...ce crezi ca te scoate desupra!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 19:03 |
||
ai fi avand ascendentul in berbec sau ai o cale a vietii mai spinoasa, stiu si eu? dar, Ovi, tu nu intelegi ca nu fac demonstratii de forta? DOAR INCERC SA VA CUNOSC. e asa de reprobabil? | ||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 19:08 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 19:08:08ai fi avand ascendentul in berbec sau ai o cale a vietii mai spinoasa, stiu si eu? dar, Ovi, tu nu intelegi ca nu fac demonstratii de forta? DOAR INCERC SA VA CUNOSC. e asa de reprobabil? nu! tocmai de aceea...am si fost atat de...volubil cand ai vrut detalii!! si...sincer...nu poti intelege ca...sant si oameni care nu suporta sa fie...calcati daca ei...nu fac asta? dar...hai sa mai recidivam... sa nu ne arate lumea cu deget` p`aci!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 19:14 |
||
eu sunt capabila sa inteleg orice. bine. ok. ma rog. da' tot nu mi-ai dat detaliile cerute. na! |
||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 19:17 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 19:17:32eu sunt capabila sa inteleg orice. bine. ok. ma rog. hai mai...giani...iar? ce detalii trebuiesc? si...la ce ajuta cand am spus deja...ce zodie sunt? sincer...in public...nu le dau!! e ca si cand m-as dezbraca!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 19:22 |
||
hai, bai ovi ca te lasa cu boxerii. ce naiba faci fite? ramaii si tu o tzara toples. mare bagaj |
||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2009 19:28 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-02-15 19:28:26hai, bai ovi ca te lasa cu boxerii. ce naiba faci fite? tusica...zauca...cazura..."boxerii"...de tot... nu mai pridideam sa tin manurile...sa nu se vaza cel toate!!! acu...zau...am ingropar securea!!...si...o las colo! deci...bun venit...si...hai la barfe ca...asa mi-e dor... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 19:35 |
||
veezi, Ovi? totushel stie ca-s decenta. te las si cu sosete. | ||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 19:37 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 19:37:06veezi, Ovi? totushel stie ca-s decenta. te las si cu sosete. cata...indulgentza....!!!! ma uimesti!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 19:39 |
||
sa stii ca pot fi de-a dreptul marinimoasa: iti las si cravata si batista. | ||
gianiblue Postat pe 15 Februarie 2009 19:48 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 19:48:16sa stii ca pot fi de-a dreptul marinimoasa: iti las si cravata si batista. uite...pt tine...renuntz si la le... imi pastrez doar...jobenu`...si...bastonu`... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 19:55 |
||
ovi...da' ce greu te lasi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 19:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hai, spune ce ai in cap ! | 59 | De la: barboneli 9 Martie 2012 14:42 |
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... | 182 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21 |
|
||
sex in 3 | 453 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
sex | 66 | De la: dor72 14 Martie 2011 17:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri