"loc de dat cu capu"

totusico, cu intarziere iti spun si eu la multi ani si tot ce iti doresti.... impliniri, sanatate si dorinte realizate...
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 00:03
Vulturu' cheama scorpia...receptie...

Ce faci scumpo, nici tie nu tie somn ? Cred ca de la adrenalina ni se trage...!
Ella34
Postat pe 3 Martie 2009 00:22
bre, da' multi fanatici pe-aici...dupa postarea unuia, am crezut ca a descalecat lucifer chiar in pragul usii mele...

nene...toti agramatii au ceva de spus in seara asta...

ce-or avea, soro ? ii mananca piosenia undeva...aud voci, si brusc au o sclipire de geniu...ia sa postez despre Doamne-Doamne...sa vada ici sha, poporul, ce crestin sunt eu...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 00:47
wife, scrych, ella, micass, anakin, iasomica, multumesc pentru urari
si_totusi
Postat pe 3 Martie 2009 16:38
totusico...sa fi sanatoasa...

nu te intreb cati ani ai...ca nu e frumos...si mai stiu ca esti si fata mare...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 16:40
si don'soara, bashca pe deasupra 18 ani
si_totusi
Postat pe 3 Martie 2009 16:42

zici tu...pe controlate?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 16:42
si mai ziceam ca-s tinerica si am tinere de minte. am uitat floricelele si multumirile pentru tutankamona iertare
si_totusi
Postat pe 3 Martie 2009 19:21
LAAAAA MUUUUULTTTZIIII AAAAANIII! SI CINE SA TRAIASCA, SI CINEEE SA TRAIAAAASCAAA? SI TOTUSI SA TRAIAAAASCA. FRUMOASA SI DESTEAAAAPTAAAA. SI SANAAAATOAAASAAAAA!!!
gianiblue
Postat pe 3 Martie 2009 19:44
Avem o sarbatorita astazi?
La Multi ani, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Pentru totusi.
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2009 19:48
http://www.tamagochi.ro/pet-Pako_Luk pls dati mi un vot va rog eu mult daca ai dat ai suflet mare ms mult mult mult :)

Postat pe 3 Martie 2009 20:19
eu cred ca e vreun virus cu votarea asta...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 20:22
ioi, si_totusi...era sa ma supar ca ma uitashi....dar mi-a revenit inima la loc...sa fii frumoasa domnisoara ca un trandafir si proaspata ca o zambila ce-si iteste capul dintre frunze.....rosie in obrajori ca snurul de martisor ...si verde in suflet ca frunzele care stau sa pocneasca...pupicei, scumpa mea
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 22:46
wifeoo fa cumva scoate un nou topic hai s afacem ceva macar sa ne revoltam o petitie online ceva ai idee cum se face ???dar asa ceva nu se poate mai draga sa ne violeze copiii!!!!
mamaruta
Postat pe 4 Martie 2009 11:04
Mamaruta draga, iti impartasesc indignarea! Am vazut ca s-a deschis deja un topic despre situatia romanilor din Italia si nedreptatile pe care le sufera acolo. Caut adresa si ti-o transmit...
Ella34
Postat pe 4 Martie 2009 11:15
nu stiu cum va scandalizati voi ...ptr ceva care nu sunteti acolo

credca cei care au mai mult de suferit sunt cei care muncesc / tariesc / locuiesc acolo

dar nici asa in conditiile astea ..cunosc cateva gagigici care nu au nici o treaba cu asta , angajatorii le stiu de fete de treaba si au dovedito dea lungul timpului

asa cas mai bine ganditiva la ce e pe la noi prin tara ceva care va afecteaza direct pe voi

viata e scurta si merita traita , daca sconsumatii neuronii cu nervi , aia nu se mai refac

SUNT SINGURII CARE NU SE REFAC IN ORGANISMUL UMAN SI NU SE MERITA SA II CONSUMAM PE CHESTII INUTILE

TRATITI-VA VIATA DRAGELOR CU LUCRURI FRUMOASE SI NU UITATI CA SUNTETI SANATOASE , AIA CONTEAZA CU ADEVARAT
cinezee
Postat pe 4 Martie 2009 11:24
De la: mamaruta, la data 2009-03-04 11:04:05wifeoo fa cumva scoate un nou topic hai s afacem ceva macar sa ne revoltam o petitie online ceva ai idee cum se face ???dar asa ceva nu se poate mai draga sa ne violeze copiii!!!!

Nu-l gasesc pe cel cu romanii din Italia, dar am gasit altceva :

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5091/chiar-suntem-o-tara-de-hoti-criminali-si-violatori-.html
Ella34
Postat pe 4 Martie 2009 11:27
De la: mamaruta, la data 2009-03-04 11:04:05wifeoo fa cumva scoate un nou topic hai s afacem ceva macar sa ne revoltam o petitie online ceva ai idee cum se face ???dar asa ceva nu se poate mai draga sa ne violeze copiii!!!!

si cam ce ai vrea sa scrie in petitia aia, mamaruto?.. sa se apuce de violat mamele copiilor? ca oricum, ele pentru asta erau in Cizma... ori ..te pomeni ca te-ai oferi ca voluntara, pishikera mica ce esti, sa stai cu pieptul dezvelit in fata violatorilor italieni si sa le spui "pe aici nu se trece, se intra! nu ne mai violati copii, cat suntem noi aici!!"
Vezi ca la 1,53 ai tai, poti fi lesne confundata cu un copil ceva mai bine crescut...
anakin
Postat pe 4 Martie 2009 15:25
mamaruto...acu vazui asta cu petitia...

mai fata mamii...ce petitie sa fac eu ? si pentru cine? ca pe mine ma doare capu' de ale mele...si nici nu am aptitudini de Joanna D'Arc...

lasa fata, ca sunt si la noi destui violatori si pedofili...nu-mi mai bat capu' si cu ai altora...

wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 20:00
Ella, merci de grija...sunt ok...cred...

nu mi-e delo0c bine, pardalnica de gripa ma viziteaza in episoade...asta e episod pilot, cred...

plus ca am si niste insomnii...moama...dreaku stie de ce nu pot sa dorm noaptea...am ajuns sa ma uit la filme expirate pe Hallmarck...ca pe-astea din comp le-am terminat deja...

bantui ca un strigoi prin casa, pro ma cearta si ma indoapa cu ceaiuri si Coldrex...a dat si el in paranoia...zici ca nu a mai avut nimeni gripa pana la mine...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Martie 2009 19:28
wifooo..sanatate si rabdare...gripa trece cu medicamente in 14 zile si fara in doua saptamani...deci.....
tutankhamon
Postat pe 6 Martie 2009 01:01
merci, tuto...

nene, dar nu vrea gripa asta sa treaca nicicum...parca mai rau imi este...

iti dai seama, daca nici sa ma rujez n-am chef...cam cum ma simt...plus ca ma enerveaza orice, toata forfota asta pe langa mine, pana si pro ma enerveaza cand vad ca la fiecare 10 minute ma intreaba cum ma simt si daca nu vreau un ceai...

deja urasc ceaiul...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Martie 2009 10:16
ehe,he,he..

eu ieri nici nu m-am pieptanat...iar de rujat...fix o saptamana in cap..nema,ciuciu..d-ala..

bagati optimism ca ne ia mama draq!

s-a intins o depresie majora peste tara...

sa-i dam in cap!...
iasomia
Postat pe 6 Martie 2009 10:20
la tine e de inteles, scumpo...sigur nu ti-a mai ars de smacuri...

dar eu, cat de bolnava as fi fost, tot ma aranjam putin...acu' zici ca-s fugita de acasa...mi-e si frica sa ma uit in oglinda...

da' stii ceva...tot nu e pro acasa...bag un dus fierbinte, ma aranjez si ma duc si eu sa vad pe unde trage fotografiile alea...o sa faca cu nervii cand o sa vada ca m-am ridicat din pat...da' nu mai rezist, nene...zici ca-s leguma de la atata stat in carpe...

by the way...m-am uitat aseara la un film...Slumdog Millionaire...iaso...daca nu l-ai vazut, neaparat sa te uiti...un film extraordinar de bun...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Martie 2009 10:27
asta cu baia este buna...buna mea turna apa pe mine cand i se parea ei ca sunt bolnava,spunea ca "spala rau'"..

eu am niste drumuri de facut si trebuie sa stau pe loc,m-au sunat astia de la c-zone..ca nu stiu cum vor sa bage cablu' si trebuie sa fiu acasa pt"recablare"

urasc sa stau pe loc.. pt ca asa trebuie,daca tot am zis de buna..ea ii zicea mamei: oaliu! fata asta nu are stare deloc,zici ca este o iapa salbatica...
iasomia
Postat pe 6 Martie 2009 11:10
Eu trebuie sa va pun gluma asta pentru ca aici de regula se intilnesc cei mai multi frenzi:

AFTER BEING MARRIED FOR 34 YEARS, I TOOK A CAREFUL LOOK AT MY WIFE ONE DAY
AND SAID, 'HONEY, 34 YEARS AGO WE HAD A CHEAP APARTMENT, A CHEAP CAR, SLEPT
ON A SOFA BED AND WATCHED A 10-INCH BLACK AND WHITE TV, BUT I GOT TO SLEEP
EVERY NIGHT WITH A HOT 22-YEAR-OLD GAL.

NOW I HAVE A $500,000.00 HOME, A $45,000.00 CAR, NICE BIG BED AND PLASMA
SCREEN TV, BUT I'M SLEEPING WITH A 56-YEAR-OLD WOMAN. IT SEEMS TO ME THAT
YOU'RE NOT HOLDING UP YOUR SIDE OF THINGS.'

MY WIFE IS A VERY REASONABLE WOMAN. SHE TOLD ME TO GO OUT AND FIND A HOT
22-YEAR-OLD GAL AND SHE WOULD MAKE SURE THAT I WOULD ONCE AGAIN BE LIVING IN
A CHEAP APARTMENT, DRIVING A
CHEAP CAR, SLEEPING ON A SOFA BED AND WATCHING
A 10-INCH BLACK AND WHITE TV.

AREN'T OLDER WOMEN GREAT? THEY REALLY KNOW HOW TO SOLVE YOUR MID-LIFE
CRISES.
Aemulus
Postat pe 6 Martie 2009 17:32
Iti urmez sfatul , eu sunt aici!

Postat pe 6 Martie 2009 19:29
aici sa stai...
zambil
Postat pe 6 Martie 2009 19:30
Tu ai ceva cu mine?...sau iti place sa pozezi intr-o persoana deloc agreabila? personal mie nu-mi pari deloc funny...si glume din astea taioase pot sa-ti adresez si eu...sa nu crezi ca esti vreun "special"

Postat pe 6 Martie 2009 19:32
ia baga mami.. da-te cu capu' de pereti, c-aici e locu'...
zambil
Postat pe 6 Martie 2009 19:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce m-a intristat azi... 81 De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08
Despre intalniri si sex 117 De la: daniil_pravoslavnic 8 Iunie 2012 11:32
inca o sansa? 19 De la: lore01 24 Iunie 2012 16:04
Hai, spune ce ai in cap ! 59 De la: barboneli 9 Martie 2012 14:42
Germania sau muntii in Romania 36 De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49
Setari Cookie-uri