b�rba�i nepricepu�i sau femei frigide....s� vedem

elodia
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:13
hmmm mi se pare mie sau s-a deviat un pic de la subiect?
YUBYTYK
Postat pe 14 Decembrie 2009 15:04
Been there, done that.

Nu prea exist� nici femei frigide, nici b�rba�i impoten�i.
Totul �ine de gradul de compatibilitate.

Am �nt�lnit b�rba�i pe care i-am electrocutat, am �nt�lnit b�rba�i pe care i-am l�sat reci.

Am �nt�lnit b�rba�i care m-au electrocutat, am �nt�lnit b�rba�i care m-au l�sat rece.

eu eram aceea�i, cuno�tin�ele mele �n domeniu aproximativ acelea�i.

chimia s� tr�iasc�!
iazul_meu
Postat pe 24 Decembrie 2009 16:50
Inclin sa cred ca mai degraba exista barbati nepriceputi si mai putine femei frigide. Nu vreau sa supar pe nimeni (mai ales pe unii barbati) insa stiu asta din propria experienta. Chiar eu am fost acuzata ca asi fi in aceasta situatie iar dupa 6ani am decis sa ma conving daca sotul are dreptate sau nu.Ma bucur ca am facut lumina din acest punct de vedere...stiu ca el nu avea dreptate. Sint o femeie normala si vina este doar a lui ...iar cu asta am spus totul.
garbo086191
Postat pe 26 Decembrie 2009 00:13
Tu, ca printre multi altii, ai dat de o femeie reala, deschisa si sincerea, care nu s-a oprit la modalitatea de-a ,,fake'' acel orgasm bine meritat .Tu ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui, marimea nu conteaza...si iti explic si de ce:daca barbatul nu este un egoist si este auto-scolit in principiile sexului, este dornic si daruitor sentimental si merge la extrem sa-si vada iubita in placerile orgasmului, prin compensatie completa contra centrimetrilor buni care-i lipsesc, atunci femeia este multumita cu ceea ce i se ofera si care o aduce pe culmi extreme, penetrarea fiind la drept vorbind doar un mod de autentificare a masculului.
Mie mi s-a intimplat asta la o virsta la care nici nu mai credeam ca asa ceva exista sau este posibil, sau ca eu vreodata voi da peste un barbat de o miciime ce auzi doar in glumele proaste, insa intr-adevar, este barbat adevarat, neasteptat si rar intilnit.Am intilnit si un alt barbat ,,mignion'', fiind constient de minusul centimetiilor, compensa bine, insa de fiecare data batea cimpii cu operatia lui de extindere ce o avea pe ,,wish list''.In concluzie, dragi barbati, scoala sexului face parte din scola de arte, iar femeilor ce nu stiu sa ceara sau sa le arate realitatea, le propun o mica interventie cu alte nationalitati, sa vada exact ce difereanta exista intre romani si straini la capitolul sex, bravo baieti
garbo028746
Postat pe 26 Decembrie 2009 04:57
Te pot lamuri 100%. Am o prietena cu care fac amor cand avem timp sa ne mai si intalnim. Si ea cind are orgasm, prezinta si fenomenul de ejaculare, moment cand elibereaza o cantitate mare de lichid. Vreau sa-ti spun ca orgasmul multiplu exista, deoarece pe parcursul celor 2-4 ore cat ne iubim, elibereaza de mai multe ori cantitatea de lichid, iar manifestarile ei sunt foarte elocvente. Cam atat, deocamdata. Pentru mai multe relatii citeste ceea ce a scris Bebe Mihaescu. Sincer, merita sa ne facem educatie sexuala. Iar celui cu care faci amor iti recomand sa-i dai in afara de Bebe Mihaescu si Cartea Barbatului avand ca autori pe Liviu Gheorghe si Tudor Ilie. Dragostea se face in doi evident si daca doar unul e pregatit, nu e suficient. Eu la 46 de ani pot face amor si de 4 ori pe zi, doar ca m-am educat. Doamne, e atat de simplu!
barlogea
Postat pe 26 Decembrie 2009 14:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BUNA 43 De la: clau2005 24 Martie 2010 20:21
o mica parere 9 De la: ana02 23 Septembrie 2009 21:05
Hai sa marim lista de prieteni toti cei care ne place litoralul Romanesc 28 De la: garbo_396644 3 Aprilie 2014 10:06
cum sa pun capat relatiei? 32 De la: Danistef277 9 Noiembrie 2009 21:44
Ajutooor :)) 9 De la: Sky 5 Octombrie 2009 07:12
Setari Cookie-uri