cine ne ajuta?,intr-o partida de sex,mai mult de doua maximum trei minute,sotul meu nu rezista si ejaculeaza,oare de ce? multumesc! |
||
carmella Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:12 |
||
---|---|---|
un medic de specialitate , nimeni altcineva | ||
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:45 |
||
este o vorba: intreb ca sa nu dau impresia ca stiu cred ca asta e si ideea topicului acesta. de fapt, mai e unul la fel dar , se pare ca userita ,a uitat ca se intreba ca...fetele si pe alt topic sariti barbatilor ,cu raspunsul! voi sunteti un fel de mos timp cand e vorba de latiri, turtiri si incetiniri cand e vorba de asa trebushoara. nu lasati fata in confuzie . pana la 44 anisori, nu a aflat de ce ,cum ,si in ce fel |
||
|
||
si_totusi Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:35 |
||
daca esti asa destept,raspunde!!!!!!!!!!!!!! | ||
carmella Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:13 |
||
Buna dimineata fetelor , deci nimeni nu sa nascut destept sau a tot stiutor , ca replica o sa spun ceva mai intai de toate sa se uite in buletin , al doilea sa lase eoparte stressul e unul din cauzele pentru care se cam duce pe rapa , al treilea este vitaminizarea naturala adica prin verdeturi si fructe a organismului , o reducere a cantitatii de alcool si chiar eliminarea lui treptata . Nu uita si de un control sunt cabinete acum cu duiumul care de asa ceva se ocupa . | ||
wolfhell Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:19 |
||
De la: carmella, la data 2009-01-19 09:13:39daca esti asa destept,raspunde!!!!!!!!!!!!!! o corectura: "desteapta " pune mana pe o carte, da pe un motor de cautare pe net , mergi la un medic si vei afla raspunsul chiar nu aveti un minimum minimorum de cunostinte medicale in cel cap?as fi inteles o intrebare de acest gen la o femeie de 20 ani. dar la una de 44? parca traiti izolate de tot ce inseamna informatie apareti pe aici cu tot felul de intrebari la nivel de gradinita si o mai faceti si pe tzafnoasele ca sa nu fiu zgarca, iote iti spun :de ejaculare precoce ai auzit, pana la 44 anisori? |
||
si_totusi Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:56 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-01-19 13:56:03De la: carmella, la data 2009-01-19 09:13:39daca esti asa destept,raspunde!!!!!!!!!!!!!! Nu fi rea acum serios iti spun sunt foarte multi care au calculator si nu stiu cum sa-l opereze , nu stiu ce sa faca , ehhhh am vazut care la cautare internet nu glumesc am vecin langa mine . ma cheama sa ii caut eu sau sa-i instalez eu programul . iam spus de zeci de ori de google ask si alte motoare de cautare nici acum nu stie cum sa caute . Deci cam asta e , de asta a pus intrebarea asta cat despre sex ... hmmmm daca ai sti cate necunoscute au persoanele mature ...... |
||
wolfhell Postat pe 19 Ianuarie 2009 14:14 |
||
Mai bine ii spunem ca asa e normal ca poate se linisteste. | ||
Micass Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce ascunde cererea de prietenie??? | 587 | De la: ameno 9 Aprilie 2011 22:29 |
oare ce parere are acum despre mine????? | 5 | De la: Ioana007 19 Decembrie 2008 15:24 |
Buna! | 4 | De la: Micass 8 Noiembrie 2008 09:03 |
|
||
Am nevoie de un ajutor...mai ales din partea femeilor... | 7 | De la: Alecsx 23 Aprilie 2009 15:09 |
Ce parere aveti? | 1 | De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice