Nu,nu ai inteles...tot Ea este cauza efectului.......si nu vreau sa gust decat un singur fruct.... | ||
TEODORRD Postat pe 7 Septembrie 2009 22:11 |
||
---|---|---|
ia auzi!!!!!si io cind zic ca s hormonei care tropaie...... | ||
nazirra Postat pe 7 Septembrie 2009 22:13 |
||
io arat ce vrea muschii mei sa arata,bre! ca io am zis inca de ieri ca fericirea nu sta intr-o singura bucata mare de tort! asea ca pot sa arat ce vreau,ca n-o sa arat ipocrita! |
||
|
||
preciouss Postat pe 7 Septembrie 2009 22:13 |
||
tu tot spui,dar,.....nu in tort sta fericirea,....nici in alune,....nici chiar in codite...... Tot in dragosteala sta...... |
||
TEODORRD Postat pe 7 Septembrie 2009 22:16 |
||
fac o paranteza in toapicu ista sa-ti zic ce zicea Seneca (sau Aristotel,ca nu mai stiu?!): sa-ti fi tie insuti suficient- iata conditia fericirii! si cu asta am termenat,ma intorc in frigider,ca ma asteapta poru' ala...hihi |
||
preciouss Postat pe 7 Septembrie 2009 22:21 |
||
Asta o fi pentru Seneca,Aristotel,..Hercule,Achile,...etc.suficient,....de altfel grecii erau mari calatori ai marilor........ Stiti de ce????? |
||
TEODORRD Postat pe 7 Septembrie 2009 22:24 |
||
De la: preciouss, la data 2009-09-07 22:00:24deci sa n-aveti treaba cu aluna mea,da?!? bai e ghinda aia, nu aluna... |
||
snowflake Postat pe 8 Septembrie 2009 01:16 |
||
un carcotas ar spune "tot un drac" | ||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 01:18 |
||
Dac....sau roman???? | ||
TEODORRD Postat pe 8 Septembrie 2009 05:40 |
||
in context, referirea era la un drac istet, asa ca stai linistit, nu intri in discutie | ||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 06:04 |
||
Daca tu spui.....tot in context......nici nu vreau sa intru...... in discutie,sau ..altundeva!! |
||
TEODORRD Postat pe 8 Septembrie 2009 06:14 |
||
asta-i problema ta...daca reusesti sa pricepi | ||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 06:17 |
||
Inteleg ca ai dormit cu fata la cearsaf...... | ||
TEODORRD Postat pe 8 Septembrie 2009 06:28 |
||
era mai sanatos pentru tine daca intelegeai de ce nu am eu chef sa intru in dialoguri cu tine acu' plimba-ti cercul pe la alte mese, pe mine ma plictisesti |
||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 06:30 |
||
Sau cu fatza la perete? | ||
Ciresica Postat pe 8 Septembrie 2009 06:31 |
||
Sau nu o fi dormit!!!! | ||
Ciresica Postat pe 8 Septembrie 2009 06:31 |
||
Asta este dialog ...care zici tu ca il porti...cu mine?? | ||
TEODORRD Postat pe 8 Septembrie 2009 06:32 |
||
Clar.....noi doi nu suntem ...compatibili!!! | ||
TEODORRD Postat pe 8 Septembrie 2009 06:33 |
||
uite ca incepi sa intelegi cate ceva! |
||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 06:33 |
||
Lasa...nu te supara.....mai raman ....fumeile.... | ||
TEODORRD Postat pe 8 Septembrie 2009 06:34 |
||
Concurenta este mare si probabil ca si un tigru se supara cand o hiena ii ia bucatica de la gura. | ||
Ioana007 Postat pe 8 Septembrie 2009 22:23 |
||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 00:44 |
||
-De ce esti suparat Suzuki? -Pai hai sa-ti spun.Oamenii cred ca rautatile lor sunt mai importante decat ale tale.Din aceasta cauza, discutiile intelectuale ajung la un nivel inalt si capata numele de barfa. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Septembrie 2009 17:58 |
||
Am citit undeva ca de fapt barfa......este folositoare femelor..... | ||
TEODORRD Postat pe 9 Septembrie 2009 21:38 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-09-09 21:38:54Am citit undeva ca de fapt barfa......este folositoare femelor.....ohohooooo....ca la barbati le e rusine... |
||
Dalimi Postat pe 9 Septembrie 2009 21:42 |
||
Nu draga.....barbatii nu barfesc,.......ei punlumea la cale.... | ||
TEODORRD Postat pe 9 Septembrie 2009 22:28 |
||
avand in vedere ce ai relatat putem sa tragem o concluzie:prestatia TA A FOST JALNICAAAA Scuze dar sexul inseamna fictiune , pe langa multe altele In pat trebuie sa faci ca si cel cu care esti sa simta placerea extrema a orgasmului implinit. Nu uita ca nu esti singur in pat , ci in doi , deci trebuie ca placerea sa fie reciproca. Fi mai dezinvolt , nu fii egoist si impartaseste si cu celalalt placerea ta ...poate asa vei fii cautat pentru prestatiile tale super reusite.Succes |
||
Anel Postat pe 10 Septembrie 2009 13:24 |
||
iti raspund la intrebarea 4 tata-l tau avea dreptate , mama se grabea (probabil ca se .......)si aici nu erau potriviti cred ca aveau discutii pe tema aceasta. Pe scurt FEMEI SUNT MAI MULTE DECAT BARBATI SI DEACEIA SA AJUNS LA ACEASTA SITUATIE si pe urma mai este si orgoliu-l de femeie needucat (chiar si la barbati) sa se uite deunde provine si situatia care o are de parca ii creste nivelul mai repede daca-i bogat s-au bogata ,,de treba sa fie restul se impaca ei" |
||
Gerula Postat pe 1 Octombrie 2009 08:26 |
||
Buna ziua, Ma numesc Maria , am 45 ani si ma bucur si il felicit pe acest barbat pentru ca a recunoscut faptul ca a avut de invatat. Am sa ma destainui si eu in cateva fraze experienta mea de viata. M-am casatorit la 20 ani am ramas insarcinata imediat si am dat nastere unei fetite.In primul an de casnicie aveam relatii cu sotul meu 1 pe zi sau la 2 - 3 zile. Dupa ce am nascut am avut relatii sexuale de 3- 4 ori pe luna apoi tot mai rar la 5 - 6 ani de casnicie aveam relatii sexuale 1 pe luna sa 1 data la o luna jumate, vi se pare normal asa ceva la 25 - 26 ani cat aveam atunci. Relatiile sexuale au inceput sa se rareasca apoi, ajungand 1 data la 3 - 4 luni. Vreau sa mentionez, niciodata sotul meu nu m-a intrebat, ai terminat, ai avut sau nu orgasm , isi satisfacea el pofta, de altfel noaptea sau dimineata cand se trezea se urca pe mine isi facea asa zisa pofta alteori nici nu ma saruta. Pe la varsta de 28 - 30 ani am mers la un medic ginecolog pentru ca aveam dureri mari de san, medicul si-a dat seama imediat ca nu am o viata sexuala normala. Vreau sa va spun ca sotul meu este cu 12 ani mai mare ca mine pe deasupra el bea in fiecare zi alcol Pe la 30 ani mi-am gasit un prieten pentru a-mi satisface relatia sexuala. Am fost impreuna 4 ani, apoi la 35 ani mi-am gasit un alt prieten cu care sant si acum. Dar nu sant multumita de ceea ce am realizat pentru mine in viata personala, nu mi se pare normal sa traiesc in casa , sa gatesc si sa spal pentru barbat si apoi sa imi satisfac pofta cu un alt barbat, cu care ma intilnesc atunci cand pot sau cand poate el el, in special. Fac mentiunea ca am studii superioare sant director executiv la o societate, anul acesta mi-am casatorit fiica, care la randul ei este realizata profesional a terminat 2 facultati, lucreaza la o societate de renume. Poate ve-ti spune de ce nu am divortat, poate din comoditate, dar totusi mentionez ca am ramas orfana de tata la varsta de 6 ani iar la varsta de 2 ani mi-a murit si mama, eu nemaiavind frati mi-a fost greu sa ramin singura Va rog sa-mi spuneti parerile voastre, bune rele , care sant ele. Va multumesc Maria |
||
garbo028614 Postat pe 1 Octombrie 2009 08:48 |
||
Maria, draga, nu e niciodata prea tarziu sa iei viata de la capat. Esti inca tanara... Cum vezi tu viata in continuare, alaturi de un sot alcoolic si caruia nu-i pasa de tine? Inteleg ca esti o femeie cu o cariera frumoasa, fiica ta nu mai e un copil, are viata ei... poate ca e momentul sa incerci si tu sa fii fericita. |
||
Ella_34 Postat pe 1 Octombrie 2009 08:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
E o lupta de suprematie intre familia lui si iubita..tot a lui? | 6 | De la: quasaria 6 Februarie 2012 22:07 |
Barbatii aromani | 34 | De la: lala_cri 21 Ianuarie 2010 09:44 |
cum sa pun capat relatiei? | 32 | De la: Danistef277 9 Noiembrie 2009 21:44 |
|
||
A reintoarce un barbat sau nu? | 2 | De la: Melanie 19 Octombrie 2009 16:45 |
el mai tanar cu aproape9ani | 24 | De la: garbo089273 18 Mai 2010 09:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice