mi-auuuu, �i eu sunt m���, dar ia s� vedem noi,eu nu te-am v�zut , IASO, zi s� te v�d �i eu �i-mi dau cu p�rerea, c�t despre subject, e vreme destul� de uitat dup� fomei, nu trebe �i atunci c�nd e�ti cu ea la remorc�, dec�t dac� te face ea atent, �n alt� ordine de idei, nu tot ce zboar� e �i bun la gust, �i de fapt conteaz� �n patul cui dorm, nu dup� cine m� uit pe strad�, dincolo de declara�ii sfor�itoare, femeile sunt toate construite la fel, altceva e ceea ce face diferen�a | ||
casperphantom Postat pe 5 Februarie 2009 17:37 |
||
---|---|---|
casper, good point...neuronii sunt aia care fac diferenta... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 17:46 |
||
wife... nu crez ca la neuroni se gandea caspereanu... ce-au a face neuronii cu patu'?... |
||
|
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 17:50 |
||
Pai pana la pat se face alegerea .. sau dupa ?? Depinde pe cine-ntrebi... |
||
blanca Postat pe 5 Februarie 2009 18:00 |
||
melu... pentru aia de nu prea se pricep, dupa... poate nici atunci... pt aia care se priep, inainte... da iarasi zic, neuronii n-au nicio cheste... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:02 |
||
hello lume!!! | ||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:09 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-05 17:27:29iaso, fata taichii... Si nici nu e nevoie neaparat de barbati priceputi!! |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:10 |
||
citeam undeva ca 70% conteaza mirosu'..cica aici e secretu'..aici e reactia..nici nu stiu despre ce vorbiti,da zic si io... animale deh... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 18:10 |
||
iaso... miros nu-i corect spus... mai curand chimie d-aia... da' trebe sa gusti intai ca sa-ti dai seama... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:14 |
||
eee...mai intai de toate se miroase...daca place mirosul se si gusta!! | ||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:21 |
||
dap..miros,gust...papa bun... | ||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 18:22 |
||
walki... n-ai inteles nimic... se gusta asa, cu simturile... fara sa pui gura... degeaba miroase bine daca nu are fioru' ala cand e p-aproape... de-l simti fara s-o atingi... sau sa-l, in cazu' fetelor... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:24 |
||
parca ma ia cu...foame!!! | ||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:24 |
||
walki, stii tu ca doar ai vazut multe la viata ta...inmuguresti toata de zici ca bate crivatu'... si de ce nu..ploaia...ca fetelor le sta bine ude.... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 18:27 |
||
iaso...poate ca nu am vazut asa de multe...dar le mai intuiesc si eu!!! Si stii ca cele mai apreciate sunt fetele UDMR... |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:30 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-05 18:24:03walki... Zambil...asa sunt eu mai grea de cap.Imi place sa mi se explice...odata...si inca odata...si cel mai bine inteleg la proba practica! (accept si schite) |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:37 |
||
zambil, ba ai nevoie si de neuroni in pat...ca altfel esti catastofa...numeri panzele de paianjen si te miri ca o ia ala razna... neuronii ajuta la imaginatie... da' profit acu' de ocazie, ca sa recunosc oficial, ca citind diverse pe garbo, m-am lamurit ca ai avut dreptate cu femeile care isi plang de mila. walki...nebunatica mica... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 18:38 |
||
wife... cu imaginatia ma descurc eu... iar la strans panze de paianjeni nu-ti trebe neuroni... munca e pt tractoare... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:45 |
||
ei...unora atat le-a ramas.Sa isi planga de mila.Depinde cat dureaza starea letargica.Daca te scuturi la timp si iei masuri...e ok.Daca nu...iti meriti soarta!!! Si nu sunt vorbe aruncate!! |
||
walkiria Postat pe 5 Februarie 2009 18:46 |
||
zambile...pai tu crezi ca e destul sa aiba unu' singur imaginatie? nu, domle'...tre' sa aiba amandoi...ca altfel se uita fatuca la tine cu ochi umezi de caprioara ranita si se oripileaza toata... si a doua zi te intreaba daca o mai respecti |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 18:47 |
||
wife... motorul unei relatii reusite e defazaju' de reactie... cand se desteapta caprioara nu mai e pasiune, ci greco-romane... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:49 |
||
uite, zambilu ca nu zici bine. neuronul cela conteaza. el e cel care da comanda si chimiei.e un fel de catalizator al reactiilor acelea chimice. cel putin asa cred eu. pentru o relatie cat de cat mai apropiata sufleteste, in care sa te simti bine, e nevoie si de ce sustine casper. da, ma rog. fiecare cu placerile lui probabil ca ,nu conteaza ce are in cap femeia , atat timp cat se urmareste doar o partida de sex . multe si la kilogram altfel, nu ar mai fi fete la marginea drumului facand semn la ia-ma nene |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 20:20 |
||
c��i oameni at�tea obiceiuri, fiecare poate s� g�seasc� �n perechea perfect� ceva ce altuia �i scap�, sau mai r�u, �i repugn� | ||
casperphantom Postat pe 5 Februarie 2009 21:06 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-05 21:06:54c��i oameni at�tea obiceiuri, fiecare poate s� g�seasc� �n perechea perfect� ceva ce altuia �i scap�, sau mai r�u, �i repugn� asa e. |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 21:16 |
||
gaspare, "mi-auuuu, �i eu sunt m���, dar ia s� vedem noi,eu nu te-am v�zut , IASO, zi s� te v�d �i eu �i-mi dau cu p�rerea," casper draga,eu sunt pe acest site pt. comunicare,nu-mi caut jumatatea... ce te face sa crezi ca parerea ta conteaza?cred ca te-ai prins pana acum ca nu... nu este niciun dram de malitiozitate in ce-ti spun,este adevaru' gol-golut... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 07:55 |
||
si daca tot o intoarcem pe toate partile ,o sa va spun o chestie: cel mai ades" le repugna"..pt ca au fost respinsi de o anumita persoana,de cate ori nu ati auzit: daca m-ar fi inselat cu unu'(a) mai buna decat mine, nu mi-ar fi parut rau, dar asa?oare ce vede la el(ea)? asta este valabil pt cei parasiti. mai este o categorie..a celor care nu vor ajunge niciodata in inima te miri cui,si ei stiu asta..si "le repugna"..da' rau de tot... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 08:03 |
||
IASO, apreciez sinceritatea ta, a�a e, suntem aici pentru comunicare, nu conteaz� cine e �n spatele afirma�iilor, c�t ce e, un suflet mare sau un damnat, dar ambii au dreptul la o p�rere, �i acum cred c� a�i auzit de mii de ori asta, b�rba�ii �n�al� cu o ''alta'', nu are nicio importan�� cu c�t e mai bun� sau mai rea dec�t ce au, ci doar c� e altceva | ||
casperphantom Postat pe 6 Februarie 2009 18:50 |
||
IASOMIA, drag� mai voiam s� zic ceva, oi fi eu ardelean, dar sunt CASPER, nu ''ga�par''�i sunt rom�n get bet, at�t c�t pot fi de rom�n, pe undeva prin vene curge �i o siring� de s�nge �ig�nesc �i unguresc | ||
casperphantom Postat pe 6 Februarie 2009 18:52 |
||
casper, am dat-o si eu undeva(chestia cu "alta"),daca nu ma insel ileana vulpescu in arta conversatiei a zis-o... si scuza-ma daca am fost rautacioasa,incerc sa ma las de fumat si sunt cam agitata,am fost cam sincera... esti si un pic ungur? bravo! mai suntem cativa p-acilea.. |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 20:11 |
||
�ntre preteni nu e loc de scuz�-m�, e�ti scuzat�, cred c� m� las �i eu de fumat, acum pretenele apropiate mi-au spus s� �ncerc orice vreau s� �ncep c�nd e luna �n descre�tere, dac� vreau s� duc la bun sf�r�it, a�a c� mai un pic de a�teptat, imadiat dup� luna plin�, intru �n embargou, sl�bit �i fumat | ||
casperphantom Postat pe 6 Februarie 2009 20:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI | 8 | De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43 |
de ce barbati judeca cu?????? | 38 | De la: garbo_382645 18 Septembrie 2013 14:30 |
relatie intre femeia capricorn si un peste | 6 | De la: vax 27 Octombrie 2009 09:33 |
|
||
Ce sa fac?.......... sunt rotunjoara | 130 | De la: anadelaadda 6 Noiembrie 2016 07:34 |
este gresit sau cat de rau vi se pare faptul de a face amor online? | 150 | De la: quasaria 20 Martie 2010 16:51 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri