Ella chiar exista aceste orgasme multiple..si daca nu ti s a intamplat..inseamna ca n ai gasit unul priceput....eu am fost norocoasa..ink il mai am pe tip..doar ac e cam coplicat....poate o sa ti zic alta data..cert este ca e la prima lui iubire...era virgin cand l am cunoscut...da e bun rau | ||
garbo054292 Postat pe 4 Octombrie 2009 11:37 |
||
---|---|---|
Nu putem avea pretentia ca toti barbatii sa fie niste experti si nici femeile,in arta amorului.Pentru ca nu a existat o traditie a poporului nostru in acest domeniu cum a fost la chinezi,indieni,etc.Ce pot spune e ca dacii nostrii au o vorba,,daca dragoste nu e,nimic nu e,,adica daca dragoste nu e nu va mai bagati tata,nici femei nici barbati,ca nu pacaliti voi VIATA.Cind spun dragoste spun iubirea aceea care ar face orice unul pentru celalalt,compasiune respect,atasament sufletesc,sprijin la bine si la greu(nu ,daca are e bun(a),daca nu...duca-se)si iubirea in pat sa fie facuta nu ca o obligatie,ci ca o uniune a celor doi de comun acord,si nici acolo nu trebuie uitat ca barbatul trebuie sa protejeze femeia,nu sa se transforme ca in unul care se achita de o obligatie...Trebuie sa se stie ca daca barbatul tau care te cunoaste,nu te iubeste asa cum doresti...sau femeia ta care la fel o cunosti nu te intelege sa te iubeasca cum doresti...atunci cine??!Iar cind tavalugul o ia la vale...nu mai are oprire pina jos. | ||
magdalia63 Postat pe 4 Octombrie 2009 11:37 |
||
da!clar si raspicat!chiar exista orgasmele multiple!si nu va vorbesc din auzite,ci din proprie experienta...care de vreo 5 ani incoace se tot repeta daca nu zilnic,sigur o data la 2 zile!!so...exista!! | ||
|
||
gyulia25 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:13 |
||
in dragoste ca si in pat e nevoie de doi si cei doi subiecti trebuie sa simta la fel .Sex se poate face in o mie de moduri ,dragostea in schimb are in compozitie ceva ce ne diferentiaza de animale .Cand doua persoane se iubesc actul sexual incepe cu mult inainte de a fii in pat .E suficienta o privire ,e suficient un gest ,sunt suficiente cuvinte tandre si simti ca timpul se opreste .Daca simti toate aceste lucruri ,atunci cand faci sex cu persoana respectiva ,nu poti sa te prefaci ,pentru ca exista un limbaj al trupului,vorbeste pentru tine fiecare simt ,fiecare neuron ,creierul nu mai poate controla miscarile .gesturile.Si atunci se produce orgasmul ,nu-ti TREBUIE ANI DE EXPERIENTA SI NICI NU SUNT PASI DE DANS PE CARE SA-I INVETI ,TREBUIE DOAR SA SIMTI |
||
garbo032800 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:14 |
||
ei, aici e o contrazicere trebuie sa simti, e adevarat, da' nu la fel. c-ar iesi relatii homosexuale fiecare trebuie sa simta altceva (daca vrei, pot sa detaliez) |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 13:17 |
||
De la: garbo032800, la data 2009-10-04 13:14:05 Cand doua persoane se iubesc actul sexual incepe cu mult inainte de a fii in pat. Auzisem eu ceva de tragerile din parcuri. Apropo, actul ala sexual il incep separat sau organizat? Si apoi, unde e iubire, ce mai conteaza sexul (fiecaruia dintre ei) ?... |
||
anakin Postat pe 4 Octombrie 2009 13:19 |
||
citesc de vre-o ora la topicul asta; s-au spus atit de multe, si bune si rele, si pe bune si la misto, fiecare cum l-a dus mintea sau ... experienta in materie; pe mine ma duce mintea cam asa : daca iti place dragostea, (NU SEXUL; SEX FAC ANIMALELE !) fizica, caci despre EA e vorba, nu, daca iti place mai mult decit orice pe lume, (pt. mine e cap de lista) nu ai cum sa nu ajungi la orgasm; chiar daca ai ghinionul sa ai un partener/a cu oarece probleme, placerea ta de a darui/provoca placere (in primul rind) si de a primii, il va face sa uite de toate inhibitiile si de toate problemele. | ||
RadYKisarta Postat pe 4 Octombrie 2009 13:25 |
||
ha??se vede ca esti tare nesatisfacuta daca iti dai coordonatele la status... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 13:36 |
||
io zic sa ne dea si un manual ca sa invatam ce si cum! | ||
ana02 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:40 |
||
ete pleosc,bro! |
||
preciouss Postat pe 4 Octombrie 2009 13:43 |
||
tuta daraga, cu dimensiunile/cotele astea, la virsta asta, n-am cum sa fiu nesatisfacuta, mititelule. | ||
RadYKisarta Postat pe 4 Octombrie 2009 14:19 |
||
io zic sa ne deseneze.... | ||
nazirra Postat pe 4 Octombrie 2009 14:37 |
||
fetele maichi, da' stiu ca s-a'ncins t�r��a-n voi, nu glum� ! eu una nu dau sfaturi, nu desenez, nu initiez, NU JIGNESC si nu lansez invective la adresa nimanui; am postat O PARERE la fel ca voi toatedealtfel; ATIT ! p.s : cred ca topicul asta a fost descchis pt cu totul alte motive si in mod sigur din alte considerente decit ale voastre. |
||
RadYKisarta Postat pe 4 Octombrie 2009 14:57 |
||
Asa da ..... | ||
TEODORRD Postat pe 4 Octombrie 2009 15:39 |
||
Dragilor,nu va mai certati aiurea,caci de cand e lumea si pamantul exista acest subiect.Nu toti barbatii sunt facuti sa poata descoperi tainele greu de patruns ale femeii si nici toate femeile nu au intelepciunea de a sti cum sa se comporte intr-o relatie intima.La 13-15 ani,varsta cand isi incep viata sexuala copii astia nici nu stiu sigur daca sunt terminati din punct de vedere anatomic,daramite sa-si mai controleze emotiile,o fac pur si simplu din curiozitate si daca au norocul sa nu se intample nimic tragic ,dau inainte.Cunostintele lor in materie de sex contin doar ABC si atat ,restul nu-i intereseaza, doar unii se mai perfectioneaza pe parcurs.O concluzie,insa si un semnal de alarma pentru toti,atat femeia cat si barbatul,trebuie sa fie constienti ca exista o atractie puternica intre ei si mai conteaza forte mult comportamentul,vorbele,gesturile barbatului,care daca sunt brutale,sau au macar o tenta de duritate,inhiba orice dorinta de daruire deplina din partea femeii si gata frigiditatea si insuccesul intr-o relatie. | ||
Mamanela Postat pe 4 Octombrie 2009 15:44 |
||
De la: Mamanela, la data 2009-10-04 15:44:45Dragilor,nu va mai certati aiurea,caci de cand e lumea si pamantul exista acest subiect.Nu toti barbatii sunt facuti sa poata descoperi tainele greu de patruns ale femeii si nici toate femeile nu au intelepciunea de a sti cum sa se comporte intr-o relatie intima.La 13-15 ani,varsta cand isi incep viata sexuala copii astia nici nu stiu sigur daca sunt terminati din punct de vedere anatomic,daramite sa-si mai controleze emotiile,o fac pur si simplu din curiozitate si daca au norocul sa nu se intample nimic tragic ,dau inainte.Cunostintele lor in materie de sex contin doar ABC si atat ,restul nu-i intereseaza, doar unii se mai perfectioneaza pe parcurs.O concluzie,insa si un semnal de alarma pentru toti,atat femeia cat si barbatul,trebuie sa fie constienti ca exista o atractie puternica intre ei si mai conteaza forte mult comportamentul,vorbele,gesturile barbatului,care daca sunt brutale,sau au macar o tenta de duritate,inhiba orice dorinta de daruire deplina din partea femeii si gata frigiditatea si insuccesul intr-o relatie. Mamii Nelaaaa, la 13-14 ani nici macar ABC-ul nu-l au...ca nu citesc, nu se informeaza de nicaieri, o fac pur si simplu cei mai multi care o fac. Eu cand eram de varsta lor mi-a pus mama un teanc de carti in brate si mi-a zis:..."citeste si daca nu intelegi ceva intreaba-ma si iti explic..." |
||
dihoritza Postat pe 4 Octombrie 2009 15:51 |
||
De la: IsaKRyarta, la data 2009-10-04 14:57:45fetele maichi, da' stiu ca s-a'ncins t�r��a-n voi, nu glum� ! Isa, iubita, iti spun eu de ce se deschid topicurile... ca sa ne mai amuzam un picutz nu sa ne cramponam cat suntem de grozavi. S-apoi, ca sa stii cum sa abordezi situatia, trebe sa stii ca aici e ca-n casnicie: intra cine vrea, rezista cine poate. Intelegi, iubito? Chestiune de interpretare, daca ma intelegi... Asa ca, simte-te bine, nu deranjata. |
||
dihoritza Postat pe 4 Octombrie 2009 15:58 |
||
am si eu o intrebare: daca mie imi place sa fac sex la prima intalnire(de fapt imi place sa ajung cu ei in pat la nici o ora de cand le-am cunoscut numele...)inseamna ca sunt indragostita de ei? sau ca sunt un animal??? dilema mare dupa ce am citit mesajul isei... oricum super topic...m-a tinut lipita de scaun o buna bucata de vreme |
||
CocoGeorgiana Postat pe 4 Octombrie 2009 16:12 |
||
De la: georgiana_bj, la data 2009-10-04 16:12:02am si eu o intrebare: daca mie imi place sa fac sex la prima intalnire(de fapt imi place sa ajung cu ei in pat la nici o ora de cand le-am cunoscut numele...)inseamna ca sunt indragostita de ei? sau ca sunt un animal??? dilema mare dupa ce am citit mesajul isei... Georgicutza, tu chiar vorbesti serios? Cati ani, daca nu ma macina indiscretia? |
||
dihoritza Postat pe 4 Octombrie 2009 16:18 |
||
Este prima data cand ma bag si eu in vorba... vreau sa spun, din experienta personala a unei tigroaice,ca ar trebui sa concure mai multe lucruri ca acel orgasm sa existe si sa fie o abundenta in doi. Am esuat si eu si nu intelegeam de ce? Ei bine astazi stiu...partenerul meu, de care intre timp am divortat, nu ma multumea in primul rand psihic, mu-mi completa asteptarile de minim respect si atunci ce mama dracului orgasme cutremuratoare???? E clar ! O femeie va fi implinita senzorial, sau cel putin una cu pretentiile mele, de un tip cu multe la cap, in primul rand, sensibil, manierat, invatat si lipsit de agoism. trebuie sa poata sa invete impreuna cu mine nu sa iubim ci sa intram in profunzimea emotiilor pentru a creea acea abundenta care.....o vrem toti. Asta e dragilor depinde de doi intro relatie, daca e nepotrivire este si atunci lucrurile mascate fac rau ambilor. Nu are sens, trebuie sa stim sa intelegem ca nu exista pierdere in viata decat pentru ceea ce nu avem . Trebuie sa experimentezi si sa crezi ca undeva...exista exact ceea ce te completeaza pe tine, dar nu inceta sa cauti. Iti vei da seama cand ai gasit si probabil te vei opri pentru ca implinirea iti aduce linistea si orgasmele de care n-ai stiut.... | ||
lentzi Postat pe 4 Octombrie 2009 16:19 |
||
Frumos spus...... | ||
TEODORRD Postat pe 4 Octombrie 2009 16:22 |
||
Lentzi, cum sa te opresti cand in sfarsit ai gasit ce cautai? O dai 'nainte pan' la inundatie. | ||
dihoritza Postat pe 4 Octombrie 2009 16:23 |
||
De la: georgiana_bj, la data 2009-10-04 16:12:02sau ca sunt un animal??? Mare dilema. |
||
Tiffany Postat pe 4 Octombrie 2009 16:30 |
||
am vrut sa spun ca te opresti la partenerul respectiv , nu ca te opresti din treaba..eu vorbeam serios, de-aia nu ma prea bag in discutii ca ... | ||
lentzi Postat pe 4 Octombrie 2009 16:31 |
||
De la: Tiffany, la data 2009-10-04 16:30:21De la: georgiana_bj, la data 2009-10-04 16:12:02sau ca sunt un animal??? Asta seamana cu dilema caprei, adica e animal sau pozitie? |
||
dihoritza Postat pe 4 Octombrie 2009 16:38 |
||
Maria draga, Am sentimentul ca avem in comun aceeasi neimplinire. Si eu am avut un sot care avea probleme cu alcoolul, care ma jignea intr-un fel ireproductibil...sunt orfana si eu de la 11 ani de ambii parinti, care si ei ca si mine aveau pregatire superioara. Vreu sa-ti zic ca eu am 36 de ani si o fetita de aproape 17 ani. Este un copil cu rezultate exceptionale care vazandu-mi si stradania si suferinta a luat atitudine si m-a sustinut atunci cand tatal ei a inceput sa ma si loveasca. Am avut curaj si am divortat. As vrea sa ai puterea sa crezi in forta ta de a schimba lucrurile. de ce-ti asumi nefericirea? pentru cine o accepti? Daca sti ce doresti in viata fa-ti curat in " personalul nepotrivit" si mergi inainte altfel...oricum dar nu asa? ce zodie esti? |
||
lentzi Postat pe 4 Octombrie 2009 17:03 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-10-04 16:22:54Frumos spus...... Si eu am sange de ardeal, de aici vin mai multe si stiu ca ardelenii sunt mai sensibili |
||
lentzi Postat pe 4 Octombrie 2009 17:10 |
||
Mai terminati nabii cu zodiile astea. Bine ca pana acum ati trait foarte bine fara sa stiti care zodie cu care se potriveste. Deodata v-ati explicat toate nenorocirile vietii voaste prin prisma zodiilor. | ||
Tiffany Postat pe 4 Octombrie 2009 17:11 |
||
Extraordinar mai dragilor si dragelor,mai voi stiti ce a facut HITLER? | ||
margelatu Postat pe 4 Octombrie 2009 17:14 |
||
pe tine ce te deranjeaza defapt? Modul in care oamenii isi cauta anumite coordonate in viata, lucrurile cu care se pot ajuta, ghida? sau propriile frustrari? |
||
lentzi Postat pe 4 Octombrie 2009 17:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbatul rac | 1 | De la: garbo_497583 20 Februarie 2019 17:00 |
O iubesc pe mama logodnicei mele | 87 | De la: garbo_1341 6 Mai 2012 15:54 |
buna tuturor | 10 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 18:16 |
|
||
invitatie SPEED DATING | 1 | De la: speed_date 3 Octombrie 2009 19:57 |
de ce prefera barbatii blondele? | 129 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice