... Salutare tuturor... intrebare : unde e "vanghelis007" ? Vroiam sa i fac o invitatie la o cafea, in schimb la o vorba inteleapta cu si despre suzuky si suzuka ... |
||
Strumfette Postat pe 15 Ianuarie 2009 21:27 |
||
---|---|---|
Suzuka te-a auzit.Vine si Suzuki, numaidecat.Tu pune cafeaua. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:15 |
||
Multumesc din suflet ca m-ai iertat, Ioana... Bine ai revenit. | ||
|
||
gianiblue Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:22 |
||
Niciodata soarele nu se supara pe luna cand apare.Nu noi trebuie sa iertam viata ci viata trebuie sa ne ierte pe noi. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:29 |
||
te-ai facut dulcica, Ioana. Asa esti foarte pe gustul meu... | ||
gianiblue Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:14 |
||
pfuai ce dor mi-a fost de tine suzuka... dar mi e dor si de suzuky ... oare-l voi mai vedea prin partile astea? ... cafeaua e numai buna, aburinda, cu o aromaaaaaa de te lingi pe degetele ! |
||
Strumfette Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:35 |
||
Suzuki a venit la Suzuka, s-a asezat pe scaun si a inceput sa se linga pe degete. -Ce faci?-l-a intrebat surprinsa femeia. -Vroiam sa iti spun ca tu faci o cafea atat de buna, incat omul se linge pe degete. -Bine, dar inca nici nu te-am servit. -Asta este pentru cafeaua de data trecuta. |
||
Ioana007 Postat pe 23 Ianuarie 2009 18:24 |
||
In schimb tu, giani, esti o femeie desavarsita, care meriti tot respectul meu. | ||
Ioana007 Postat pe 23 Ianuarie 2009 18:26 |
||
la schimb cu degetele linse, cafeaua sau ce, Ioana draga, sunt o femeie desavarsita? Multumesc pentru apreciere. Vreau sa cred ca pentru ca este reciproca a reinceput sa faca cafele Suzuka. |
||
gianiblue Postat pe 24 Ianuarie 2009 10:48 |
||
bai ce cacofonie am facut. nu credeam ca mi se poate intampla. clar, Ioano: sunt emotionata ca esti aici... | ||
gianiblue Postat pe 24 Ianuarie 2009 16:49 |
||
Nu esti, dar n-are importanta.Uneori si o minciunica poate face bine la suflet.Pentru ca minciuna se poate transfoirma intr-un act de credinta. | ||
Ioana007 Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:40 |
||
Sunt emotionata, Ioana... Invata sa nu imi mai spui tu cum ma simt. daca zic ca sunt CHIAR SUNT! | ||
gianiblue Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:27 |
||
Facem pariu? Suzuka ii spune lui Suzuki: -Daca spun ca eu te iubesc, am sa te rog sa nu ma mai contrazici. Si Suzuki, nu a mai putut sa o contrazica, pentru ca Suzuka a disparut de pe forum, cam o saptamana. |
||
Ioana007 Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:44 |
||
Ioano, iti merge mintea. Nu zic nu. Da' tu uiti ca Suzuka e economista si inchide acum anul 2008, an care nu se lasa inchis caci tot apar documente si probleme noi (fapt care o retine intr-un birou inca vreo 2 ore zilnic si silnic), ca e si hair&stylistul lui peshte prajit si cedeaza isteriilor feminine legate de look..., ca are si pisica si catzica. suplimentar Suzuka se duce la karaoke sa-i dispara tracul si sa invete sa cante pe scena. Caci o cantareatza autentica a convins-o pe Suzuka ca si talentul asta l-ar avea, asta cu cantatul. Dom'le, plina de talente Suzuka asta. Numai ca nu-i folosesc la nimic . Ci doar altora... |
||
gianiblue Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce mai gatiti astazi??? | 4 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:59 |
Decoratiuni de nunta cu baloane si flori? | 2 | De la: Micass 26 Decembrie 2008 09:21 |
MARIAN COZMA, ADIO | 5 | De la: prometeus_wife 10 Februarie 2009 18:01 |
|
||
mama vitrega la 20 de ani.....cine ma poate sfatui? | 64 | De la: irina_24ro 29 Aprilie 2009 15:20 |
ochipt ochi si dinte pt dinte??? | 56 | De la: Allegra 20 Februarie 2011 00:36 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice