"loc de dat cu capu"

De la: si_totusi, la data 2009-02-15 22:00:43am patit ca nica la scaldat. m-a lasat megiesa fara haine si eu acum, ce sa fac? pe unde sa o iau ? prin popusoaie?

acu...chiar ca ai puso!!!...nici papushoaie nu-s...
asa ca...hai ca-ti arunc o pilota ceva...sa nu cazi in...raceala cumva!
ovidiu42
Postat pe 15 Februarie 2009 22:16
STATI. eu nu scap ocazii de astea cu ghicitul in stele (ma rog in cartile si fisierel pe care le am...). doar netul ma "scapa" cand nu merge. scuze, iubitelor si iubit Ovidiu
so
Maria sa Si totushi:
2 03 1961 intre 4,30 si 5 ,30
calea vietii - directia pe care tre' sa o urmezi
2+0+3+1+9+6+1=22 adica 2+2 = 4
4 boooon
fii atenta:
azi din sursa mai saracutza ca nu-i timp
da' maine, poimaine te scarman bine:

calea vietii 4: constructorul
directie: sa construiasca viata pe o fundatie solida
oportunitati: sa foloseasca autodisciplina intr-un mod constructiv
cuvinte cheie: practic, realist, ortodox, harnic, loial , onest, minte ascutita, dogmatic

stai , totushel, ca nu te las continui chiar in seara asta.
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 22:17
giani, zi de bine ca citeste lumea. abia asteapta raii astia sa scapi o vorbulita de vai si amar sa mustaceasca ei in barba

dogmatica? valei
si_totusi
Postat pe 15 Februarie 2009 22:20
spun pe puncte ca nu-i timp de abur: persoane practice, nu se tem de eforturi, sunt capabili sa suporte multe restrictii pentru scopurile lor, seriosi, maturi, mod organizat de a face lucrurile, fac cu bucurie planuri, muncesc cu responsabilitate si fac fata programului prelungit, viata le este mai usoara cu maturizarea, sunt constructivi pe baze solide, abilitate pentru lucrul cu mainile, dependenti de oameni, loiali si sinceri, vor sa vada rezultatele, siguranta este foarte importanta, nu cheltuie bani nejustificat, gandesc ortodox, nu se abat de la planuri si iau decizii incet, ocupati mereu nu stiu ce-i lenea, isi asuma riscuri doar cand se simt sin siguranta.
aspecte negative: dependenti de munca, nu stiu cand se se odihneasca, tineretea poate fi dificila, se tem de nou si original, cu timpul gandirea devine rigida si dogmatica
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 22:22
stai totushel, sa vezi la altii defecte. ce ai tu e mic copil!
pai calea vietii tale e una dintre cele mai serioase si de incredere. cine se plange de asta?
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 22:23
nu putea sa-mi iasa si mie noroc. a iesit munca.
si_totusi
Postat pe 15 Februarie 2009 22:26
totushel, 4.30-5.30 a.m. desigur?
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 22:29
nu mai retin. lasa ca intreb pe mama si-ti spun sigur
si_totusi
Postat pe 15 Februarie 2009 22:30
fii atenta
calendar thebaic:
al doilea decan: 01-10.03
fire: nota decanului este foarte modificata (fata de tiparul pestilor); egoismul cedeaza locul generiozitatii si asprimii spiritului de justitie; nativii sunt buni la suflet si destepti
destin: succese, onoruri (totushi, spune-ne si noua , nu ne lasa in ceazta!)

02.03- inclinatie catre shicana, procese. succes in magistratura sau in barou.

fraaaate. mi se face parul maciuca.
nu pot da copy paste, nu stiu de ce nu merge.
DAR UITATI-VA SI VOI CUM E PREZENTATA ZIUA DE 2 MAAAAARTIEEEE

ziua loialitatii eterne - adica si cu calea vietii 4 loiala... aia esti! isi abandoneaza foarte rar angajamentele (doar atunci cand ii forteaza careva... e clar)
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 22:39
profilul zilei tale il continui de la job unde va merge copy paste. de ce nu merge oriunde in WIN? in fine.
dar oricum nu mai conteaza ce urmeaza caci eu te cer in casatorie. yami-yami.
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 22:41
stricatelor...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Februarie 2009 22:46
nu conteaza: eu vreauuu loiaaaalittateeee. o vreau pe si totusi. asta este. ma intrebam de mult daca nu-i cazul sa schimb macazul. poate ca este. cu asa exemplar te faci luntre si punte!
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 22:49
auzi...eu nici nu pricep ce zici tu acolo...cu data nasterii...is ignoranta rau...

ia fa si mie o chestie de-asta...

31 01 1964

ora...??? 12- 13

nannana...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Februarie 2009 22:53
wifo, cum sa nu. vad ca totushel s-a dus sa planga ca am aratat-o intregii lumi cat de buna este. si acum toti vor profita de bunatatea si loialitatea ei. e de inteles...
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 23:06
mda...pacat ca multi dintre cei de pe-aici nu vad bunatatea ei...dar asta e...nu poti sa impaci pe toata lumea...

ma duc sa ma uit la filmul recomandat de eco...

noapte buna iti doresc...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Februarie 2009 23:08
Noapte buna si stai linistita ca profilul tau e pe maini bune. lucrez la el...
pupa-l si pe pro cu mult foc.
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 23:15
SALUT!, e drept ca e miezul noptii, cind postez acum dar intii citi tot,vad ca iar OVIDIU se ia la harta cu cineva,dar ati tabarit toate pe el ca era minoritar, linsat nu alta,vai de el,ar trebui sa il sustin ca si eu sunt geaman,ca zodie,dar sa stiu si eu, ca uite cind intru pe topic,a mai ramas ceva intreg din el sau nu? OVI,sa sti ca eu am trei calculatoare in casa,asa ca nu mai cumpar ,dar de a venit nenea VALENTIN,ca sfint nu il pot numii si am disparut la plimbare ca asa ne/a zis doctorul sa ne plimbam zilnic,deci tot golanca sunt. In meseria mea acum sunt in casa acum dispar, o teva se sparge,nu da caldura RADET si fugi la punctul termic,ba unu vrea sa plateasca,etc si de multe ori dispar cind de abia am intrat.
scrichy
Postat pe 16 Februarie 2009 00:39
ziua buna!!
ma tot dau cu capu`...si...cred ca fac contuzii!!!
se pare ca...nu importa asta pt cei de pe aici!!!
vor...singeeeeeeeeee.......vb lu` brancu`...
da`...am sa ma sterg dupa fiecare "datatura"...si...nu las sa se vaza nik!!
ovidiu42
Postat pe 16 Februarie 2009 13:20
scuze , giani. aseara, am ramas fara net. de asta am disparut
si_totusi
Postat pe 16 Februarie 2009 14:44
De la: gianiblue, la data 2009-02-15 22:49:00nu conteaza: eu vreauuu loiaaaalittateeee. o vreau pe si totusi. asta este. ma intrebam de mult daca nu-i cazul sa schimb macazul. poate ca este. cu asa exemplar te faci luntre si punte!

Aloooo! Ce-i aici? Vezi ca intre mine si Si totusi e dragoste curata. Ia nu-ti baga codita ca il chem pe Ovi sa se ia de tine.
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 19:44
aoleo, maica mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Februarie 2009 19:46
Ia sa vad. Am patruns?
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:12
Yes, am dovedit-o pe Wifa.
Micass
yeap...deep, deep...inside...

esti tare, micass...
wife_de_zmeu
Ii scriam ceva lui Giani si nu voia si pace sa mi-l posteze. Eu cred fata ca asta face vraji.
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:14
neah...ne-a injurat milenium...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Februarie 2009 20:23
Am vazut-o on. A venit sa-si culeaga laurii postarii. Sa vada ce succes a avut.
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:25
degeaba, micass...oricat mi-ar displace mie sa zic asta...sunt multe femei duse cu capu'

cum dreaku sa iti pui un asa avatar? oi fi eu incuiata, sau am alte reprezentari despre bun simt...da' parca e prea de tot...zici ca era ptr un site de adulti...

eu inteleg ca oamenii mai gresesc, isi iau amante, amanti...flirteaza, ca nah...oameni suntem...da' parca asta e deja exchibitionism, parol...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Februarie 2009 20:29
Ma intreb cum te-ai scandaliza sa afli ca e poza ei acolo.
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:30
m-a iritat sfatosenia ei ...banalitatea postarii, si faptul ca vorbea ce puritanism...

am postat si am avut o sclipire de inteligenta...ia sa vad eu cati ani are...

si atunci m-am uitat mai bine la avatar si am vazut cati ani are...si am revenit la post si am mai postat...

subiectele astea sunt penibile...ce faci in intimitatea dormitorului e una, si alta e sa incepi sa dai pe gura cat esti tu de destupata la cap...

fetele astea atata vorbesc de sex, incat o sa ajunga numai sa vorbeasca si nu o sa-l mai faca...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Februarie 2009 20:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
club literar de toamna 661 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
Greseala....bat-o vina!!! 25 De la: AngeloBluLdy 12 Iunie 2011 18:10
Relatii incepute online 7 De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34
indecizie 33 De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22
despre job 35 De la: fleurdelis 7 Ianuarie 2010 21:30
Setari Cookie-uri