lasa ca a fost buuuuna miscarea........nu te-ai dus si tu sa-i tii de obloane...ca de....e pui mic si neajutorat si are nevoie saracutzul de o mana vrajnica de fomeie.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 00:50 |
||
---|---|---|
Puteai sa spui si tu ca ti se arde placinta in cuptor. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Iunie 2009 11:20 |
||
sau ca trebuie sa-i torni apa calda pe spate ca l-a prins furtuna si sa nu raceasca..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 12:47 |
||
sau, trebuie musai sa-si puna o masca pe parul ud de la ploaie | ||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 12:50 |
||
cu taratze si ulei.....neaparat!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 12:51 |
||
cu taratze de grau si ulei de masline | ||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 12:52 |
||
pai io la alea ma refeream...tu ai inteles altceva???? | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 12:56 |
||
taratze de porumb si ulei de ricin | ||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 12:58 |
||
ntz..ntz...ntz....alea de porumb nu se numesc taratze....se numeste malai.....iar ala de ricin l-a terminat pufoasa cu catzalusha ei..... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 13:01 |
||
|
||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 13:03 |
||
au mama...nu te doare capul de cat ai dat cu el in perete???...hai scumpo, zi care e baiul si de ce aceasta masura atat de radicala.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 13:05 |
||
@ tutancamonica - hai sa te invit la "o capsunica" http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=277&cmd=articol&id=10754 Mie mi-a placut |
||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 13:05 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-09 13:05:04au mama...nu te doare capul de cat ai dat cu el in perete???...hai scumpo, zi care e baiul si de ce aceasta masura atat de radicala.... pai nu e aici loc de dat cu capu ;;;; feceam si eu repetitie cum sa dau un gol cu capu |
||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 13:06 |
||
nebune mai sunteti...oof...tre' sa iau lectii de turnat minciuni daca ziceam ca mi se arde placinta in cuptor, se invitau la mine, la desert...si ce dreaq faceam ? daca ziceam de masca, voia si fie-sa una, si facea pro cu nervii... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 13:16 |
||
tulipoooo...capsunica o las pentru diseara cand vin de la munca...ca nu merge sa lucru la pacienti cu vinu'n nas....iar textul e admirabil.....scrie misto tipul.....pacat ca scrie despre un mare adevar...suntem indobitociti de colhoazele rusesti si de vandutul cu 5 bani in plus la kil a marfii.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 13:18 |
||
yavi...la cat ai dat tu mama cu capu', nu ai dat gol....ai facut gol in perete......ditai gaura.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 13:19 |
||
PW..... de aia ma placi.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 13:20 |
||
yeap... mai, is lesinata...am fost la timi...o caldura...o aglomeratie...te ia ameteala de la asfaltu' ala incins...plus manelistii iesiti pe shtrase, cu gutza urland din toti rarunchii in boxele masinei bengoase...am observat ca se poarta mult rozul, de berbeti zic e clar, sunt in urma mult cu noutatile in materie de moda trendy flendy... iar gagicile isi asorteaza clisa de pe burta cu topuri de-o palma |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 13:25 |
||
oare manelistii nu au niciodata concediu?! | ||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 13:29 |
||
draga...esti expirata.....rozul l-a introvarat in moda colembeanu acum 2 ani si ceva...cand a aparut intr-o geaca de un roz indoielnic....io cand l-am vazut era sa ma pish pe mine de ras.... parul alb si geaca roz.... iar cu suncile....daaaa....ai atata dreptate....si bucurestiul e plin.....acuma, mai nou, moda e colanti stramti de pocnesc pe tine si fustita scuuuurta de abia iti acopera marginea de jos a bucii.... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 13:31 |
||
tulipo...astia nu numai ca au concediu...astia asta viseaza....asta picteaza....nici plimbari prin parc nu mai fac..... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 13:32 |
||
bag seama ca nu stii vorba din batrani ,,ce-ti pui lele chelbe-n cap? daca-i moda ce sa fac?,,(m-am bagat si eu ca musca in vb voastra, scz) | ||
lavinia Postat pe 9 Iunie 2009 13:33 |
||
pai, eu si asa nu pun roz pe mine nici sub amenintarea unei arme... da' stai sa zic...am intrat intr-un secondici, sa-i iau lu' soacra-mea perdele, ca m-a rugat...si cum beleam io ochiii pe-acolo, am vazt un maieu alb cu eticheta pe el, nene, pe umeras, tot dichisu' , nah... ma benoclez bine, si cand am vazt ce scrie pe el, m-am hotarat..."bite me"...he...he...si mai e si firmat, soro...e de la miss sixty, nah... am dat fabuloasa suma de 50 de mii pe el... acu' o sa zica lumea pe-aici...iote-o si pe-asta...se imbraca de la secondici |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 13:36 |
||
lavinia, da' baga-te mami si tu in vorba, ca nu muscam | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 13:38 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-09 13:32:30tulipo...astia nu numai ca au concediu...astia asta viseaza....asta picteaza....nici plimbari prin parc nu mai fac..... Pai, or fi obosit, sa ia o pauza. |
||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 13:38 |
||
nu iau astia concediu, tulipo,...abia acu' incepe distractia...s-au deschis strandurile de fitze, heaven-ul...alea, alea...mai, am vazt unu' din masina...avea o cruce de aur pe chieptu' paros, cam la juma de kil, asa... si desigur, camasa descheiata pana la buric, sa admire lumea hauru' si burta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 13:41 |
||
Suncile revarsate la vedere n-o sa le inteleg in vecii vecilor. Cum mama lu' proces verbal sa iesi asa din casa?! | ||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 13:42 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-09 13:25:01yeap... VREAU CONCEDIU IN ROMANIA |
||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 13:42 |
||
of,of,of grele mai sunteti de cap!!! sa nu intelegeti voi ce-i si cu moda asta! | ||
susidallyama Postat pe 9 Iunie 2009 13:44 |
||
ha...esti sigura ca asta vrei ? io m-as mai gandi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 13:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prima intalnire | 11 | De la: garbo_435928 23 Aprilie 2017 10:51 |
inca o sansa? | 19 | De la: lore01 24 Iunie 2012 16:04 |
hai sa ne intalnim ca sa votam! | 20 | De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49 |
|
||
Relatii incepute online | 7 | De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34 |
Ce mi-a placut azi... ! | 104 | De la: barboneli 27 Februarie 2015 20:50 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri