iasomico...ce ai scumpo cu lumanarile si petalele? ha? pai alea-s sarea si piperul...plus muzica in surdina...lumanari, flori si van morrison = combinatie ilegala si imorala... si relaxare multa...fara graba, ca nu dau turcii... casper are dreptate...nu e bine sa te apuci de chestii de-astea daca nu ai zis "piua" la realitatea inconjuratoare... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:46 |
||
---|---|---|
casper...am venit pe spate ce descriere personala ai...vai scumpule...dar chiar a trebuit sa-i omori pe toti ???!!! | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:55 |
||
dap..stiu ca mai toata lumea foloseste,dar mie imi dau o senzatie de disconfort,ce vrei...fiecare cu pasaricile lui,am patit si eu chestia asta...erau multe petale,multe lumanari..parca eram depusa la capela... si da..ok te rupi de realitate,dar depinde si de om,mie imi prieste un pic de presiune,sau de ce nu "teama" sa nu fim surprinsi,ooooo...la nunti ma simt cel mai bine,acum sa nu te gandesti neaparat la sex,nu...dar imi place sa ma buluceasca intr-un colt sa ma sarute cu foc... la petrecerile de la tara e cel mai misto,cand te pierzi nitel prin natura,moama stii ce belea este sa mergi la iaz,rau,etc. nitel?... |
||
|
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:55 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-01-20 16:36:46 dar m�ndria, orgoliul tigrilor spune totul nu-i a�a Ella ??? cred c� tot tigru e�ti �i tu, Sunt chiar asa usor de "citit", sau chiar esti tu un tip inteligent...? Da, sunt tigru de lemn...a nu se intelege - ca lemnu'..! |
||
Ella34 Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:55 |
||
iasomico...te iubesc... da' ce imaginatie ai, scumpo...capela???!!! iosomico...merg pe mana ta...zici tu ca e fain sa te pierzi in natura????!!! hmmm...da' acolo is furnici, goange, broaste, paie...diverse chestii care pot sa intre pe unde nici nu-ti vine sa crezi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:59 |
||
io sunt mai taranca asa..imi place sa-mi prind flori in cosite, nu sa-mi puna petale pe pat...ma rog,imi placea...ca acu' sunt tare cumintica... si io! si io! sunt tigru de apa... pro woman, in clipa asta si eu te iubesc,cred ca m-am dilit.... |
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:00 |
||
pai nu te cuminti, scumpo...lasa cuminteala doamnelor decente si fara simtul umorului...nu ma dezamagi, te rog... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:01 |
||
perversa mica....vezi c-o sa ne iasa vorbe ca suntem doua babe stricate si pe "invers" | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:06 |
||
casper, mai esti ? ca noi o luam pe aratura rau...aduna-ne domle'...ca uite ce prostii debitam ! si care e faza cu zodiile si tigrul? poa' sa-mi explice si mie cineva de zodiile astea? precizez ca am nevoie de un curs intensiv, ca la capitolul asta sunt lemn... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:08 |
||
"da' acolo is furnici, goange, broaste, paie..." hai mai mami!!! cine draq mai simte paiele,furnicile,goangele????? da' broaste??? ce naiba gurita.... unde ti-e frica ca intra broscuta oac?.... |
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:12 |
||
sta�i s� e�d o tur�, doamne c� de lacrimile de r�s nu v�d nimic | ||
casperphantom Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:15 |
||
iasomicoooooooooooooooooo, ai dreptate la nunt� la �ar�, s� te pierzi un pic cu nevasta �n p�pu�oi, numa c� p� c�nd am ie�it am v�zut c� nu-i nevasta mea, nici n-avea cum, nu eram �nsurat, dar crede�i c� m-am g�ndit la asta ???? m�i ce face beutura din om , cum �i mai ia ochii | ||
casperphantom Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:21 |
||
dac� tot r�dem de broa�te �i goange, un prieten �mi zicea c� s�tul de cas� �i-a scos nevasta la p�dure, �ntr-un loc mai ferit, s-au dedat la nebunii, �i zice �sta cu nevasta de fa��'' m�i, dar ce d�dea din fund mai c� nu-mi venea s� m� mai duc acas�, la care fata zice, p�i, cum dracu s� nu dau, c� m� puse cu fundu �ntr-un mu�uroi de furnici, se agitau �lea , m� agitam �i eu, �stuia nici c�-i p�sa'' | ||
casperphantom Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:28 |
||
nu am inteles exact ce ai vrut sa spui,cred ca de la berile alea ti se trage.... ma doare burta de ras... plec copilasi,ma duc sa dau repede din manute ,ca imi sta treaba in loc.... am stat o gramada pe net ceea ce nu e ok,ca raman in urma si am atatea pe caaap... distractie placuta... |
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:32 |
||
imi cazu netu' se pare ca am pierdut distractia...iasomica se duse...si eu nu "poci" sa-i mai "esplic" ca e naspa domle' cu gongile alea...daca iti intra una de-aia pe undeva? casper...cam asa sunt discutiile pe-aici...pacat ca nu e si totusica, cu umorul ei... orice-ar zice iasomica de mama natura...e riscant, bre, cu broastele alea...si daca mai esti in padure, si dai de lup, ce te faci? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:39 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-20 09:48:31"orgasmele multiple...oh da...astea-s ca cerceii...niciodata nu ai destule..." Ce vrei sa spui cu asta? Eu una nu pot purta decat o pereche de cercei.Si astia i-am schimbat dupa ce i-am rupt pe ceilalti. Nu prea imi place sa imi schimb cerceii. Ce inseamna asta? |
||
Micass Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:20 |
||
oof...micass...toate femeile au cercei cu nemiluita, fie si de-aia de gablont la 5 lei kilu... mie niciodata nu mi se pare ca am destui... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:44 |
||
Ce distractie pe cinste este pe aici! Oameni buni, pe subiect: femeile frigide sunt alea atat de fraiere sa creada ca pot controla totul. uitati scenariu demn de o ea de felul asta: apare un barbat in viata ei care chiar vrea sa o faca fericita pentru o noapte macar. Sa daruiasca (lucru rarisim la egoistii astia...). ok. si ea incepe sa se intrebe: cum arat oare? se va vedea celulita? dar ce intentii are? oare ce parere isi va face despre mine? ma voi marita cu el? cati copii voi avea cu el? si alte aberatii. Si uite asa se duce firescul din toata treaba. Cat despre ingrozitoarea si falsa problema ca s-ar putea lega de el doar pentru un orgasm multiplu... atat va spun: nici o femeie pur-sange nu se va lega doar de o senzatie de foarte bine in pat. chestia asta ar putea fi un atuu dar un barbat cu creier nu ar trebui sa mizeze prea mult pe el. puah. auzi. sa te legi de un... atata timp cat suntem oameni si nu caini, asta este exclus.sau ar trebui sa fie... |
||
gianiblue Postat pe 21 Ianuarie 2009 00:33 |
||
gianiblue, mersi c� ni te-ai al�turat,mergem un pic cm departe cu presupusul, dar ai dreptate, multe femei prea mult parc� stau s� despice firul �n patru, sincer, dac� stau bine s� m� g�ndesc am �nt�lnit ceva femei prea preocupate de alte 1000 de g�nduri ca s� se concentreze doar la ce au �ntre pulpe | ||
casperphantom Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:49 |
||
Eu nu prea am experienta, de cand a aparut acest topic am urmarit tot ceea ce ati scris, si singurul lucru pe care il pot spune este ca m-ati facut sa rad cu lacrirmi de crocodil...eu stiu ca atunci cand beculetul se aprinde nu dau innapoi orice-ar fi, ma gandesc ca daca nu actionez la momentul potrivit(din cauza incertitudinilor), se poate sa pierd cea mai frumoasa experienta posibila.Si nu am facut zlegerea gresita, va spun cu mana pe inima. Nu am fost decat cu un singur barbat dar a fost alegerea cea mai bune (mi-a oferit tot ceea ce aveam nevoie, si nu o sa-l regret cat o sa traiesc). P.S:Eu sunt dragon!!!! |
||
ladyd Postat pe 21 Ianuarie 2009 17:39 |
||
casper...bine ca ai aparut, te-am dat disparut....la ce chestii crezi ca s-o fi gandit giani ?...tre' sa zugravesc...uite un paianjen...god...oare am cumparat patrunjel ?...of...ca nu mai termina odata?... ori se mai gandesc si la Pierce Brosnan... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:08 |
||
Wifo, daca nenea nu e chiar o minunatzie masculina, eu prefer sa il aduc in fatza ochilor mintii pe Mel Gibson. Sau Andy Garcia. Poate Leonardo Di Caprio la maturitate. Un mare X pentru ala... mult curtatul... ala care nu se mai insoara never ever ca, deh, e prea pretios. Am un mare lapsus tocmai pentru ca ma scoate din pepeni. Pana si Banderas e mai misto decat el; cu atat mai mult ca este si familist convins. Nu credeti, iubitelor, ca barbatii cei mai deliciosi sunt cei devotati unei cauze feminine corecte? adica unei femei pur-sange? | ||
gianiblue Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:44 |
||
Pe George Cloney il cautai giani? Dar de Denzel Washington ce spui.?...mie imi mai zboara mintea...! |
||
Ella34 Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:52 |
||
bie�ii vo�tri parteneri, oare �tiu ei pe unde v� h�l�duie�te mintea �n timp ce............toca�i p�trunjelul | ||
casperphantom Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:09 |
||
p�i, George Clooney e cred homo, nu sunt convins, dar am citit c� Brad Pitt zicea ceva de genul �sta | ||
casperphantom Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:14 |
||
Da, iubitele: Clooney asta fandosit cu fata de magar. Dar Denzel.... hmmm... DELICIOS. Si Will Smith. l-am vazut de vreo 3 ori in "In cautarea fericirii". E si barbat super dar si un actor remarcabil. Cand i s-a adus la cunostinta - personajului interpretat de el - ca este invitat sa poarte camasa si a doua zi, adica in prima lui zi de munca platita dupa 6 luni de cursuri si prestare gratis mama soacra (vorba lu' Tudor Musatescu in Titanic Vals)... Will asta a facut o scena de inghitire demna a lacrimilor. Pe mine m-a busit plansul. Filmul e pe caz real, se pare. Sau scena din toaleta metroului unde se aciuase cu bebe mic... caci nu mai aveau unde locui. ce lacrimi de neputinta si disperare a pus in joc nenea asta Will... Eu cred ca un alb (probabil ca acel caz real era totusi un negru) nu ar fi jucat astfel. Nu vad pe nici unul sa fie capabil de asa ceva. Poate si pentru ca Will asta are o expresivitate a fetei care... ne duce la subiectul abordat. Dar raspunsul ar fi ca nu ar putea exista o femeie... nesimtitoare... langa el. Ma rog, din punctul meu de vedere.... | ||
gianiblue Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:16 |
||
Macar de ar fi homo. ca astia sunt buni ca oameni. Dar Georgel da dovada de nesimtire extrema. Nu are scrupule. | ||
gianiblue Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:17 |
||
nu tocam...patrunjel...tocam marar...nah... ca suntem femei gospodine, decente, cuminti, si devreme-acasa | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:27 |
||
eu nu am avut la viata mea fantezii cu actori,dar asta seara pt ca sunt asa de obosita..l-as lua pe al pacino,exact cum era in "parfum de femeie"...orb asa...sa ma iubeasca Ca Chioru'... a! am avut pe la 14 ani...cu ala din sandokan -tigru' malaieziei...ehhe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:41 |
||
femei decente suntem noi? casper ne-a dat tema de casa cu sexu' nebun si salbatic si noi o luam pe aratura cu actorii...huhhh...ca daca incep sa va povestesc eu ce as face cu Denzel... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum sa fac sa ma caute | 50 | De la: quasaria 18 Septembrie 2009 22:34 |
o intrebare adresata mai mult barbatilor...Ce cred ei ca este dragostea? | 525 | De la: fleurdelis 12 Aprilie 2010 20:16 |
S-a indragostit de o prostituata | 4 | De la: ana02 4 Octombrie 2009 17:50 |
|
||
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI | 8 | De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43 |
buna | 2 | De la: eu_geminy 6 Decembrie 2011 00:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară