asa, mama...bine faceti, menajati copchilu' | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 00:49 |
||
---|---|---|
si wifo....dupe ce ii in pat....ofteaza din toti rarunchii....daca o auzi cum face te indoi de ras... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:51 |
||
cunosc repertoriul...geme de zici ca-l tai...gen " vai de viata mea, ce amarat si nacajat sunt...si ce persecutat"...si ei is dorlotati si cocolositi precum copiii | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 00:54 |
||
si cand ti-i lumea mai draga incepe si se scarpina sau se linge la fofo.....ca linsu mai e cum mai e.....dar cand se scarpina si misca cele 50 de kile iti dai seama cum se zgaltaie patul.....salteaua cu apa e mic copil...si tot matromonial d-ala e... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:56 |
||
.... daca v-ati luat copchii..... ....cred ca mai bine va puneti voi o saltea pe jos sa aiba cutulache loc... |
||
daria_ Postat pe 1 Octombrie 2009 01:00 |
||
pai am zis intr-o seara ca ar trebui noi sa ne culcam pe jos si ea in pat... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 01:03 |
||
io m-am gandit...vreau un copil...bine, il vreau de mult...da' acu' mi se puse pata rau sa vezi ce-i sar in par lu' G, ca nu sta pe-acasa |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 01:03 |
||
....cand il prinzi sa-l smotocesti bine...da sa fie in zilele fertile ca sa nu pierzi timpul dejaba.....sa nu folosesti lubrifianti.....sa nu fuj la spalare.....sa-ti pui ceva sub bazin sa stea ridicat.... ...gata, te-am invatat destul la prostii si-mi da pro in cap ...... |
||
daria_ Postat pe 1 Octombrie 2009 01:23 |
||
si o faceti capra......ca se duc val vartej aia mici si zgubilitici unde trebe....asa mi s-o vandut mie un pont.....dar de 4 ani nema...si numa asa stau...cu fundul la al meu....si niika dupa sarcina pierduta... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 01:28 |
||
....ia sa pui un doftor de fomei sa te cate...io era sa raman stearpa...noroc cu un doftor ca o insistat (da nu cum va gandit voi)...prima sarcina o fost toxica, a doua o avut disgravidie precoce si dupe ce am fost mamita a doua oara a trebuit sa merg la control la o luna dupe nastere....doftoroiul mi-o zas: tulai, doamni ce uter frumos ai facut....amu poti sa faci si zaci... ...si io am fost nemaipomenit de incantata( ceva de genul )ca facusam norma... |
||
daria_ Postat pe 1 Octombrie 2009 01:33 |
||
acuma nu poci...dario....avem oaresce probleme financiare...dar cum ne redresam, am un cabinet fain chiar langa mine, la munca....doar traversez...si am inteles ca doctorita aia e o dulce si o scumpa... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 01:36 |
||
..nu-ti pierde increderea...optimismul reprezinta una din chei... ....am fost in pragul de a adopta....daca mergeam la casa de copii, precis nu ieseam cu mana goala.... |
||
daria_ Postat pe 1 Octombrie 2009 01:40 |
||
dau cu capu' si deja incepe sa imi placa... sper ca aici nu a intrat nimeni sa se spurce |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 21:04 |
||
Am venit dupa zgomot... Gata, nu mai da ca am ajuns... Mai, da ce-i pe forumul asta? Parca ar fi aruncat irina cu blesteme, auzi... Mai tii minte sis, ce fain era cand am deschis noi topicul asta? Ce atmosfera relaxata si placuta! Ce vremuri... |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 21:09 |
||
dap, sis... irina ? irina e in faza maniacala, de-aia, cred...a infestat tot forumul si vaz ca mai sunt destui care au baut apa dupa ea mdea...saracu' G...ce incantat era el de topicul asta, in care se putea vorbi about nothing io crez ca acu' am sa stau doar aici, care vrea sa se converseze, acilea ma gaseste |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 21:12 |
||
buna seara...mai aveti un locsor sa dau cu capu dsi io!!!!!!!!!!!!!!!!mi am luat pampukciiiiiiroooossiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Octombrie 2009 21:15 |
||
O sa te cam plictisesti aici, sis... nu prea se inghesuie lumea la conversatie ci mai mult la scandal, jigniri, aruncat praf in ochi... d'astea... trendu, de... |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 21:17 |
||
bravo, nazi deci acu' esti blonda si ai pampuci rosii sis, asa o sa decantez si io anumite chestii, si anumiti useri, mami |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 21:18 |
||
Nazira, fa-le o poza fetita si da sa vedem... |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 21:18 |
||
daca e blonda, tre' sa aiba si ea cu ce da, nu? | ||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 21:19 |
||
nazi, cat de foarte blonda esti ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 21:25 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 21:19:02daca e blonda, tre' sa aiba si ea cu ce da, nu? adevarat!!da zi si cu ce tati!!!!ca acuma is blonda blonda!!!!! |
||
nazirra Postat pe 8 Octombrie 2009 21:26 |
||
cum cu ce?! cu pantofii rosii! doar n-o sa zic "cu fundu'"!!! |
||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 21:29 |
||
bre nazi, blonda esti,pampuci rosii ai, iti mai trebe o rochita roz cu hanorac asortat hai ca-ti dau io hanoracu' meu roza |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 21:32 |
||
De la: wife, la data 2009-10-08 21:25:56nazi, cat de foarte blonda esti ? ioi tu draga is platinata de blonda ce s!!!!!! |
||
nazirra Postat pe 8 Octombrie 2009 21:33 |
||
... nu faceti incantatii ca va treziti si aici cu scandalul pe cap... | ||
daria_ Postat pe 8 Octombrie 2009 21:34 |
||
Am si eu un tricou roz-bombon si cu sclipici pe piept... o frumusete!!! Il inchiriez... ioi, daria... nu rosti cuvantul cu s... |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 21:35 |
||
aolio...atat de blonda ? da ce-ai patit, soro ? scapasi in galeata cu perhidrol ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 21:36 |
||
gata, v-ati revenit?? | ||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 21:37 |
||
si io mi-s blonda...da numa suvite....da alea sunt blonde blone....platinate.. | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 21:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prietenul meu este nebun | 37 | De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29 |
Loc de dat cu capu'? | 16 | De la: pantera_neagra 7 Ianuarie 2010 19:04 |
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
|
||
sex reusit | 355 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Hai, spune ce ai in cap ! | 59 | De la: barboneli 9 Martie 2012 14:42 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri