ha ha ha | ||
yavrum Postat pe 19 Martie 2009 08:11 |
||
---|---|---|
bai Pro!!! nu ti-e si tie dor de noi?... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 21:41 |
||
Pai daca i-ar fi dor ar scrie o poezie.Intrebarea este cui? | ||
|
||
Ioana007 Postat pe 29 Martie 2009 11:19 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-25 19:15:16vulturu'...da' ce sapi ???!!! eu vroiam sa imi trimiti o poza de-a ta...sa iti fac una artistica... PAI NU TE LASA CA SUNT PREA MARI....au multi pixeli |
||
karmenrosa Postat pe 29 Martie 2009 15:51 |
||
m-am intorsss !!! mai aveti loc de cucuie? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Aprilie 2009 16:02 |
||
ha...stai sa dau cu capu' ici sha... in timp ce ma dau eu cu voi pe garbo...guess what ? vine vecina...cica sa il imprumut putin pe pro... ca i-a scapat un caine in gradina si nu-l poate prinde ioi, ishtenem...iauzi-o ce abereaza cu talent...si se uita pro la ea si ii e rusine sa o refuze... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Aprilie 2009 18:22 |
||
Bai..asta vine cam des.. | ||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 18:47 |
||
ha...e tuta rau...nu crez sa o duca mintea sa se dea la el | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Aprilie 2009 18:49 |
||
E na! Cine-a zis ca-i trebuie intelighentie? Stai linistita, se descurca PRO sa-i arate usa.. |
||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 18:56 |
||
oh da...e maestru la asta...in felul lui elegant si politicos tu erai cand l-a abordat mamatuta pe mail ? cand s-a bufnit ca si-a incheiat fata mailul cu "kiss" ? am crezut ca-l loveste infarctul de nervi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Aprilie 2009 19:33 |
||
Buna seara, doamnelor si domnilor Multumesc tuturor pentru urari si imi cer scuze ca raspund atat de tarziu, dar "muncile e grele" Adica, in stilul meu teribil de personal, m-am jucat de-a instalatorul, ca un jurnalist autentic care se respecta. Se pare ca za wife a impartit deja tortul, care a iesit absolut fa-bu-los. De la mine, o sticla de Jack si o melodie pe sufletul meu http://www.youtube.com/watch?v=-gCPPOPPIoM |
||
prometeus_969 Postat pe 23 Aprilie 2009 19:38 |
||
pro, daca accepti un sfat de la o femeie mandra de realizarile gastronomice: sa nu mai spui niciodata despre o productie in bucatarie ca "a iesit". ca doar nu a fost descoperire arheologica. crede-ma pe cuvant ca wifa s-a straduit sa il faca foarte bun pe tort. in nici un caz acesta din culpa nu "a iesit" accidental foarte bun da di ci tort?! n-am citit. e ziua ta? a fost? LAAAA MUUUULTZZZIIII AAAAANIII!!! si cine sa traiasca, si cine sa traiaaascaaa? Pro si Wifa saaaa traiaaascaaa!!! la-la-la! |
||
gianiblue Postat pe 23 Aprilie 2009 22:04 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-04-23 22:04:10pro, daca accepti un sfat de la o femeie mandra de realizarile gastronomice: sa nu mai spui niciodata despre o productie in bucatarie ca "a iesit". ca doar nu a fost descoperire arheologica. crede-ma pe cuvant ca wifa s-a straduit sa il faca foarte bun pe tort. in nici un caz acesta din culpa nu "a iesit" accidental foarte bun Giani...nefericita comparatie!! ...acum sper ca ai glumit comparand marile descoperiri cu micutzul tort!sigur e foarte multa munca la un tort, trebuie si talent!dar nici nu se compara cu munca de pe santierele arheologice! cred ca te refereai la decoperirile arheologice accidentale !doar in astea se pot compara cu prepararea unui tort "ies" la fel!!! |
||
superbus Postat pe 24 Aprilie 2009 15:19 |
||
*** doar astea se pot compara cu prepararea unui tort ! acum sa nu crezi ca nu apreciez... talente gastronomice ale tale si ale femeilor in general! si te rog sa nu ma faci/crezi misogin!! | ||
superbus Postat pe 24 Aprilie 2009 15:28 |
||
desi esti oleaca misogin, nu? dragul meu, tu pierzi daca nu apreciezi. daca nu apreciezi, tu nu mai papi bun si noi castigam timp sa ne facem unghiile. comparatia era legata de surpriza unei decoperiri si nu de importanta ei. eu ziceam ca tortul e premeditat. pe cand multe descoperiri sunt descoperiri, deci, fara premeditare. |
||
gianiblue Postat pe 24 Aprilie 2009 18:45 |
||
auzi superbule......si matalutza cum ai spune la realizarea unui preparat culinar in loc de "a iesit reteta"?????? | ||
tutankhamon Postat pe 24 Aprilie 2009 20:14 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-04-24 18:45:44desi esti oleaca misogin, nu? draga mea Giani: sunt misogin cu cine merita..si cred ca si tu esti !DAAA, apreciez eforturile culinare ale femeilor, desi barbatii sunt cei mai buni in domeniu!! imi plac femeile care gatesc mult , bine si nu se plang de asta!! desi le zice descoperiri, ele sunt urmarea unor actiuni foarte bine planuite(cercetarile arheologice)!deci si descoperirile sunt premeditate! sa nu crezi ca se sapa la intamplare! !totul e bine pus la punct!arheologia e o stiinta!!exagerand un pic gastronomia e.... un moft! |
||
superbus Postat pe 24 Aprilie 2009 21:04 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-04-24 20:14:25auzi superbule......si matalutza cum ai spune la realizarea unui preparat culinar in loc de "a iesit reteta"?????? ca sa fim in spiritul Geaninei... as zice: "am descoperit".....cum se face!!! |
||
superbus Postat pe 24 Aprilie 2009 21:19 |
||
superbissimo, ma asteptam la raspunsul tau... despre arheologie: desigur ca nu se sapa la intamplare numa' ca peste ce dai... numai Dumnezeu stie. haaaai, bebe. stii ce zic. eh... uite ca mie nu mi s-a ridicat statuie pentru gatit mult si bun, cu mult amor pentru indeletnicire... au contraire. mi s-a spus: "prea des tort si prea des pizza". mentionez ca le tranteam cam la doua saptamani crezand, ca o mare fraiera, ca daca le execut minunat, vor fi primite ca pe niste trufandale. nu, bebelushilor. se dorea o friptura arsa "ca la mama acasa". si, foarte sigur, se dorea sa fiu demoralizata. de ce?! negasind nici un raspuns logic... am incetat sa-l mai caut. chiar, superbule... cand barbatii vor sa umileasca o femeie? sa o faca sa se simta o mica furnica, incapabila de ceva bun?! ia spune adevarul gol-nud. ai cuvantul... |
||
gianiblue Postat pe 24 Aprilie 2009 21:29 |
||
raspunsul il astept si eu. | ||
laura_laura Postat pe 24 Aprilie 2009 21:40 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-04-24 21:29:30superbissimo, ma asteptam la raspunsul tau... acu depinde cui ai gatit!! !..dar nu stiu de ce ii gateai daca nu merita..lasa-l sa faca! asa incerci sa ii impresionezi,cu talentele culinare ?!! te laudai undeva...ca i-ai psihanalizat pe barbatii astia... mama lor...de nesimtiti!!! referitor la umilire...eu nu practic sportul asta!asa ca nu pot sa iti dau un raspuns!aici tot tu tre'sa raspunzi!psihanaliza bat-o vina!! important e sa nu se sa ajunge la asa ceva!! |
||
superbus Postat pe 24 Aprilie 2009 22:03 |
||
superbule, ia nu fi, te rog, condescendent cu mine... daaaa?! oki. superbule, eu nu voiam sa impresionez pe nimeni. am avut si eu un sotz pe care mi se parea normal sa-l hranesc. mai ales ca la noi, la Moldova romaneasca, a hrani este primul gest de politete si afectiune. doar stii ca cine iubeste hraneste. ce impresionat?! mai, mai... tztz. eu faceam ce este firesc sa faca o femeie pentru barbatul iubit, pentru amic, prietene si toata lumea draga si mai putin draga: sa aseze omeneste la masa. si daca tu nu faci parte din marea categorie de nesimtiti, nu pot decat sa te felicit. numa' ca prea multe femei se plang de ce plavani intalnesc in drumul lor... barbati crescuti de mame frustrate ca au dat si ele de plavani si considera ca este normal ca nurorile lor sa fie si ele umilite, batute si date afara din casa etc. ehehe. cate mame isi strica baietii. si cati baieti nu vor sa devina barbati si sa aleaga sa se autoeduce decent si frumos!! ehehe! |
||
gianiblue Postat pe 24 Aprilie 2009 22:16 |
||
De la: superbus, la data 2009-04-24 21:19:21De la: tutankhamon, la data 2009-04-24 20:14:25auzi |
||
tutankhamon Postat pe 24 Aprilie 2009 22:28 |
||
sau, tutankhamon, a creat o reteta... si a descoperit ca e in mare regula... | ||
gianiblue Postat pe 24 Aprilie 2009 22:33 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-04-24 22:16:24superbule, ia nu fi, te rog, condescendent cu mine... daaaa?!Draga Giani...cita dreptate ai in ce scrii...kiar daca o sa-mi pun in cap toata breasla maskilistilor,ai dreptate...Judecind,insa,si din alt punct de vedere,as supune atentiei si comentariilor tale,si a altor/a,doua exemple: un cuplu,proaspat transferat la casa lor,independenti,femeia pleaca sa cumpere mobila intr-o camera,fara prezenta si stirea sotului.Intrebata cum de procedeaza asa,raspunsul a fost sec: nu trebuie sa stie barbatul tot ce face femeia...Dupa ceva timp au stiut,in skimb,vecinii...Al doilea,o tipa,amanta convinsa prin libera alegere,dupa ce a fost tratata ca o printesa,economic si sentimental,avind toata libertatea,in decizii si comportament,gaseste de cuviinta sa-i traga iubitului o teapa.Cind acesta,cu probe in mima,cauta sa afle ce a determinat-o sa se poarte asa,stii care a fost raspunsul??? :stiu ca am gresit,stiu ca te-am pierdut,stiu ca sint o proasta,dar asa am simtit atunci sa fac...la citi si-a povestit edila,au ridicat toti din umeri,inclusiv eu...Ce explicatii ar fi???... |
||
valentino Postat pe 24 Aprilie 2009 22:36 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-04-24 22:33:18sau, tutankhamon, a creat o reteta... si a descoperit ca e in mare regula... sau a creat o reteta..corect...dar preparatul final ce se face dupe reteta/conform retetei, poate IESI sau nu....adica iese gustos...sau bun de gunoi.... |
||
tutankhamon Postat pe 24 Aprilie 2009 22:59 |
||
nu avem ce face mai sunt si oameni fara minte care se gandesc numai la iei | ||
garbo009365 Postat pe 7 Iunie 2009 23:05 |
||
Deh bai Vasilica, asa ie, e oameni egoisti nene, ie multi! | ||
Aemulus Postat pe 7 Iunie 2009 23:09 |
||
e peste doi..... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 23:19 |
||
mi-e rau. | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 23:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce fug barbati de casatorie? | 62 | De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52 |
HI ALL | 2 | De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50 |
indecizie | 33 | De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22 |
|
||
E ok sa il invit eu in oras ? | 47 | De la: wall_E 24 Iunie 2012 15:59 |
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri