b�rba�i nepricepu�i sau femei frigide....s� vedem

De la: TEODORRD, la data 2009-10-04 20:10:00pai daca este interzis...sa scoatem...limbuta.....
aha ...de bagat nu-i interzis ..doar de scos ..limbuta
cely
Postat pe 4 Octombrie 2009 20:14
IDEEA ESTE URMATOAREA:VALABILA LA AMBELE SEXE:PANA NU TE ATRAGE O PERSOANA ASA DE MULT INCAT SA POTI FACE DRAGOSTE,SA NU TE DUCI!SI IN PAT SA DAI TOT CE AI.SUNT MOMENTE SUBLIME,SI E PACAT SA TRECI PRIN ACEASTA VIATA FARA SA LE CUNOSTI!AM CUNOSCUT 2 BARBATI IN VIATA MEA :CU UNUL AM STAT 4 ANI SI CU UNUL SUNT DE 17.SI SPER SA FIU PANA LA SFARSIT.SI NU ESTE NEVOIE SA FACI DRAGOSTE ZILNIC,DAR CAND FACI,SA FIE INNALTATOR.SI MIE ASA MI SE INTAMPLA.IL IUBESC SI DAU TOT IN CLIPELE ACELEA.LA INCEPUT NU MA IUBEA,DAR CU TIMPUL,COMPATIBILITATEA SI SENZUALITATEA AU INVINS BARIERELE.TOTDEAUNA CHEIA SE AFLA LA FEMEIE.PROFESORUL MEU DE CHIMIE DIN CLASA A XII A SPUNEA CA NU EXISTA BARBAT IMPOTENT,CI FEMEIE CARE NU STIE CE SA FACA CU EL.ESTE VALABILA SI INVERSA,SIGUR.PANA NU TE ATRAGE O PERSOANA...SA AI FLUTURI IN STOMAC,SI EMOTII SA NU AJUNGI IN PAT.VA FI ESEC.NU E BINE SA MERGI CU O PERSOANA,DOAR PENTRU A MAI PUNCTA UNA(UNUL)PE LISTA.EXCLUS.SI SUNT O GRAMADA DE BARBATI CARE SE GANDESC LA O FEMEIE CA LA UN OBIECT...O FOLOSESC SI PLEACA,SAU SI MAI TRIST ESTE ATUNCI CAND ACEA FEMEIE II ESTE NEVASTA.O FOLOSESTE O VIATA PENTRU PROPRIA PLACERE SI EA SARACA NICI NU STIE CE INSEAMNA ORGASM,SAU MAI BINE ZIS NU STIE CAT ESTE DE MINUNAT.RUSINE...IN DRAGOSTE SI MAI ALES IN PATINTRE DOI OAMENI CARE SE DORESC,ESTE PERMIS ORICE LE FACE PLACERE.
carmenita37
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:18
ce mai miroase tzitzianu asta a iar_eu!
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:22
mai frate dar aveti mania clonelor.....lasati-i dom'le sa traiasca si ei..atata timp cat nu vorbesc urat si nu sunt calomniosi...cu ce te deranjeaza pikule??
tutankhamon
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:26
bleah...
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:29
atata timp cat daruirea si trairile sant reciproce e oki,cat nu ....exista barbati nepriceputi si femei frigide,dar la urma urmei...dc sa dam aceste titluri....daca nu iti place de cineva nu i te daruiesti,desi mai este varianta ca o faci pt bani sau ca sa mai adaugi una/unul pe lista.....si acum sa va intreb de unde sa stie o persoana daca dragostea/sexul si etc au fost satisfacatoare sau oki daca nu au trait asta nicodata.ca sant persoane care de la inceput si de ani de zile sunt impreuna si nu au mai fost cu altcineva decat cu jumatatea de langa...ei nu au ideeea ca poate gasesti pe cineva care sa te faca satisfacut pana la sfarsit
maryna_love4u
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:51
dupa o viata sexuala de 12 ani ( am 32 de ani ) si dupa o casatorie destul de lunga. am reusit sa cunosc placerea unui orgasm si fara sa experimentez cu prea multi barbati. am descoperit intimplator doar persoana care a adus cu ea si aceste simturi inca netrezite. ma simt bine,ma bucur de orice clipa si cred ca daca nu vanezi orgasmul, il obtii atunci cand nu-ti propui asta. singurul lucru pe cate pot sa-l spun este k el apare doar in functie de starea mea psihica si cam atat. depinde si de partener,dar foarte mult de mine, mai ales k mult timp am mers pe ideea satisfacerii unui barbat si mai putin a mea.
laura_sweet7806
Postat pe 5 Octombrie 2009 08:48

ok..am citit pe-aici diverse motive pentru care femeia mimeaza orgasmul..s-a gandit cineva ca poate nu vrea sa jigneasca barbatul si de aceea il mimeaza?..e delicata conversatia in care ar trebui sa ii explici ca nu s-a priceput..si daca relatia respectiva e superficiala si partenerii se vad doar de cateva ori pe luna..atunci..nu ramane decat sa iei decizia finala de a termina relatia ce femeii nu ii aduce orgasme..ce sa mai zic de multiple?
mda..stiu..m-am intepenit in aceasta relatie..din cauza ca ma fascineaza el, ca persoana..intr-un fel..si in lipsa de altcineva..
georgi1007
Postat pe 5 Octombrie 2009 08:52
georgi..

ia-l fata de mana si indruma-l...arata-i locu'....
nu mai mima,vrei sa faci vreo depresie, ceva?

in proportie de 80% ii doare-n undeva daca ai ,sau n-ai...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 08:58
viata sexuala fara orgasm, e nimica. spun asta pt ca am trait multi ani degeaba,zic.Daca nu esti atras, atrasa de persoana, sa simti fluturii aceia in stomac,sa simti ca te topesti, in bratele lui,sa simti ca te eliberezi, degeaba mai faci sex.AM TRAIT ATITIA ANI. IN CARE MA INTREBAM ; DE CE SE FACE SEX? NU SIMTEAM NIMIC, AM ZIS CA SINT FRIGIDA, DAR NU, NU SINT, SI ASTA AM VAZUT DOAR CIND AM CALCAT PE BEC, CUM SE ZICE.SI NU REGRET. MUREAM DE PROASTA,SI CU SILA MEREU IN MINE ATUNCI CIND VENEA VORBA DE SEX.
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:05
345,

fluturii si topeala aia.. au si ele un timp al lor,un termen de garantie...draguto..

da' prin auto-educatie te tine amoru' toata viata...pt ca daca tot o faci,nu?

de ce sa nu fie bine?
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:09
ASA E, DACA O FACI MACAR SA STII CE INSEAMNA, SI CU CE SE MANINCA, EU SINCER VEDEAM DOAR SILA IN A FACE SEX.ERA CEVA DE CARE MA PUTEAM LIPSI,
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:12
fleur_de_lis
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:16
SI DA, NU EXISTA FEMEI FRIGIDE, CI NEPOTRIVEALA INTRE PARTENERI.DAR BARBATI IPOTENTI SINT. SI ASTA ZIC EU DIN VINA LOR, SI A ALCOOLULUI, LA UNII
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:16
345,

ooo cherie...sunt si o gramada de prostovane care mananca seminte,daca intelegi ce vreau sa zic....

nu e numai vina lor...a barbatilor..
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:18
POI SA MANINCE DACA VOR. NUMA CA PRIN ASTA NU VAD ORGASMUL EI, A LUI DA,EA RAMINE DOAR CU SAMINTA SI GURA PLINA..
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:22
pas...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:25
ADICA?
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:28
parol.....
nazirra
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:40
ai caa...vomit de diminata...
fleur_de_lis
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:43
PAROL
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:43
DE CE AI GRETURI? AI FI MINCAT CEVA STRICAT..
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:46
ai, ca n-am nevoie de ironiile tale asa de dimineata! oricum am senzatia k esti irinuca undercover tu!
fleur_de_lis
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:52
De la: casperphantom, la data 2009-01-18 16:42:18 M-am g�ndit foarte mult �nainte s� m� hot�r�sc s� scriu asta, de mult timp cochetam cu ideea, dar abia concursul ini�iat de Garbo, m-a hot�r�t, trebuie s� recunosc e pu�in androgin, dar perfect adev�rat, departe �ns� de a �ncerca s� arunc �napoi piatra am s� v� spun o poveste.
Aveam �n jur de 25 de ani, c�nd am ''�nt�lnit'' o femeie, cu doi ani mai mare dec�t mine pe atunci una din cele mai frumoase fete ale cartierului, o blond� platinat� cu p�rul lins, ochi alba�tri, se �mbr�ca �n costum de piele alb �i purta pe cap o cordelu�� de piele alb� cu motive stilizate de diferite culori, p�rea except�nd culoarea p�rului desprins� din romanele lui Karl May, nu era �nalt�, cam 1,60, dar la vremea respectiv� se purtau sandale sau pantofi cu tocuri foarte �nalte, deci, se compensa, eu �nalt foarte sub�ire, u�or adus de spate, bun dansator, dar nici pe departe at�t de str�lucitor ca ea, am �nceput deci rela�ia, normal c� am ajuns �n pat, �i dup� o presta�ie nu tocmai rea, am avut surpriza s� aud la sf�r�it, ''no, gata ?? �i orgasmul meu ????? '' am crezut c�-mi cade lumea �n cap, nici nu �tiam atunci ce e �la orgasm �i cu ce se m�n�nc�, dac� se m�nca.Mi-am recunoscut misoginismul, dar eram dornic s� �tiu, s� �nv�� �i s� experimentez, nu eram niciunul virgini �i a�a unul de la altul am �nv��at c�
1. Creierul e cel mai important organ sexual al omului
2. Nu conteaz� neap�rat m�rimea, dar calitatea da
3. Putem s� �nv���m unii de la al�ii dac� l�s�m la o parte pudori artificiale �i false prejudec��i
4. Vin dintr-o familie profund �i foarte rom�neasc�, nu �tiu ce au crezut p�rin�ii mei, dar cu mine n-au vorbit nimic despre sex, cu ea nici at�t ai ei p�rin�i
5. Am jurat eu s� nu repet gre�ala lor �i s� m� trezesc cu nepo�ii (copii nu am ) p�rin�i, copii �nc� fiind.
6. Dac� m�ndria exagerat� m-a �mpiedecat s� fiu cu ea tot restul vie�ii, o parte �nsemnat� a sufletului meu o va iubi toat� via�a, dar voi preda ce am �nv��at mai departe.
7. Oricine poate s� �nve�e, important e s� formul�m corect �i s� �tim s� ajungem la sufletul celuilalt f�r� a-i jigni ego-ul.
Am s� m� opresc aici,dar a� vrea s�-mi scrie�i p�rerile voastre, eu, cel pu�in �mi voi administra topicul
mrnastasia
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:56
pai in fine, ideea e ca sa fie o intalnire ok..trebuie sa existe o iubire si o aprecire reciproca..ca sexul nu e ceva mecanic..

eu inca nu inteleg de ce tipilor le pla fetele ce poarta toc..una ca o femeie care munceste zdravan sau merge pe picioare nu cu masina, nu mai e in stare sa se urce pe tocuri..ar fi o chinuiala inutila si ar trebui sa ia salariu numai pt asta, si alta ca tocurile sunt f caraghioase..nefacand parte din necesarul pantofului etc..si prin felul cum arata..
mrnastasia
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:00
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-05 09:52:47ai, ca n-am nevoie de ironiile tale asa de dimineata! oricum am senzatia k esti irinuca undercover tu!
SCUZE NU AM VR SA SUPAR SINCER. DAR ZI-MI SI MIE ,CINE E IRINUCA? EU NU SIGUR.
garbo057345
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:01
De la: garbo057345, la data 2009-10-05 09:22:57POI SA MANINCE DACA VOR. NUMA CA PRIN ASTA NU VAD ORGASMUL EI, A LUI DA,EA RAMINE DOAR CU SAMINTA SI GURA PLINA..

E scarbos ce spui!
Chiar ca mi se intoarce stomacul de dimineata! Bleeaahhh!
picaturaderoua
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:19
57345 e vestita holsteina, cu 2-3 conturi saptamanal
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 11:35
oricine ar fie ea in site...nu poate compensa nici cu 1% cine e ea in real......asa ca....poate sa aiba si o mie de conturi din partea mea
fleur_de_lis
Postat pe 5 Octombrie 2009 11:38
recidiveaza cu talent???ioi...cred ca are orgazme de scrie de asa ceva pe aici....astea sunt chestii intime, sunt chestii care nu se dau din gura asa de usor....dar ce sa faci daca unii/unele nu gandesc....
tutankhamon
Postat pe 5 Octombrie 2009 11:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? 8 De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30
Am si eu o intrebre 24 De la: pantera_neagra 10 Septembrie 2009 05:40
invitatie SPEED DATING 1 De la: speed_date 3 Octombrie 2009 19:57
indemnizatie dupa indemnizatie 1 De la: garbo265515 22 Februarie 2012 12:43
calatoria bebelusului cu masina 4 De la: victor68 27 Iulie 2010 11:51
Setari Cookie-uri