bre gagici......ma incalzi timberlake si nu pot sa ma desfasor cu socrii pe cap.....ma innebuni al pacino, cum face de fiecare data cand revad filmul......ioi...si ma oftica shakira asta ca da atat de bine din solduri......mmmmmm...restul am renuntat ca incepui sa vad dirty danceing si am renuntat ca ma luara caldurile iara.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:40 |
||
---|---|---|
ai dreptate daria.....bine ,aici sunt foarte multe de discutat.... sunt femei care au copii...dar au mama sau soacra care le ajuta ....stii cum e...un mic ajutor e bine venit sincer eu nici nu as vrea sa-mi incurc fetele la batranetzile mele.....ei ....aici nici nu prea e bine sa discutam .... |
||
l_flory Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:42 |
||
lasa flory ca fetele s-au distrat si nu mi-au semtit lipsa.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:42 |
||
crezi?.....da s-au distrat de minune....drept ca si eu am vrut sa ma bag dar....sunt mai retzinuta ....stii tu ...eu sunt mai noua... | ||
l_flory Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:45 |
||
....eu nu am avut nici mama (avea serviciu ) si nici soacra (crestea copii fica-si) alaturi.... ....mi-am crescut copiii singura si a fost foarte greu... ... am sa-mi ajut copiii, daca imi vor cere, sa si-i creasca pe ai lor... |
||
daria_ Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:01 |
||
daria ....cine face mai bine curatzenie in casa decat tine? cine stie ce e mai bine pt copilul tau?..tu... normal ,orice mama isi ajuta copilul... |
||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:09 |
||
ioi ...va spun sincer fetelor ca numai voi insiva stiti ce e mai bine pentru familiile voastre....nimeni altcineva.....la mine de ex vine soacra-mea si mai face treaba desi eu nu o rog sa faca...sincer???? dupa ce pleaca tre sa fac eu din nou....vasele sa le spal cu apa calda, pentru ca ea le spala cu apa rece si ramane grasimea pe ele....mopul tre sa-l smotocesc bine si sa-l deflocaiesc in chiuveta, ca ea nu se oboseste....oglinzile si geamurile tre sa le iau iar la mana ca sunt pline de dungi....albiturile put infiorator a clor....mai spun??? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:13 |
||
nu mai spune nimic tut....ca sotzul meu se cearta cu mine de ce nu le mai pun pe fete sa faca cate ceva....dar ma lashi....ce sa faca ele....ca tipic soacrei tale.....scuze....dar nici mie nu-mi place .e ok daca ai dau biletzel pt cumparaturi sau o duce pe-aia mica la gradi ,sau doar sa stea cu ele daca am eu de mers undeva....dar in rest pauza...nu vreau...(ma refer la soacra sau la mama).de aiai am si ales sa stau fara.....(soacra sau mama). | ||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:23 |
||
hai sa dau un cap acilea... ploua, ploua, ploua...si ma deprima al dreaq ploaia asta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:54 |
||
de aia nu-mi place mie toamna.. | ||
bluelight Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:01 |
||
vreau sa dau si eu cu capu' ca ma doare de-mi crapa macar sa stiu de ce ma doare |
||
eladaela Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:10 |
||
o tigara ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:27 |
||
eladaela Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:28 |
||
mie mi-a dat sotu' meu o tigara la cafa...sic...sic... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:29 |
||
sado-maso, d'aia sis... | ||
garbo_C Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:30 |
||
sa nu te mai indoiesti, doamna, de simturile mele | ||
pik_nik Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:33 |
||
wife,mi-am luat si eu singura una vai de vointa mea |
||
eladaela Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:34 |
||
pik, pezevenghiule... cafa a avut un gust dumnezeiesc azi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:36 |
||
dap... michelle, piku a intuit ca te-ai dedat la destrabalare cu cafea si tiutun, inaite ca tu sa te fi trezit... pikule, stii sa ghicesti in carti? zi-mi si mie, da' numai de bine... |
||
garbo_C Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:41 |
||
sis, a fo' G dragut...ori speriat...ca prea faceam ca trenu' ooof, viata mea...ca tre' sa-mi misc posterioru' dupa lapte si paine...si e o vreme afara |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:43 |
||
bre, sis... l-ai corupt pana si pe G... ei, las' ca am eu o vorba cu el... dupa ce pleci tu la paine. |
||
garbo_C Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:46 |
||
asta pentru ca sunt irezistibila...e destul sa-mi falfai genele spre el, si sa-mi iau figura de ploada bosumflata, si e ca plastelina ioi...e mishto sa fii femeie |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:51 |
||
asa-i??? si se plangeau unele aseara, ca is defavorizate, cica... nu stiu ele sa profite |
||
zambila Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:55 |
||
femeia la putere | ||
yanyacharberet Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:58 |
||
'neatza fetelor.... zambila .....cu voi nici cum nu e bine maica.. stii tu ..atunci cand m-am apucat de puzzle.... am lipit prima piesa si trebuia sa stea cineva cu ea pana mergeam eu dupa laptic sau painica .... |
||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:06 |
||
neaataaaa... | ||
alexal Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:07 |
||
da' di she nu-i bine cu noi?? cu ce-am gresit? |
||
zambila Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:08 |
||
alexa .... somnik usor cand te trezesti vreau sa-mi spui cum ti-ai petrecut ziua de nastere.... ca tortul a fost bun....mmmmm. |
||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:10 |
||
flory unde e topicul cu dedicati? | ||
yanyacharberet Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:11 |
||
stai ca imediat va spun....daca il gasesc si eu ... | ||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
Prima intalnire | 34 | De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47 |
club literar de toamna | 661 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
|
||
hai sa ne intalnim ca sa votam! | 20 | De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49 |
Ce te ingrijoreaza in acest moment ? | 129 | De la: barboneli 4 Martie 2012 15:49 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri