hai, mah mielushel...ca am zis in gluma... blondo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 19:17 |
||
---|---|---|
Si io tot in gluma , ca m-am distrat ! 1-0 pt mine , nana na na na na | ||
blanca Postat pe 1 Martie 2009 19:20 |
||
ticaloasa blonda...nah...ca ce ma 'nervezi... si deschide-ti odata messu...ca te-am bagat in lista... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 19:23 |
||
Stai nitel sa-l caut ca nu-l mai vaz pe-aici . O fi facut mucegai | ||
blanca Postat pe 1 Martie 2009 19:28 |
||
dati-mi una sa dau cu capul in perete...se duce mandra asta de blonda de la turism la dinescu la conac si fata e cocotata pe tocurile ei albe in prafaraia de pe malul dunarii..... aoleooooo ....si cu margele la gat, cu mielul in brate...noa, ca greshii ...era ied....tot aia...il cheama sorell..... offf...lumeeeee.......................... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 19:32 |
||
presupun ca te uiti la stiri, si mai presupun ca tocmai ai vizionat-o pe mandra ministareasa a turismului, madam Lenuta Udrea... draga...da' tu te uiti la pitzipoance? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 19:35 |
||
draga, io m-am uitat la stiri...de unde dreaq sa stiu ca fufa asta acapareaza in fiecare seara stirili?????? | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 21:26 |
||
e pupila beselului, scumpo...da' eu o vad un fel de cal troian...dar care Troie vrea sa cucereasca oare? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 21:36 |
||
ete......beep......pupila......are interese...ca si snagovul ...cica sunt ape termale sub bucale....si ar fi bine sa fie captate.....aiurea...are o pretena care are firma pt asa ceva...vraji....ia si ea ceva maruntis atata... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 22:04 |
||
p.s. Troia banului???????? ca nu-i mai ajunge.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 22:05 |
||
scumpo...decripteaza...ca m-ai pierdut | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 22:05 |
||
waw....sunt blonda.....vorba lui goofy....gaha, gaha, gaha.....ban la ban si paduche la golan...ring the bell? | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 22:07 |
||
yeap...am priceput | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 22:08 |
||
mein gott!!!.. 55 de pagini?.. de cand nu am mai intrat eu sa va citesc aici?. parca de la pag.35-36... off, cat am de recuperat!!!!!!! | ||
anakin Postat pe 1 Martie 2009 22:40 |
||
mult...da' acu' ne apuca sporovaiala despre retete...capete de pasarici... anakin...ce dreaku ati avut cu fata aia? ca ati desfiintat-o, nene... eu sunt asa...mai pacifista...ma ia cu rau de la stomac de la schimburi de-astea de cuvinte duioase... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 22:44 |
||
Anakin, fi bland!!! | ||
Ella34 Postat pe 1 Martie 2009 22:44 |
||
este...da' maine il intreb daca ne mai respecta.... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 22:45 |
||
Nu-l intreba! S-ar putea sa nu-ti pice bine raspunsul... | ||
Ella34 Postat pe 1 Martie 2009 22:49 |
||
neah...nu ma bruscheaza verbal pentru o gluma...anakin e un domn... eu cred ca ne simpatizeaza pe pro si pe mine... bre...da' ce topica am...m-am molipsit... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 22:51 |
||
wife, m-a deranjat virulenta ei si i-am zis-o in ultima postare... o cred ca are probleme, dar nici cum gandeste ea, "de necazul satului, tai scula barbatului"... nu stiu, dar a avut acea doza de nesimtire generala pe care o gasesti la functionarele publice luni dimineatza la ora 9. | ||
anakin Postat pe 1 Martie 2009 22:51 |
||
chiar are probleme...a facut un preinfarct si un accident vascular ca si-a prins barbatul cu o fufa... si nu e refacuta pe deplin, abia scrie, mana dreapta nu si-o poate inca folosi...e si foarte sensibila eu ma intreb cum dreaku sa suferi in halul asta ca te insala barbatul? adica...sa stai in cooma 2 zile pt el...la nici 30 de ani... de parca nu mai sunt barbati pe lume... poate este ea mai emotiva...si acum cred ca a picat in patima feminismului... eu recunosc ca am adoptat-o...mama dolores...dar mai sunt destui pe garbo care maltrateaza limba romana, si inca cu talent... si in alta dezordine de idei (sic) mi s-a facut dor de rodicuta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 22:57 |
||
mie de green eyes... chiar imi puneam intrebari, serioase de altfel, ca nu stim nimic despre copilaria ei, fiindca adolescenta ne-a cam povestit-o in cateva luni.. | ||
anakin Postat pe 1 Martie 2009 23:37 |
||
La multi ani Si totusi!!!!! | ||
Micass Postat pe 2 Martie 2009 06:35 |
||
multumesc, Micass | ||
si_totusi Postat pe 2 Martie 2009 13:18 |
||
Deci e adevarat!!! Este ziua ta...!!! La multi ani!!! Totusico, te iubim! |
||
Ella34 Postat pe 2 Martie 2009 13:34 |
||
La Multi Ani !!! totusico...sa fi fericita, sa fi iubita, sa fi implinita... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Martie 2009 14:32 |
||
La multi ani, si_totusi!... :d | ||
anakin Postat pe 2 Martie 2009 16:51 |
||
CARMENCITO,LA MULTI ANI!,tot ce iti doresti,iar daca ai o dorinta secreta si aceia sa se indeplineasca, | ||
scrichy Postat pe 2 Martie 2009 17:03 |
||
upss! corecteaza repede! nu-i place sa i se spuna pe nume pe forum... i-am zis si eu lma la ea pe topic,de ce nu va duceti acolo sa-i puneti cateo melodie? |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2009 17:08 |
||
Am venit si eu sa dau cu capul. Atat de mult am scris la misto chestia aia cu cratima incat am fost sigura ca odata si odata am sa o scriu ca si buna cu cratima. | ||
Micass Postat pe 2 Martie 2009 20:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
indecizie | 33 | De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22 |
|
||
speed dating | 51 | De la: garbo270885 23 Mai 2012 14:51 |
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn