jesus...da' cum ai facut toate astea, fato ? la nici 30 de ani? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 21:49 |
||
---|---|---|
Simplu Cum se intampla de obicei a fost un barbat la mijloc. Am aflat ca sotul ma inseala, se comporta ca un mizerabil e sotul meu dar asta e. Mi-a fost rusine sa spun la cineva, nu m-am plans niciodata, am reusit sa formez un tablou de familie perfecta, si cand am aflat ca ma mai si inseala nu am suportat ideea. Nu am plans nu m-am exteriorizat, nu am tipat nici lui nu i-am spus nimic pur si simplu am zacut si am mers mai departe. Cam o saptamana m-am simtit fara energie si asa mai departe. Dupa care in timpul unui curs de la facultate am simtit o durere puternica in piept am iesit afara de la curs, am sunat la taxiu cu intentia de a ajunge acasa, iar in taxiu am facut accidentul vascular. M-am trezit la spital dupa ce am fost in coma 2 zile. Asta e. Eu vreau sa uit. Haideti sa vorbim de altceva. In timp daca vreti am sa va spun mai multe dar acum vreau sa vorbesc de altceva. Sa nu ma intelegeti gresit dar nu vrea sa vorbesc de mine. Cel putin nu inca. |
||
persidadamian Postat pe 28 Februarie 2009 22:05 |
||
de acord... cine te ajuta in casa? ai terminat faculta? si ce faculate ai facut? |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 22:09 |
||
Microbiologie virologie Nu am terminat-o inca am examen acum in mai sper sa-l trec. In casa nimeni nu ma ajuta. Eu mi le fac singura. Imi ia mai mut timp dar sunt a "strong women" M-ar enerva sa-mi faca cineva treaba in casa. Eu mi le fac cel mai bine. |
||
persidadamian Postat pe 28 Februarie 2009 22:18 |
||
perfectionisto... pariez ca esti o pacoste cu curatenia... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 22:20 |
||
sa sti ca asa sunt. Ce sa fac am si eu fuxurile mele |
||
persidadamian Postat pe 28 Februarie 2009 22:24 |
||
ehe...asa eram si eu pana acum doi ani pana m-am maritat cu pro... acu' m-am mai relaxat...ca el e excesiv de protector, si ma scuteste de multe care mie nu imi plac... drept e ca mai profit si eu, ma mai rasfat...mai minciunesc ca ma doare coloana... da' sa nu ma spui |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 22:29 |
||
persidadamian Postat pe 28 Februarie 2009 22:35 |
||
pai ce dreaku sa fac...ma iubeste "la nemurire" ...si un pic de rasfat nu a stricat nimanui... iaca si prietena micabis...vino, draga la o barfa ca intre fete... ca azi nu vrem sa fim "intelijente" azi discutam de retete si curatenie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 22:38 |
||
Seara buna! Lasati-ma si pe mine sa-mi trag sufletul aici ca tare m-a mai enervat Ovi...! Voi vorbiti de pasiunea pentru ordine si curatenie? Eu sunt pentru curatenie, dar care-i rostul ordinii...?? |
||
Ella34 Postat pe 28 Februarie 2009 22:41 |
||
da' ce ? tu nu ai auzit de Noua Ordine Mondiala ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 22:43 |
||
Absolut deacord cu tine. Iubiti-va pentru ca asta e tot ceea ce o sa luam cu noi din aceasta lume. Nimic altceva decat ceea ce este frumos. Am vazut un topic Relatia cu Dumnezeu. Vreau sa scriu ceva iar apoi ma-ntorc la voi. |
||
persidadamian Postat pe 28 Februarie 2009 22:45 |
||
ok, persi...eu astept gagicile sa le dau cu tortu' in cap... Ella, unde esti ? receptie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 22:47 |
||
totusico...ai avut dreptate...am dat si eu click pe garbo000016 si sa vezi dracie...nu m-a dus la profil. m-a dus la niste tanti si neni...in numar de 10 (zece) care toti au indicativul garbo... oare ne pregatesc adminii ceva subiecte noi ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 23:04 |
||
Eu tocmai m-am intors de la o nunta.O nunta asa mai ciudata, fara muzica, fara dans...in fine am avut companie buna la masa.A fost OK.De aia am lipsit la birfa.Si acum merg la nani pui. | ||
Aemulus Postat pe 1 Martie 2009 07:08 |
||
ce fel de nunta a fost , daca lautari nema ? | ||
si_totusi Postat pe 1 Martie 2009 07:44 |
||
Pentru ca nu se pot pune imagini pe acest forum va ofer din ce am un martisor. Aveti grija sa-l impartiti frateste si sa nu va certati pe el. | ||
Micass Postat pe 1 Martie 2009 10:05 |
||
un martisor virtual tuturor doamnelelor de pe garbo sa va infloreasca primavara in suflet... wife si pro |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 11:00 |
||
Of ,Wife si eu care credeam ca pui o felie de tort ... | ||
blanca Postat pe 1 Martie 2009 11:16 |
||
'Neata tuturor!!! Fetelor, e primavara !!!! Va trimit un martisor si o urare din suflet: http://felicitari.ele.ro/felicitari/mari/mare5679.jpg "Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire... " |
||
Ella34 Postat pe 1 Martie 2009 11:20 |
||
mielushel...lasa tortul...ooof...ca numai la dulciuri va e gandul Ella, imi cer scuze ca am disparut aseara, dar mi-a picat netul. si am avut dreptate . ovi a inteles gresit una din replicile mele de la varsatoare. dar, deja nu mai conteaza |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 11:25 |
||
Reactia lui Ovi vis-a-vis de mine, e inca un mister... Dar... azi am lucruri mai importante de facut...! Va pup si fug! Ne citim mai tarziu! S-aveti o zi minunata!!! |
||
Ella34 Postat pe 1 Martie 2009 11:33 |
||
Pai mie mi-e, recunosc ... ca de doua sapt tot mi propun sa fac ceva si nu mi se-arata deloc. Asa ca poftesc si eu pe la cine se poate, na | ||
blanca Postat pe 1 Martie 2009 11:33 |
||
am pus eu o reteta la pozele cu cutzii...sari pe ea... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 11:35 |
||
Ella eu zic sa-ti schimbi poza aia dulcica > Poate se schimba si reactia. ( Cum poti sa iei in serios figura ceea de copilas care-si rasfrange buza catre tine ? ) -ca te apuca alte ganduri! Pe bune.. | ||
blanca Postat pe 1 Martie 2009 11:37 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-01 11:35:57am pus eu o reteta la pozele cu cutzii...sari pe ea... Pai am vazut-o deja ! Si mi-ai facut o poftaaaa |
||
blanca Postat pe 1 Martie 2009 11:39 |
||
e durere reteta aia mielushel...noi suntem pretene? ca nu mai stiu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 12:19 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-02-28 21:07:30asa, asa putin respect. floare de coltz...se pare ca e prea putin fata de...ce e pe aici!! sau....??????? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 13:39 |
||
ia cititi aici, fetele... http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/122591/Un-copil-roman-de-8-ani-a-fost-violat-de-un-italian-din-Napoli.html |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 18:04 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-01 12:19:23 Da suntem ! ...ca cine poate sa stie mai bine ca un prieten ca esti analfabet |
||
blanca Postat pe 1 Martie 2009 19:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ultima intalnire | 13 | De la: lady39 13 August 2009 12:00 |
Prima intalnire | 34 | De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47 |
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
|
||
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
Pipa pacii | 362 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri