"loc de dat cu capu"

De la: prometeus_wife, la data 2009-02-19 23:52:03ovi...vad ca te-am pierdut...

o noapte frumoasa iti doresc

Ella, vezi ca i-am pus pe cutzii mei la poze...sa ii vezi...

mi ,-ai pierdut...
dar...nu-mi mai apareau postari ulterioare!!
si...de un` sa stiu daca mai scrii?
si...iti dai seama ca...am ce face acu`...
tot sunt la job asa ca...
multumesc...wife!!
ovidiu42
Postat pe 19 Februarie 2009 23:56
Am tot citit ce a scris miki aia care a tot dezgropat topicuri moarte demult si a dat sfaturi de 3 lei juma la doamne. Incepusem deja sa ma enervez. Noroc ca n-a mai avut rabdare si s-a oprit la un moment dat.
Micass
Postat pe 20 Februarie 2009 09:22
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-19 23:52:03
Ella, vezi ca i-am pus pe cutzii mei la poze...sa ii vezi...

Ti-am vazut cateii!!! Sunt superbi!
Nu pot sa cred ce nume le-ati dat...
Aici e sigur mana lui G...!
Da' care-i Ares si care-i Hades?
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 09:36
aici e mana mea, scumpo...Ares e cel mai inalt si mai inchis la culoare...el e si cel mai sensibil...Hades e ala mai scund ...e un jmecher si jumatate...cam ca mine...neah...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 10:47
Ella, numele le-am dat eu la shto...ca sunt inofensivi...nu latra, nu sunt rai...pica cu burtica in sus sa ii scarpini...da' arata fiorosi...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 11:13
Daaa..!!! Fiorosi rau!!!!
Uita-te ce ochi de catelusi pusi pe joaca au! Ares, parca ar avea ceva furios in privire ... sau i-o fi intrat parul in ochi....???

Sunt adorabili!
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 11:49
hmmm, hello, am ap�rut
casperphantom
Postat pe 20 Februarie 2009 16:02
aleluia, casper...ca te-ai dat lovit in ultima vreme...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 16:30
adic�, m� tem c�-mi scap� sensul expresiei, e de bine ???? e de r�u ??? dau undeva cu bostanul ????
casperphantom
Postat pe 20 Februarie 2009 16:34
e de bine ca ai aparut, bre...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 16:35
sunt super�nc�ntat c� am ap�rut, sper c� v-au pl�cut dokiumentarele �i ce v-am mai trimis, mai am dac� mai vre�i, colegii mei din infoenergetica sunt foarte bine inten�iona�i �i perseveren�i, trimit de toate
casperphantom
Postat pe 20 Februarie 2009 16:48
sal`tare lume!!!
casper...sant ok cele trimise...
am stat lipit de monitor...toata noaptea!!
bashca ca...m-ai starnit sa mai cat in domeniu si alte cele...
apropo`s...stie cineva ceva legat de cartea lui Hasdeu "moartea fiicei mele"?e o carte pe care am citit-o in vremuri de demult si...parca as reciti!!
inca odta ...SALUTARE TUTUROR!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Februarie 2009 17:32
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-20 10:47:29 aici e mana mea, scumpo...Ares e cel mai inalt si mai inchis la culoare...el e si cel mai sensibil...Hades e ala mai scund ...e un jmecher si jumatate...cam ca mine...neah...

fiindca tot va plac catelusii(ca de altfel si mie)...avetzi grija cum ii educati!!!

http://www.lacaterinca.com/2009/02/19/un-bull-terrier-se-joaca-cu-ala-micu-intr-un-mod-scandalos/
ovidiu42
Postat pe 20 Februarie 2009 17:53
ovi...ii educam...

si de bine ce ii educa G...cand le spune "sezi", se trantesc cu burtica in sus, ori sar pe el si il ling pe fata...

daca ar fi dupa mine, i-as culca in pat cu noi...da' nu ma lasa rau' de G
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 17:58
Buna seara luuumeee!!!Ce mai e pe aici...pe la voi...ca la mine e iarna adevarata!!!Zapadaaaa...si inca mai ninge.
walkiria
Postat pe 20 Februarie 2009 18:18
Wife...foarte dragutzi catelusii tai
Tocmai am terminat si eu de hranit cainii de prin curte!!! Am facut curat in frigiderul de la lucru...sa vezi tu ce mi le aud eu luni de la colegi...era mancarea lor!!!
walkiria
Postat pe 20 Februarie 2009 18:20
fain asa...lasa draga...le spui ca i-ai ferit de salmonela...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 18:23
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-20 17:58:05ovi...ii educam...

si de bine ce ii educa G...cand le spune "sezi", se trantesc cu burtica in sus, ori sar pe el si il ling pe fata...

daca ar fi dupa mine, i-as culca in pat cu noi...da' nu ma lasa rau' de G

cred...wife...ca si mie...imi place in draci sa am animale...
numa` ca yo...stau la bloc si...e putin mai dificil...
da...am o matza...si e atat de...umanizata incat...e ca un copil!
am avut o alta cand erau copiii mici!!!...si...la castrare a murit.
doamne!!...ce doliu a fost in casa!!
iar asta...e atat de mamoasa incat...sincer abia astept sa ajung sa ma intretin cu ea!
iar de dormit...chiar doarme cu noi in pat!!
e una...maidaneza pe care tot copiii au adoptat-o!!.si...acum...dupa ani...a ramas in casa!
iar wife a mea...a dat in mintea copiilor cu animalele acum!!
unde vede unu`...e lesinata sa aibe dialoguri cu el!!
ovidiu42
Postat pe 20 Februarie 2009 18:23
ehe...ovi...asa suntem noi, astia care am crescut pe piatra, la bloc...vrem sa avem animalute...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 18:29
ceva tragic...pe aici!!!
si...va informez si pe voi...
fara comentarii!!

buna ziua fetelor.........sunt zombi.......n-am dormit toata noaptea,pana nu mi-am vazut puiul in brate !!!.......de dimineata ,la 7,oo........si sa mai ziceti voi ca instinctul de mama nu exista !!!........chiar dupa ce am terminat de vb. cu voi........AM FOST LA 10 METRI DE TRAGEDIA DE A-MI PIERDE FIUL !!!........10 METRI........atat a fost distanta la care era fiul meu de trenul care i-a spulberat colegul de banca !!!........azi-noapte,dupa 4 ore de stat in traficul blocat,i-a apucat nevoile pe copii.......inclusiv pe fi-miu........ghinionul a fost al colegului lui de banca ,care n-a mai putut sa suporte durerile de burta si a cerut voie la profesor sa se duca pe camp ...........CREDEAU EI CA E CAMP........DE LA NINSOARE NU AU VAZUT CA EL ERA CHIAR PE CALEA FERATA !!!!...............ERA NETED.......NU SE VEDEAU SINELE..........copilul era cu spatele la tren si fiul meu,care nu a mai vrut sa se duca sa se usureze,a stat la balustrada de pe marginea soselei.......si a vazut prea tarziu trenul care sosea.........a strigat la colegul lui,acesta a apucat sa faca vreo 2 pasi (era cu pantalonii in vine ) si a incercat sa se arunce in lateral.........DAR L-A ACROSAT SCARA TRENULUI !!!!.........sub privirile copilului meu........care tot astepta ca colegul lui sa se ridice..........DAAAAAARRRRRR..........l-au gasit la vreo 50 de metri...........inca traia.........dar pana sa sosesca parintii lui,a cedat..........la spitalul din Craiova...........noi azi de dimineata pe la 11,00 am aflat ca saracutul n-a mai rezistat !!!............FI-MIU E IN SOC !!!.........ERA COLEGUL LUI DE BANCA SI CEL MAI BUN PRIETEN DIN CLASA !!!.........DE-ABIA S-A DUS CU TAICA-SU LA SCOALA, SA FIE ALATURI DE CEILALTI COLEGI...........SI NU VREAU SA MA GANDESC CE E CU ACESTI OAMENI CARE SI-AU PIERDUT UNICUL COPIL !!!........UN BRAD DE BAIAT !!!!................ .............

scuzati-ma ca va dau asa vesti la inceput de week-end,dar trebuie sa vb. cu cineva,caci pentru fiul meu incerc sa fiu tare !!!..........si simt nevoia sa pot plange,macar virtual,..........pentru ca nu pot plange suficient acest copil nevinavat ,din cauza multumirii din suflet si fata de Dumnezeu ca nu a fost fiul meu in locul lui !!!!..........DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA..........

SI MULTUMESC PENTRU INTELEGERE ...........
ovidiu42
Postat pe 20 Februarie 2009 18:30
unde ai gasit asta?
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 18:33
cumplit de-a dreptul!!!
walkiria
Postat pe 20 Februarie 2009 18:36
Ovi, unde-ai disparut? Zii frate, unde-ai gasit mesajul asta...???
Doamne,... ma trec fiori reci!
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 18:41
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-20 18:33:16unde ai gasit asta?

nush` daca mai vizitezi si alte cafenele...dar e vb de...etta!!
ea e cea care descrie!
e tragic sa simti asta...mai ales...avand propriul copil aproape de eveniment!!
e vb de un accident in zona craiovei!
ovidiu42
Postat pe 20 Februarie 2009 18:42
da-ne bre site-ul, linkul, ceva...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 18:45
tot ce mai poti sa spui in astfel de cazuri...e doar DOAMNE FERESTE-L PE COPILUL MEU!!!

Ma cutremura astfel de stiri.Motiv pentru care evit sa urmaresc stirile la TV.Prefer sa ma gandesc ca al meu copil, are un inger bun ,care il apara...

walkiria
Postat pe 20 Februarie 2009 18:47
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-20 18:45:25da-ne bre site-ul, linkul, ceva...

luati dragelor...
yo...sunt oripilat!!

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21232/FREE-CAFFE/404.html#post-367384
ovidiu42
Postat pe 20 Februarie 2009 18:47
io oricum nu intru bsa citesc!!!Prefer sa trag o tigara acum!!!
walkiria
Postat pe 20 Februarie 2009 18:50
Am intrat, am citit si m-am intristat si mai mult...
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 19:11
Dar am avut ocazia sa vad si cealalta cafenea prin care mai bantuie Ovidiu...! Stii ceva Ovi, ...tot mai fain e la noi!
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
speed dating 51 De la: garbo270885 23 Mai 2012 14:51
romani in Germania 71 De la: garbo010448 26 Decembrie 2013 23:56
O rugaminte...... 4 De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09
HI ALL 2 De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50
Relatii incepute online 7 De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34
Setari Cookie-uri