mi-auuuu, �i eu sunt m���, dar ia s� vedem noi,eu nu te-am v�zut , IASO, zi s� te v�d �i eu �i-mi dau cu p�rerea, c�t despre subject, e vreme destul� de uitat dup� fomei, nu trebe �i atunci c�nd e�ti cu ea la remorc�, dec�t dac� te face ea atent, �n alt� ordine de idei, nu tot ce zboar� e �i bun la gust, �i de fapt conteaz� �n patul cui dorm, nu dup� cine m� uit pe strad�, dincolo de declara�ii sfor�itoare, femeile sunt toate construite la fel, altceva e ceea ce face diferen�a | ||
casperphantom Postat pe 5 Februarie 2009 17:37 |
||
---|---|---|
casper, good point...neuronii sunt aia care fac diferenta... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 17:46 |
||
wife... nu crez ca la neuroni se gandea caspereanu... ce-au a face neuronii cu patu'?... |
||
|
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 17:50 |
||
Pai pana la pat se face alegerea .. sau dupa ?? Depinde pe cine-ntrebi... ![]() |
||
blanca Postat pe 5 Februarie 2009 18:00 |
||
melu... pentru aia de nu prea se pricep, dupa... poate nici atunci... pt aia care se priep, inainte... da iarasi zic, neuronii n-au nicio cheste... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:02 |
||
hello lume!!! ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:09 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-05 17:27:29iaso, fata taichii... Si nici nu e nevoie neaparat de barbati priceputi!! ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:10 |
||
citeam undeva ca 70% conteaza mirosu'..cica aici e secretu'..aici e reactia..nici nu stiu despre ce vorbiti,da zic si io... ![]() animale deh... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 18:10 |
||
iaso... miros nu-i corect spus... mai curand chimie d-aia... da' trebe sa gusti intai ca sa-ti dai seama... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:14 |
||
eee...mai intai de toate se miroase...daca place mirosul se si gusta!! ![]() ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:21 |
||
dap..miros,gust...papa bun... ![]() |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 18:22 |
||
walki... n-ai inteles nimic... se gusta asa, cu simturile... fara sa pui gura... degeaba miroase bine daca nu are fioru' ala cand e p-aproape... de-l simti fara s-o atingi... sau sa-l, in cazu' fetelor... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:24 |
||
parca ma ia cu...foame!!! ![]() ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:24 |
||
walki, stii tu ca doar ai vazut multe la viata ta...inmuguresti toata de zici ca bate crivatu'... si de ce nu..ploaia...ca fetelor le sta bine ude.... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 18:27 |
||
iaso...poate ca nu am vazut asa de multe...dar le mai intuiesc si eu!!! ![]() ![]() Si stii ca cele mai apreciate sunt fetele UDMR... ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:30 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-05 18:24:03walki... Zambil...asa sunt eu mai grea de cap.Imi place sa mi se explice...odata...si inca odata...si cel mai bine inteleg la proba practica! ![]() ![]() (accept si schite) ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:37 |
||
zambil, ba ai nevoie si de neuroni in pat...ca altfel esti catastofa...numeri panzele de paianjen si te miri ca o ia ala razna... ![]() neuronii ajuta la imaginatie... da' profit acu' de ocazie, ca sa recunosc oficial, ca citind diverse pe garbo, m-am lamurit ca ai avut dreptate cu femeile care isi plang de mila. walki...nebunatica mica... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 18:38 |
||
wife... cu imaginatia ma descurc eu... iar la strans panze de paianjeni nu-ti trebe neuroni... munca e pt tractoare... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:45 |
||
ei...unora atat le-a ramas.Sa isi planga de mila.Depinde cat dureaza starea letargica.Daca te scuturi la timp si iei masuri...e ok.Daca nu...iti meriti soarta!!! Si nu sunt vorbe aruncate!! ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:46 |
||
![]() ![]() si a doua zi te intreaba daca o mai respecti ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 18:47 |
||
wife... motorul unei relatii reusite e defazaju' de reactie... cand se desteapta caprioara nu mai e pasiune, ci greco-romane... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:49 |
||
uite, zambilu ca nu zici bine. neuronul cela conteaza. el e cel care da comanda si chimiei.e un fel de catalizator al reactiilor acelea chimice. cel putin asa cred eu. pentru o relatie cat de cat mai apropiata sufleteste, in care sa te simti bine, e nevoie si de ce sustine casper. da, ma rog. fiecare cu placerile lui probabil ca ,nu conteaza ce are in cap femeia , atat timp cat se urmareste doar o partida de sex . multe si la kilogram altfel, nu ar mai fi fete la marginea drumului facand semn la ia-ma nene |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 20:20 |
||
c��i oameni at�tea obiceiuri, fiecare poate s� g�seasc� �n perechea perfect� ceva ce altuia �i scap�, sau mai r�u, �i repugn� | ||
casperphantom Postat pe 5 Februarie 2009 21:06 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-05 21:06:54c��i oameni at�tea obiceiuri, fiecare poate s� g�seasc� �n perechea perfect� ceva ce altuia �i scap�, sau mai r�u, �i repugn� asa e. |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 21:16 |
||
gaspare, "mi-auuuu, �i eu sunt m���, dar ia s� vedem noi,eu nu te-am v�zut , IASO, zi s� te v�d �i eu �i-mi dau cu p�rerea," casper draga,eu sunt pe acest site pt. comunicare,nu-mi caut jumatatea... ![]() ce te face sa crezi ca parerea ta conteaza?cred ca te-ai prins pana acum ca nu... ![]() |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 07:55 |
||
si daca tot o intoarcem pe toate partile ,o sa va spun o chestie: cel mai ades" le repugna"..pt ca au fost respinsi de o anumita persoana,de cate ori nu ati auzit: daca m-ar fi inselat cu unu'(a) mai buna decat mine, nu mi-ar fi parut rau, dar asa?oare ce vede la el(ea)? asta este valabil pt cei parasiti. mai este o categorie..a celor care nu vor ajunge niciodata in inima te miri cui,si ei stiu asta..si "le repugna"..da' rau de tot... ![]() |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 08:03 |
||
IASO, apreciez sinceritatea ta, a�a e, suntem aici pentru comunicare, nu conteaz� cine e �n spatele afirma�iilor, c�t ce e, un suflet mare sau un damnat, dar ambii au dreptul la o p�rere, �i acum cred c� a�i auzit de mii de ori asta, b�rba�ii �n�al� cu o ''alta'', nu are nicio importan�� cu c�t e mai bun� sau mai rea dec�t ce au, ci doar c� e altceva | ||
casperphantom Postat pe 6 Februarie 2009 18:50 |
||
IASOMIA, drag� mai voiam s� zic ceva, oi fi eu ardelean, dar sunt CASPER, nu ''ga�par''�i sunt rom�n get bet, at�t c�t pot fi de rom�n, pe undeva prin vene curge �i o siring� de s�nge �ig�nesc �i unguresc | ||
casperphantom Postat pe 6 Februarie 2009 18:52 |
||
casper, am dat-o si eu undeva(chestia cu "alta"),daca nu ma insel ileana vulpescu in arta conversatiei a zis-o... ![]() si scuza-ma daca am fost rautacioasa,incerc sa ma las de fumat si sunt cam agitata,am fost cam sincera... ![]() esti si un pic ungur? bravo! mai suntem cativa p-acilea.. ![]() |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 20:11 |
||
�ntre preteni nu e loc de scuz�-m�, e�ti scuzat�, cred c� m� las �i eu de fumat, acum pretenele apropiate mi-au spus s� �ncerc orice vreau s� �ncep c�nd e luna �n descre�tere, dac� vreau s� duc la bun sf�r�it, a�a c� mai un pic de a�teptat, imadiat dup� luna plin�, intru �n embargou, sl�bit �i fumat | ||
casperphantom Postat pe 6 Februarie 2009 20:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sotul celei mai bune prietene mi-a zis ca ma iubeste | 27 | De la: garbo_1249 13 Aprilie 2012 14:23 |
Femeia | 93 | De la: daniil_pravoslavnic 10 Ianuarie 2013 14:07 |
Vreau sa aud !!!!! | 27 | De la: dor72 8 Martie 2011 20:58 |
|
||
7 trasaturi pt a deveni un barbat irezistibil! | 35 | De la: sora_ilsi 6 Septembrie 2009 19:48 |
relatie intre femeia capricorn si un peste | 6 | De la: vax 27 Octombrie 2009 09:33 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9