e bine de stiut totusi ca, datul cu aspiratorul si caratul sacoselor din piata, compenseaza cu succes "performanta"... . |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:30 |
||
---|---|---|
sis, ai vazt ca ti-am facut topic ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:35 |
||
ala cu China? he..he..! am descoperit de ieri seara, si ce ti-am facut...! n-ai vazut? |
||
|
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:39 |
||
am vazt, vrei sa ma jupoi de bani mercantilo !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:51 |
||
sa va zic ca avea 48 ani ,probabil ca nu credeti dar omul isi folosea intradevar creierul cum spunea cineva, totul pleaca de acolo,si chiar compenseaza ajutorul dat prin casa.........raman la ideea ca este doar incompatibilitate nicidecum barbati nepriceputi si nici femei frigide | ||
garbo_120377 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:23 |
||
Tu te consideri femeie doar pentru ca te-ai nascut de sex feminin. Pentru a fi femeie in adevaratul sens mai ai de invatat si de trait. Smecherit-o. As dori sa fim fata in fata ca sa am idee despre tine cat te tine"dovleacul". Din cele scrise te reprezinta alta parte anatomica.SUCCES Raspunsul este pentru "si totusi" |
||
garbo005851 Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:02 |
||
nu stiu la ce postare faci aluzie, deci nu-ti pot raspunde referitor la subiectul comentat in rest, dumnezeu cu mila. atat te duce capul, atat ai inteles. in alta ordine de idei, se scrie " semecheritzo ". daca ajungem fata in fata, nu vei putea sa ai idee despre mine ci, sa-ti faci o idee despre mine. era cat pe ce sa fie corect si cum ai zis talica dar, ai omis un "o". da, principalul e ca te pricepi la" citit' oamenii. ce mai conteaza, ca esti agramata? cat despre testarea " dovleacului "meu, chiar ma tem. m-oi 'nerva si-ti zic vreo doua, asa din plictiseala, ca sa vezi ce parte anatomica poate sa-ti dea suturi si anume intr-un loc, pe care tu-l consideri cap. de asta nu ma mir ca ai scris ce ai scris |
||
si_totusi Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:03 |
||
s-a nervat cu nervii totusica, fugiiiiiiiiiiiiiiti!!! |
||
pik_nik Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:16 |
||
ultimul post al totusicai e la pagina 17, luna septembrie 851, eu cred ca daca tot ai postat, puteai sa-ti gasesti cuvinte mai inspirate decat sa pui pe cineva la punct dupa 2 luni cum am mai zis, ca sa pricepi ce zice totusica, iti trebuie ceva spirit da' unde nu-i, nici dumnezeu nu cere... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:59 |
||
wifooo...un pic de clementa......de-abia o invatat literele.....i-o luat 2 luni.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:03 |
||
aveti mila cu beata femela 851 | ||
yanyacharberet Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:07 |
||
851....asa se numeste chestia aia dintre picioarele tale???? dovleac????? smecherit-o.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:09 |
||
yanyacharberet Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:10 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-07 21:30:37teo, n-ai auzit ca trebuie sa ocoleasca lumea cea monotonie? in picioare, pe geam, pe tampoane, pe locomotiva....se exista locatii, nene. si timp. mai ales, cand alegi personalul wif, multumesc. nu stiam care e postarea cu bucluc la vremea aceea , aparusera o multime de topice tampite gen?" unde iti place sa o faci, ce pozitie iti place, ce lucruri interzise faci in pat'" si alte verze. mai tineti minte? ne exasperasera. raspunsul meu era o gluma si o ironie. tanti asta a aparut ca furtuna, citeste pe unde apuca si se repede ca surdu-n doba |
||
si_totusi Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:22 |
||
se zice:"ca musca in courul calului" na! | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:25 |
||
totusico, cu placere...chit ca iar am sa fiu acuzata de diversi ca sunt manata de spiritul de turma. agresivitatea asta verbala imi repugna, cum imi repugna si datul poalelor peste cap, sa se vada chilotii in toata splendoarea si imi mai repugna si saritul la beregata, fara sa faci efortul de a intelege personalitatea cuiva, sau intentia clara de pamflet. dupa cum observ, ne-am umplut aici de culti, culte, titrati, titrate, medici, avocati, psihologi, in general, persoane care ori iti dau cu dexu' in cap, ori avand impresia ca numai ei au ceva scoala, te trateaza de parca ai fii o forma inferioara de viata. ca noi, ceilalti nu ne trambitam titlurile p-aici e o dovada de maturitate, si de bun simt, parerea mea. pana la urma, scoala te pregateste pentru o meserie, dar nu iti confera, aprioric, si educatia celor 7 ani de-acasa. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 12:45 |
||
co-rect!! subscriu...desi, pentru unii dintre noi e o mandrie personala ca ne-am realizat in profesie..... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 12:54 |
||
ioi,ma lovesc de toapice d'astea care seamana a frigider... | ||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:31 |
||
orgolii, mama... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:36 |
||
wifo... io ziceam ca vad frigidere,mami... oriunde intorc capu' ,numa frigideru' meu cu toarta-n el il vad... psihoze d'alea... |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:41 |
||
preci, tu dupa frigider, barbat'tu dupa tine...auzi, pe la fo' 3, 4 dimineata poti sa te risti la tortul ala... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:47 |
||
Acum sti despre ce ai scris' ori dovleacul tau este de ornament. Nu am intentionat sa scriu romane pentru a avea grija la ortografie. Chiar crezi ca poti avea pretentii privind ortografia ? Nu meriti nici macar sa iti adresez un singur rand ,dar am scris pentru a nu lasa pe cele de nivelul tau sa isi dea cu parerea despre persoane pe care nu le cunosc. |
||
garbo005851 Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:08 |
||
inspira...expira...inspira...expira... ma bucur ca ai identificat inamicul public no 1 de pe forum in persoana totuselului |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:14 |
||
Multumesc pentru sentimentul de mila,dar pentru linistea ta sunt o femeie care nu are nevoie de acest sentiment inca. Voi sunteti cei care va plangeti de mila si va pretatii la expresii fara sens si continut. Succes. Vad ca aveti timp sa verificati inseamna ca vietile voastre sant foarte sarace voi va rezumati la aceste discutii sterile. Nu am nimic impotriva si nici nu ma deranjeaja deci nu fiti suparati cand va scriu propria mea parere. |
||
garbo005851 Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:16 |
||
Comentariul acestA STUPID NICI NU A EXISTAT PENTRU MINE. CE STUPIZI SI LIMITATI SUNTETI |
||
garbo005851 Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:18 |
||
dap...ca bine le mai zici | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:24 |
||
De foarte multe ori... totul se in tampla din cauza barbatului. Nu mai sariti asa rapid mai poderativa si voi :))... de multe ori preludiu se rezuma la voi la 2 -3 pupaturi si pe urma vreti actiunei pai mai noi nu suntem papusi gonflabile... avem si noi nevoie de afectiune.. ca nu suntem jucari sexuale... asa ca incercati sa faceti un preludiu asa cum trebuie si apoi sa te intrebi ce se intampla ;) | ||
nicoletavalentin Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:08 |
||
ioi, viataaaa meaaaaaaaaaaaaa!! |
||
zambila Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:19 |
||
zambilutz...nu ai o senzatie de deja vu ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:21 |
||
ihi crezi?? |
||
zambila Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O iubesc pe mama logodnicei mele | 87 | De la: garbo_1341 6 Mai 2012 15:54 |
BUNA | 43 | De la: clau2005 24 Martie 2010 20:21 |
Fosta sotie | 98 | De la: garbo065070 7 Martie 2012 02:14 |
|
||
Help, ceva idei | 33 | De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49 |
Relaxare | 36 | De la: nathalie 15 Octombrie 2011 19:21 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice