"loc de dat cu capu"

Strumfi, cu frisca fata, cu frisca muuulta ca suntem la dieta
Aemulus
Postat pe 20 Iunie 2009 18:23
De la: micabis, la data 2009-06-20 18:23:44Strumfi, cu frisca fata, cu frisca muuulta ca suntem la dieta

Ba io nu sunt,sa ma ierti ca am liber la orice(metabolism tare)
strumfitoaia
Postat pe 20 Iunie 2009 19:55
he...ia sa bag si io un cap...

cum ? nu ghiciti ? pai cine credeti ca ma vizita la ora doua, cand eram cu sarmaua in gat ?

desigur, vecina...impreuna cu fata, care fata vroia sa-i instaleze pro nush ce programe pe un laptop care la origine avea Vista si pe care isi reinstalase un XP7...

da, da...e vorba de tanara cu telenoveaua italiana...si care, surprise...are doar 5 ( cinci ) clase...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Iunie 2009 19:56
Daca le are pe alea care se cauta!
strumfitoaia
Postat pe 20 Iunie 2009 20:01
mdea...se uita pro crucis la ea...

ioi, el de colo, destept...o intreba de drivere...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Iunie 2009 20:03
Lasa Wife nu-ti fa probleme , ca la 5 clase ai sa fii surprinsa cate stiu ...doar ca-s imprastiate , na ..si pun pariu ca driver crede ca e din romana
blanca
Postat pe 20 Iunie 2009 20:39
De la: wife, la data 2009-06-20 20:03:35mdea...se uita pro crucis la ea...

ioi, el de colo, destept...o intreba de drivere...
Pai ce faci soro,supraveghezi?
strumfitoaia
Postat pe 20 Iunie 2009 20:42
am auzit, pisi...ca ei sunt in living, care living nu are usa despartitoare cu bucataria...e o arcada mare si cam atat

wife_de_zmeu
Postat pe 20 Iunie 2009 20:44
Lasa fata nu te scuza ,ca asa si trebe nu se lasa singur un barbat tanar si frumos sa-i instaleze drivere unei d-sorici chiar si cu 5 stele(sau clase?)Da-i-nainte!D'a sa ne spui si nou poate aflam metode noi de instalat programe.
strumfitoaia
Postat pe 20 Iunie 2009 21:09
Buna!Sunt noua pe aici si ma gindeam ca acest forum mi se potriveste:"loc de dat cu capu".De ce?Pentru ca viata mea e asa din cauza alegerilor gresite facute cindva in viata.Care greseli?Acelea de a intemeia o familie si a descoperi apoi ca ai facut un pas gresit ...De ce se potriveste "loc de dat cu capu"?Pentru ca m-am maritat?Ca apoi am facut un copil?Ca am divortat?Ca ma gindesc mereu ca am devenit un robot?In ce sens?Adica fac mereu aceleasi lucruri:copil-scoala-casa-servici-copil..Si uite asa v-am descoperit pe voi ,in dorinta de a mai trece timpul...Sa nu intelegeti gresit:imi iubesc copilul,dar era mai bine pentru el daca avea o familie formata din doi parinti..........
garbo1234
Postat pe 23 Iunie 2009 01:12
nu esti nici prima si nici ultima in asemenea situatie. ai gresit? ei si ce? ai incercat, n-a mers si gata, viata merge inainte! suna banal insa asta e adevarul. nu ti s-a inchis nici o poarta, nu esti trecuta in nici un caietel negru, care-i problema?
A, mai multa grija din partea ta pentru copil, trebuie sa suplinesti lipsa tatalui. retine insa o chestie importanta - copilul are nevoie de o mama senina, zambitoare, vesela, amuzanta, linistita, si nu in ultimul timp, frumoasa. asa ca ingrijeste-ti copilul fara sa uiti de tine, si nu-ti face nici o problema, te asigur eu ca mai devreme sau mai tarziu o sa dea si necazul peste tine. alt barbat.
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 01:19
mai...nu-mi ajungea problema cu coana mare paralizata dar recuperabila...ma mai calca si de la nush ce biserica, sa ma converteasca, desi le-am zis frumos si politicos ca nu sunt interesata...

si asta nu e tot...plec sa-mi cumpar tigari si cand ma intorc, gasesc poarta de la gradina larg deschisa, vecina in curte, venise sa recupereze mingea copilului...

daca a vazut poarta incuiata, s-a gandit sa intre prin gradina

ce zi, nene...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 18:43
calm, stimata doamna. mai e destul pana se termina.
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 18:44
scuze, da' nu pricep - problema cu coana mare e ca-i paralizata sau ca-i recuperabila? sa stiu cum incurajez.
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 18:46
pik...imi vine sa plang de ciuda, ceea ce mie mi se intampla foarte rar...

ce au oamenii astia cu mine, nene ?

ce moda e asta sa bati din poarta in poarta si sa dai cu biblia in cap, chit ca ala te refuza politicos si iti spune ca nu are timp ?

si ce moda e aia sa intri neinvitat in curtea omului ?
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 18:47
e paralizata, da' e greu recuperabila...plus ca se degradeaza saraca si cu capu'...

am uitat sa zic ca e greu recuperabila...nici nu mai stiu unde pun deshtu'

he...he...doar ce am sters din lista la greu, si vaz ca iar se insista...cred ca nu s-au uitat bine la avatarul meu si nici la status...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 18:48
as putea sa-ti povestesc cum am facut eu sa nu ma mai caute, e plin de "misionari" din astia si pe la mine, da' e bine sa pastram un dram de decentza
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 18:52
mda...problemu meu e ca mi-e rusine sa fac mahala...are dreptate zambil cand zice ca sunt maso...de-aia ma incaleca toti imbecilii

wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 18:55
wife, imi pare rau de coana mare. te-asteapta zile grele, trebuie sa te inarmezi cu rabdare. bafta
tulipe
Postat pe 24 Iunie 2009 18:55
merci tulipo...stiu ca ma asteapta vremuri grele...

mai rau e ca are doar 69 de ani si e ca un copil...nu vrea la doctor, ia medicamentele dupa ureche...am incercat sa ii iau hapurile si sa i le dau eu

ti-ai gasit...s-a ofensat

chestia e ca acum o luna a incurcat bulinele si le-a luat gresit...

e durere, mami...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 18:58
wife, sterge ultima fraza...
din penultima postare
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 18:58
pik...las-o acolo, ca eu vorbeam hermeneutic cu incalecatu' ala... ...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 19:00
apai nu te mai plange ca te cauta toti...
ca asta ar fi primul pas, nu?
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 19:02
mdea...vad ca ma viziona fata si profil sss ala...cu teoria femeilor care vor sa fie fortate...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 19:03
Vezi wife ca daca puneai avatarul tau ca semn in curtea ta evitai astfel de invazii.
Aemulus
Postat pe 24 Iunie 2009 19:04
micabis, da' de poza mea ce spui? "modelul" e si mai si
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 19:06
Avatarul tau este....fara cuvinte de impresionant...dupa cum ti-am comentat si in privat.
Aemulus
Postat pe 24 Iunie 2009 19:08
multumesc
fara cuvintele tale sunt impresionante
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 19:10
bate cineva la poarta.
cred ca e kyra, a venit dupa paianjeni.
pik_nik
Postat pe 24 Iunie 2009 19:21
BAU!
kyra
Postat pe 24 Iunie 2009 19:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Legalizarea consumului de droguri usoare si a prostitutiei - prioritate nationala? 15 De la: lela 2 Noiembrie 2009 21:22
CEARDACUL OMENIRII 6 De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29
HI ALL 2 De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50
Concurs rochie de seara 600 euro 1 De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22
"calugarita''-insecta 131 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22
Setari Cookie-uri